Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Wieści o botach
Forum Serwisu: Polskie Centrum Enemy Territory > Wolfenstein: Enemy Territory > W:ET Ogólne
Stron: 1, 2, 3, 4
nephit
lolw hawk... jeszcze poszpanuj w sygnaturce, ze masz 5gb ramu, lacze 2 terrabity i ujemne pingi...

tak jak powiedziec murzynom zeby przestali glodowac bo chleb jest tani ohmy.gif
HawK_
QUOTE(nephit @ 15:37, 15 12 2005) [snapback]55742[/snapback]

lolw hawk... jeszcze poszpanuj w sygnaturce, ze masz 5gb ramu, lacze 2 terrabity i ujemne pingi...

tak jak powiedziec murzynom zeby przestali glodowac bo chleb jest tani ohmy.gif

Nie wiem co to ma wspolnego z botami ale thx za posty jeszcze troche flejmu i moze jakis admin wkoncu zamknie ten topic.
Btw. Net do gry mozna juz miec za 50-60 zl, wiec niewiem w czym jest problem szczegolnie ze wszyscy korzystajacy z tego forum maja neta w domu, chyba nikt nie idzie do kawiarenki by sprawdzic posty nowe posty na forum. Ja niewiem w czym macie problem no chyba ze wszyscy jedziecie na modemie tylko uwazajcie zeby jakiegos dialera nie zlapac bo wtedy rachunek bedzie wiekszy i starsi tez beda niepocieszeni i moze jeszcze stacicie wasze jedyne (modemowe) okno na swiat. GG

P.S boty<FFA<CW
RyanPL
A ja wam mowie ze chyba jdenak są boty w Wolfie.... !!!
Podam wam IP serwera na ktorym czestyo bywam luknijcie sobie na te osoby co mają ping 0...zobaczcie jaki one mają styl poruszania sie..jak szczlają
....ten ich specyficzny refleks.....
naprawde chyba jednak są boty do et

oto serwer

217.160.72.157:27960

P.S No chyba mi sie nieprzywidziało smile.gif
jarpen
QUOTE(RyanPL @ 16:07, 31 12 2005) [snapback]56290[/snapback]

A ja wam mowie ze chyba jdenak są boty w Wolfie.... !!!
Podam wam IP serwera na ktorym czestyo bywam luknijcie sobie na te osoby co mają ping 0...zobaczcie jaki one mają styl poruszania sie..jak szczlają
....ten ich specyficzny refleks.....
naprawde chyba jednak są boty do et
oto serwer

217.160.72.157:27960
P.S No chyba mi sie nieprzywidziało smile.gif

n/c

btw
co do lacza to mam lan i często nie działa, więc boty nawet gówniane by się przydały
topkiller
Ja mam pytanko jak włączyć hitsoundy w Omnibotach??? dry.gif . Mam wersje 4.1:P
YANEK!
QUOTE(topkiller @ 12:57, 27 01 2006) [snapback]56649[/snapback]

Ja mam pytanko jak włączyć hitsoundy w Omnibotach??? dry.gif . Mam wersje 4.1:P

Rozczaruję Cię, nie da się włączyć hitsoundów, gdyż pochodzą one z etpro, które też jest w samym sobie modem. To jest jedna z największych bolączek botów, że nie mogą działać z etpro (przynajmniej tak mi się zdaje tongue.gif)
hyhy
http://fritzbot.bots-united.com/ sledzcie ta stronke w niedlugim czasie powinny sie pojawic najprawdopodobniej najlepsze boty do ET
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.