IPBIPB

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

13 Stron V   1 2 3 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Skąd wziął się wasz pseudonim?, okolicznosci powstania nicku..
Sagitarius
post 20:12, 29 11 2003
Post #1

Leutnant
Ikona Grupy

Grupa: Użytkownicy
Nr użytkownika: 513

Mój nie z przypadku jeszcze jak gralem w qeaka to myslalem jaką by tu ksywke sobie dac.?jak gralem to wpisywalem coraz to nowe ksywki az wkoncu, gdzieś czytalem o sredniwiecznych zamkach itp i tam pojawila sie wzmianka o Sagitariusach-elitarne oddzialy lucznikow czy cos takiego no i pomyslalem ze to by bylo dobre..i przetrwalo po dzis dzień..a w jakich okolicznosciach wy wymysleliscie swoje wirtualne imię?
Go to the top of the page

+Quote Post
Sierpik
post 21:06, 29 11 2003
Post #2

Feldwebel
Ikona Grupy

Grupa: ProPlay0r
Nr użytkownika: 658

powiem jedno "skad jestes buraku" .... -> Skad jestes buraku ..... (strony 1 2 3 ...5 )

mad.gif unsure.gif blink.gif

+Quote Post
Runos
post 21:53, 29 11 2003
Post #3

Feldwebel
Ikona Grupy

Grupa: Użytkownicy pbm
Nr użytkownika: 563

QUOTE (Sierpik @ 19:06, 29 11 2003)
powiem jedno "skad jestes buraku" .... -> Skad jestes buraku ..... (strony 1 2 3 ...5 )

mad.gif unsure.gif blink.gif

Chyba cos ci sie pomylilo:/ Tamten topic jest odnoscie skad JESTESMY a nie skad wziela sie nasha ksywa.... CZYTAJ UWARZNIE.....

Moja ksywa wziela sie od nazwiska:P Od 1 klasy tak jest i tak pozostanie:) Czasami mam Archaniol Runos.... Ale o tym dlaczego Archaniol to jush mi sie nie kce mowic tongue.gif

+Quote Post
[=||=]HanZz
post 22:01, 29 11 2003
Post #4

Gefreiter
Ikona Grupy

Grupa: Moderatorzy
Nr użytkownika: 333

Jak co dnia czytalem Biblie i tam wlasnie znalazlem swoj nick....

Boshe co za lolowe tematy sie zaczynaja pojawiac...

Moze nastepny: "Czy Twoja dziewczyna lubi 6/9?"

WIELKI LOL

+Quote Post
Patrol
post 22:16, 29 11 2003
Post #5

Leutnant
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 218

Od jak dawna pamiętam moja siostra cioteczna mówiła na mnie "Patrol", więc tą ksywę miałem zanim jeszcze zacząłem grać sieciowo biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif.

+Quote Post
Thoro
post 22:28, 29 11 2003
Post #6

Major
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 519

Juz tez nie przesadzajcie. Przechodzicie ze skrajnoscie. Temat ten jest luzno powiazany z ET, ale w porownaniu do ostatnich tematow wcale nie jest tai zly (teraz macie zamiar wrzucac na kazdego kto napisze nowy temat??).

Ja chetnie opowiem skad wzial sie moj nick.

Otoz swegp czasu wpadla mi w rece ksiazka pod tytulem "Hobbit, czyli tam i z powrotem". Akurat okres czytania jej zbiegł się z wydaniem gry Baldur's Gate. Od tej pory stalem sie fanem gier rpg, ale stwierdzilem, ze glupio by bylo grac na nicku LukaS, bo to malo epickie tongue.gif. Tak samo nie chcialem uzywac wymyslonych juz imion typu Gandalf itp. Stwierdzilem, ze trzeba samemu cos wymyslic. Podobalo mi sie imie pewnego krasnoluda imieniem Thorin. Troszke przerobilem (jak widac nie za duzo) i powstalo Thoro smile.gif.

+Quote Post
blinkkin
post 22:31, 29 11 2003
Post #7

Grupa: Half ProPlay0r
Nr użytkownika: 547

kto mnie tak ochrzcil? sam nie wiem dokładnie. kiedys nosilem pseudo makarenko, poniej w jakis magiczny sposob pojawil sie przedrostek blind. stad niedaleko do blink, a poznied do blinkin i w koncu do blinkkin. troche zagmotane, ale w sumie nikt nie ma takiego nicku jak ja. niektorzy sygerowali, ze slucham blink182. ostatnio kolega z klanu powiedzial, ze pewnie sobie nick z filmu 'chlopaki w rajtuzach' wzielem. byl tam taki slepy staruszek, ktory na poczatku filmu czytal kolorowe pisemko dla newidomych. i co ciekawe nazywal sie blinkin.... dziwna to sprawa z tym moim nickiem.

btw. ciekawe skad niki wzieli polishvodka i polishpopitka ze skladu ufo. przy okazji serdecznie pozdrawiam wszystkich wyalienowanych.

+Quote Post
Cezar
post 23:23, 29 11 2003
Post #8

Leutnant
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 465

Hanzz troche luzu, jak chcesz to nam opowiedz czy Twa dziewczyna lubi 69 biggrin.gif
ja nie jestem orginalny Cezary mam na imię a Juliusz Cezar był moja ulubiona postacią historyczną. (Thoro masz rację nie jest to zbyt epickie)
czasami gram jako BEHEMOT to akurat z Bułhakowa z "mistrza i małgorzaty"
pzdr

+Quote Post
Majcok(12)
post 23:43, 29 11 2003
Post #9

Feldwebel
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 523

Moj nick powstal przypadkiem.

Kiedys jak chcialem sie zarejstrowac na forum CDA za pieprwszym razem podalem nick Majcok, ale maila zlego podalem. I pozniej rejestrowalem sie jeszcze raz ale pisze ze nick Majcok jest zajety, wiec dopisalem 12 tak akurat mialem na mysli ta liczbe i tym razem podalem dobry mail i juz taki nick zostal.

Pzdr

+Quote Post
VISTORANTE
post 23:47, 29 11 2003
Post #10

Feldwebel
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 568

moja xywa wbrew przekonaniom niektórych wcale nie jest od pizzy. biggrin.gif Kiedys mi sie powiedziało i tak zostało. cool.gif

+Quote Post
Switch
post 23:51, 29 11 2003
Post #11

Leutnant
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 737

przeglądałem users manual do mojej płyty biggrin.gif

+Quote Post
mlody sk8er
post 23:55, 29 11 2003
Post #12

Gefreiter
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 344

swego czasu gralem w vietcong.Nie wiedzialem jaka mam dac sobie ksywke zastanawialem sie jak na mnie mowia kumple, a że obracam sie w środowisku starszych ode mnie, mowili do mnie Mlody.Potem zacząlem sie interesowac kulturą hh.I puuuffffffffffffffffffffffffffffffffff.Tak powstal chocapick.

+Quote Post
lkts
post 0:04, 30 11 2003
Post #13

Gefreiter
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 433

O ile pamietam to podobny topic mial miejsce jeszcze za czasow HIV(E) i cieszyl sie dosc duza popularnoscia , wiec nie widze najmniejszego sensu obrzucania blotem autora tego topicu Hanz . Co do mojej ksywki - Lkts - powstalo z przeksztalcenia slowa LAKTUS i wsio ;]

+Quote Post
Sabaka
post 3:56, 30 11 2003
Post #14

Gefreiter
Ikona Grupy

Grupa: Cziter z listy ACA
Nr użytkownika: 621

Bede szczery. Moj nick sie imo z dupy wziol. Tak na poczekaniu wymyslilem... Przykro mi ze musze was zawiesc... Nie mam za...istej historii, chodz Tolkiena czytalem w wieku 12 lat a w rpg i crpg gram od 10lat biggrin.gif Nikt mnie nie kuma bo ciagle zmieniam nicki oi dobrze mi z tym tongue.gif

+Quote Post
blacktyger
post 10:44, 30 11 2003
Post #15

Generalmajor
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 318

hmm mój nick....bardzo, że tak powiem pospolity, choć nie widziałem jescze żadnego czarnego tygrysa smile.gif a wziął się z czasów Unreal Tournament kiedy grałem (później w UT2003) i zobaczyłem kolesia o nicku WhiteTyger skoro jest biały to i czemu czarnego ma nie być laugh.gif a tak dla ciekawskich mój nick w grze wygląda mniej-więcej tak:

|mW|BlackTyger

+Quote Post
Dajmos
post 12:18, 30 11 2003
Post #16

Feldwebel
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 264

moze nie którzy pamientają takie Anime Generał. Dajmos - to ja tongue.gif

+Quote Post
Sagitarius
post 12:32, 30 11 2003
Post #17

Leutnant
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 513

blacktyger- ja swego czasu uzywalem Black Wolf..jeszcze bardziej pospolity niz twoj...jest smile.gif

+Quote Post
Vermin
post 12:56, 30 11 2003
Post #18

Gefreiter
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 686

Piosenka Cannibal Corpse - Devourded by Vermin. Aktulanie dodlalem jeszcze 2 litery - Th. Skrot czy nic nie znaczace litery, domyslcie sie sami tongue.gif

+Quote Post
DaBi
post 13:19, 30 11 2003
Post #19

Hauptmann
Ikona Grupy

Grupa: Moderatorzy
Nr użytkownika: 19

Nick mój powstał kawałek czasu temu kiedy jesczze nawet nie posiadałem komputera ani tym bardziej netu.
Nadany przez przyjaciółó przyjął się dość dobrze. Pochodzi on od nazwiska, po części imienia i od paru inych rzeczy. Bo jak zapewniaja wynalazcy tego miana po prostu to pasuje do mojego charakteru i naweg wyglądu. wink.gif

DaBi w świecie normalnym czyta się jako Dąbi ( tak jak takie drzewo ) ale jako ze nie było w wolfie literki ą wiec zostało DaBi.

Pozatym jest w Polsce takie drzewo nastarsze i wieleki co się nazywa Bartek i jest to dąb. A ja akurat też mam tak na imie. Tak wiec też pasuje.
Pozatym jako że towarzysze wymyślające tego nicka to osoby grające w rpg tak wiec i mój charakter porównywali do drzewca ^___^
Inne nicki z jakich korzystałem i czasami jeszcze korzystam to Witch Hunter oraz Hexen Jeager znaczące kolejno po angielsku i niemiecku Łowca czarownic bo takiego nicka używam w sieci.
A ten znowuż się wział z pewnej moim zamiłowaniu do tych osobników.

+Quote Post
eXtreme
post 14:10, 30 11 2003
Post #20

Hauptmann
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 81

A ja zawsze byłem wyjątkowy.
Profesorka od angielskiego mówiła mi, że ją doprowadzam
do ostateczności i krańcowo wyczerpuje ją z sił oraz że jestem wyjątkowym uczniem. laugh.gif
I tak zostało. Nie myślcie sobie że robiłem jej coś złego -nie.
Dziś kiedy ją spotykam ma same miłe wspomnienia o mnie i ja tak samo o niej.
Miałem jeszcze kilka ksywek ale przy tej trzymam sie już od dłuższego czasu

extreme, extremely
kraniec, ostatecznosc, krancowy, ostateczny, ekstremalny, wyjątkowy, skrajny, niezmiernie, nadzwyczajnie

+Quote Post

13 Stron V   1 2 3 > » 
Reply to this topicStart new topic
2 Użytkowników czyta ten temat (2 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Wersja Lo-Fi