![]() ![]() |
10:35, 28 01 2004
|
|
|
Leutnant Grupa: Użytkownicy Postów: 132 Dołączył: 8-10-2003 Skąd: Kraków Nr użytkownika: 411 |
nie rozumiem czym sie przejmujecie:o Mozna miec celnosc 30 % ale mniej fragow niz ktos kto ma 20 %!! Nie rozumiem po co wogole ta cala rozmowa ! Ja np mam celnosc w granicach 20 - 35 % ale glownie tylko dlatego ze np jadac na poczatku czolgiem na fuelu strzelam w powietrze zeby sie nei nudzic albo na seawall wale caly czas z mg42 (a to wypluwa duzo pestek i celnosc spada:D) p[ozatym gibuje ludzikow, za kazdym razem (chyba ze jest kolejny chetny:/) wiec celnosc wg mnie odznacza skilla, liczby sie zadany dmg i liczba fraow jednoczesnie zeby zobaczyc czy jest lepiej czy gorzej niez wczesnie - przeciez nie stzuka miec celnosc 30 % a received dmg - 2000 a given dmg np 300:) Latwo jets ubic goscia, ktory ma 15 hp majac samego 150:D no ale koncze moje wywody (tylko zeby z okazji tej wypowiedzi nie bylo zadnej klotni za chwile) - ja celnosc mam w pupie:)
ps. oprocz fragow licza sie inne rzeczy np umiejetnosc grania dana klasa, ping, wykorzystywanie terenu (bez skojarzen) ale temat o celnosci wiec wspomnialem powyzej tylko o fragowaniu ech zapomnialem napisac o mojej celnosci:o thompson > 30 (praktycznie stale no chyba ze ping, warpaerzy albo wypadki losowe:D) mp 40 25 - 40 % a moj rekordzik to flamerem na seawall w przejsciu (gralem cala mape wczesniej medem jakies 10 minut zanim sie wdarly jelopy do bunkra) i Acc 320% |
|
|
|
20:37, 5 02 2004
|
|
|
Oberschutze Grupa: Użytkownicy Postów: 16 Dołączył: 4-02-2004 Nr użytkownika: 1223 |
zalezy od profesji . soldat to nawet 89 % zelazna piescia (panzerfaust - przyp. red.) . a tak zwyklym karabinem to srednio 32% ...
|
|
|
|
2:52, 6 02 2004
|
|
|
Hauptmann Grupa: ProPlay0r Postów: 220 Dołączył: 12-09-2003 Nr użytkownika: 210 |
bueheheh pwned!
panowie normalnie topic ownerski. szczerze, jedyne odpowiedzi trafiajace do mnie to abbysa, blinkkina i moze z 2 jeszcze ludzi. co wy w ogole piszecie? wiekszosc z was ma acc>30 zawsze? toz to polska w sile rosnie i niedlugo nie bedzie przeciwnika dla nas na swiecie. sorry, ale chyba macie tak z aimbotem albo na jakichs z dupy serwerach dla noobow gracie. nagle okazuje sie ze kazdy jest ownerem i na 10 pociskow trafia 4, niewazne czy w duelu czy na odleglosc jak stad do alaski. zawsze 4 pociski mu wchodza, do tego oczywiscie 3hs na 4pociski, dobijanie, machanie nozem "i need ammo" i stuprocentowa skutecznosc w syrigne. nie no, zalozenia topica a przede wszystkim odpowiedzi zownowaly mnie. udokumentujcie to hehe bo jakos wierzyc mi sie nie chce w te wasza celnosc. i nie to ze staram sie was obrazic ale imo SREDNIO (kazdy z was to zaznacza hehe) celnosc>32 z dobrym, zaznacze DOBRYM i WYMAGAJACYM przeciwnikiem to naprawde wyczyn i proplay (o czym zreszta napomnial abbys). gg thx kk bye :> --- a co do odpowiedzi: z thompsona mam srednio 60% celnosci przy lekkim wietrze, na maxdetails, na radarze, bez tweakowania konfiga, z drawgun 1, celownikiem na pol planszy, atmospheric (of course) na 1, strzelajac z wr na wroga bedacego na er. aha, gram analogowym joystickiem. btw proponuje zeby kazdy napisal ilu zabija srednio z lugera podczas calej gry. bo ja na jednej mapie zabijam 60 srednio. buehehe pozdrawiam wszystkich zartownisiow |
|
|
|
20:28, 8 02 2004
|
|
|
Hauptmann Grupa: Half ProPlay0r Postów: 236 Dołączył: 2-11-2003 Nr użytkownika: 652 |
Hmmm...wiadomo,kto by napisał że ma 18%.
Ja po miesięcznej przerwie mam od 15% w górę,dzisiaj udało mi się mieć 32%. Wiadomo ż to zależy- np. jak gra się cały dzień,to koło 22 ma się wysokie acc. |
|
|
|
17:41, 9 02 2004
|
|
|
Oberschutze Grupa: Użytkownicy pbm Postów: 18 Dołączył: 7-02-2004 Skąd: Wa-wa Nr użytkownika: 1233 |
Szczerze mówiąc to wg. mnie przy celności tak samo ważny jest reflex. Koleś z celnością 40% może dostać w korytarzu od gościa z 20% bo szybciej strzeli. Otwarta przestrzeń to co innego, ale na dobrą sprawę to 50% rozgrywki jest we wnętrzach. Jestem zdecydowanie antyfanem mierzenia procentów mimo, że nie mam małych. Fistach ma rację!
|
|
|
|
19:29, 9 02 2004
|
|
|
Hauptmann Grupa: Half ProPlay0r Postów: 236 Dołączył: 2-11-2003 Nr użytkownika: 652 |
Zgadzam się...wszystkim rządzi przypadek. Można przypadkowo trafić na przeciwnika,zapakowac mu idealnie w korpus-wtedy się podnoszą procenty. To jest pewnego rodzaju wyścig szczurów,konkurencja-po grze patrzymy "łoł,ten xxx ma aż xx%!!". Jednakże niekoniecznie musi być być dobry.Mógł oddać 10 strzałów celnych i to wszystko
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi |