IPBIPB

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

3 Stron V  < 1 2 3  
Closed TopicStart new topic
> owned by supervisor
Berti
post 12:00, 2 12 2003
Post #41

Gefreiter
Ikona Grupy

Grupa: ProPlay0r
Nr użytkownika: 839

to jest bug
Go to the top of the page

+Quote Post
Go��_[=||=]no0by
post 13:11, 2 12 2003
Post #42

Goście

Smir : http://slowniki.onet.pl/index.html?tekst=m...ania&tr=pol-slo

Rover : nie doczytales, ze nie pisalem jako IC nvm

Cofam wypowiedz, moglem sie spodziewac ze tylko syf bedzie

EOT

+Quote Post
whatever
post 13:34, 2 12 2003
Post #43

Feldwebel
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 682

1. Nie znam kolesia o nicku IC|noOby. Wybacz wiec, czy:

- jest to fake (jesli tak, Twoj nick to... ?)
- udalo mi sie Ciebie zapomniec? (sorry)

2. Nie mam pojecia KIM jestes, wiec nie wiem dlaczego sie do mnie akurat przypierdalasz. Moja megalomania? Prosze, sprawdzaj definicje trudnych slow, zanim zdecydujesz sie ich uzywac. Od megalomanii mi daleko, ale nie mam zamiaru tlumaczyc tego komus, kto opinie ma wyraznie ugruntowana. Wiesz, klotnie via inet maja malo sensu; mozna argumentowac jesli ma sie w tym jakis cel, ale proba zmiany Twojej o mnie opinii bylaby zarowno calkowicie bezskuteczna jak sadze, jak i, wnioskujac po poziomie Twojej wypowiedzi, zbedna.

3. Lek przed TV. Ja nigdy nie lubilem, co wszyscy doskonale wiedza, i czego nigdy nie ukrywalem. Jak sobie przypominam, ze wlasnie prawdopodobnie jakies pareset osob patrzy co robie, to automatycznie zaczynam napierdzielac po scianach zamiast po przeciwniku, chociazby ten nawet stal i sie nie ruszal. Co do reszty Twojej wypowiedzi na temat TV, vide "prawdziwe przyczyny" (lol), to gratuluje poziomu wiedzy o C4 ktory przekracza nawet nasz. Fajnie, ze twierdzisz ze jest to, zacytuje, "sciema". To pokazuje Twoj poziom umyslowy, niestety, gdyz wypowiadanie autorytatywnych sadow o czyms o czym nie masz zielonego pojecia (bo w C4 nie byles raczej, i nie bedziesz nigdy) dowodzi tego niestety, wyraznie. Obawiam sie takze, ze dowodzi prawdziwosci przynajmniej jednego Twojego zdania: ze powinienem darowac sobie komentarze. Gdyz, niestety, najlepszy nawet tekst nie przebije sie przez beton.

+Quote Post
rover
post 13:38, 2 12 2003
Post #44

Leutnant
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 293

pozostaje pytanie jaka jest prawda na temat waszego leku przed TV mam nadzieje ze skromnosc... lol

Nooby skocz po rozum do glowy. po co rzucasz takie podteksty? aha - zeby nie wszczynac kolejnego sporu - tym razem C4 vs IC. k.

najlepszy jest wjazd na Smirnoffa. nie wiem po co sie wtracasz w sprawy, ktore kompletnie Cie nie dotycza. niezla okazja do pojechania kogos? ehhh polacy maja taka mentalnosc? to ty jestes chyba najwiekszym patriota. co do megalomani, to sam napisales jakbys byl gnusnym sarmata, ale to juz inna bajka. next time czytaj swoje posty i wyrzucaj z nich stwierdzenia sprzeczne, bo efekt jest doprawdy komiczny gdy w kolejnym zdaniu zaprzeczasz poprzednie. ciekawe czy przeczytales moj post i czy mnie tez zjedziesz. ciekawe czy przeczytasz post Smirnoffa, jezeli ten Ci odpisze - rotfl. jak tak to dopiero bedziesz ownowal.

+Quote Post
whatever
post 14:20, 2 12 2003
Post #45

Feldwebel
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 682

GG T3 (?).

Napisales teraz, zacytuje, "moglem sie spodziewac ze bedzie syf". Jednak, mimo to, post wrzuciles - wiedzac na 100% ze syf rzeczywiscie bedzie (100%, bo zaczal sie w Twoim poscie). I teraz, rzniesz niewiniatko, edytujac post zeby "nie bylo dalej syfu"? Troche konsekwencji i odpowiedzialnosci za to co sie mowi, na przyszlosc.

Acha, i dzieki ze sprawdziles w slowniku owa "megalomanie". Rozumiem, ze zapoznanie sie z definicja wplynelo na decyzje o zdjeciu posta? Ciesze sie, ze tak dobrze Ci doradzilem.

+Quote Post
rover
post 14:27, 2 12 2003
Post #46

Leutnant
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 293

omg cofanie posta jest lame. lepiej bylo nic nie odpisywac na nasze ctmsy, albo to co zedytowales wsadzic jako nowy post z dopiskiem "eot". teraz wlasciwie nikt nie moze ocenic i doczytac sie po co pisze sie tu posty. taka postawa ssie :C troche odpowiedzialnosci na przyszlosc.

+Quote Post
Berti
post 15:42, 2 12 2003
Post #47

Gefreiter
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 839

QUOTE (rover @ 13:27, 2 12 2003)
omg cofanie posta jest lame. lepiej bylo nic nie odpisywac na nasze ctmsy, albo to co  zedytowales wsadzic jako nowy post z dopiskiem "eot". teraz wlasciwie nikt nie moze ocenic i doczytac sie po co pisze sie tu posty. taka postawa ssie :C troche odpowiedzialnosci na przyszlosc.

daj se siana koles?

wrzucil zle
wyrzucil zle
jeszcze mu powiedz ze to ze istnieje to tez zle

+Quote Post
spanzik
post 16:02, 2 12 2003
Post #48

Feldwebel
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 212

@mad

skad podejrzenia?

bo graliscie jak cipy, nie potrafiliscie trafic w stodole , i nagle w ciagu tygodnia walisz 2 czapki? sry dude ale mi to smierdzi.

@ moderator

close topic plx

+Quote Post
Pio
post 16:18, 2 12 2003
Post #49

Gefreiter
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 87

Widze ze coniektorzy chca okazac swa wyzszosc intelektualna i nie umieja powstrzymac sie, dalej dazac do tego aby byly klotnie. Niech moderator zamknie ten topic.
I jeszcze cos odemnie: jeden Pan przypomina mi Punishera z hive - tak trzymaj kolego inni skonczyli a ty zawsze swoje 5 groszy na ostatek musisz wrzucic - rob z siebie dalej blazna

+Quote Post
R4Gn4k
post 17:20, 2 12 2003
Post #50

Leutnant
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 489

[offtopic] prawda jest taka ze skill ludzi z kmh w dziwny sposob wzrasta na meczach sam osobiscie gralem z nimi na meczu tylko raz(z lagami pl loncza sa z dupy) ale z relacji kolegow z klanu zauwazylem ze dzieje sie tu cos dziwnego. Na ffa nikt z kmh nie ownuje az tu nagle mecz i caly moj klan jest ownowany(fakt byl remis ale latwiej nam sie gralo z plhunter co jest na tyle dziwne ze plhunter sa lepsi od kmh) z reszta jak widac nie tylko moj klan odniusl dziwne wrazenie naglego "wzrostu" skillu na meczach. Pomijajac fakt ze na ffa kmh gra slabo to jeszce dochodzi motyw juz wczesniej obrabiany czyli fake nicky, wiele osob mowi ze na meczach kmh po prostu zastepuja osoby z lepszych klanow, ile w tym prawdy? niewiem, ale sprawa aczkolwiek dziwna.

+Quote Post
Mad
post 18:26, 2 12 2003
Post #51

Feldwebel
Ikona Grupy

Grupa: Half ProPlay0r
Nr użytkownika: 48

bo graliscie jak cipy, nie potrafiliscie trafic w stodole , i nagle w ciagu tygodnia walisz 2 czapki? sry dude ale mi to smierdzi

to byl nasz 1 mecz z wami i mam nadzieje ze ostatni. i jak bys chcial wiedziec kmh istnieje w et juz od 6 mechow i caly czas cwiczymy oasis by miec ta mape opanowana do perfekcji

[offtopic] prawda jest taka ze skill ludzi z kmh w dziwny sposob wzrasta na meczach sam osobiscie gralem z nimi na meczu tylko raz(z lagami pl loncza sa z dupy) ale z relacji kolegow z klanu zauwazylem ze dzieje sie tu cos dziwnego. Na ffa nikt z kmh nie ownuje az tu nagle mecz i caly moj klan jest ownowany(fakt byl remis ale latwiej nam sie gralo z plhunter co jest na tyle dziwne ze plhunter sa lepsi od kmh) z reszta jak widac nie tylko moj klan odniusl dziwne wrazenie naglego "wzrostu" skillu na meczach. Pomijajac fakt ze na ffa kmh gra slabo to jeszce dochodzi motyw juz wczesniej obrabiany czyli fake nicky, wiele osob mowi ze na meczach kmh po prostu zastepuja osoby z lepszych klanow, ile w tym prawdy? niewiem, ale sprawa aczkolwiek dziwna.

ffa to co innego. wiesz ze istnieje takie cos jak taktyka?? co wam pomogl ten siux (nie pamietam nicka ale chyba to cos takiego) wymiata na ffa a jak wyskoczylismy na niego w 3 to mogl zrobic killa tylko ;p i liczy sie tez zgranie moze macie lepszy skill ale grupa i tak zawsze wygra ;p

P.S

Spis naszych wszystkich walk - http://kmh.chrum.net/kmh/infopage.php?id=10

+Quote Post
TheAbyss
post 19:53, 2 12 2003
Post #52

Feldwebel
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 343

Hmm... to ja powiem tak - nie tylko C4 podejrzewało KmH o czitowanie. Sprawa jest prosta MaD - taktyka i zgranie może wam pomóc lepiej się organizować, ale taktyka i zgranie nie powoduje że ktoś wpada i zabija samemu trzech kolesi od których 2 tygodnie temu na FFA dostawał w d*.* przy każdej wymiance. I chrzanienie że FFA to co innego a klanówka to co innego to bzdura, bo i tu i tu masz ten sam karabin, tego samego kompa i tego samego aima (aimbota? :>).

+Quote Post
igor
post 19:56, 2 12 2003
Post #53

Gefreiter
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 647

^^prawda jest taka ze skill ludzi z kmh w dziwny sposob wzrasta na meczach sam osobiscie gralem z nimi na meczu tylko raz(z lagami pl loncza sa z dupy) ale z relacji kolegow z klanu zauwazylem ze dzieje sie tu cos dziwnego. Na ffa nikt z kmh nie ownuje az tu nagle mecz i caly moj klan jest ownowany(fakt byl remis ale latwiej nam sie gralo z plhunter co jest na tyle dziwne ze plhunter sa lepsi od kmh) z reszta jak widac nie tylko moj klan odniusl dziwne wrazenie naglego "wzrostu" skillu na meczach. Pomijajac fakt ze na ffa kmh gra slabo to jeszce dochodzi motyw juz wczesniej obrabiany czyli fake nicky, wiele osob mowi ze na meczach kmh po prostu zastepuja osoby z lepszych klanow, ile w tym prawdy? niewiem, ale sprawa aczkolwiek dziwna.

Do biednego i pokrzywdzonego R4Gn4k

Jak byłeś mały to Cie chyba mamusia w wannie przytapiała i cie się to na psychice odbiło, bo niemoge rozgryźc za cholere o co ci człowieku chodzi ? Tak jak napisał Tgc "FFA to inny świat", ja na FFA zazwyczaj wchodze żeby sie pobawić, a mecze oficjalne jak i nieoficjalne to całkiem inna sprawa.

^^Na ffa nikt z kmh nie ownuje az tu nagle mecz i caly moj klan jest ownowany(fakt byl remis ale latwiej nam sie gralo z plhunter co jest na tyle dziwne ze plhunter sa lepsi od kmh)

Najwidoczniej Twój klan jest że tak to ordynarnie wyraże do dupy, a jeszcze raz co do FFA " FFA to matrix, rzeczywistość wygląda całkiem inaczej" i niestety musisz się z tym pogodzić. Ciekaw jestem też czy np. gdybyś "pojechał" po jakimś zawodniku z czołowego klanu polskiego, zagranicznego na FFA a w meczu dostał za...iste baty to też miałbyć do niego pretensje: " ej na FFA ja cię zabiłem a teraz niemoge ohmy.gif napewno jesteś fejkiem albo czitujesz ! " wink.gif Apropo's hunter. Z kąd możesz wiedzieć kto jest lepszy ? widziałeś nasze mecze ? oglądałeś demka ? zapewne nie , więc zastanów się troche zanim coś napiszesz ( poradź się rodziców, brata, siostry może oni ci pomogą) i dopiero potem wysuwaj wnioski i opinie.

^^wiele osob mowi ze na meczach kmh po prostu zastepuja osoby z lepszych klanow

Powiedz mi kto to mówi zorganizujemy spotkanie i wszytko wyjaśnimy wink.gif my niemamy nic do ukrycia

PS.

Myślenie nie boli

+Quote Post
igor
post 20:30, 2 12 2003
Post #54

Gefreiter
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 647

wink.gif
taktyka i zgranie może wam pomóc lepiej się organizować, ale taktyka i zgranie nie powoduje że ktoś wpada i zabija samemu trzech kolesi od których 2 tygodnie temu na FFA dostawał w d*.* przy każdej wymiance

Kolejny głupi fanatyk FFA :/ Ludzie co wam odpierd... z tym FFA ??? Ja was naprawde nierozumiem

I chrzanienie że FFA to co innego a klanówka to co innego to bzdura, bo i tu i tu masz ten sam karabin, tego samego kompa i tego samego aima

Pozwole sobie dodać pare rzeczy a mianowicie: masz TS, masz wsparcie od qmpli z którymi grasz, masz z nimi zgranie, wiesz jak sie zachować w takiej a nie innej sytuacji i bedziesz wiedział co wtedy sie stanie bo opracowywałeś to na trenach, nikt nie z teamu nie nawala ci w plecy gdy ty walczysz w duelu, nikt nie wpierdala ci sie pod lufe, masz wsparcie psychiczne, możesz liczyć na pomoc, masz odpowiednie warunki do gry i co najważniejsze przynajmniej dla mnie: MECZ GRA SIĘ ABY WYGRAĆ, A FFA GRA SIE ABY TRENOWAĆ, WYGRANA JEST NATOMIAST SPRAWĄ DRUGORZĘDNĄ

PS.

ktoś wpada i zabija samemu trzech kolesi od których 2 tygodnie temu na FFA dostawał w d*.*

Jaki z tego wniosek ? Albo panowie którzy kiedyś nas rozwalali grają teraz odbytnio, albo my zaczeliśmy grać za...ićie

+Quote Post
TgcRap4
post 20:59, 2 12 2003
Post #55

Hauptmann
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 54

Koniec :> Nie chce mi się śledzić dalej tego wątku zakończę go tak:
O czity, fejki itp. Bez dowodów oskarżyć można każdego. Osoby które to robią hmm niech same pomyślą czy to jest w porządku. Nie dotyczy to tylko oskarżeń rzucanych bezpodstawnie do KmH ale do wszystkich. Jeżeli jednak chcą to robić to po pierwsze szczegóły po drugie robić to na priv a nie scenkę na boardzie. Wyjaśnić dużo może zjazd sceny ET, gdzie mam nadzieje rozegrane będą mecze w wynajętej kawiarence internetowej lub coś na kształt wink.gif. O ile się na nim nie pozabijamy to zabawa będzie przednia no i wyjaśni się który klan to cziterzy, który to fejki który jest czysty. Koniec.

Ps. Masz wątpy? Zagadaj do KmH na ircu nie rób szopki na boardzie :>.
Ps2. Rozumiem za poprzednie moje wypowiedzi mod skasował bo nic nie wnosiły do dyskusji ten chyba zostanie ohmy.gif ?

+Quote Post
Swiety
post 21:13, 2 12 2003
Post #56

General
Ikona Grupy

Grupa: Użytkownicy
Nr użytkownika: 306

QUOTE (rover @ 23:27, 1 12 2003)
a poczatek pytanie do moderatorow - mozna dac komus ignora na forum?

Za kare nie można, specjalnie wyłączyłem tą opcje i napuściłem Mada na ciebie z dziką rozkoszą biggrin.gif.

Typowy konflikt na forum

Z jednej strony Rover często ownujący swoimi inteligentnymi postami, a jednocześnie stary trash-talker, któremu usta czesto się nei zamykają biggrin.gif
Dopieprzający się o score-bota , którego może postawić sobie każdy i ch.uj reszczie do tego. Tylko kultura nakazuje wspólne omówienie sprawy score-bota.

Z drugiej strony Frytka w real-life bardzo pocieszny misio na necie zamienijący się w krwiożerczą bestie-admina żadną krwi klanów (zwłaszcza C4 bo mają podobnie jak krew czerwony tag). Ponadto człowiek z nie najjaśniejszą przeszłością ale przecież ludzi z czasem się zmieniają.

Ja sie wogóle zastanawiam po ch.uj Rover pisze ten topic. Nie zna Frytki ? Przecież zna go długo i graliśmy nawet razem w klanie. Na Hive była afera o tym jak Frytka rzekomo używał wallhacka. Częsciowo chodziło o udupienie Frytki (wiadomo że Frytka i C4 nie lubią się zbyt bardzo). I co ? i nie przeszkadza to Frytce zostać głównym supervisorem RTCW a później ET biggrin.gif

W XVIII wiecznej Francji król Ludwik XVI (czy XVII ch.uj go wie) mówił że Państwo to Ja !. Frytka mógłby powiedzieć że ClanBase to Ja ! biggrin.gif - pier.dolić regulamin.
W regulaminie nie ma obowiązku dostarczania dem nikomu. Jak Frytka chce obejrzeć dema to niech wejdzie na mecz albo pośle któregoś z innych adminów i nagra.
Frytka raczej zna rulesy (i w tym przypadku je łamie). Ale większosć innych adminów nawet nie znają rulesów, oceniają według własnego widzimisie i na ich tle Frytka nie wypada źle.
A co do regulaminu to Frytka jest też jego współtwórcą i chyba jak będzie chciał to będzie mógł zamieścić przepis że każdy musi mu wysłać dema, a że narazie takiego przepisu nie ma ....

Co do niechęci C4 do przesyłania demek (jakoby to miało zdradzić ich taktykę). C4 zawsze niechętnie pozwalało się ogladać - nawet wtedy kiedy ich ustawienia, taktyki były wszystkim znane. Na sieci jest mnóstwo dem, raczej nic nowego w taktach nie da się wymyśleć dlatego lęk przed udostępnianiem swoich dem jest irracjonalny.

Oczywiście kiedy pojawia się konflikt C4 vs ktoś (z reguły ten ktoś to Frytka) to kto pojawia się zgadnijcie ....
Smirnoff (aka Bubu lub Whatever) biggrin.gif . Założe się że gdybym napisał na samym końcu świata post dopieprzający się do C4 to pojawiłby się tam Whatever z wieloma postami przypominającym wypowiedzi fachowców od public realtions z których cięzko czasami coś zrozumieć, zbaczającymi z tematu, pełne jakiś niedomówień.

Oczywiście jak zawsze dowiadujemy się że Smirnoffa nikt nie kocha i wszyscy na niego najeżdzają.
Frytka takimi tekstami z reguły nie przejmuje się (bo jest bed-boj i szwarc-charakter i trudno popsuć sobie już i tak z...aną reputacje) Smirnoff się przejmuje (bo jest dobrym facetem) biggrin.gif
Smirnoffa broni Rover chociaż parę miesięcy wcześneij mówił o nim to samo co =||=nooby biggrin.gif

W całym tym burdelu najlepiej wygląda post Prospera (chyba jeden z lepszych postów na tym forum)
w którym bardzo OBIEKTYWNIE ocenia całą sytuację. No i Berti też.

Co mamy dalej - ktoś tam coś wspomina o KMH. Uderz w stół a nożyce się odezwą.
Wkracza do akcji Dyżurny Satyryk Kraju - Mad, topic schodzi na off-topic (zamiast Frytki jest KmH)
Kilku z...ów zaczyna jakieś trash talking, flame duel war na temat KMH vs reszta świata.
Wykasowałem częśc tych topiców o KMH pozostawiając te nieco większe bo ktoś może się wkurzyć ze pisał pół godziny a ja ma skasowałem biggrin.gif

Chcecie se pogadać jakie to KMH jest beee ???? To se założcie topic w Hyde Parku albo podsykutujcie w topic pinned "Saga głupich tematów by Runos"

Niby wszyscy mają częsciowo rację.
Nie k.urwa. Nikt nie ma racji. Ja mam tylko rację. Dlatego zamykam ten topic.

Frytka prosił Gatesa, Gates powiedział mi, że Frytka czuje się obrażany czy najeżdzany. Padły tu pod jego adresem obrażenia (pomijam już czy słuszne czy nie) ale padły dlatego topic jest zamknięty.

+Quote Post

3 Stron V  < 1 2 3
Closed TopicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Wersja Lo-Fi