Witam. Na prosbe kolegow z klanu chcialem poruszyc pewna ciekawa kwestie. Mianowicie chodzi mi o nastepujace zagadnienie: czy admini clanbase powinni wykorzystywac swa pozycje aby pomagac klanom, w ktorych graja lub tez szkodzic ich przeciwnikom? pytam, bo zarowno mnie jak i kolgow z mojego klanu nieco poruszyla postawa niejakieko NoOne. otoz przyblize najpierw nieco postac naszego pupilka scenowego, znanego rowniez jako "zjadacz fryket i hamburgerow". aktualnie blyskotliwa kariera doprowadzila go na stanowisko supervisora clanbase. w prywatnym odczuciu kolegow z mojego klanu czujemy sie bardzo nielubieni przez owego rubasznego misia, ale to afkorz nasz prywatna sprawa. wszystko dotyczy kultury NoOne'a i jego nastawiania, zarowno do klanu w ktorym gra, jak i jego przeciwnikow. na codzien zapewne mily gosc z bodajze Gliwic, przeradza sie w pelnego wladzy demona, udowadniajacego swa moc na kazdym kroku. tutaj pozwole sobie zamiescic maly przyklad:
[21:13] <@[CB]NoOne> C4|NIEDZIOWIEDZ: czy c4 zgadza sie na live bota? :U
[21:13] <C4|NIEDZIOWIEDZ> sorry CL mówi zdecydowane NIE
[21:13] <C4|NIEDZIOWIEDZ> :/
[21:13] <@[CB]NoOne> to po chuju bo bedzie
[21:13] <@[CB]NoOne> :/
[21:13] <@C4|NIEDZIOWIEDZ> co bedzie?
[21:13] <@[CB]NoOne> live bot!
[21:13] <@[CB]NoOne> z fragami
wiec pytam: po co NoOne pyta sie klany grajace w "jego" lidze o zdanie, skoro i tak liczy sie z nim na zasadzie "po chuju". rozumiem, ze robi co chce, ale czy musi to robic aby gnoic moj klan? dlaczego? oto co pisze nasz pelen hipokryzji przyjaciel:
[18:34] <[CB]NoOne> dobrze
[18:34] <[CB]NoOne> kazdy ma nagrac dema
[18:34] <[CB]NoOne> z was
[18:35] <[CB]NoOne> zeby ludzie mieli
[18:35] <[CB]NoOne> o tochodzi
[18:35] <[CB]NoOne> glownie
kilka chwil pozniej... gdy C4 stwierdzilo, ze nie chce udostepniac taktyk calej polskiej scenie et:
[18:37] <C4|NIEDZIOWIEDZ> nie jestes dla mnie jakims autorytetem
[18:37] <[CB]NoOne> jestem na tyle zeby poprosic o demo
[18:37] <[CB]NoOne> od c4
[18:37] <C4|NIEDZIOWIEDZ> chodzi nam o takty itp
[18:37] <C4|NIEDZIOWIEDZ> ale nie udostepniaj ich
[18:37] <C4|NIEDZIOWIEDZ> to by było gorsze od multiview
[18:38] <C4|NIEDZIOWIEDZ> rozumiesz chyba? chcialybs wysylac w świat kazde demo poisonow ?
a tu wkracza nerwowa atmosfera, do glosu dochadzi ciemna strona mocy i wladczy ton:
[18:35] <C4|NIEDZIOWIEDZ> nie wiem czy udostępnimy
[18:35] <[CB]NoOne> mi udostepnicie
[18:35] <[CB]NoOne> musicie
[18:36] <[CB]NoOne> jak nie wpisze w/o dla poison
[18:36] <[CB]NoOne> proste jak but.
[18:36] <C4|NIEDZIOWIEDZ> linka z rulsami dajesz
[18:36] <C4|NIEDZIOWIEDZ> ty jestes z poison
[18:36] <[CB]NoOne> nie musze
[18:36] <[CB]NoOne> kazalem wam jako supervisor
[18:36] <[CB]NoOne> nagrac dema
[18:36] <[CB]NoOne> i koneic
[18:36] <C4|NIEDZIOWIEDZ> frytek ty jestes z poison
[18:36] <[CB]NoOne> chce sprawdzic czy nie uzywacie aimbotow
[18:36] <[CB]NoOne> koniec dyskusji
[18:36] <C4|NIEDZIOWIEDZ> ok dosteniesz demka
[18:36] <C4|NIEDZIOWIEDZ> lol
[18:36] <[CB]NoOne> moge ich nie udostepnic
[18:36] <[CB]NoOne> pyblicznie
[18:36] <[CB]NoOne> jak chcecie
hmmm wyczuwam tu nutke hipokryzji. potrzeba demek dla ludzi czy do sprawdzenia czy czitujemy? a moze na potrzeby poison? prosi jako supervisior, ale co z nimi zrobi?
(20:52:09) (rovereq) ty chcesz demka nasze z meczu z poison?
(20:52:21) ([CB]NoOne) tak
(20:52:23) ([CB]NoOne) po meczu chce
(20:52:25) ([CB]NoOne) veryfikacje robie
(20:52:26) (rovereq) po co?
(20:52:27) (rovereq) aha
(20:52:28) ([CB]NoOne) na aimbota
(20:52:31) (rovereq) od poison tez bierzesz?
(20:52:36) ([CB]NoOne) nie
(20:52:41) (rovereq) lol
(20:52:41) ([CB]NoOne) mam o was podejrzenei tylko
wiec sa rowni i rowniejsi? na jakiej podstawie chcesz sprawdzic czy czitujemy? masz jakies skargi na nas? od kogo? kiedy je dostales? po jakim meczu/trenie? imo to kolejny raz uprzykrzenie nam zycia.
moje prywatne zdanie jest takie, ze ludzie przyjmuja Frytke do klanow, bo jest znany jako wspomagacz clanbase'owy. szczytem wszystkiego bylo kiedy na meczu opencup: poison vs plan-b red, nasz kochany NoOne wszedl na server i spectowal sobie gre jako supervisor clanbase... ciekawe czy byl z poison na tsie i cos mowil. Nie chodzi mi tu o wytkniecie, ze poison gra nie fair, bo nigdy tak nie twierdzilem i nie sadze tez aby zgodzili sie na takie przekrety. chodzi mi o to pieprzone naginanie regulaminu przez NoOne'a, o uzywanie go tylko i wylacznie do swych prywatnych potrzeb. nie wydaje mi sie, ze lamanie regulaminu, na ktory ma sie bezposredni wplyw, jest wporzadku, szczegolnie ze nastepnego dnia uzywa sie go jako tarczy ochronnej, a nawet riposty skierowanej w ludzi, ktorzy maja jakies "ale" do NoOne'a.
niestety nie mam logow, ale najlepszy byl tekst frytki w stylu:"jak wam sie nie podoba, to nei musicie grac w cb". wiec pytam jeszcze raz: dlaczego moj klan ma cierpiec z powodu wrogo nastowionego do nas admina? juz od dawna frytek robi rozne przekrety (czasy wspolnej gry w fUzz.rtcw) - o niektorych wiem, o niektorych nie mam pojecia. wie ze jest najwyzej, wie ze wszystko moze, bo sam ustala zasady. moze robic rzeczy, o ktorych w realu moglby tylko marzyc. ma wladze, udowadnia ja i wykorzystuje, chce budzic respekt, a budzi tylko wyraz twarzy pelen zenady. mamy powoli dosyc slow "musicie, bo jestem supervisor!". ciagle slyszymy podteksty w stylu "nie podskakuj, bo to ja ustalam w cb grupy i mozesz miec przesrane". na szczescie nam to nie przeszkadza... wiemy jak teraz bedzie wygladal zywot C4 na clanbase, ale coz - pozostanie pewnie liga et.no
czy NoOne nie powinien przypadkiem pomagac polskim klanom, zamiast zatruwac im zycie?
edit:
PS - niech poison sie nie obraza i nie rzuca na mnie jak na suche mieso - ten post absolutnie nie jest atakiem na nich. dziekuje.
Co do Live-Bota. W sumie moglismy postawic takiego bota i wogole nie pytac was o zdanie, czy chcecie czy nie. Ale juz machnalem reka i nie kazalem sie z wami klocic.
To tyle z mojej strony.
Co do takt.. nie od dzis wiadomo jak kto gra.. a demka mozna sciagnac chocby z oc.. Frytek obserwowal wasz mecz z planem-B czy kims tam ale ja nic nie slyszalem o tym zeby cos mowil o waszych taktach.
Nie bronie go wcale tylko stwierdzam pewne fakty, bo nie pierwszy raz rzucasz oskarzenia nie znajac prawdy.
| QUOTE |
| bo jest znany jako wspomagacz clanbase'owy. szczytem wszystkiego bylo kiedy na meczu opencup: poison vs plan-b red, nasz kochany NoOne wszedl na server i spectowal sobie gre jako supervisor clanbase... |
Dema w/w meczu znalesc mozna tu i tu , jesli ktos chce moze zweryfikowac iz na serverze bylem no powiedzmy okolo 30 sekund. Zeby nie bylo ze wzsystko bylo czysto akurat zostalem wywalony z serva po czym rodo mi napisal na pm ze zbyt zwiazany z poison jestem wiec nie zyczylby sobie, co tez uczynilem i nie wczhodzilem wiecej. Pomine fakt gdyz w w/w momencie nie bylem jeszcze czlonkiem klanu Poison, zostalem dodany do listy w CB dokladnie godzine pozniej.
| QUOTE |
| niestety nie mam logow, ale najlepszy byl tekst frytki w stylu:"jak wam sie nie podoba, to nei musicie grac w cb". |
Bylo to bardziej "jezeli nie podobaja wam sie przepisy, nie musicie grac" ,oczywiscie bardzo podoba mi sie humorystyczne ujecie C4 jako pokrzywdzonego klanu gdyz zly supervisor chce zobaczyc dema 2 zawodnikow. Tak podkresle 2 zostalo to uzgodnione telefonicznie rozmowa miedzymiastowa even.
Sadze tez ze jako osoba veryfikujaca nie musze sie tlumaczyc dlaczego chce zobaczyc jak ktos gral w meczu albo nie. Przykro mi ze klan c4 widzi mnie jako pogromce i darksith lord polskiej sceny, z drugiej strony nigdy tez nei zabiegalem o jakies szczegolne uznanie, mozecie mnie nie lubic 
| QUOTE |
| juz od dawna frytek robi rozne przekrety (czasy wspolnej gry w fUzz.rtcw) |
Rozumiem ze mowisz o akcjach w stylu '<rover> wlacze kazeee zeby ping zawyzyc?' ? bo innych akurat z fuzz sobie nie przypominam zeby mialy miejsce. Akurat z tym klanem zawsze bylem na czysto imo.
| QUOTE |
| czy NoOne nie powinien przypadkiem pomagac polskim klanom, zamiast zatruwac im zycie? |
Oj to lubie, moj ulubiony temat jak to nienawidze polskich klanow, zaiste po takich postach odechciewa mi sie, aczkolwiek nie zebym spotkal sie z jakims milym przyjeciem, chcialem na mecz Poison vs C4 zrobic TV, gdyz wyszla etc. C4 nie wyrazilo zgody, mysle no.. wlasciwie glupie ale ok uszanuje w sumie, ale beda musieli dema dac bo na zywo nei zobacze to czego chce ( co ?to juz do wgladu mojego ). No to moze Live bot zeby ludzie mogli fragi poczytac przynajmniej na ircu, C4 wyraza sprzeciw po raz 2. Uznalem w tym miejscu ze to dosc smieszne i sprzeciwilem sie, co glownie final po raz kolejny ma tu. lol.
| QUOTE |
| pozostanie pewnie liga et.no |
Zycze szczescia w zmaganiach ligowych.
PS: Dobrze ze jakies forum jest, afery, lustracje, moze by tak jakas konfrontacje zrobic? Komisje? hm.
PS2: Ide spac pozniej uczelnia, jakby jakas afera dluzsza to odpowiem popoludniu, gl
ojejq
"zjadacz fryket i hamburgerow , rubasznego misia" "juz od dawna frytek robi rozne przekrety (czasy wspolnej gry w fUzz.rtcw) "
to o Noone ^^
"moje prywatne zdanie jest takie, ze ludzie przyjmuja Frytke do klanow, bo jest znany jako wspomagacz clanbase'owy. szczytem wszystkiego bylo kiedy na meczu opencup: poison vs plan-b red, nasz kochany NoOne wszedl na server i spectowal sobie gre jako supervisor clanbase... ciekawe czy byl z poison na tsie i cos mowil "
a teraz pan rower byl laskaw napisac
PS - niech poison sie nie obraza i nie rzuca na mnie jak na suche mieso - ten post absolutnie nie jest atakiem na nich. dziekuje
przypuszczenie ze byl na ts i/lub cos mowil - poddajesz w watpliwosc uczciwosc kogo noone czy poison
a okreslenia jakie czesciowo jak sadze cytujesz nt. noone sa conajmniej nie na miejscu to tyle jesli chodzi o komentaz do postu
natomiaszt co do samego meczu z C4 to naprawde ladna gra mam nadzieje ze uda nan sie zagrac cos jeszcze w niedlugim czasie i powodzenia w kolejnych meczach .
NIEDZIOWIEDZ'
3:01, 1 12 2003
NoOne nie ściemniaj o 30 sec. polecam gold rush, atak poison myśle ze byles tam pare reazy dłużej niz 30 sec. myślisz ze jak podasz linki to i napiszesz sobie taki tekst to juz nikt tego nie bedzie sprawdzal bo ci na słowo uwierzy? obejrzyjcie demka.
http://www.clanbase.com/demolist.php?post=...t=1&wid=2538377 <---demka mozna tutaj zobaczyć
a co do livebota noone to wez puszczaj go na kazdy mecz np. zagraniczny - chyba mozesz? jak bezdie sobie infensus z plan-B trenowac to wez go zarzuć. ale nie musisz sie ich pytac jestes adminem nie? no to dajesz stworz jakis kanal np. #polish_lame_spy na ircu i zarzucaj sobie te lajfboty z trenow i klanowek oczywiscie wszystko po legalu- oni nie bada nic wiedziec ale po co im wiedza o tym jak i tak nie maja wyboru- ty jestes adminem nie?
[aha co do meczu to też sądze ze super gra, szczególnie oazis- przewaga poison ale nasza takta obrony tez nie dopuszcza do wysadzenia
jednak ten topic jest o czyms innym

]
| QUOTE (NIEDZIOWIEDZ' @ 1:01, 1 12 2003) |
a co do livebota noone to wez puszczaj go na kazdy mecz np. zagraniczny - chyba mozesz?
|
Livebota moze postawic kazdy.. i niestety albo stety nic niemozesz drogi niedziu zrobic jesli cos takiego postanowie zrobic.
Moge se postawic 100 botow zalozyc 100# i zaprosic nawet kolko rozancowe do pasjonujacej relacji z meczu i nie masz prawa mi tego zabronic.
Wiec nie pisz jakobysmy byli be i fe bo moglismy to zrobic ale po waszym jeczeniu nie zrobilismy tego. Po prostu ja mam dosc klotni.
A problemy byly od samego poczatku.
blacktyger
8:11, 1 12 2003
Ja widze to tak:
pomiędzy dwoma liderami narasta spięcie bo każdy chce być naj... wiadomo ;)teraz każdy wynajduje coś na drugiego, zby pokazać że jednak on jest naj... wiadomo

i tyle
P.S. a co do tych oskarżeń na NoOne to musze mu przyznać żebardzo dyplomatycznie z nich wybrnoł
| QUOTE |
| pomiędzy dwoma liderami narasta spięcie bo każdy chce być naj... wiadomo ;)teraz każdy wynajduje coś na drugiego, zby pokazać że jednak on jest naj... wiadomo |
najlepszych wylaniaja czyny, a nie slowa. no i wygrane/przegrane mecze.
morris: wkleiles niepelny moj cytat, potem napisalem, ze poison zapewne tak nie robilo. chodzilo o NoOne'a ktory lamie regulamin. c odo meczu vs poison - zgadzam sie gg i to bardzo gg. next time sprobojemy z antilagiem
co do poison to na serio nic do was nie mam, no moze z wyjatkiem kilku osob. no i ten tego - co mama mu korki wylacza.
NoOne: chodzilo mi o akcje w fUzz np. "ej chlopaki to ja zagram dzis z pfem bo mi przyslali z cb nowego wallhacka do testowania". jakies pytania? tylko prosze, nie mow teraz ze zartowales, bo pamietam dokladnie jak to mowiles i jaki op... za to potem dostales. dodatkowo - co do Twoich wypowiedz,i to mam chyba nawet gdzies logi w stylu "ok, zobaczymy pozniej - to ja ustalam grupy" czy "zrobimy tak, koniec kropka, ja jestem adminem". a teraz zgrywasz "wielkiego" dobrego misia, ktory pomaga klanom. jezeli chodzi o demka, to polecam te podane przez NIEDZIA. zastanawiam sie tylko ile bedzie trwala ta farsa i plaszczenie sie przed Toba slabszych klanow. Do zobaczenia na jakims turnieju NoOne.
no i niech poison nie broni frytki, bo wiadomo jak jest miedzy nim a wami. rozumiem, ze teraz znowu u was "gra", ale jezeli pisze jasno, ze moj post jest skierowany do niego, jako do admina, to niech poison nie miesza sie jako klan. dziekuje. a pisze znajac prawde lepiej niz ktokolwiek z was prosperze. C4 chce tylko pokazac jaki na prawde jest frytka, gdy sie mu podskoczy.
eot.
whatever
11:04, 1 12 2003
eee... (znow powiedzial "intelygentnie" bubi)
1. Kocham... (ok, przesadzam). Lubie i szanuje poison, zarowno jako klan, jak i grupe ludzi. Niektorych z Was lubie i szanuje bardzo, vide Prosper. I naprawde, ten post (jak i posty rovera) nie dotycza Was jako klanu. Mozecie mi uwierzyc, ze jesli chcielibysmy jakos sie do Was przyp...ic, na pewno bysmy to zrobili

. Takze, nie sadze, zeby bylo jakies "tension" miedzy dwoma klanami, jak pisal ktos tam poprzednio. Och, rozumiem, ze bronicie swojego kolegi z klanu, luzik. Ale nie pozwolcie, prosze, zeby konflikt pod tytulem C4 - NoOne zmienil nasze, jako dwoch klanow, stosunki.
2. Dlaczego ten post (rovera) powstal? Powod jest bardzo prosty, i doskonale obrazuja to urywki z konwersacji z Frytka, jakie wkleil Rover. NoOne w sposob calkowicie niedyplomatyczny, albo specjalnie, albo nie, dal nam do zrozumienia ze, po pierwsze, chce dema, bo ma ochote je obejrzec, a do tego chce je udostepnic publicznie (na co my ochoty nie mamy, co jest zrozumiale chyba, i do czego mamy pelne prawo). Aby wymusic to wlasnie, uzyl swojej funkcji supervisora na clanbase. Podkreslam, ze zrobil to w sposob naprawde "mily inaczej": pomyslcie, jak byscie reagowali, gdy headadmin ligi w ktorej gracie rozkazuje wam nagrywac dema, bo bedzie was weryfikowal, bo ma podejrzenia o aimbota. Do tego, rzuca "chujami" na prawo i lewo, oraz rzadzi sie strasznie. Na koniec, hmmm, czemu akurat przy tym meczu (przeciez, fakt ze NoOne jest jednoczesnie czlonkiem poison nie ma tu nic wspolnego... prawda?), czyli starciu dwoch raczej srednio znanych klanow w prowincjonalnym (nie ukrywajmy) ladderze? Gdy, pamietajmy, w playoff open cup (C4 vs uN) admin (jakikolwiek, (słowo na k)a, nie mowiac juz o headadminie) nawet nie raczyl sie pojawic badz odpowiedziec na prosby o jego obecnosc?
A juz zwlaszcza, ze owa weryfikacja o ktorej wspominal, mi, osobiscie, wyglada na parujacy BS.
Ech, nie bede sie rozpisywac, bo nie ma sensu przeciez powtarzac tego, co zostalo powiedziane wczesniej.
noobs
Czy wy nie macie innych problemow ?
Juz dawno nie bylo zadnej zadymy wiec pora na nastepna. Niektorzy widze wiecej sie denerwuja niz czerpia przyjemnosc z grania...
Brawo - oto polska scena ET
No i dupa, obiecalem sobie ze nie zarejestruje sie na tym forum (hive blah, forum na fpp blah...), ale sprawa jest moze nie - bardzo powazna, ale dosyc delikatna.
Jestem adminem CB i abstrahujac od faktu ze NoOne pelni nadrzedna funkcje nad wszystkimi adminami ET nie oznacza to ze nie ma NIKOGO nad soba i moze naduzywac swoich funkcji.
W zwiazku z powyzszym, niestety ale musze wyrazic swoja opinie na ten temat.
Sa 2 rzeczy ktore w MOJEJ ocenie (a znam rulsy CB prawie na blache oraz z racji wieku mam juz troche oleju w glowie zeby w miare obiektywnie oceniac sytuacje) w ktorych brzydko mowiac przegial pale.
1.To ja sedziowalem mecz Plan-B vs Poison i zgrywalem dema. Noone wszedl na specta i siedzial chyba z pol rundy. NIe wiedzialem, ze NoOne gra znowu w Poison i to byl MOJ bład ze go nie pogoniłem bo nadużył swojej pozycji. Sprawdzilem pod koniec meczu sklad Poison i faktycznie NoOne BYL dodany do skladu Poison. Szczerze mówiąc jakby Plan-B chciało zrobić wokół tego smród to by mogło zrobić dosyć duży smród.
2. W rulsach jest cos w stylu: gracze są zachecani do nagrywania i uploadowania dem z meczów CB. A więc jest to akt dobrej woli klanu czy chce zeby jego dema byly public czy nie. NoOne chciał wymusic to na C4 pod groźbą W/O dla Poison (imo smród jak cholera) potem zaczał się zasłaniać nagrywaniem w celu obejrznia jako sup czy nie czituja, no nic logi jakie sa kazdy widzi.
Jako czlonek Poison mimo swojej pozycji nie powinien wymuszać na przeciwnym klanie nagrywanie dem etc. juz nie mowiąc o tym ze ja w podobnej sytuacji w ogole bym sie nie wpieprzal w rozstrzyganie jakichkoliwek problemow zwiazanych z tym meczem tylko poprosilbym ewentualnie innego admina...
Ja mam nadzieje ze Frytek sie opamięta troche, bo ma i miał duży wkład w CB i najzwyczajniej szkoda zeby z powodu jakichś glupich emocji robiło sie duże szambo. Mysle ze pojdzie troche po rozum do głowy i nie będzie się angażował W OGÓLE w rozstrzyganie jakichkolwiek spraw w kolejnych meczach Poison.
A jeżeli przyjdzie mu do głowy jeszcze kozaczyć troche supervisorem to niech również sie opamięta, bo jakby ktos się bardzo uwziął , pokusił o przetłumacznie wszystkiego etc. etc....
Z moejej strony to nic personalnego bo nawet dobrze mi sie współpracuje z NoOne i to w zasadzie właściwy facet na właściwym miejscu, ale widać że czasmi niektórym zdrowo odbija, więc najzwyczajniej przywołuje go troche do porządku.
NIEDZIOWIEDZ'
12:55, 1 12 2003
Święte słowa Berti.
co do live bota- przepraszam Prosper, nie znam się, myślałem, że wymaga to jakiejś współpracy z serverem (oprogramowania, hasła, czegoś tam).
whatever
13:21, 1 12 2003
Nie wytrzymalem... :/
[QUOTE]
moze zweryfikowac iz na serverze bylem no powiedzmy okolo 30 sekund.
[/QUOTE]
vs.
[QUOTE]
To ja sedziowalem mecz Plan-B vs Poison i zgrywalem dema. Noone wszedl na specta i siedzial chyba z pol rundy.
[/QUOTE]
To szybka ta runda byla jakos. Cala 1 minute trwala? Cholera, nie wiedzialem ze golda da sie tak szybko wygrac. Speaking seriously: polecam all obejrzenie owych demek: oprocz tego ze zarowno plan-b jak i poison zagrali doskonaly mecz, widac wyraznie ile to jest 30 sekund.
[QUOTE] Pomine fakt gdyz w w/w momencie nie bylem jeszcze czlonkiem klanu Poison [/QUOTE]
vs.
[QUOTE] Sprawdzilem pod koniec meczu sklad Poison i faktycznie NoOne BYL dodany do skladu Poison [/QUOTE]
Ncmts.
[QUOTE] zly supervisor chce zobaczyc dema 2 zawodnikow. Tak podkresle 2 zostalo to uzgodnione telefonicznie rozmowa miedzymiastowa even [/QUOTE]
Zaczales od "macie wszyscy nagrywac dema" (co i tak zawsze robimy), bo "zycze sobie zebyscie przeslali je do mnie". 2 zawodnikow, jasne, to wyszlo pozniej, kiedy zamiast polozyc uszki po sobie i radosnie wypelnic "polecenie sluzbowe", ktos z glupia frant zapytal "dlaczego?"
[/QUOTE] chcialem na mecz Poison vs C4 zrobic TV, gdyz wyszla etc. C4 nie wyrazilo zgody, mysle no.. wlasciwie glupie ale ok uszanuje w sumie, ale beda musieli dema dac bo na zywo nei zobacze to czego chce ( co ?to juz do wgladu mojego ). No to moze Live bot zeby ludzie mogli fragi poczytac przynajmniej na ircu, C4 wyraza sprzeciw po raz 2. Uznalem w tym miejscu ze to dosc smieszne i sprzeciwilem sie, co glownie final po raz kolejny ma tu. lol. [/QUOTE]
"sprzeciwilem sie?" No k. mac, fajny rodzaj sprzeciu wybrales... Co do reszty, poniewaz zawsze lubiles porownania, tutaj jedno dla Ciebie. Przychodzi twoj szef do Ciebie, i mowi "rob mi laske". Pytasz dlaczego, slyszysz ze jest Twoim szefem, i masz robic tak jak mowi. Odmawiasz. Ten mowi, ze ok, zamiast laski, mozesz chwile koncowke polizac, i w sumie wystarczy. Odmawiasz. Na koniec, szef mowi... no dobra... to w takim razie poczestuj cukierkiem. Poczestowalbys? My nie.
| QUOTE (Berti @ 10:36, 1 12 2003) |
Mysle ze pojdzie troche po rozum do głowy i nie będzie się angażował W OGÓLE w rozstrzyganie jakichkolwiek spraw w kolejnych meczach Poison. |
ALe jakie angazowanie? Szczerze powiedziawszy chcialbym sie zeby sie angazowal. Bo to co zrobil bylo pokazem czystej zlosliwosci nie majacej na celu "pomaganie" nam. Zreszta jakbys Berti znal historie NoOne w poison tobys wiedzial ze on nigdy nie naduzyl swojej pozycji do tgo bo poison mialo gdzies tam lepiej. ba, nawet wiele osob mialo do nego pretensje ze nie "pomoagal" nam.
To tyle odnosnie faktow.
Aha od razu mowie ze ja nie bronie Frytki , tylko po prawiam was w ocenie niektorych rzeczy. Bo nie pochwalalam tego co frytek zrobil i tez pewnie ym sie w(słowo na k)il gdyby mnie to dotyczylo.
Jedno sprostowanie. Frytek do poison zostal przyjety w piatek- wtedy JA wyrazilem na to zgode. Nie wiem skad sie znalazl w liscie graczy na cb.. zreszta to juz nieistotne.
Jedna rzecz do Rovera:
Frytek zachowal sie wczoraj jak.... (kazdy niech se dopisze), ale Ty niestety zeszles do jego poziomu, lub nizej wyciagajac brudy jesio z czasow fuzz. Dla mnie to jest zalosne i w pewien sposob obrazuje lojalnosc gracza wobej swoich kolegow 
Na szczescie to nie jest moj problem.
NIEDZIOWIEDZ'
13:39, 1 12 2003
i wogle byłoby wszystko super, gdyby nie to że używa on swojej włądzy na chociażby własne korzyści i do...ywanie innym klanom z czystej złośliwości - to jest główny teamat tego topicu.
Match: plan-B/reds versus Poison
Date: Thursday 27 November 21:00 (21:00 , 21:00 )
November 30
20:45 Removed member(s) Virus
November 27
23:32 Added member(s) NoOne
To log: a. ) z meczu z PlanB data
b.) po wejsciu w info klanu poison po prawej u gory jest przycisk log to czesc z tym keidy zostalem dodany.
Jezeli Berti nie umie odczytac godzin z logow na cb, to chyba nie jest moja wina, powiem jeszcze raz ze na meczu moglem pelnym prawem byc gdyz do poison doszedlem dokladnie po nim, powiem dobitniej ze sklonila mnie wlasnie dobra gra w/w.
Fakt faktem przesadzilem z tymi 30s nie wiem jak na to doszedlem 0_o wydawalo mi sie ze ktos mnie kopnal odrazu hmm. no nm. patrz wyzej odnosnie tego.
Ad2.
Bardzo rozbawilo mnie to porownanie do laski szefa, generalnei wiec nagrywajac dla ciebie demo to jak robienie laski, no to w zyciu duzo tego no heh. bardzo naprawde ciekawe i barwne porownanie. W cb gdybys przezcytal faq obowiazuje regula ze 2 klan ma prawo powiedizec ze klan z nim grajacy w jakis sposob przekroczyl regulamin, w tym momencie admin prosi o dema. Tak sie sklada ze pewien, zachodni klan dal mi do zrozumienia ze podczas pracc cos dziwnego sie dzialo z klanem c4 jakies warp jakies cos dlatego tez poprosilem o dema co sie bede, skoro mam pilnowac porzadku to musze reagowac.
Z drugiej strony wczoraj np dostalem zazalenie od klanu C4 na klan dunski jeden. I tak od tego klanu w kolejnej rundzie OC wezme dema, itd itd.
Ad3.
Bardzo mnie bawi idea chce takty PO MECZU od c4 0_o imo czy to nie ma przypadkiem byc ze taktyke ja bym chcial przed meczem albo cos? nie no moze sie czepiam, ale przeciez mecz i tak byl grany lol. Ale fakt moze konkretniej wszystko bym widzial! moj blad.
pS: chcialem ad4 dac ale przypomnialem sobie ze sff znow w pracy siedzi i cos robic musi :> wiec to pzniej ;>
pS2: Rzadam zwolania komisji 6 osobowej! i konfrontacji z Bertim o tym jak czytamy to samo! :>
whatever
13:50, 1 12 2003
Prosper, jeszcze jedno, podkresle li tylko. Wiesz dobrze, ze zaden z nas, nigdy, nie insynuowal by, ze Poison w jakikolwiek sposob chcialoby wyciagac korzysci dla siebie dzieki faktowi, ze Frytka jest czlonkiem P oraz, jednoczesnie, supervisorem CB. Przynajmniej, dopoki Ty tam masz cos do powiedzenia, co jest tego gwarancja.
Nie zmienia to faktu, ze, gdyby, noone przyszedl na Wasz trening i powiedzial "sluchajcie, wiem jak gra C4, ty rzucisz granat tu, bo tu na pewno sff kampi, nie musisz nawet patrzec", to byscie tak zrobili. My tez. Wiec, albo powszechny dostep do dem (a'la rtcw i wolftv, gdzie C4 bylo jednym z naprawde niewielu klanow, ktore zamieszczaly dema z wiekszosci swoich meczy), albo nikt tych dem nie daje. Proste.
Acha, na marginesie, chcialbym paru osobom za cos podziekowac. Wlasnie przeczytalem sobie loga z poison.live (slow day at work). 1. SS: dzieki Panowie, nie ma pojechac do przodu dzieki ciezkiej pracy niedziowiedzia, a potem radosnie oddac mu z nawiazka za wlozony wysilek, w sposob jaki to zrobiliscie na IRC. Szacuneczek! 2. Kleofas: nie jestem chyba "chujem", naprawde, poza tym, milo by bylo, gdybys jakos uzasadnil swoja, taka wlasnie, miedzy innymi i o mnie opinie? I na koniec 3. Pan "mamy pol skladu". Well, po meczu slyszalem ze jest tego "5 + 1 (rezerwa)" - i to od tej samej osoby. "P nie ma takt, gramy ffa" a za chwile pada stwierdzenie o "tygodniu treningow". PR niezly, calkiem. Szacuneczek i dla Ciebie!
NIEDZIOWIEDZ'
13:59, 1 12 2003
ZACHECAM DO OGLADANIA DEMEK JAK NOONE WCHODZI NA MECZ PLAN-B VS POISON
dlaczego? bo tam mówisz do Bertiego ze jestes w poison i ze powinienes grać w tym meczu ale ktoś inny przyszedł i nie grasz. Co napiszesz ze kłamie? obejrzyj jeszcze raz demko bo na nim widac wszystko co wypisujesz wiec nie p... nam tu o przestawieniach godzin bo jak sam napisales miales grac w tym meczu a przeciez nie moglbys grac gdybys nie był członkiem poison nie?
pozatym nie pisz "prosiłem o demka" ty nie prosisz....... ty jedynie rządzasz korzystajac z mocy tego superklozeciarza (czy jak to tam sie nazywa)........... ewentualnie błagasz o demka jeżli już pierwszy sposob nie działa.
whatever
14:03, 1 12 2003
Frytka, prosze, znajdz w slowniku termin "porownanie", i zapoznaj sie z jego definicja. Jesli nie sprawi Ci to problemu, oczywiscie. Jak dla mnie bylo celne, o tyle, ze obrazowalo prosty fakt - zarowno prosba Twoja, jak i owego wyimaginowanego szefa, byla, po pierwsze, zupelnie od pyty, a po drugie, nieprzyjemna dla drugiej strony (choc tu nieprzyjemny byl raczej, w przypadku dem, sposob wyrazenia tej "prosby" bardziej niz sam fakt koniecznosci nagrywania). Zrozumiales teraz?
Takty. Co z tego ze po meczu? Gralismy mecz z Poison wczoraj, to jedno. Starlismy sie z Toba, to dwa. Dlaczego starasz sie jedno z drugim laczyc? Bedziemy grac z P pewnie nie raz, a Ty, "rubaszny misiu" jak to elegancko okreslil rover, bedziesz staral sie nam uwalic zycie w kazdy dozwolony prawem (a czasem i niedozwolony, jak widac) sposob - co nie raz zapowiadales, i nie raz zrobiles. Dziwisz sie, ze na Twoje prosby instynktownie mowimy "nie"? Oh, na koniec. Czy Prosper powiedzial, ze ma jakies podejrzenia, itp. i chce naszych dem? (Zwlaszcza, ze wedlug Twoich wlasnych slow, ma prawo tych dem wymagac po meczu, a Ty wystapiles z rzadaniem przed meczem). Znow chyba stawiasz go w niezrecznej sytuacji. Zastanow sie pliz zanim zaczniesz argumentowac nastepnym razem.
Ej no Sff no szczerze no kanal to tylko lecialo '(słowo na k)a' co drugi wyraz, nie mozesz nas nikogo tam za emocje dokonca oskarzac, jak sie slucha meczu na ts wiedzac ze ma sie pinga 300 i co 2 slowo mysli udusze technikow tepsy, to sie akurat rozne rzeczy mowi, przewaznie bylo to slowo na 'k..'

Imo ludzi tez nie ma sie co tego, oni byli wkurzeni za brak ETV bo chcielismy testowo zrobic, rozumiem ze bycie pierwszym co sie odsloni przez TV to bedzie problem, dlatego mam zamiar teraz w OC / NC powprowadzac na mecze, rozumiem ze jak juz nabierze to tempa to c4 dolaczy do klanow z udzialem TV, choc wiem ze np sff masz fobie na punkcie ze ktos oglada

PS: [OFFtopic uwaga! ] mam takie pytanie, OT do jakiegos moderatora, czy na tym forum bo to chyab ten sam build, tez bedzie SklepRPG?

Postacie za posty mozna wykupywac itd? lubilem sobie to ogladac etc. A jako ze afera w pelni to zeny do gory szly! ( sorry za totalny OT ale topic pwnie czytany bedzie a jak gdzies postne w inne to jeszcze oleja

)
Ja uwazam, ze najlepsze mecze powinny byc pokazywane publicznie, ale kazdy moze miec wlasne zdanie. Wiem, ze to nie ma przelozenia (real world - komputer), ale wyobrascie sobie jak Janas mowi, ja nie chce, zeby mecz reprezentacji byl w TV, bo inni podejrza nasza taktyke. Wiem, ze w ET ma to troche inne przelozenie, ale uwazam, ze takie mecze powinny byc pokazywane.
PS. Czemu poison ma w tabeli 4 przegrane z rzedu skoro przegralo jeden mecz i czemu C4 ma 8 wygranych z rzedu skoro wygralo tylko 5 meczy

??? Chyba cos sie zwalilo. Albo mecz pomiedzy najlepszymi jest licziny podwojnie

Rank Rating Tag Name Win Loss Draw Streak
1 C4 C4 5 8W
2 1.170 poison Poison 3 1 4L
Edit: To samo tyczy sie SoN
Rank Rating Tag Name Win Loss Draw Streak
7 1.092 SoN 3 4W
Co sie dzieje

??
Domyslam sie, ze wyn byl potwierdzony 3 razy, a w przypadku SoN 2 razy. Zgadlem??
PS. Sorki ze nie na temat, ale to glupio wyglada
| QUOTE (NoOne @ 12:48, 1 12 2003) |
Match: plan-B/reds versus Poison Date: Thursday 27 November 21:00 (21:00 , 21:00 )
November 30 20:45 Removed member(s) Virus November 27 23:32 Added member(s) NoOne
To log: a. ) z meczu z PlanB data b.) po wejsciu w info klanu poison po prawej u gory jest przycisk log to czesc z tym keidy zostalem dodany.
Jezeli Berti nie umie odczytac godzin z logow na cb, to chyba nie jest moja wina, powiem jeszcze raz ze na meczu moglem pelnym prawem byc gdyz do poison doszedlem dokladnie po nim, powiem dobitniej ze sklonila mnie wlasnie dobra gra w/w. Fakt faktem przesadzilem z tymi 30s nie wiem jak na to doszedlem 0_o wydawalo mi sie ze ktos mnie kopnal odrazu hmm. no nm. patrz wyzej odnosnie tego.
|
W zasadzie to nawet nie musze tego komentowac , bo faktycznie po poscie Niedziowiedzia przypomnialem sobie ze "zawracales mi dupe" i nie moglem sie skupic za bardzo na meczu i cos mowiles ze miales grac w tym meczu
imo nie zaskoczyłem po prostu na czas, ale chyba to zrozumiałe jak sie trzeba skupic na meczu...
Wiec imo don't lie Dark Sith ! 
A teraz już tylko dla funu pobawmy sie w małą matematyke. Mecz się zaczał cos koło 21:30 bo był problem z serwerem (bo poison na swoim nie miało antylaga i nie bylo callvote refa). Oaza 13.10 x2= 26 min plus jakies 10 min na rupowanie przed meczem i na pazue po meczu ~36 min. Goldrush1- 18:41 x2 , liczmy = ~40 min. Mamy juz 1h16min. Goldrush2- 25 min plus 5 min na warmup i przerwe plus 10 min na atak PlanB=~40 min. Co daje prawie 2h. czyli mecz skonczyl sie okolo 23.30.
Napisałem że PO MECZU sprawdziłem sklad Poison i BYLES w skaldzie Poison, skoro zostales dodany o 23.30 wiec chyba wszystko sie zgadza. Nie wiem skąd PlanB wiedział że jestes w Poison, ale to oni dali callvote kick i ktos mowil "leave, you're in P". Jezeli chcesz dyskutowac o tym czy plus 5 min czy minus 5 min w dodaniu do skladu ma jakies znaczenie to nie ze mna, bo ja z "tonącymi chwytającymi się brzytwy" z reguły nie dyskutuje
.
No i ten twoj teamchat z demo jeszcze raz przypominam hr hr hr... eeech Fryta.
Sąd wychodzi prosze wstać 
PS.
A to jeszcze z consoli:
969 [CUP]Berti rup
972 'rapture/B 8) go from srv pl
973 'rapture/B 8) z
974 'rapture/B 8) noone
976 noone no?
978 'rapture/B 8) yes
979 'gepard/B no spec
980 noone no?
981 'rapture/B 8) ur in poison
982 'rapture/B 8) go
i potym polecial kick...
Edited later on:
W demie z goldrusha z meczu PlanB-Poison: PlanB_Poison_goldrush2_ineye_Berti_2538377.zip drugi plik (druga runda) jest utworzony o 23:46. Demo jest kompletne (nie wisialem sobie i nagrywalem scian po meczu), moj zegar synchronizuje sie w internecie z GMT serv.
Jak juz Frytka zaczal byc taki skrupulatny sugerując ze przeskoczylem z przedszkola na studia omijajac po drodze podstawowke i srednia szkole bez nauki czytania

| QUOTE |
November 27 23:32 Added member(s) NoOne |
NIEDZIOWIEDZ'
14:40, 1 12 2003
Berti owned

a co do Wolf TV czy tam ET TV to nie porównywać tego do real life , do meczu piłkarskich , do transmisji obrad z sejmu. Jak w polsce sport intenetowy zostanie oficjalnie uznany za sport, ludzie, klany beda miały sponsora itp to bedziemy rozmawiac o TV. narazie mamy własne zdanie (nie ograniczone przez wymogi np. sponsora czy rules of CB) wiec siedziec cicho

Thoro coś masz ze strona CB ja mam 5 wygranych C4
Berti: imo miales okres, w ktorym po zostaniu adminem, ostro zblizales sie do NoOne'a w sensie charakteru i motywu "jestem ktos". fajnie, ze zszedles na ziemie i potrafisz trzezwo spojrzec na sprawe w momecie kiedy innym puszczaja nerwy.
Prosper: jak wiesz Frytke baaaardzo lubi krecic, wiec jezeli pisze KLAMSTWA dotyczace okresu w fUzz, starajac sie zrobic ze mnie idiote i kretacza, to sorry - napisalem prawde - jakos NIE zaprzeczyl tylko przemilczal. kiedys w ogole we dwoch sobie pogadamy, bo juz zaczyna mnie draznic sytuacja na lini prosper-rover. poza tym dzieki, ze w koncu zrozumiales, ze ten topic to nie atak na poison - trzeba bylo tak odrazu

NoOne: to jak gubisz sie we wlasnych klamstwach jest na serio zabawne. tojak starasz sie zmienic sens topicu dodajac jakies z dupy psy jest wrecz miodem na me serce. moze wreszcie zastanowisz sie i przestaniesz sciemniac na lewo i prawo. moze wreszcie wezmiesz na powaznie pelniona przez siebie funkcje, a nie "po chuju, bo jestem najwazniejszy". nie wnikam dlaczego nie lubisz C4, chociaz pewnie dlatego, ze Cie nie przyjelismy, bo byles za slaby. moze dlatego, ze wyjawilismy Twojego fake nicka "z lezka w oku"?nie wiem, moze poprostu nie lubisz naszego taga, ale frytek - pamietaj o jednym - szacunku sie nie wymusza.
| QUOTE (rover @ 14:06, 1 12 2003) |
Berti: imo miales okres, w ktorym po zostaniu adminem, ostro zblizales sie do NoOne'a w sensie charakteru i motywu "jestem ktos". fajnie, ze zszedles na ziemie i potrafisz trzezwo spojrzec na sprawe w momecie kiedy innym puszczaja nerwy.
|
Eeeee ?
Co ten pan do mnie mówi?
Fakty , akty, cokolwiek ale prosze mi zaprezentowac (KIEDY??), bo strach przed tym ze mam podwojna osobowosc jest tak niewyobrażalny że aż nierealny 
A jezeli to tylko twoje wydumane "z dupy" wyobrazenie to podziel się nim na kółku "Samotnych Inaczej"...
Rover czytajac twoje teksty zachcialo mi sie smiac. Pamietasz co bylo w czasie meczu KmH vs C4 w ktorym dostalismy???
Piszesz:
| QUOTE |
[18:34] <[CB]NoOne> dobrze [18:34] <[CB]NoOne> kazdy ma nagrac dema .... [18:36] <C4|NIEDZIOWIEDZ> linka z rulsami dajesz [18:36] <C4|NIEDZIOWIEDZ> ty jestes z poison
|
Nam kazaliscie dac demka i mowilisce ze jak tego nie zrobimy to wylecimy z CB i mowiliscie ze takie sa rulsy w CB i na samym poczatku juz podkresliscie ze kazdy am nagrac demka. Dziwne nie?? Wy czepiacie sie admina a slabszy klan robicie w !@#a jak chcecie bo niby macie program co u nas czity wykryl ;P
| QUOTE |
hmmm wyczuwam tu nutke hipokryzji. potrzeba demek dla ludzi czy do sprawdzenia czy czitujemy? a moze na potrzeby poison? prosi jako supervisior, ale co z nimi zrobi? |
Wiem macie program co czity wykrywa ale cos nei skutecznie i ostatnio uslyszalem od jednego gracza ktory mi powiedzial ze jakis z c4 mowi ze 2 mojch graczy czituje. Zrobcie sobie program na iq a nie wykrywanie czitow.
| QUOTE |
wiec sa rowni i rowniejsi? na jakiej podstawie chcesz sprawdzic czy czitujemy? masz jakies skargi na nas? od kogo? kiedy je dostales? po jakim meczu/trenie? imo to kolejny raz uprzykrzenie nam zycia. |
lol to juz bez komentarza po meczu z wami wychodzi na to ze my jestesmy smiecie
Nie wiem czy wszyscy to widza, ale to jest klotnia o, za przeproszeniem, gowno.
Pytanie do zalogi C4: cos wam sie stalo z powodu tego, ze nie przekazaliscie dem? Nigdzie nic takiego nie przeczytalem. Wiec po co robic afere i to tutaj.
Chcialbym tylko zauwazyc, ze dojrzali ludzie (bez obrazy) powinni:
Najpierw porozmawiac z NoOne. Jak by to nic nie dalo to zwrocic sie do jego zwierzchnika (jezeli taki jest). A jakby to nic nie dalo to wtedy go olewac (tak jak to zrobiliscie w sprawie tych dem, tv, ircbota; btw co wam ircbot przeszkadzal?).
A Wy (C4) (btw ja nie stoje po niczyjej stronie) robicie publiczna dyskusje (jakie to ostatnio w polsce popularne). Po co? Zupelnie nie wiem. Przeciez i tak forumowicze nie maja mocy odwolanie NoOne.
A teraz juz zupelnie o sprawie. Moim zdaniem ludzie dzialajacy w CB powinni byc bez klanowi. Wtedy nie byloby problemu.
No chyba tyle chcialem powiedziec.
Pozdrawiam wszystkich.
ps. Zrobienie konfrontacji (na ircu) to nie glupi pomysl o ile wszyscy zachowaja sie jak dorosli ludzie i dopuszcza do wiadomosci zdanie innych.
edit: Czy wam wszystkim naprawde tak bardzo na tych zwyciestwach w cb zalezy? Przeciez gry komputerowe to zabawa. A wy robicie z tego jakos super wazna sprawe. Btw proponuje bozy sad do rozwiazywania problemow, Polega to na pojedynku. Zwycieza ten co ma po swojej stronie bogow (tak wiezyli wikingowie)(bo to tradycja wikingow), a z bogami sie nie dyskutuje.
Tak sie zastanawiam o czym mowimy? Czy to prawda ze Noone nie lubi C4? Przeciez to wiadomo nie od dzis.Wystarczy przypomniec sobie nasz mecz w Open Cup jeszcze w RTCW z klanem MOH.Juz wtedy Noone dawal popisy swej wladzy: "macie grac na tym serwie, a jak sie wam nie podoba to w/o".Wiec niech skonczy pieprzenie o rownym traktowaniu wszystkich klanow.Jak dla mnie to on zachowuje sie jak malowiejski chlopek ktory trafi do wojska, zostal kapralem a potem ...ie mlodych.Dlaczego? "Dlatego (słowo na k)a ze mam wladze" Ktos kto jest na tak eksponowanym miejscu w Clanbase imo powinien sie zachowywac stosownie do tego, a nie podpierac swoje zachciewajki stwierdzeniem " bo ja tak (słowo na k)a chce, a jak sie nie podoba to wypierdalac".
Moze i nie znam Noone... Ale ta cala afera to przypomina mi tylko jakies afery w polskiej polityce

(słowo na k)a wszyscy sie klucicie o niewiadomo co?? O to ze admin kazal nagrac demka all zawodnikow?? A jakby od nie byl w poison to tesh byscie pyskowali?? Jest supervisorem i na to chyba nic nie poradzicie..... Wiec nie wiem po co ten temat.....
NIEDZIOWIEDZ'
20:10, 1 12 2003
KaeL:
"Pytanie do zalogi C4: cos wam sie stalo z powodu tego, ze nie przekazaliscie dem? Nigdzie nic takiego nie przeczytalem. Wiec po co robic afere i to tutaj."
afera jest do postawy admina co uzywa władzy w niewłąściwy sposób.
Mad- was prosilismy (podkreslam prosilismy) o dema podczas meczu zaznaczyliśmy, że nie musicie nagrywać, chyba ze macie cos do ukrycia, nagraliscie- my tez i było wszystko w porzadku.
[a pozatym nie pisz tektów typu "czytajac twoje teksty zachcialo mi sie smiac" bo to ty jesteś na tym forum od rozsmieszania ludzi]
v57 Zrobmy zjazd sceny, to bedzie lepsze niz walki kiboli

ps. Na meczu C4 vs KmH gralismy 5 vs 6 w czym z 3 KmH mialo na tym servie co c4 skolowalo co chwile 999 :/ Ale i tak git... pretensji do nikogo nie mam tak ot.
| QUOTE |
| Mad- was prosilismy (podkreslam prosilismy) |
jak prosiliscie to moglismy odmowic niestety po tym uslyszalem to
| QUOTE |
| [22:16:15] [@C4|rover`away]: ale nie chcesz chyba dymu w cb |
a potem:
| QUOTE |
[22:13:28] [@C4|rover`away]: no wiec skoro nie czituja [22:13:32] [@C4|rover`away]: to co za problem dac nam dema? |
poison moze wam tak samo powiedziec ;p
| QUOTE |
| my tez i było wszystko w porzadku. |
niestety ja demek nie dostalem i uslyszalem:
| QUOTE |
[23:43:52] [C4|rover`away]: moge dac ci atak [23:43:53] [C4|rover`away]: powiedzmy [23:43:58] [[KmH]Mad]: to daj atak [23:44:15] [C4|rover`away]: a po co ci? [23:44:29] [[KmH]Mad]: by sprawdzic czy nei masz czitow ;D [23:44:48] [[KmH]Mad]: bo mam taki program i on wariowal ;D i macie dac demka bo bedzie wtopa w cb [23:44:49] [C4|rover`away]: a na jakiej podstawie twierdzisz ze moge miec? [23:44:49] [[KmH]Mad]: ;D [23:44:58] [C4|rover`away]: ok [23:45:00] [C4|rover`away]: to demka nie dostaniesz |
wiec c4 mzoe sprawdzac kazdego a ich nikt??
Hmm, tak se na to troche z boku spojrzalem i moge przedstawic nastepujace wnioski:
1. NoOne zdecydowanie i po chamsku wykorzystal swoje uprawnienia.
2.C4 juz na poczatku robilo problemy najpierw z tv pozniej z scorebotem i to podejzewam tylko dlatego ze nie lubi NoOne, a pozniej rover zapoczatkowal ten topic.
reasumujac:
Zawsze u nas jest syf (polska), z tego powodu ze osoby ktore sie nie lubia uwielbiaja sobie rzucac klody pod nogi. Doprowadzi to do tego ze C4 bedzie publicznie niedlugo nazywac NoOne, zjadaczem kebabow, i zakompleksionym grubasem- juz tak powoli mowi i co najsmutniejsze czyni to z przyjemnoscia (ja to tak odebralem, choc nie bylo to wpros napisane), natomiast NoOne bedzie po chamsku wykorzystywal pozycje Sup po to tylko by nie pozostac dluzny --- kolejnosc tych akcji dowolna.
Ja po prostu proponuje aby juz nikt nic tu nie pisal.
Ze swojej strony moge powiedziec ze jesli NoOne z premedytacja zadziala na szkode C4 w cb, to jego kariera z poison szybko sie skonczy. Jesli natomiast zobacze jakiekolwiek jezdzenia po jego osobie (nie mowie o podawaniu faktow z tego co robi- Ci ktorzy po nim jezdza doskonale wiedza o czym mowie) nie bede miec nic przeciwko reakcji frytki.
Dla mnie eot i nie mam zamiaru tu juz wiecej pisac.
Ja tez po wczorajszym meczu mialem pewne pretensje do paru osob z C4, ale olalem to bo kolejne klotnie nic nie dadza..
pzdr
Ach wreszcie ktos normalny (bez obrazy innych). Prosper gratuluje postawy.
NIEDZIOWIEDZ' rozumiem wasze racje, ale powtarzam: co wam da "wyplakanie" sie tutaj?
I jeszcze jedno. Ludzie czy wy wiecie, ze to niedobrze sie tak wszystkim denerwowac. Imo sama idea jakis CB i lig jest chybiona, bo ludzie, zamiast czerpac przyjemnosc z gry, zachowuja sie jak polscy (i nie tylko) politycy. Zwyciestwo najwazniejsze? Zawsze myslalem (i myslenia nie zmienie), ze ET to rozrywka, ale niektorz jak widac tego nie rozumieja.
Osobiscie uwazam, ze jest na tym swiecie tyle zjawisk denerwujacych, ze nerwica zwiazana z ET jest zbedna.
Dla mnie tez EOT.
whatever
23:46, 1 12 2003
Jawohl Prosper, zrozumialem, brzmi to dobrze - i ja sie zastosuje. Zreszta wiesz, ze jezdzic po ludziach nie lubie, wiec mi to odpowiada

.
Prosper juz wiem czeu zostales wybrany TL reprezentacji. Naprawde ten post jest kwintesencja tematu i uwazam, ze na tym temat sie onczy (albo i nie

). W kazdym razie udawadniasz, ze na polskiej scenie ET sa ludzi normalni. Nie wiem czy wynika to z twojego znudzenia klotniami, czy poprostu zawsze tai jestes, ale naprawde pokazales klase w ty poscie.
Nie szukajcie w mojej wypowiedzi sarkazmow, bo prosper swoja postawa naprawde mi zaimponowal i nie ma tu nawet kropli ironii.
btw. wroce do swojego poprzedneigo pytania. Sprawdzalem u ilu osob, bo myslalem, ze cos sie u mnie popsulo, ale jednak sie nie popsulo. C4 mimo ze grali 5 razy maja 8 wygranych z rzedu, a poison mimo jednej przegranej ma 4 przegrane z rzedu (sprawdzone na kilku kompach, w roznych miastach). Domyslam sie czym to jest spowodowane, ale czy mozna to usunac??
Edit: Aha od razu zada pytanie, zeby nie tworzyc nowego topica. Najlepiej jaby NoOne odpowiedzial.
Co jest w przypadku, gdy serwer ma ustawionego starego PB, a kilka osob juz a zaktualizowanego PB i poprostu ich wywala, dlatego ze serwer jest na starym. Czy mozna wtedy odwolac mecz??
a poczatek pytanie do moderatorow - mozna dac komus ignora na forum? bo mam na ircu ignore dla madai tu tez bym chcial.
a teraz moja ostatnia wypowiedz skierowana w strone tegoz to, dla mnie IDIOTY.
problem polegan a tym, ze nie chcielismy demek bezpodstawnie, powiadomilismy was o tym jeszcze przed meczem. podejrzewalismy was o czity, i w razie czego zgosilibysmy to adminowi, ktory mialby pelne prawo (po skardze) wziasc od was dema. jezeli na moje argumenty, na bazie ktorych chce wziasc od Ciebie demka, a Ty zamiast logicznie mi odpowiedziec rzucasz mi wzamian identyczne arumenty i dorzucasz kretysnskie emontionki. pomijam fakt, ze nie zglaszaliscie sprzeciwu apropos dzialnosci ACA, a dema chcial od was niedz. chcialem dac Ci atak na radarach, bo ewidentnie chciales podpatrzec nasza taktyke, skoro Ci to nie pasowalo i zaczales (jak zwykle) robic z siebie idiote to sorry - demek nie dostales. nieco pozniej rozmawialem z kims z KmH, juz nie pamietam nicka, ktory takze prosil mnie o demka. rozmowa odbyla sie na przyzwoitym poziomie, gosc wytlumaczyl mi po co mu moje demka i nawet jezeli wydawlao mi sie to trywialne i nieco glupie, to demka mu dalem. jezeli chodzi o "dym w cb", to nie chcialem robic problemow i smrodu wokol waszego klanu (wiekszego niz jest - za Twoja inicjatywa) i prosilem o demka (a raczej niedz prosil) na lini bezposredniej. wolales sie wdawac w beznadziejne pyskowki i sie draznic - o jakie to typowe dla kolesi intelientnijszych niz cale C4 - ok, Twoja sprawa. nie wiem tez dlaczego wklejasz logi rozmow ze mna, skoro wychodzisz w nich tylko na wiekszego gbura vide "[23:44:48] [[KmH]Mad]: bo mam taki program i on wariowal ;D i macie dac demka bo bedzie wtopa w cb" - do tego zachowujacego sie jak 13 letni gowniarz, ktoremu mama zabrala zanadto ciezkie laleczki barbie. przede wszystkim zmien swoje podejscie do wielu spraw Mad, bo topic o jednym przeksztalcasz w topic o czyms zupelnie innym.
na prawde chcialbym nie czytac Twych postow, ale musze, bo zbyt wiele osob do nich nawiazuje :F no trudno, z mojej strony koniec. auwiderzejn.
Thoro - bo to sa winy/losty zdobyte pod rzad, we WSZYSTKICH ladderach, w jakich gra dany klan. przypadku C4 i posion te win/lost streaki sa suma ladderow polish i international.
| QUOTE (rover @ 23:27, 1 12 2003) |
Thoro - bo to sa winy/losty zdobyte pod rzad, we WSZYSTKICH ladderach, w jakich gra dany klan. przypadku C4 i posion te win/lost streaki sa suma ladderow polish i international.
|
Ej rover bzdury piszesz. To akurat jest poprostu blad w cb gdy frytek chyba zmienial wynik z 2:0 na 3:1 cos sie z...alo.
Nie mamy 3 rzedow z rzedu, a winny i losty z roznych ladderow sie nei sumuja
Wlasnie nie wiem dokladnie, ale w ladderze international mamy rozegranych 7 meczy - 6 winow i jeden remis a win stroke'ow mielismy chyba 8 czy 7? w kazdym razie o kilka wiecej, Angel mowil, ze o tyle co w ladderze pl i stwierdzil, ze to sie najwyrazniej sumuje. nie jestem pewien - mam info z drugiej reki, ale dobrze, ze to skonfrontowalismy. moze wypowiedza sie specjalismy z dziedziny cb?
[=||=]no0by
13:11, 2 12 2003
Smir :
http://slowniki.onet.pl/index.html?tekst=m...ania&tr=pol-sloRover : nie doczytales, ze nie pisalem jako IC nvm
Cofam wypowiedz, moglem sie spodziewac ze tylko syf bedzie
EOT
whatever
13:34, 2 12 2003
1. Nie znam kolesia o nicku IC|noOby. Wybacz wiec, czy:
- jest to fake (jesli tak, Twoj nick to... ?)
- udalo mi sie Ciebie zapomniec? (sorry)
2. Nie mam pojecia KIM jestes, wiec nie wiem dlaczego sie do mnie akurat przypierdalasz. Moja megalomania? Prosze, sprawdzaj definicje trudnych slow, zanim zdecydujesz sie ich uzywac. Od megalomanii mi daleko, ale nie mam zamiaru tlumaczyc tego komus, kto opinie ma wyraznie ugruntowana. Wiesz, klotnie via inet maja malo sensu; mozna argumentowac jesli ma sie w tym jakis cel, ale proba zmiany Twojej o mnie opinii bylaby zarowno calkowicie bezskuteczna jak sadze, jak i, wnioskujac po poziomie Twojej wypowiedzi, zbedna.
3. Lek przed TV. Ja nigdy nie lubilem, co wszyscy doskonale wiedza, i czego nigdy nie ukrywalem. Jak sobie przypominam, ze wlasnie prawdopodobnie jakies pareset osob patrzy co robie, to automatycznie zaczynam napierdzielac po scianach zamiast po przeciwniku, chociazby ten nawet stal i sie nie ruszal. Co do reszty Twojej wypowiedzi na temat TV, vide "prawdziwe przyczyny" (lol), to gratuluje poziomu wiedzy o C4 ktory przekracza nawet nasz. Fajnie, ze twierdzisz ze jest to, zacytuje, "sciema". To pokazuje Twoj poziom umyslowy, niestety, gdyz wypowiadanie autorytatywnych sadow o czyms o czym nie masz zielonego pojecia (bo w C4 nie byles raczej, i nie bedziesz nigdy) dowodzi tego niestety, wyraznie. Obawiam sie takze, ze dowodzi prawdziwosci przynajmniej jednego Twojego zdania: ze powinienem darowac sobie komentarze. Gdyz, niestety, najlepszy nawet tekst nie przebije sie przez beton.
| QUOTE |
pozostaje pytanie jaka jest prawda na temat waszego leku przed TV mam nadzieje ze skromnosc... lol
|
Nooby skocz po rozum do glowy. po co rzucasz takie podteksty? aha - zeby nie wszczynac kolejnego sporu - tym razem C4 vs IC. k.
najlepszy jest wjazd na Smirnoffa. nie wiem po co sie wtracasz w sprawy, ktore kompletnie Cie nie dotycza. niezla okazja do pojechania kogos? ehhh polacy maja taka mentalnosc? to ty jestes chyba najwiekszym patriota. co do megalomani, to sam napisales jakbys byl gnusnym sarmata, ale to juz inna bajka. next time czytaj swoje posty i wyrzucaj z nich stwierdzenia sprzeczne, bo efekt jest doprawdy komiczny gdy w kolejnym zdaniu zaprzeczasz poprzednie. ciekawe czy przeczytales moj post i czy mnie tez zjedziesz. ciekawe czy przeczytasz post Smirnoffa, jezeli ten Ci odpisze - rotfl. jak tak to dopiero bedziesz ownowal.
whatever
14:20, 2 12 2003
GG T3 (?).
Napisales teraz, zacytuje, "moglem sie spodziewac ze bedzie syf". Jednak, mimo to, post wrzuciles - wiedzac na 100% ze syf rzeczywiscie bedzie (100%, bo zaczal sie w Twoim poscie). I teraz, rzniesz niewiniatko, edytujac post zeby "nie bylo dalej syfu"? Troche konsekwencji i odpowiedzialnosci za to co sie mowi, na przyszlosc.
Acha, i dzieki ze sprawdziles w slowniku owa "megalomanie". Rozumiem, ze zapoznanie sie z definicja wplynelo na decyzje o zdjeciu posta? Ciesze sie, ze tak dobrze Ci doradzilem.
omg cofanie posta jest lame. lepiej bylo nic nie odpisywac na nasze ctmsy, albo to co zedytowales wsadzic jako nowy post z dopiskiem "eot". teraz wlasciwie nikt nie moze ocenic i doczytac sie po co pisze sie tu posty. taka postawa ssie :C troche odpowiedzialnosci na przyszlosc.
| QUOTE (rover @ 13:27, 2 12 2003) |
| omg cofanie posta jest lame. lepiej bylo nic nie odpisywac na nasze ctmsy, albo to co zedytowales wsadzic jako nowy post z dopiskiem "eot". teraz wlasciwie nikt nie moze ocenic i doczytac sie po co pisze sie tu posty. taka postawa ssie :C troche odpowiedzialnosci na przyszlosc. |
daj se siana koles?
wrzucil zle
wyrzucil zle
jeszcze mu powiedz ze to ze istnieje to tez zle
@mad
skad podejrzenia?
bo graliscie jak cipy, nie potrafiliscie trafic w stodole , i nagle w ciagu tygodnia walisz 2 czapki? sry dude ale mi to smierdzi.
@ moderator
close topic plx
Widze ze coniektorzy chca okazac swa wyzszosc intelektualna i nie umieja powstrzymac sie, dalej dazac do tego aby byly klotnie. Niech moderator zamknie ten topic.
I jeszcze cos odemnie: jeden Pan przypomina mi Punishera z hive - tak trzymaj kolego inni skonczyli a ty zawsze swoje 5 groszy na ostatek musisz wrzucic - rob z siebie dalej blazna
[offtopic] prawda jest taka ze skill ludzi z kmh w dziwny sposob wzrasta na meczach sam osobiscie gralem z nimi na meczu tylko raz(z lagami pl loncza sa z dupy) ale z relacji kolegow z klanu zauwazylem ze dzieje sie tu cos dziwnego. Na ffa nikt z kmh nie ownuje az tu nagle mecz i caly moj klan jest ownowany(fakt byl remis ale latwiej nam sie gralo z plhunter co jest na tyle dziwne ze plhunter sa lepsi od kmh) z reszta jak widac nie tylko moj klan odniusl dziwne wrazenie naglego "wzrostu" skillu na meczach. Pomijajac fakt ze na ffa kmh gra slabo to jeszce dochodzi motyw juz wczesniej obrabiany czyli fake nicky, wiele osob mowi ze na meczach kmh po prostu zastepuja osoby z lepszych klanow, ile w tym prawdy? niewiem, ale sprawa aczkolwiek dziwna.