IPBIPB

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> Zegnam Was ByA.Runos, "..Wszytko ma swoj poczatek i koniec.."
Runos
post 20:47, 1 12 2003
Post #1

Feldwebel
Ikona Grupy

Grupa: Użytkownicy pbm
Nr użytkownika: 563

Witam i zarazem Zegnam

A wiec przyshedl koniec moich postow na tym forum i chyba na kazdym innym... czasem moze napishe cos ale to sie raczej nie zdazy... Po rozmowie z Moim Cl ze dostaje skargi odnosnie mnie zrezygnowalem z pisania tutaj postow.. Moze i mnie nie lubicie...(To tak jak ja was tongue.gif )... Wiec zegnam was.. Chcialbym jednak jeszcze napisac kilka slow na temtat adminow i innych userow tego forum:

*Idioci tego Forum*
Mozecie ich spotkac w moim jednym z glosniejshym topicow czyli. "SagaGlupichTematow ByA.Runos"... Nie kce mi sie tera wymieniac tych idiotow ale z nimi szczeegolnie chcialbym sie pozegnac laugh.gif Bo mnie bardzo rozbawili... Za to dziekuje.. Ale to chyba przez nich wlansie przestaje pisac na forum.... To raczej oni skargi przeslylali... Pozdrawiam was dziewczyny wink.gif

*Admini*
Do tych panow nic nia mam:) Wiem ze mnie nie lubie chyba jak 3/4 tego forum... Ale dziekuje ze nie "Kasowali" moich postow(nawet tych najglupshych i najbardziej wkurzajacych innych). A szczegolnie zapamietam WOLFszLAGIERA(Swietego)... Chyba najlepshy admin... No jeszczce jest Kid:D Pozdrawiam was i zegnam

PS. Proshe was o niekasowanie moich topicow biggrin.gif Chce zeby zostala jakas pamiatka po mnie....

*Ogolne postanowienia*
WIem ze to brzmi jak z lekcji religi ale:
-Bede probowal nie wyzywac innych
-Sproboje nie pisac na tym forum(czasem napishe... Raz na rok)
-Nie bede obrazal "Idiotow" podczas grania w ET(jesli ich spotkam)
No i to byloby najwazniejshe tongue.gif Reszte zachowam dla siebie.

No wiec to bylo by na tyle.. Jak cos mi sie przypomni to edytuje posta.... A wiec zegnam was wszytkich!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Do zobaczenia na jakis serverach tongue.gif

PS. Jak ktos bedzie chcial to skomentowac to niech napishe..
Go to the top of the page

+Quote Post
2 Stron V  < 1 2  
Start new topic
Odpowiedzi (20 - 30)
Niewidzialny gra...
post 21:54, 2 12 2003
Post #21

Schutze

Nr użytkownika: 846

Hxs mistrzu... z mojej klasy wiele osob tak pishe.. i nie tylko.. wiec to ze piSHe w stylu Runosa to chyba proste.. znamy sie od 4 roku zycia.. Wiec robimy wiele rzeczy podobnie tongue.gif

+Quote Post
hxs
post 22:33, 2 12 2003
Post #22

Oberschutze
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 406

"powiedzmy" że Ci uwierzę
bajdelej Ja mam przyjaciela, którego znam od 3 roku życia biggrin.gif Co wy na to? tongue.gif

+Quote Post
Thoro
post 1:07, 3 12 2003
Post #23

Major
Ikona Grupy

Grupa: Użytkownicy
Nr użytkownika: 519

Ja mam kolezanke, ktora znam od urodzenia, ale nie widze tu zwiazku z tematem. tongue.gif
A co do niewidzialnego. Coz za przypadek. Runos odszedl i pojawil sie niewidzialny. Zaraz powiesz, ze Runos ci powiedzial, zebys zaczal tu pisac. Albo jeszcze inna sytuacja. Runos cierpi na schizofrenie (qrcze nie jestem pewny czy tak to sie pisze :/ ).
btw. ten topic przypomina mi sytuacje na polskim rynu gier. CD-Project we wszystkich gazetach porozgalszalo, ze koniec z extra klasyka (umiescili taka reklame w postaci nekrologu), zeby pozniej oglosic zmartwychstanie extra klalsyki w nowszej formie (zostaly najlepsze tytuly). To mniej wiecej tak wyglada. Umarl Runos i od razu sie odrodzil pod postacia niewidzialnego tongue.gif, tylko ze w nowej lepszej szacie tongue.gif.

+Quote Post
LOKI 65t
post 2:04, 3 12 2003
Post #24

Leutnant
Ikona Grupy

Grupa: Użytkownicy
Nr użytkownika: 330

QUOTE (Niewidzialny gracz:) @ 19:54, 2 12 2003)
znamy sie od 4 roku zycia..

Jak dla mnie to rowniez Niewidzialny to Runos (chociaz i tak mnie to ani ziebi ani grzeje).

Ale teraz moment dla logiki - zakladajac ze me powyzsze zdanie jest prawdziwe to cytat jest conajmniej zastanawiajacy. laugh.gif

+Quote Post
blacktyger
post 8:50, 3 12 2003
Post #25

Generalmajor
Ikona Grupy

Grupa: Half ProPlay0r
Nr użytkownika: 318

hmmm lol człowiek się chce pożegnać a wy już czy niwidzialny to Runos biggrin.gif biggrin.gif osobiście też tak myśle ph34r.gif , ale obchodzi mnie to jak zeszło roczny śnieg, a jeśli to jednak runos to trzeba mu przyznać inwalidztwo w kategorii niepełnosprytny blink.gif to tyle smile.gif

+Quote Post
Niewidzialny gra...
post 17:10, 3 12 2003
Post #26

Schutze

Nr użytkownika: 846

Hmm.... Debki z was i Sherloki:P Bo zgadliscie to ja Runos.. Ale raczej troche sie "zmienilem".....Blacktayger.. Inwalidztwo w kategorii niepelnosprytnych to twoja stara ma a nie ja blink.gif

PS. Wale to forum... moze bede zagladal i teraz poproshe hxs zeby pisal za mnie jesli jush... Niewidzialny gracz bedzie odp. tylko na madre tematy ktore komus pomoga...

+Quote Post
hxs
post 17:17, 3 12 2003
Post #27

Oberschutze
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 406

QUOTE (Niewidzialny gracz:) @ 15:10, 3 12 2003)
raczej troche sie "zmienilem".....Blacktayger.. Inwalidztwo w kategorii niepelnosprytnych to twoja stara ma a nie ja blink.gif

Tak bardzo sie zmieniles...

+Quote Post
Ghost
post 21:04, 3 12 2003
Post #28

Feldwebel
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 539

Racja - BARDZO się zmienił

W zasadzie ten temat jest bezsensu - przecie pisał że odchodzi z forum a żeby zatuszować swoją obecność zalogował się jako "Niewidzialny Gracz". Hmm - miałbyś lekkie kłopoty gdyby ktoś jeszcze miał taką xywkę wcześniej od ciebie wink.gif

+Quote Post
blacktyger
post 8:33, 4 12 2003
Post #29

Generalmajor
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 318

"Ale raczej troche sie "zmienilem".....Blacktayger.. Inwalidztwo w kategorii niepelnosprytnych to twoja stara ma a nie ja "
po pierwsze jesli coś do mnie masz to mów o mnie nie o moich chlebodawcach....

po drugie zmieniłeś się ze złego na gorsze to jedyna zmiana w twoim przypadku....

po trzecie wymyśl coś swojego a nie powtarzasz moje teksty wink.gif (niepełnosprytny)

Jeśli dalej masz zamiar zaśmiecać to forum...to adminów chętnych do pomocy jest dużo, a punktów regulaminu forum które złamałeś jescze więcej, więc jesli Cię "Wali" ten bard to prosił bym o nie pokazywanie się tu gdyż nie pomagasz a utrudniasz nam (normalnym forumowiczom tongue.gif) życie

+Quote Post
eXtreme
post 20:22, 10 12 2003
Post #30

Hauptmann
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 81

Naprawdę cały ten temat jest dziecinny i szkoda oczu by to czytać.
Ale przebrnołem przez te wszystkie posty i uważam, że należy go skasować.
Nie wiadomo czy się śmiać czy płakać.

DELETE

+Quote Post
Mrozu
post 13:18, 12 12 2003
Post #31

Leutnant
Ikona Grupy

Grupa: ProPlay0r
Nr użytkownika: 526

Jeśli już mowa o znajomościach to znam sprzedawcę czarnego salcesonu w Wa-wie i operatora koparki ręcznej z Ostrołęki ! Przebije ktoś ?

+Quote Post

2 Stron V  < 1 2
Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Wersja Lo-Fi