Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: ET śmierdzi
Forum Serwisu: Polskie Centrum Enemy Territory > Wolfenstein: Enemy Territory > W:ET Ogólne
Stron: 1, 2
movinG shadoW
kOorwa iti śmierdzi ffs jak można w to grać tylko bezmózgie krowy i warzywa typu Acid albo WolfLagier grają w taki kicz omg lol omo !

|<urwa przejrzyjcie na oczy jest 100 lepszych gier idźcie kórwa pograć se w Simsy to jest mniej odmóżdzające od klepania fraguf w warzywnej gierce omg omg omg

zaraz ile ta gra kosztuje? aaa zapomniałem to jest pyerdolony playground dla lowbies , czitoza sie szerzy , ACA sie poci , na hoy komu takie goOfno omg mapki zdupy ffa zdupy klanowki jedna mapka kOorwa godzina zyebanej gry zero balansu ale warzywa to i tak kochają bo to jest FRI a one maja przecie neo+ i sa haxOristami w hoy mama z tatkiem sie zlozyli ...ja pyerdole dajcie mi bana omg biggrin.gif ciekawe który elton założy bana imo Kid bo ma bardziej nasrane w hedzie i sie wozi na ircu

!@#ie te scene w dupe !=D

PS. Mam nadzieje ze ta pseudo-vegetable-scena iti padnie jak tylko nadejdzie byle-z!@#ana-fajniejsza-1K-razy-platforma-do-hakxorzenia , zreszta ET daje max kilkam iechow , warzya sie wykrusza i bede zmuszony wrocic na to moje przefajne forum ZUPEŁNIE bezwarzywne i dać wątek o pogrzebie imo :

'ta gra jest przeznaczona dla ciot , te ET'
AciD
Totalnie debilny topic eksidzie ale przynajmniej dajesz niezla okazje na NABICIE POSTA !!!!!!!1111111111111111111
btw. Xceed to eltoniasty elton z eltonowa :C
btw 2. A ja nie
Kleofas
Zapowiadam z góry!Jak ktos usunie ten topic to biore moich drechoof z podworka i jade do takiego delikfentaa.

a teraz kilka punkcik00f gdzie potwierdzam slowa ksida:

a)xceed ma racje,chociaż mogł to troche lagodniej napisac,ale c@#! z tym,i tak to skasują.
b)xceed ma racje ze ET ssie,ale to kazdy juz wie.
c)RTCW r0x! a ET sAx!
c)Kle0 nie jest Eltonem,Acid chyba też nie
d)to wlasnie XCEED jest eltonem ,i ma komplek i dlatego mówi ze my jestesmy eltonami. blink.gif
e)Kleło jest FrUUktem.
AciD
A ja podam pare punktow potwierdzajacych fakt ze Xceed jest ultymatywnym eltonem

1) nosi sukienke
2) goli nogi
3) nagabuje koty
4) je ptasie mleczko
5) ma wlosy na zebach
6) kleja mu sie wasy

A i betewu jak ET saks to powiedz co niesaks i w co nas zownujesz panie eltonowy mleczny wasie brazowy nosku...
Kleofas
Swiety poprostu sie przestraszyłeś moich Drech00f i dlatego nie chcesz skasowa!Ale wiedz ze cz00fam i zeby ci nawet nie przyszło na myśl : Skasuje te lamerskie posty Ksida,Kleła i Ejsida.

Przepraszam ze (słowo na p)e głupoty ale jest szósta rano :>

a tak btw to ......nic
AciD
A teraz dawka humoru dla wesolych forumowiczy...

"Puk puk !" -"kto tam ?" -"Elton !" -"jaki Elton ?" -"Eskit Elton !"

Dlaczego kurczak nie chce przejsc na druga strone ulicy ? - Bo Xceed Elton

Co to jest lyse ma czopka i lubi miesko ? - eksit elton !

Dobra ale teraz badzmy powazni... ehhh... Eksit Elton...

btw. musze przyznac ze Swiety wykazal ze potrafi porobic se jaja i nie wykasowal tego totalnie debilnego top'a ktory dowodzi tylko jednej i jedynej prawdy i niepodwazalnego faktu - Xceed = Elton
blacktyger
powiem jedno nie wiem o co chodzi laugh.gif topic conajmniej nie do kasacji a do galerii największych śmieci wszechczsów ...... dresika boją się tylko ludzie cofnięci w rozwoju ..... (no offence) oczywiście nie mam tu na myślu Świętego .... poprostu SPAM przez dużę S P A M ph34r.gif
Fistach
BUAHAHAHAHAHAHAHAHAHA co za kretyn rozpoczal ten temat muahahha
Wisnia
blink.gif

kropka.
sin
one big ŁÓŁ

ps. czemu moj sig niedziala? :C
VISTORANTE
Też nie wiem o co chodzi.
I nie wiem czemu twój sig nie działa sin.
biggrin.gif
DaBi
Zapowiadam z góry!Jak ktos usunie ten topic to biore moich drechoof z podworka i jade do takiego delikfentaa.

Ciekawe ... naprawde? dry.gif Nastepnym razem pomyśl zanim coś napiszesz. To bardzo ambitne i ciekawe w jaki prezentujecie się na tym forum .
Normalnie bym skasował ten topic ale zostanie i nie ze względu na tych dresów. Którzy mnie dojada czy coś ...
Po prostu topic zostanie aby nie ukrywać głupoty niektórych osób. Prędzej zostanie przyklejony niż skasowany
ET grą dla ciot ? Nie wypowiadam się o graczach w inne gry bo szanuję ich gusta niektórzy mają z tym problemy widocznie
Et ssie ? Podaj przyczyny dlaczego ? Inni podawali i byla normalna dyskusja.
Czity ? Nie da się tego uniknąć i wsytępuje w każdej grze.

A i panowie radzę poćwiczyć nad formą wypowiedzi bo to się cieżko czyta.
Jak macie problemy to przynajmniej nauczcie się je wyrażać jak ludzie. dry.gif

Następne posty o treści ledwo dającej się odczytać będą kasowane. Bez wyjątków
sin
oy dajcie se spokoj i bana na kolesia movinG shadoW, widac ze kolo jest luzakiem i pedalem.

--------------------
GG: 3090591
MSN: [email protected]
MAiL: [email protected]
user posted image
www.etmaps.rar.pl <-> New Maps
www.ettutorial.rar.pl <-> Tutorial do Radianta
Vegeta
Jest Wrescie wiekszy bawałan odemie BUHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAH:)
A tak apropo jak ciu sie E.T nie podoba wyszły Wormsy3D za!@#ista gra i naprawde potzrba inteligecj zeby w nio grac polecam biggrin.gif
Kleryk
Ze Wam sie chce dyskutowac z jakims idiota :/ Koles wylewa jakies frustracje zwiazane pewnie z okresem switecznym (ciemna strona swiat BN ;P), a wy podsycacie jeszce jego dewiacje :D

Dabi, prosze nie karmij Trola!!!! :P
Thoro
MS jedna rada. Nie graj w ta gre i wyp.... (idz spobie)!! wink.gif

Poza tym styl twojej wypowiedzi swiadczy o twoim poziomie umyslowym.
Debili nie sieja.

No comments.
[=||=]HanZz
QUOTE (DaBi @ 10:11, 28 12 2003)
A i panowie radzę poćwiczyć nad formą wypowiedzi bo to się cieżko czyta.
Jak macie problemy to przynajmniej nauczcie się je wyrażać jak ludzie.
Następne posty o treści ledwo dającej się odczytać będą kasowane. Bez wyjątków

Przedewszystkim proponuje zaczac od Mr.Vegety, ktorego wypowiedzi sa przedszkolnym belkotem.. Jesli nie chce mu sie pisac tekstu w Word'zie (gdzie moze sprawdzic pisownie), a woli nas meczyc swoim infantylizmem, to niech nie pisze!!
Az oczy bola jak kaleczy jezyk...

Co do topiku, imo, ciekawostka przyrodnicza.... a i tak przypuszczam ze ktos sobie beke robi... biggrin.gif
Usagi
imo ten kto rozpoczal ten topic jest eltonem z za!@#istym avatarem... tyle droga dedukcji :[
DaBi
Przedewszystkim proponuje zaczac od Mr.Vegety, ktorego wypowiedzi sa przedszkolnym belkotem

Co do Vegety to już sprawa była walkowana mnóstwo razy. Ponoć cieżka dysleksja. Word doradzany wielokrotnie, widać nieskutkuje. Ale to nie jest umyślne i jako tako mniej razi. A co do Xceeda to wiem że potrafi normalnie pisać wiec niech się lepiej nie stara na siłę udziwniać swoich postów aby były zabawniejsze bo chyba nikogo to nie bawi.

Co do topiku, imo, ciekawostka przyrodnicza.... a i tak przypuszczam ze ktos sobie beke robi...

Dlatego ze ciekawostka to zostanie na forum. A co do beki to pewnie ,że jest to beka. wink.gif Ot takie coś napisane aby przypomnieć scenie o swojej osobie narobic troszkę szumu pokazać jaki ja jestem fajny i pomysłowy i zrobię topic aby sobie wzbudzić jakąś burzę i ośmieszyć paru ludzi. Moim zdaniem żadnej burzy nie będzie bo nie ma sensu się tym przejmować .
blinkkin
no no no. mamy ciekawych forumowiczy. elton, ktory wzial sobie za chlopa dreska. pochwalam pochwalam, jestem tolerancyjny i zycze wielu wspanialych wpolnie spedzonych lat i dzieci podobnych do rodzicow. troche jest prawdy w slowach pana eltona, ale napisal to jak 3,5 letnie dziecko. moze odbudujemy scene rtcw? co do vegety to wole czytac jego zawile teksty, ktore jednak zawsze sa na temat. niekotrzy nawet i tego nie potrafia. konczac radze wyjechac do holandi i zycze dalszej udanej drogi malzenskiej w waszym zyciu.

btw. mi tez nie dziala sygnaturka. czemu?
GenQcide
[B][U][SIZE=14][COLOR=red]ALE DURNY TEMAT......POWINNO JUŻ GO NIE BYĆ.....JAK COŚ CI SIĘ NIE PODOBA PANIE movinG shadoW TO MÓW TO SWOJEJ RODZINIE A NIE NAM.......A TAK WOGULE SKASUJCIE TEN DURNY TOPIC.......I JESZCZE RAZ ALE Z CIEBIE IDIOTA
DestroyerX
heh dopuszczanie dzieci do kompów grozi takimi konsekwencjami smile.gif

+1 smile.gif
AciD
Score:

Vegeta pojechany przez Hanzza
Dresiki pojechane przez DaBiego
Xceed pojechany przez wszystkich

Wniosek:

---> Xceed is +3h ultimate eltonz0r <---

betewu Dombi troszke za powaznie to wziales, przeciez to eksit nie pamietasz go ffs ? bo zachowujesz sie czasem jakby ci pamiec zerasowali
wogole wszyscy jestescie sztywni jak na moje oko, oprocz sin'a... on jest poprostu ho'... biggrin.gif
Prosper
A myslalem ze tylko ja mialem po!@#ane swieta biggrin.gif Okazuje sie ze zawsze jest ktos kto ma gorzej wink.gif
Oj Xceed - skad takie zwarzywienie Eltonie biggrin.gif Lamales sie oplatkiem z csowcami czy cus? biggrin.gif Nie wazne. Ja wiem ze twoim glownym celem bylo wywolanie swiatecznej AFERY w celu rozkrecenia boarda biggrin.gif Ale na tyle dlugo juz przebywasz znami, ze powinienes wiedziec ze nie majac taga poison ciezko ci bedzie zrobic porzadna afere biggrin.gif Juz tak jest i niestety musisz z tym zyc chlopie tongue.gif
Wiem zaniedbalem cie nie bywwajac przez swieta na ircu- ale obiecuje ze to sie zmieni tongue.gif

Eheheh ROTFL IMO
KK THX BYE
blinkkin
ja powiem tylko od siebie, ze jeszcze sylwester i zacznijcie trzezwiec. widze, ze wiekszosc jest w stanie wskazujacym, wiec no comments.
r33tosław
chyba nikogo to nie bawi.

E tam... Poki rybki biora, smiesznie jest ohmy.gif
mlody sk8er
QUOTE (Kleofas @ 4:33, 28 12 2003)

A ja wezme moich kolegów z podworka, a jest kilku(dziesieciu) laugh.gif Skoro nie podoba ci sie Et to zagraj sobie w bierki albo w kulki na male bramki,a nie zasmiecaj forum takimi topicami.
DaBi
betewu Dombi troszke za powaznie to wziales, przeciez to eksit nie pamietasz go ffs ? bo zachowujesz sie czasem jakby ci pamiec zerasowali

Alez ja dobrze wszystko pamietam nawet jak żeś upadł na meczu na depocie na uzbrojonym dynamicie i ześ sie darł medyk a Allan i ja operowaliśmy miedzy tymi nogami kombinerkami i ni jak nie mogliśmy rozbronić ... wink.gif
Co do tego to nie miej wątpliwości takich oryginalow się pamieta biggrin.gif
Poważnie czy nie poważnie? Może troszke się zmieniłem .
Ale jakoś zawsze mnie takie wygłupy denerwowały. Jesli myślisz że tam siedzę gdzieś teraz u siebie i ślinię sie ze złości bo Xceed coś takiego napisał to nie wink.gif Zachować dystans trzeba umieć.
Przykro mi że musze to akurat staremu znajomemu mówic ale jak ktoś wpada na forum i zaczyna coś takiego to niezależnie czy znam ta osobę czy nie to muszę zareagować.
Ordnung must sein laugh.gif
Kakarotto
... szkoda że nie jestem moderatorem, z wielką chęcią bym usunął ten topic po to tylko żeby spotkac się z tymi dresiarzami :> po spotkaniu ubyło by kilku z naszego pięknego kraju laugh.gif
Termit
Balcerowicz musi odejść
Runos
Ja p i e r d o l e....... Co to za walczacy pedal... Jak ci sie cos k#!@a w wolfie nie podoba to s-(słowo na p)j stad k U R W O.... Idz k u r w a se graj w w simsy debilu..... Jedyna dla ciebie k u r w a gra na poziomie... A ty ch u ju tymi pedziami w dresach nie starash.... Widac ze jak sie z takimi debilami zadajesh to twoje iq nie przekracza 20 wiesniaq.... Wiec obydwaj s p i e r d a l a j c i e na buraki pod most.....

K U R W A zamknijcie ten topic dla pedalow.... A pedalami w tym wypadku jest ten k#!@a cos tam co zalozyl ten topic i ten co debilami strashy...
Swiety
QUOTE (movinG shadoW @ 4:21, 28 12 2003)
'ta gra jest przeznaczona dla ciot , te ET'

Ty farcie pier.dolony. Ja kur.wa nie rozumiem ty wcale nie piszesz postów a farcisz, zero ku.rwa skilla, a wszystko wszystko ku.rwa farci pie.rdolony skur.wiel !

Nie no kur.wa ... Ten post jest chyba przeznaczony dla ciot.

Ku.rwa ja j.ebe, nie moge, patrz jak ten gościu posty pisze - przecież to jest niemożliwe.

Ci co nigdy nie spotkali się z mp3 Infiego gówno zrozumieją ten tekst, Ci co nie przesiadują na #wolfpl i grają w ET od niedawna też gówno zrozumieją. Dlatego wyjaśnie

Ashido`Shodown = Acid
ASA|xceed = Anty Swiety Asociation Xceed biggrin.gif

Kawałki z logów z #wolfpl (spójrzcie o której godzinie to sie działo) biggrin.gif

[04:14:14] <@ASA|xceed> nie kce mi sie ownowac 1ego warzywa
[04:14:48] <@ASA|xceed> ok
[04:14:51] <@ASA|xceed> sami tego kcieliscie
[04:15:03] <@ASA|xceed> teraz dostaniecie pieekne topiki na waszym xtra forum
[04:15:03] <@Ashido`Shodown> c@#! tobie w wontrobie
[04:15:13] <@ASA|xceed> w8 a sec biatch

[04:23:12] <@ASA|xceed> dobra
[04:23:16] <@ASA|xceed> macie co macie
[04:23:23] <@ASA|xceed> imo best topic 2003
[04:24:47] <@ASA|xceed> zief
[04:25:04] <@ASA|xceed> imo zauwazylem ze best topiki mi wychodza o 5am

[04:28:54] <@Kleo|Icemat> xceed tera to mnie zownowales :>
[04:29:01] <@ASA|xceed> no raczej
[04:29:04] <@ASA|xceed> :|!
[04:29:41] <@ASA|xceed> Swiety wez to podwies sticky zrob bo wszystkie warzywa maja to przeczytac
[04:30:36] <@Ashido`Shodown> hyhy xceed faktycznie twoje slowa nadaja sie tylko do czytania przez warzywa biggrin.gif

[04:39:40] <@Ashido`Shodown> ASA|xceed sorry kotku ale chyba wlasnie zrobilem z ciebie eltona :DDDDDDD

[04:44:53] <@ASA|xceed> fak
[04:45:01] <@ASA|xceed> czemu moje prowokacje nie dzialaja :///
[04:45:16] <@ASA|xceed> nie dali sie nabrac :'-(
[04:45:28] <@ASA|xceed> no ale zobaczymy co powiedza warzywa

[05:04:51] <@Ashido`Shodown> w twoich zylach plynie zolty mocz
[05:04:51] <@Ashido`Shodown> :DDDDD
[05:04:59] <@ASA|xceed> wrukwiles mnie bo zepsules mi topa

[05:17:59] <@ASA|xceed> chya se jeszcze jednego ownaga zrobie
[05:18:09] <@ASA|xceed> W:ET Problemy Techniczne
[05:18:14] <@Ashido`Shodown> :DDDDDDDD
[05:18:17] <@Ashido`Shodown> idz idz

[05:26:23] <@zaskro> co to elton?
[05:26:25] <@Ashido`Shodown> biedny zagubiony elton
[05:26:27] <@Ashido`Shodown> elton = gej
[05:26:28] <@Ashido`Shodown> :C
[05:26:38] <@Kle0sre0> xceed was eltoned :C
[05:26:42] <@Ashido`Shodown> bo dzisiaj xceed zakozaczyl slownikiem gwary szkolnej i tam bylo Elton - Homoseksualista
[05:26:43] <@Ashido`Shodown> :C
[05:27:02] <@Ashido`Shodown> i myslal ze zakozaczy eltonem ale wszystko obrocilo sie przeciwko jemu
[05:27:07] <@Kle0sre0> ta
[05:27:15] <@Ashido`Shodown> a teraz swiety sie wk#!@il i banuje na foróm :CCCC
[05:27:23] <@Kle0sre0> i myslal ze ja nie wiem co to elton znaczy :CC
[05:27:26] <@zaskro> biggrin.gif
[05:27:31] <@Ashido`Shodown> i teraz pozbawi mnie kontaktu z taki wartosciowymi warzywami :CCC
[05:27:40] <@Kle0sre0> tzn ze nieskapuje
[05:27:43] <@zaskro> bogatymi w witaminy!
[05:27:44] <@zaskro> :C
[05:27:53] <@Kle0sre0> zaskron badaj posta!
[05:27:55] <@Ashido`Shodown> w witaminy i nawoz :C

To mniej więcej powinno przybliżyć dlaczego powstał ten topic zapoczątkowany przez Xceeda i dlaczego nie został od razu skasowany.

1. Jak tylko pojawiły się pierwsze zapowiedzi o ET Xceed był jedną z nielicznych osób na scenie RTCW który wciąż nawijał o tym jakto ET będzie hit.
2. Jednak jak troche pograł w ET (jak już wyszło) to stwierdził że to będzie (jest) szit.
3. Ten topic raczej powstał jako prowokacja - na zasadzie napisze posta zobacze co warzywa odpowiedzą
4. Prowokacje tą zepsuł Acid demaskując Xceeda biggrin.gif.
5. Spójrzcie na godziny logów z irca - wtedy powstawał ten topci i pierwsze posty. Jak ktoś nudzi się o 5 nad ranem, (słowo na p)i bez sensu na ircu i przypadkiem wpadnie na forum to wiadomo że nic dobrego nie spłodzi biggrin.gif
6. Autor topica liczył się z tym że na 100% dostanie bana, ale żeby go wk#!@ić nie dałem mu bana biggrin.gif
7. Pomimo wszystko IMO Xceed ma częściowo racje, tylko częściowo.
8. Sporo osób jednak nabrało się na to (i nabierze się jeszcze bo nie przeczyta do końca lub nie zrozumie mojego posta) chociaż to nawet bez żadnych tłumaczeń jest oczywiste że koleś se jaja robi - potwierdza to tylko teorie Xceeda o warzywności sceny :/
dry
ale pyszny ten sernik
Kanibalo
Powiedz, powiedz czemu................................ ph34r.gif
Ghost
Boże - topica nie usuwać tylko jak powiedział Blacktyger - zostawić i uczynić honorowym królem wszystkich śmieci na tym forum - a użytkownika zbanować i dodać do grupy "Lole". Upokorzenie na maksa i cała ulica go pozna smile.gif

I muszę powiedzieć, że pan (nie)szanowany skur.wysyn moving shadow osiągnął cel - żebyście nabijali posty w tym debilnym temacie. Patrzcie - temat dennie głupi, temat nowy, bo nie ma nawet dnia, a tutaj już dwie strony. Przy tym patrząc na na niektóre posty (vide odp. Termita - Balcerowicz musi odejść) to zaczynam wątpić w inteligencję coponiektórych ludzi z towarzystwa. Ale rozumiem wasze wzburzenie - moving shadow to je.baniec i prawdziwy fan ET potrafi dostać pie.rdoleńca podczas czytania. Lame Ban(e), jak to by mój kolega powiedział smile.gif
AciD
No tak... chyba nic wiecej nie zostalo do dodania... teraz xceed ma na gg opis "acid to newb" chyba go ostro wpienilem !:DDD Nastepnym razem zrobie poll'a ze skala eltonowosci Xceeda :/

DaBi a czy to nie bylo tak ze ja padalem wrogom na dyna i nie mogli rozbrajac ?tongue.gif Ehh... to byly czasy...

Ale jednak ostra salatka sie tu zrobila ktos wkrecil beke z dresami a ci teraz wymyslaja kilkudziesieciu kolegow mlody sk8er ej nie przyprowadzaj plx plx kk ? :C

Fajnie jest miec takie topici na forum mozna sie odsztywnic.

BTW. ... Xceed = Elton...
Yanoss
a ja mam pytanie smile.gif
I JAK QRWA WŁAŚCIWIE ???????
DaBi
DaBi a czy to nie bylo tak ze ja padalem wrogom na dyna i nie mogli rozbrajac ? Ehh... to byly czasy...

No generalnie to była jedna z opcja super tajnych lol taktyk by VMC biggrin.gif
Ale na bank sam tak zrobiłeś raz i żeśmy ze Spanzem i jego teamem przerabali. Ech.. wspomnienia AciD leży kwiczy o medyka... zpomiedzy nóg wystaje mu laska (dynamitu) a my ją kombinerkami laugh.gif

No ale to już total offtopic za ktory sam się musze opieprzać zaraz wiec już cii koniec. Innym razem pogadamy tongue.gif
qBa3oo3
...... lub czasopisma.

Ty farcie pier.dolony. Ja kur.wa nie rozumiem ty wcale nie piszesz postów a farcisz, zero ku.rwa skilla, a wszystko wszystko ku.rwa farci pie.rdolony skur.wiel !

Nie no kur.wa ... Ten post jest chyba przeznaczony dla ciot.

Ku.rwa ja j.ebe, nie moge, patrz jak ten gościu posty pisze - przecież to jest niemożliwe.

Hehe mam ta mp3 na dysku, lałem sie z tego pol godziny. Prawde mowiac, myslalem ze to nagranie bylo spreparowane, hehehe. Ale jaki to ma zwiazek ze sprawa? Ashido`Shodown to ten mily czlowiek na tym nagraniu? rotfl
Aby kazdy mogl zasmakowac tego fenomenu, umiescilem ta mp3 TU: http://qba3003.fm.interia.pl/infi_playin_vq3.mp3
Miłej zabawy! laugh.gif

Swiety
Taaa to już legendarne i kultowe mp3.
Swego czasu ludzie robili se w grze bindy z tekstami zaczerpniętymi z tej fenomenalnej mp3 biggrin.gif
Powstały chyba kilka mp3 z Infim w akcji ale to jest najlepsze.

Dla tych co nie wiedzą Infi to jeden z lepszych graczy Q3 a cała akcja działa się na jakimś Q3 Lan-party. LANmers czy jakoś to się tak nazywało.
Runos
Xceed---> O ile sie to ty mnie zaczeles wyzywac na ffa. Wiesh szczerze mowiac wale takich !#@!i jak ty wiec te slowa co mowiles (a nie byly na nawet buraczanym poziomie) to mnie nic nie obchodza. Wielu jest takich c@#!ow jak ty i kazdego traktuje jak zwyklego smiecia....
AciD
Oooo jak sie warzywa wzburzylo ooo jak to slodziutko wyglada chyba xceed jednak osiagnal zamierzony cel. Tak dalej panowie, sypac !#@!ami c@#!ami k#!@ami (słowo na p)onymi na co czekacie pokazcie, ze nie znacie sie na zartach i nie boicie dresiarzy no dawac kto ilu ma kolegow i chce sie bic, piekny dowod na to ze czlowiek wywodzi sie od malpy...
Vegeta
Zalezey kto sie wywodzi od małpy ja napszyklad od Oozaru blink.gif I nie sprowadze Kumpli dresiazów tylko elitarnych wojowników Sajan blink.gif
Ps. Ja pisałem wczesnie znalas sie wiekszy ........ odemie smile.gif (albo i nie ) biggrin.gif
Ps2. To jest w stylu Vegety Bezensu glupie i niemozna tego przeczytac . J nigdy nie obrazam wszystkich w kolo poto zeby miec z tego bekie czy jak wy to tam nazywacie gram dłuszy czas w to gre niejestem feneomenem i nigdy niebede ale zawsze ktos z was napoczotku był jak wyto nazywacie wazywem . I grał tak jak oni graio niektuzy nadala tak graio tylko ze so powszechnie znani to sie tego nie mówi . To fakt E.T przyciaga przypatkowych graczy ktuzy zagario ras 2 razy i koniczo natym .Ale tego nic juz nie zmieni sad.gif gra jest darmowa . A co do poziomu gry na FFA było duzo razy mówione na ten temat . Wiec dlaczego nie zrobicie serwera tylko dlatych " zawasowanych " graczy skoro tak krzyczycie ze nieda sie grac na ffa parzeciez ci ludzie przezwas nazywani jako wazywa bedo mieli guwno do powiedzenia sad.gif rolleyes.gif
Swiety
Zależy kto się wywodzi od małpy ja na przykład od Oozaru blink.gif I nie sprowadzę kumpli dresiarzów tylko elitarnych wojowników Sajan blink.gif

Ps. Ja pisałem wcześniej znalazł się większy ........ ode mnie smile.gif (albo i nie ) biggrin.gif
Ps2. To jest w stylu Vegety Bezsensu głupie i nie można tego przeczytać .

Ja nigdy nie obrażam wszystkich w koło po to żeby mieć z tego beke czy jak wy to tam nazywacie gram dłuższy czas w to grę nie jestem fenomenem i nigdy nie będę ale zawsze ktoś z was na początku był jak wy to nazywacie ważywem .
I grał tak jak oni grają niektórzy nadal tak grają tylko ze są powszechnie znani to się tego nie mówi .
To fakt E.T przyciąga przypadkowych graczy którzy zagrają raz 2 razy i kończą na tym .Ale tego nic już nie zmieni sad.gif gra jest darmowa .
A co do poziomu gry na FFA było dużo razy mówione na ten temat . Wiec dlaczego nie zrobicie serwera tylko dla tych " zaawansowanych " graczy skoro tak krzyczycie ze nie da się grac na ffa parzecież ci ludzie przez was nazywani jako warzywa będą mieli gówno do powiedzenia sad.gif rolleyes.gif

To jest tekst z ostatniego postu Vegety, który wrzuciłem do Worda i włączyłem autokorektę w celu poprawienia błędów tak aby tekst był zrozumiały.
Poprawienie tego tekst z użyciem Worda który właściwie zrobił to za mnie, zajęło mi mniej czasu niż napisanie tego posta przez Vegetę.

Jak widać wystarczy trochę pomyśleć czy trochę chcieć aby być zrozumiałym przez reszte ale Vegeta poprostu nie chce
gatess
Może zamiast banować, degradować ??
Koleś mający 100 postów i LT nagle zdegradowany do stopnia "Schutze" laugh.gif
Powinno bardziej zaboleć tongue.gif
LameBoy
i tak widać że jakieś Batty Boystwo się czaiło w tym poście wink.gif a co nie gejowskiego mozna spłodzić tak rano gadając na ircu z plackami tęskniącymi za powrotem "starego porządku"? wink.gif

a z innej beczki: HEJŻE HA! biggrin.gif to mój nowy, wypasiony text biggrin.gif
Usagi
QUOTE (Termit @ 15:34, 28 12 2003)
Balcerowicz musi odejść

Niewazne jak mezczyzna zaczyna, wazne jak konczy

btw a propos... hehe coraz wiecej osob wspomina jak to bylo dwa lata temu smile.gif bo bylo lepiej. nawet do 6 rano w te swieta nie ownowalo mi sie tak zajefajnie jak kiedys na depot/beach. heh a u exceeda i cartona zaczynalem, to tez sie nie zapomina... potem acid tez tam byl... dalej maja nasrane pozytywnie =]
Swiety
QUOTE (gatess @ 0:45, 29 12 2003)
Może zamiast banować, degradować ??
Koleś mający 100 postów i LT nagle zdegradowany do stopnia "Schutze" laugh.gif
Powinno bardziej zaboleć tongue.gif

Dajmosowi ostatnio przekręcił się licznik (czytaj odjąłem mu 300 postów)
Najśmieszniejsze jest że po tym fakcie w najróżniejszych topicach pisał na forum posty w których ubolewał że ma -300 postów w plecy a nie wiedział kto mu zabrał (teraz już wie) i ogólni wydawał się być bardziej zmartwiony swoją ilosćią postów niż tematem poruszanym w topicu

Żeby nie być posądzonym o to że chciałem zająć pierwsze miejsce wśród spamerów samemu sobie karnie odjąłem 200 postów. 400 się nie dało bo głupio wylądować na minusie biggrin.gif
R4Gn4k
Hehe mam ta mp3 na dysku, lałem sie z tego pol godziny. Prawde mowiac, myslalem ze to nagranie bylo spreparowane, hehehe. Ale jaki to ma zwiazek ze sprawa? Ashido`Shodown to ten mily czlowiek na tym nagraniu? rotfl
Aby kazdy mogl zasmakowac tego fenomenu, umiescilem ta mp3 TU: http://qba3003.fm.interia.pl/infi_playin_vq3.mp3
Miłej zabawy! 

miod dla moich uszu
Termit
Święty masz chyba darmowego Worda blink.gif
" na początku był jak wy to nazywacie ważywem " WAŻYWA ROX biggrin.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.