Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: ET śmierdzi
Forum Serwisu: Polskie Centrum Enemy Territory > Wolfenstein: Enemy Territory > W:ET Ogólne
Stron: 1, 2
Vegeta
No to się ku.... i zainstalowałem se tego worda A ile to czasu zajęło smile.gif a ile mię wysiłku kosztowało lepiej nie mówić a korektę robiąc sad.gif jeszcze gorzej . Ale macie co chcieliście biggrin.gif mam nadzieje ze już nie będziecie postów na temat mojej ortografii . A tak apropo napisanie tego tekstu zajęło mi niecałę pół minuty a korekta z jakieś 5 minut blink.gif
chinczyk2
oj ludzie... wracam sobie po swietach, od razu wlaze na forum, zeby zobaczyc co slychac na tzw. scenie i co widze? zaj... temat ze cos smierdzi. powiem od razu, ze przeczytalem uczciwie od poczatku do konca i pisze dlatego, ze usmialem sie do lez....
gratulacje panowie, gratulacje...
P.S.
a niech mi ktos powie, czy za te posty to sie dostaje jakas nagrode na koniec roku? bo tak niektorzy o te numerki sie bija, ze az huczy wink.gif
P.S. nr 2
Vegeta - ciezko bylo, ale wierz mi - warto chociaz na koniec roku biggrin.gif
Evingolis
1)Chrum

2)Spam

3)3 linijki w 5 minut? Podrzuć mi orginał albo coś bo nawet twoje wcześniejsze wypowiedzi nie dają podstaw do takiej zgrozy laugh.gif .

Runos
Acid zarty zartami na forum.... Ale na ffa zaczal mnie wyzywac i mi dal mute jak 1 cos do niego powiedzialem... Pewnie sie obrazil... I mama musiala dac mu buzi zeby sie uspokoili.. unsure.gif
B-]
QUOTE (Vegeta @ 8:52, 29 12 2003)
No to się ku.... i zainstalowałem se tego worda A ile to czasu zajęło smile.gif a ile mię wysiłku kosztowało lepiej nie mówić a korektę robiąc sad.gif jeszcze gorzej . Ale macie co chcieliście biggrin.gif mam nadzieje ze już nie będziecie postów na temat mojej ortografii . A tak apropo napisanie tego tekstu zajęło mi niecałę pół minuty a korekta z jakieś 5 minut blink.gif

czy dzis jest wigilia? wink.gif Vegeta `przemowil` ludzkim glosem laugh.gif
Kleryk
No to się ku.... i zainstalowałem se tego worda A ile to czasu zajęło  a ile mię wysiłku kosztowało lepiej nie mówić a korektę robiąc  jeszcze gorzej . Ale macie co chcieliście  mam nadzieje ze już nie będziecie postów na temat mojej ortografii . A tak apropo napisanie tego tekstu zajęło mi niecałę pół minuty a korekta z jakieś 5 minut

Az sie musialem dopisac. Patrze i nie wierze, Vegeta to Ty umiesz mowic?! ;D

Tak dalej panowie, sypac !#@!ami c@#!ami k#!@ami (słowo na p)onymi na co czekacie pokazcie, ze nie znacie sie na zartach

Acid, a co bylo zabawnego w poscie jakiegos debila (bez urazy, po tylu godzinach sleczenia przymonitorze o 5 nad ranem to IQ ma sie "nieco" obnizone :), ktory na forum publicznym, gdzie zna go/jego poczucie humoru moze 1% odwiedzajacych, a obraz calej sytuacji ma zaledwie pare pisze, ze gra jest do dupy, scena zsie a gracze to cioty? Acid rozumiem, ze jak ktos obcy mowi Ci ze jestes ciota i "j@bie w dupe scene", w tym Ciebie to sie cieszysz? ;PP joke, no ofense :)) Po drugie zart/prowokacja w ktorej ktos wchodzi na przyklad na forum strony jakiegos popularnego zespolu muzycznego i pisze ze zespol jest "rynsztokowy" i jego fani tio banda frajerow jest zalosna imo i swiadczy ino o ograniczeniu umyslowym :)

A ten mp3 wymiata, nizej macie podobny o ile juz go na forum gola nie widzieliscie. Jak ktos ma jeszce jakies linki do mp3 z "poirytyowanymi" ludzmi to zapodawac!

URL http://mattin.fm.interia.pl/tp_bokgsm.WAV

ps: +1
Berti
qrde Acid i Xceed to klasyka eeech
imo jestesice jak Dekadenci z Seksmisji, kolujcie jakas grupe dekadencka albo klan dekadentów!

I luv Ya ;P
qBa3oo3
I luv Ya ;P

I luv Ya, but you're all !#!@ing mad! *

*copyright: Ozzy Osbourne
Ghost
Widać Xceed stworzył temat gdzie można nabić kilka postów odmóżdżyć się i zacząć rozmowę gdzie na c@#!a jest potrzebna inteligencja. Brawo, oby więcej takich po!@#anych kretynów jak ty, wtedy forum nie zmieni się w śmietnik, a w wielkie, za!@#iście śmierdzące i brudne bagno pełne gówien, szamba, sików i śmieci. Brutalna wizja, nie? Jak to mówi Kuba Wojewódzki: "Za!@#ista rozmowa o niczym!".

Topic to istny spam: Jedni gadają, że poślą na kogoś panów w trójpaskowych dreskach z pałami lub rurkami, wołającymi na stadionie "k#!@a Legia, k#!@A LEGIA!", inny pomstuje na nielubianego polityka. Czas się przyłączyć:

Ten (słowo na p)eniec Hausner na stos!

P.S.
Przepraszam za przekleństwa, ale dopasowuję się do poziomu rozmowy.

P.S.2
Większego gówna nie dało się walnąć na tym forum - gratulacje!
AciD
LameBoy sugerujesz ze gadajac o 5 rano na ircu jestem gejem ? To wybacz ale ciutke pozamiatane masz ...

Hahaha a ci jak sie bulwersuja spamem, kiedy sie tego slowa nauczyliscie bo widze ze niezla jazde macie na uzywanie tego hasla biggrin.gif

Btw teraz teoria jaka splodzilem wczoraj... JA Z XCEEDEM GRAM OD RTCW WIEC MY TU K.URWA MAMY RACJE !!!!!!11111111

...eksit elton...

EOT EOD

Ghost ah mow nam tak jeszcze jejć jaki ty jestes ponad to wszystko wykaz sie swoja niezrownana moca inteligencji i udowodnij ze nasze durne zarty sa dla ciebie niczym brudny chodnik po ktorym musisz stąpac a dla nas twoj poziom niczym palac kultury na ktory spogladamy z podziwem. Jeszcze widze ze cytujesz cudowny material na mentora pana Kube "Szmaciarza z Polsatu" Wojewodzkiego.
Kocham ta sytuacje jak ktos mowi cos totalnie durnego a inni sie wysilaja zeby udowodnic jacy sa madrzy pojecie takie jak "nabijanie sie" zostalo chyba przez was zapomniane...
Wybaczcie drodzy obywatele elitarnej bo polskiej sceny ET ze zanizylem poziom panujacy na forum swoimi jakze gowniarskimi teoriami oraz wypowiedziami jest mi teraz ogromnie przykro teraz musze udac sie w pielgrzymke do czestochowy na kolanach przepisujac biblie w zadoscuczynienie...
Runos
Ghost k#!@a nie wiesh jak jest na LEGII to sie ku.rwa nie odzywaj. I pomysl 2 razy zanim cos napishesh..

PS.taki offtopic: Acid ty grash w q3 w uvm??
Ghost
Wiedziałem, że jak coś napiszę to będzie od razu dym i bluzganie.

AciD: Do poziomu rozmowy bo teksty NIEKTÓRYCH ludzi nie są nazbyt inteligentne - ale to temat do pisania bzdur, więc oddalam zarzut. Nie musisz iść do Częstochowy - grzech lekki i przebaczysz za niego na mszy smile.gif Ja się chyba wybiorę, bo obraziłem kogoś, którego nie zamierzałem - chodziło mi tu o wszelkie nabijane posty typu "Balcerowicz musi odejsc" czy "mmm pyszny ten sernik", nie zaś o ogólny poziom wszystkich na sali. Więc - wojna (oby) skończona.

Runos: To był tylko przykład :/ Nie będę wymieniał innych, bo lista "(...) LegiaGKSGroclinRuchWisłaGórnik..." byłaby za długa :/
Prosper
Hmm, troszke smiac mi sie chce, czytajac niektore posty nazywajace xceeda debilem itp. Gosc ma wieksze pojecia o rtcw/et i o calej scenie niz 80% osob piszacych tu.
Nie usprawiedliwiam go, bo sam mogl sie domyslic ze malo kto odbierze jak "stara gwardia"
Chcialem natomiast powiedziec ze ten topic jest rownie merytoryczny (odnosnie et) jak wiekszosc postow na tym forum biggrin.gif
A + ma za to ze wywolal AFERE tak naprawde nikomu nie ublizajac biggrin.gif

Imo caly ten topic jest lolowy biggrin.gif
Ogladnijcie se chlopakow i wiecej luzu biggrin.gif
GenQcide
Spoko ziom luzz......eeee.....niepotrafię tongue.gif ale zawsze trzeba trzymać luzz ziom..tongue.gif
Kleryk
hehehe Prosper jak sobie teraz pomysle, ze Xceed faktycznie nie chcial nikogo obrazic i tylko zartowal, a tu kady na niego "armaty wytacza" i z m@!da to tez mi sie smiac chce :DDDD
falubaz
Nic do nikogo nie mam ale powiem jedna rzecz-moze za duzo dragów(kwasow szczegolnie) blink.gif ph34r.gif unsure.gif
Swiety
Kolejne kawałki logów z #wolfpl które powinny co nieco wyjaśnić.
Ale pewnie niektóre warzywa i tak tego nie zrozumieją i będą się pojawiać kolejne z dupy posty, których celowo nie będe kasował w tym topicu.

23:48:18] * xceed`pimp ([email protected]) has joined #wolfpl
[23:48:18] * Q sets mode: +o xceed`pimp

[23:49:39] <@x_X`Swiety> oo xceed`pimp
[23:49:41] <@x_X`Swiety> smile.gif
[23:49:47] <@x_X`Swiety> jak tam twoja prowokacja ?
[23:49:48] <@x_X`Swiety> biggrin.gif
[23:49:55] <@xceed`pimp> :/
[23:50:12] <@xceed`pimp> lipa
[23:50:23] <@xceed`pimp> warzywa mnie obrazaja :/
[23:50:45] <@xceed`pimp> strrrasznie sie przejalem no sad.gif
[23:50:47] <@x_X`Swiety> a co k#!@a - okretu sie spodziewales ?
[23:50:55] <@xceed`pimp> rofl :DDD

[23:51:13] <@xceed`pimp> zaluje ze majcok12 sie nie wpisal do topa
[23:51:21] <@xceed`pimp> ale gro warzyw sie pojawilo

[23:52:16] <FF|SuperCow> jaka znofu prowokacja?
[23:52:33] <@xceed`pimp> niewazne :>
[23:52:59] <@xceed`pimp> mowilem juz - koniec imprechy
[23:53:11] <@xceed`pimp> to bylo jednorazowe
[23:53:30] <@x_X`Swiety> Dlaczego ?
[23:53:35] <@xceed`pimp> jak dlaczego
[23:53:42] <@xceed`pimp> bo warzywa to wziely na serio
[23:53:53] <@x_X`Swiety> no takie bylo zamierzenie biggrin.gif
[23:54:02] <@xceed`pimp> ehhh te nasze warzywka :>
[23:54:11] <@xceed`pimp> a fakt :>
[23:54:22] <@xceed`pimp> ale nie w takiej skali omg :>

[23:56:44] <@sud> o autografy cie prosza?
[23:56:57] <@xceed`pimp> no raczej
LameBoy
Acid, ty widzę niemodny jesteś
patrz, w USA jest taka nowa moda że jak wchodzisz na jakiekolwiek forum, i wyrażasz jakąkolwiek opinię to na bank w pierwszych 10 postach znajdziesz jedną z tych wypowiedzi biggrin.gif
"U're Gay" , "that's so GAY", "oh that's !#!@in' GAY" , "dude, how Gay ist That???" albo nieśmiertelne "they're sooo Gay"

biggrin.gif tak więc idąc za modą jadę Batty boYami wink.gif w końcu gramy w grę w której Amerykanie("soo gay") nawalają Niemców(blondaski aryjskie*)

*that's so !#!@in' gay

tak czy siak biggrin.gif
nie poczułeś beki że topice dla beki wymagają beki w odwodzie wink.gif
a w ogóle to jestes so gay że nie gadam z tobą biggrin.gif
Vegeta
A z czego tu się śmiać ze jakiegoś debil się wywyższa uważa się za lepszego od innych bo gra w to grę tyle i tyle czasu ma takiego jakiego ma skila . Kur... jak pisałem wiele razy gram od 1 testu jaki wyszedł rtcw i mój skil już niestety nie urośnie ( ale mam nadzieje ze się mylę ) sad.gif . No cóż nie każdy się urodził fenomenem w fpp . Wic mię możesz se nazywać warzywem nobem czy jaki tam chcesz . Ale pomyśl se czy naprawdę jesteś taki lepszy od tych nowo lub słabo grających ?? Bo nie tylko skilem człowiek żyje . Zrobiliście post dla beki tak dla żartu . I obrazicie w nim gracie i ludzi tych co w nią grają wyzywacie od ciot . Jakie to dojrzałe . Jak tak się zachowują ludzie którzy nie uważają się za " warzywa" to dzięki bogu ze mię nazywacie warzywem .
Ps. A czemu nie zrobicie serwera tylko dla siebie i dla graczy klanowych oraz w prawionych . Bo porostu niektórzy z was kochają grać na tym jak wy nazywacie "Warzywniaku" i się później chwalą ile oni to xp zebrali ile hetów walneli i ile fragów zdobyli
KiD
A ja nie lubie prowokacji i w zwiazku z tym ,ze mam ponoc nasrane w glowie to zamykam topik i banuja usera ktory go zaczol.

Pozdrawiam
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.