IPBIPB

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

3 Stron V  < 1 2 3 >  
Closed TopicStart new topic
> owned by supervisor
NoOne
post 14:03, 1 12 2003
Post #21

Gefreiter
Ikona Grupy

Grupa: ProPlay0r
Nr użytkownika: 490

Ej no Sff no szczerze no kanal to tylko lecialo '(słowo na k)a' co drugi wyraz, nie mozesz nas nikogo tam za emocje dokonca oskarzac, jak sie slucha meczu na ts wiedzac ze ma sie pinga 300 i co 2 slowo mysli udusze technikow tepsy, to sie akurat rozne rzeczy mowi, przewaznie bylo to slowo na 'k..' biggrin.gif Imo ludzi tez nie ma sie co tego, oni byli wkurzeni za brak ETV bo chcielismy testowo zrobic, rozumiem ze bycie pierwszym co sie odsloni przez TV to bedzie problem, dlatego mam zamiar teraz w OC / NC powprowadzac na mecze, rozumiem ze jak juz nabierze to tempa to c4 dolaczy do klanow z udzialem TV, choc wiem ze np sff masz fobie na punkcie ze ktos oglada wink.gif

PS: [OFFtopic uwaga! ] mam takie pytanie, OT do jakiegos moderatora, czy na tym forum bo to chyab ten sam build, tez bedzie SklepRPG? smile.gif Postacie za posty mozna wykupywac itd? lubilem sobie to ogladac etc. A jako ze afera w pelni to zeny do gory szly! ( sorry za totalny OT ale topic pwnie czytany bedzie a jak gdzies postne w inne to jeszcze oleja wink.gif )
Go to the top of the page

+Quote Post
Thoro
post 14:28, 1 12 2003
Post #22

Major
Ikona Grupy

Grupa: Użytkownicy
Nr użytkownika: 519

Ja uwazam, ze najlepsze mecze powinny byc pokazywane publicznie, ale kazdy moze miec wlasne zdanie. Wiem, ze to nie ma przelozenia (real world - komputer), ale wyobrascie sobie jak Janas mowi, ja nie chce, zeby mecz reprezentacji byl w TV, bo inni podejrza nasza taktyke. Wiem, ze w ET ma to troche inne przelozenie, ale uwazam, ze takie mecze powinny byc pokazywane.

PS. Czemu poison ma w tabeli 4 przegrane z rzedu skoro przegralo jeden mecz i czemu C4 ma 8 wygranych z rzedu skoro wygralo tylko 5 meczy tongue.gif??? Chyba cos sie zwalilo. Albo mecz pomiedzy najlepszymi jest licziny podwojnie tongue.gif

Rank Rating Tag Name Win Loss Draw Streak
1 C4 C4 5 8W
2 1.170 poison Poison 3 1 4L

Edit: To samo tyczy sie SoN
Rank Rating Tag Name Win Loss Draw Streak
7 1.092 SoN 3 4W

Co sie dzieje smile.gif ??
Domyslam sie, ze wyn byl potwierdzony 3 razy, a w przypadku SoN 2 razy. Zgadlem??

PS. Sorki ze nie na temat, ale to glupio wyglada tongue.gif

+Quote Post
Berti
post 14:30, 1 12 2003
Post #23

Gefreiter
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 839

QUOTE (NoOne @ 12:48, 1 12 2003)
Match: plan-B/reds  versus Poison 
Date: Thursday 27 November 21:00 (21:00 , 21:00 )

November 30
20:45  Removed member(s) Virus
    November 27
23:32  Added member(s) NoOne

To log: a. ) z meczu z PlanB data
            b.) po wejsciu w info klanu poison po prawej u gory jest przycisk log to czesc z tym keidy zostalem dodany.

Jezeli Berti nie umie odczytac godzin z logow na cb, to chyba nie jest moja wina, powiem jeszcze raz ze na meczu moglem pelnym prawem byc gdyz do poison doszedlem dokladnie po nim, powiem dobitniej ze sklonila mnie wlasnie dobra gra w/w.
Fakt faktem przesadzilem z tymi 30s nie wiem jak na to doszedlem 0_o wydawalo mi sie ze ktos mnie kopnal odrazu hmm. no nm. patrz wyzej odnosnie tego.

W zasadzie to nawet nie musze tego komentowac , bo faktycznie po poscie Niedziowiedzia przypomnialem sobie ze "zawracales mi dupe" i nie moglem sie skupic za bardzo na meczu i cos mowiles ze miales grac w tym meczu ohmy.gif imo nie zaskoczyłem po prostu na czas, ale chyba to zrozumiałe jak sie trzeba skupic na meczu...
Wiec imo don't lie Dark Sith ! biggrin.gif

A teraz już tylko dla funu pobawmy sie w małą matematyke. Mecz się zaczał cos koło 21:30 bo był problem z serwerem (bo poison na swoim nie miało antylaga i nie bylo callvote refa). Oaza 13.10 x2= 26 min plus jakies 10 min na rupowanie przed meczem i na pazue po meczu ~36 min. Goldrush1- 18:41 x2 , liczmy = ~40 min. Mamy juz 1h16min. Goldrush2- 25 min plus 5 min na warmup i przerwe plus 10 min na atak PlanB=~40 min. Co daje prawie 2h. czyli mecz skonczyl sie okolo 23.30.
Napisałem że PO MECZU sprawdziłem sklad Poison i BYLES w skaldzie Poison, skoro zostales dodany o 23.30 wiec chyba wszystko sie zgadza. Nie wiem skąd PlanB wiedział że jestes w Poison, ale to oni dali callvote kick i ktos mowil "leave, you're in P". Jezeli chcesz dyskutowac o tym czy plus 5 min czy minus 5 min w dodaniu do skladu ma jakies znaczenie to nie ze mna, bo ja z "tonącymi chwytającymi się brzytwy" z reguły nie dyskutuje biggrin.gif.
No i ten twoj teamchat z demo jeszcze raz przypominam hr hr hr... eeech Fryta.

Sąd wychodzi prosze wstać biggrin.gif

PS.
A to jeszcze z consoli:

969 [CUP]Berti rup
972 'rapture/B 8) go from srv pl
973 'rapture/B 8) z
974 'rapture/B 8) noone
976 noone no?
978 'rapture/B 8) yes
979 'gepard/B no spec
980 noone no?
981 'rapture/B 8) ur in poison
982 'rapture/B 8) go

i potym polecial kick...

Edited later on:
W demie z goldrusha z meczu PlanB-Poison: PlanB_Poison_goldrush2_ineye_Berti_2538377.zip drugi plik (druga runda) jest utworzony o 23:46. Demo jest kompletne (nie wisialem sobie i nagrywalem scian po meczu), moj zegar synchronizuje sie w internecie z GMT serv. biggrin.gif Jak juz Frytka zaczal byc taki skrupulatny sugerując ze przeskoczylem z przedszkola na studia omijajac po drodze podstawowke i srednia szkole bez nauki czytania ohmy.gif tongue.gif
November 27
23:32  Added member(s) NoOne

+Quote Post
NIEDZIOWIEDZ'
post 14:40, 1 12 2003
Post #24

Leutnant
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 570

Berti owned biggrin.gif

a co do Wolf TV czy tam ET TV to nie porównywać tego do real life , do meczu piłkarskich , do transmisji obrad z sejmu. Jak w polsce sport intenetowy zostanie oficjalnie uznany za sport, ludzie, klany beda miały sponsora itp to bedziemy rozmawiac o TV. narazie mamy własne zdanie (nie ograniczone przez wymogi np. sponsora czy rules of CB) wiec siedziec cicho tongue.gif

Thoro coś masz ze strona CB ja mam 5 wygranych C4 wink.gif

+Quote Post
rover
post 15:06, 1 12 2003
Post #25

Leutnant
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 293

Berti: imo miales okres, w ktorym po zostaniu adminem, ostro zblizales sie do NoOne'a w sensie charakteru i motywu "jestem ktos". fajnie, ze zszedles na ziemie i potrafisz trzezwo spojrzec na sprawe w momecie kiedy innym puszczaja nerwy.

Prosper: jak wiesz Frytke baaaardzo lubi krecic, wiec jezeli pisze KLAMSTWA dotyczace okresu w fUzz, starajac sie zrobic ze mnie idiote i kretacza, to sorry - napisalem prawde - jakos NIE zaprzeczyl tylko przemilczal. kiedys w ogole we dwoch sobie pogadamy, bo juz zaczyna mnie draznic sytuacja na lini prosper-rover. poza tym dzieki, ze w koncu zrozumiales, ze ten topic to nie atak na poison - trzeba bylo tak odrazu tongue.gif

NoOne: to jak gubisz sie we wlasnych klamstwach jest na serio zabawne. tojak starasz sie zmienic sens topicu dodajac jakies z dupy psy jest wrecz miodem na me serce. moze wreszcie zastanowisz sie i przestaniesz sciemniac na lewo i prawo. moze wreszcie wezmiesz na powaznie pelniona przez siebie funkcje, a nie "po chuju, bo jestem najwazniejszy". nie wnikam dlaczego nie lubisz C4, chociaz pewnie dlatego, ze Cie nie przyjelismy, bo byles za slaby. moze dlatego, ze wyjawilismy Twojego fake nicka "z lezka w oku"?nie wiem, moze poprostu nie lubisz naszego taga, ale frytek - pamietaj o jednym - szacunku sie nie wymusza.

+Quote Post
Berti
post 15:15, 1 12 2003
Post #26

Gefreiter
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 839

QUOTE (rover @ 14:06, 1 12 2003)
Berti: imo miales okres, w ktorym po zostaniu adminem, ostro zblizales sie do NoOne'a w sensie charakteru i motywu "jestem ktos". fajnie, ze zszedles na ziemie i potrafisz trzezwo spojrzec na sprawe w momecie kiedy innym puszczaja nerwy.

Eeeee ?
Co ten pan do mnie mówi?

Fakty , akty, cokolwiek ale prosze mi zaprezentowac (KIEDY??), bo strach przed tym ze mam podwojna osobowosc jest tak niewyobrażalny że aż nierealny tongue.gif

A jezeli to tylko twoje wydumane "z dupy" wyobrazenie to podziel się nim na kółku "Samotnych Inaczej"... tongue.gif

+Quote Post
Mad
post 15:37, 1 12 2003
Post #27

Feldwebel
Ikona Grupy

Grupa: Half ProPlay0r
Nr użytkownika: 48

Rover czytajac twoje teksty zachcialo mi sie smiac. Pamietasz co bylo w czasie meczu KmH vs C4 w ktorym dostalismy???

Piszesz:

[18:34] <[CB]NoOne> dobrze
[18:34] <[CB]NoOne> kazdy ma nagrac dema
....
[18:36] <C4|NIEDZIOWIEDZ> linka z rulsami dajesz
[18:36] <C4|NIEDZIOWIEDZ> ty jestes z poison

Nam kazaliscie dac demka i mowilisce ze jak tego nie zrobimy to wylecimy z CB i mowiliscie ze takie sa rulsy w CB i na samym poczatku juz podkresliscie ze kazdy am nagrac demka. Dziwne nie?? Wy czepiacie sie admina a slabszy klan robicie w !@#a jak chcecie bo niby macie program co u nas czity wykryl ;P

hmmm wyczuwam tu nutke hipokryzji. potrzeba demek dla ludzi czy do sprawdzenia czy czitujemy? a moze na potrzeby poison? prosi jako supervisior, ale co z nimi zrobi?

Wiem macie program co czity wykrywa ale cos nei skutecznie i ostatnio uslyszalem od jednego gracza ktory mi powiedzial ze jakis z c4 mowi ze 2 mojch graczy czituje. Zrobcie sobie program na iq a nie wykrywanie czitow.

wiec sa rowni i rowniejsi? na jakiej podstawie chcesz sprawdzic czy czitujemy? masz jakies skargi na nas? od kogo? kiedy je dostales? po jakim meczu/trenie? imo to kolejny raz uprzykrzenie nam zycia.

lol to juz bez komentarza po meczu z wami wychodzi na to ze my jestesmy smiecie

+Quote Post
KaeL
post 15:50, 1 12 2003
Post #28

Leutnant
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 334

Nie wiem czy wszyscy to widza, ale to jest klotnia o, za przeproszeniem, gowno.

Pytanie do zalogi C4: cos wam sie stalo z powodu tego, ze nie przekazaliscie dem? Nigdzie nic takiego nie przeczytalem. Wiec po co robic afere i to tutaj.

Chcialbym tylko zauwazyc, ze dojrzali ludzie (bez obrazy) powinni:
Najpierw porozmawiac z NoOne. Jak by to nic nie dalo to zwrocic sie do jego zwierzchnika (jezeli taki jest). A jakby to nic nie dalo to wtedy go olewac (tak jak to zrobiliscie w sprawie tych dem, tv, ircbota; btw co wam ircbot przeszkadzal?).

A Wy (C4) (btw ja nie stoje po niczyjej stronie) robicie publiczna dyskusje (jakie to ostatnio w polsce popularne). Po co? Zupelnie nie wiem. Przeciez i tak forumowicze nie maja mocy odwolanie NoOne.

A teraz juz zupelnie o sprawie. Moim zdaniem ludzie dzialajacy w CB powinni byc bez klanowi. Wtedy nie byloby problemu.

No chyba tyle chcialem powiedziec.
Pozdrawiam wszystkich.

ps. Zrobienie konfrontacji (na ircu) to nie glupi pomysl o ile wszyscy zachowaja sie jak dorosli ludzie i dopuszcza do wiadomosci zdanie innych.

edit: Czy wam wszystkim naprawde tak bardzo na tych zwyciestwach w cb zalezy? Przeciez gry komputerowe to zabawa. A wy robicie z tego jakos super wazna sprawe. Btw proponuje bozy sad do rozwiazywania problemow, Polega to na pojedynku. Zwycieza ten co ma po swojej stronie bogow (tak wiezyli wikingowie)(bo to tradycja wikingow), a z bogami sie nie dyskutuje.

+Quote Post
Ant
post 19:29, 1 12 2003
Post #29

Oberschutze
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 841

Tak sie zastanawiam o czym mowimy? Czy to prawda ze Noone nie lubi C4? Przeciez to wiadomo nie od dzis.Wystarczy przypomniec sobie nasz mecz w Open Cup jeszcze w RTCW z klanem MOH.Juz wtedy Noone dawal popisy swej wladzy: "macie grac na tym serwie, a jak sie wam nie podoba to w/o".Wiec niech skonczy pieprzenie o rownym traktowaniu wszystkich klanow.Jak dla mnie to on zachowuje sie jak malowiejski chlopek ktory trafi do wojska, zostal kapralem a potem ...ie mlodych.Dlaczego? "Dlatego (słowo na k)a ze mam wladze" Ktos kto jest na tak eksponowanym miejscu w Clanbase imo powinien sie zachowywac stosownie do tego, a nie podpierac swoje zachciewajki stwierdzeniem " bo ja tak (słowo na k)a chce, a jak sie nie podoba to wypierdalac".

+Quote Post
Runos
post 19:37, 1 12 2003
Post #30

Feldwebel
Ikona Grupy

Grupa: Użytkownicy pbm
Nr użytkownika: 563

Moze i nie znam Noone... Ale ta cala afera to przypomina mi tylko jakies afery w polskiej polityce dry.gif (słowo na k)a wszyscy sie klucicie o niewiadomo co?? O to ze admin kazal nagrac demka all zawodnikow?? A jakby od nie byl w poison to tesh byscie pyskowali?? Jest supervisorem i na to chyba nic nie poradzicie..... Wiec nie wiem po co ten temat.....

+Quote Post
NIEDZIOWIEDZ'
post 20:10, 1 12 2003
Post #31

Leutnant
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 570

KaeL:
"Pytanie do zalogi C4: cos wam sie stalo z powodu tego, ze nie przekazaliscie dem? Nigdzie nic takiego nie przeczytalem. Wiec po co robic afere i to tutaj."

afera jest do postawy admina co uzywa władzy w niewłąściwy sposób.

Mad- was prosilismy (podkreslam prosilismy) o dema podczas meczu zaznaczyliśmy, że nie musicie nagrywać, chyba ze macie cos do ukrycia, nagraliscie- my tez i było wszystko w porzadku.

[a pozatym nie pisz tektów typu "czytajac twoje teksty zachcialo mi sie smiac" bo to ty jesteś na tym forum od rozsmieszania ludzi]

+Quote Post
TgcRap4
post 21:34, 1 12 2003
Post #32

Hauptmann
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 54

v57 Zrobmy zjazd sceny, to bedzie lepsze niz walki kiboli tongue.gif

ps. Na meczu C4 vs KmH gralismy 5 vs 6 w czym z 3 KmH mialo na tym servie co c4 skolowalo co chwile 999 :/ Ale i tak git... pretensji do nikogo nie mam tak ot. smile.gif

+Quote Post
Mad
post 21:54, 1 12 2003
Post #33

Feldwebel
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 48

Mad- was prosilismy (podkreslam prosilismy)

jak prosiliscie to moglismy odmowic niestety po tym uslyszalem to

[22:16:15] [@C4|rover`away]: ale nie chcesz chyba dymu w cb

a potem:

[22:13:28] [@C4|rover`away]: no wiec skoro nie czituja
[22:13:32] [@C4|rover`away]: to co za problem dac nam dema?

poison moze wam tak samo powiedziec ;p

my tez i było wszystko w porzadku.

niestety ja demek nie dostalem i uslyszalem:

[23:43:52] [C4|rover`away]: moge dac ci atak
[23:43:53] [C4|rover`away]: powiedzmy
[23:43:58] [[KmH]Mad]: to daj atak
[23:44:15] [C4|rover`away]: a po co ci?
[23:44:29] [[KmH]Mad]: by sprawdzic czy nei masz czitow ;D
[23:44:48] [[KmH]Mad]: bo mam taki program i on wariowal ;D i macie dac demka bo bedzie wtopa w cb
[23:44:49] [C4|rover`away]: a na jakiej podstawie twierdzisz ze moge miec?
[23:44:49] [[KmH]Mad]: ;D
[23:44:58] [C4|rover`away]: ok
[23:45:00] [C4|rover`away]: to demka nie dostaniesz

wiec c4 mzoe sprawdzac kazdego a ich nikt??

+Quote Post
Prosper
post 22:23, 1 12 2003
Post #34

Hauptmann
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 188

Hmm, tak se na to troche z boku spojrzalem i moge przedstawic nastepujace wnioski:

1. NoOne zdecydowanie i po chamsku wykorzystal swoje uprawnienia.
2.C4 juz na poczatku robilo problemy najpierw z tv pozniej z scorebotem i to podejzewam tylko dlatego ze nie lubi NoOne, a pozniej rover zapoczatkowal ten topic.

reasumujac:
Zawsze u nas jest syf (polska), z tego powodu ze osoby ktore sie nie lubia uwielbiaja sobie rzucac klody pod nogi. Doprowadzi to do tego ze C4 bedzie publicznie niedlugo nazywac NoOne, zjadaczem kebabow, i zakompleksionym grubasem- juz tak powoli mowi i co najsmutniejsze czyni to z przyjemnoscia (ja to tak odebralem, choc nie bylo to wpros napisane), natomiast NoOne bedzie po chamsku wykorzystywal pozycje Sup po to tylko by nie pozostac dluzny --- kolejnosc tych akcji dowolna.

Ja po prostu proponuje aby juz nikt nic tu nie pisal.
Ze swojej strony moge powiedziec ze jesli NoOne z premedytacja zadziala na szkode C4 w cb, to jego kariera z poison szybko sie skonczy. Jesli natomiast zobacze jakiekolwiek jezdzenia po jego osobie (nie mowie o podawaniu faktow z tego co robi- Ci ktorzy po nim jezdza doskonale wiedza o czym mowie) nie bede miec nic przeciwko reakcji frytki.

Dla mnie eot i nie mam zamiaru tu juz wiecej pisac.
Ja tez po wczorajszym meczu mialem pewne pretensje do paru osob z C4, ale olalem to bo kolejne klotnie nic nie dadza..

pzdr

+Quote Post
KaeL
post 22:44, 1 12 2003
Post #35

Leutnant
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 334

Ach wreszcie ktos normalny (bez obrazy innych). Prosper gratuluje postawy.

NIEDZIOWIEDZ' rozumiem wasze racje, ale powtarzam: co wam da "wyplakanie" sie tutaj?

I jeszcze jedno. Ludzie czy wy wiecie, ze to niedobrze sie tak wszystkim denerwowac. Imo sama idea jakis CB i lig jest chybiona, bo ludzie, zamiast czerpac przyjemnosc z gry, zachowuja sie jak polscy (i nie tylko) politycy. Zwyciestwo najwazniejsze? Zawsze myslalem (i myslenia nie zmienie), ze ET to rozrywka, ale niektorz jak widac tego nie rozumieja.

Osobiscie uwazam, ze jest na tym swiecie tyle zjawisk denerwujacych, ze nerwica zwiazana z ET jest zbedna.

Dla mnie tez EOT.

+Quote Post
whatever
post 23:46, 1 12 2003
Post #36

Feldwebel
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 682

Jawohl Prosper, zrozumialem, brzmi to dobrze - i ja sie zastosuje. Zreszta wiesz, ze jezdzic po ludziach nie lubie, wiec mi to odpowiada smile.gif.

+Quote Post
Thoro
post 0:47, 2 12 2003
Post #37

Major
Ikona Grupy

Grupa: Użytkownicy
Nr użytkownika: 519

Prosper juz wiem czeu zostales wybrany TL reprezentacji. Naprawde ten post jest kwintesencja tematu i uwazam, ze na tym temat sie onczy (albo i nie tongue.gif). W kazdym razie udawadniasz, ze na polskiej scenie ET sa ludzi normalni. Nie wiem czy wynika to z twojego znudzenia klotniami, czy poprostu zawsze tai jestes, ale naprawde pokazales klase w ty poscie.

Nie szukajcie w mojej wypowiedzi sarkazmow, bo prosper swoja postawa naprawde mi zaimponowal i nie ma tu nawet kropli ironii.

btw. wroce do swojego poprzedneigo pytania. Sprawdzalem u ilu osob, bo myslalem, ze cos sie u mnie popsulo, ale jednak sie nie popsulo. C4 mimo ze grali 5 razy maja 8 wygranych z rzedu, a poison mimo jednej przegranej ma 4 przegrane z rzedu (sprawdzone na kilku kompach, w roznych miastach). Domyslam sie czym to jest spowodowane, ale czy mozna to usunac??

Edit: Aha od razu zada pytanie, zeby nie tworzyc nowego topica. Najlepiej jaby NoOne odpowiedzial.
Co jest w przypadku, gdy serwer ma ustawionego starego PB, a kilka osob juz a zaktualizowanego PB i poprostu ich wywala, dlatego ze serwer jest na starym. Czy mozna wtedy odwolac mecz??

+Quote Post
rover
post 1:27, 2 12 2003
Post #38

Leutnant
Ikona Grupy

a poczatek pytanie do moderatorow - mozna dac komus ignora na forum? bo mam na ircu ignore dla madai tu tez bym chcial.

a teraz moja ostatnia wypowiedz skierowana w strone tegoz to, dla mnie IDIOTY.

problem polegan a tym, ze nie chcielismy demek bezpodstawnie, powiadomilismy was o tym jeszcze przed meczem. podejrzewalismy was o czity, i w razie czego zgosilibysmy to adminowi, ktory mialby pelne prawo (po skardze) wziasc od was dema. jezeli na moje argumenty, na bazie ktorych chce wziasc od Ciebie demka, a Ty zamiast logicznie mi odpowiedziec rzucasz mi wzamian identyczne arumenty i dorzucasz kretysnskie emontionki. pomijam fakt, ze nie zglaszaliscie sprzeciwu apropos dzialnosci ACA, a dema chcial od was niedz. chcialem dac Ci atak na radarach, bo ewidentnie chciales podpatrzec nasza taktyke, skoro Ci to nie pasowalo i zaczales (jak zwykle) robic z siebie idiote to sorry - demek nie dostales. nieco pozniej rozmawialem z kims z KmH, juz nie pamietam nicka, ktory takze prosil mnie o demka. rozmowa odbyla sie na przyzwoitym poziomie, gosc wytlumaczyl mi po co mu moje demka i nawet jezeli wydawlao mi sie to trywialne i nieco glupie, to demka mu dalem. jezeli chodzi o "dym w cb", to nie chcialem robic problemow i smrodu wokol waszego klanu (wiekszego niz jest - za Twoja inicjatywa) i prosilem o demka (a raczej niedz prosil) na lini bezposredniej. wolales sie wdawac w beznadziejne pyskowki i sie draznic - o jakie to typowe dla kolesi intelientnijszych niz cale C4 - ok, Twoja sprawa. nie wiem tez dlaczego wklejasz logi rozmow ze mna, skoro wychodzisz w nich tylko na wiekszego gbura vide "[23:44:48] [[KmH]Mad]: bo mam taki program i on wariowal ;D i macie dac demka bo bedzie wtopa w cb" - do tego zachowujacego sie jak 13 letni gowniarz, ktoremu mama zabrala zanadto ciezkie laleczki barbie. przede wszystkim zmien swoje podejscie do wielu spraw Mad, bo topic o jednym przeksztalcasz w topic o czyms zupelnie innym.
na prawde chcialbym nie czytac Twych postow, ale musze, bo zbyt wiele osob do nich nawiazuje :F no trudno, z mojej strony koniec. auwiderzejn.

Thoro - bo to sa winy/losty zdobyte pod rzad, we WSZYSTKICH ladderach, w jakich gra dany klan. przypadku C4 i posion te win/lost streaki sa suma ladderow polish i international.

+Quote Post
Prosper
post 1:40, 2 12 2003
Post #39

Hauptmann
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 188

QUOTE (rover @ 23:27, 1 12 2003)

Thoro - bo to sa winy/losty zdobyte pod rzad, we WSZYSTKICH ladderach, w jakich gra dany klan. przypadku C4 i posion te win/lost streaki sa suma ladderow polish i international.

Ej rover bzdury piszesz. To akurat jest poprostu blad w cb gdy frytek chyba zmienial wynik z 2:0 na 3:1 cos sie z...alo.
Nie mamy 3 rzedow z rzedu, a winny i losty z roznych ladderow sie nei sumuja smile.gif

+Quote Post
rover
post 9:28, 2 12 2003
Post #40

Leutnant
Ikona Grupy

Wlasnie nie wiem dokladnie, ale w ladderze international mamy rozegranych 7 meczy - 6 winow i jeden remis a win stroke'ow mielismy chyba 8 czy 7? w kazdym razie o kilka wiecej, Angel mowil, ze o tyle co w ladderze pl i stwierdzil, ze to sie najwyrazniej sumuje. nie jestem pewien - mam info z drugiej reki, ale dobrze, ze to skonfrontowalismy. moze wypowiedza sie specjalismy z dziedziny cb? tongue.gif

+Quote Post

3 Stron V  < 1 2 3 >
Closed TopicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Wersja Lo-Fi