Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Kto bedzie TL Reprezentacji w nowym Nations Cup
Forum Serwisu: Polskie Centrum Enemy Territory > Board reprezentacji Enemy Territory PL > Public
Stron: 1, 2
ballack13
Zapraszam do oddawania waszych glosów i opini
Kto(nick i klan) i dlaczego
(niesadze zeby mialo to wplyw na to kto zostanie TL ale mozna znac wasza opinie)

Według mnie Prosper (Poison)
ma w tym juz wprawe
Swiety
QUOTE (ballack13 @ 17:38, 10 03 2004)
Zapraszam do oddawania waszych glosów i opini
Kto(nick i klan) i dlaczego
(niesadze zeby mialo to wplyw na to kto zostanie TL ale mozna znac wasza opinie)

Według mnie Prosper (Poison)
ma w tym juz wprawe

Może najpierw zanim zrobisz bezsensowne głosowanie na boardzie który czyta wyłącznie od święta większość potencjalnych graczy, która ma skill odpowiedni do grania w reprezentacji lub bycia jej kapitanem
to najpierw przeczytaj na CB zasady wyboru kapitanów drużyn nardowoych a jak zrozumiesz to co przeczytałeś na CB to wtedy zastanów się czy takie głosowanie jak proponujesz ma sens.

Tu możemy sobie conajwyżej powymieniać opinie np że pan Ziutek jest dobry na kapitana a pan Gienek nie i dlaczego. A tak to jeszcze wybiorą tu jakiegoś Gienka na kapitana reprezentacji i potem warzywa się będą pluć ? No jakto dlaczego Gienek nie jest kapitanem reprezentacji - przecież wybrali go na boardzie et.pl ?

TgcRap4
Mad z KmH biggrin.gif ma fajny glos na ts, albo igor kiedys tak wyzwal jakiegos goscia na ts ze wcisnal gosc power i nie wchodzil na irca 2 tygodnie ^^
Prosper
Nie wiem czy jest sens.
Bo nie ma ludzi nadajacych sie na to stanowisko, albo nadajacy sie nie maja ochoty na nie.
Niestety w pl kapitan male ma szanse na poparcie klanow ktore dostarczaja graczy reprezentacji, wiec nie ma sensu poswiecac swoj klan i swoje dobre samopoczucie dla funkcji na ktora splywa gowno dla zasady.
Bo nie zmienicie fakty ze IC nie lubi poison, poison nie lubi rovera, rover nie lubi poison, NoOne kazdy wyzywa od zjadacza kebabow ale jak cos potrzebuje to przezemnie proboje cos u niego zalatwic.

W zasadzie kapitan powinien miec pelne po parcie 3-4 najlepszych klanow, z gwracja ze mecze rep> mecze klanowe (a z doswiadczen wiem ze C4 nie pojdzie na cos takiego- choc wyjatkami byli FarSight i Tsunami, no Ancik tez w sumie byl graczem na ktorego mozna liczyc tongue.gif)
Swiety
Jeśli nie Prosper ... To kto pytam się do cholery - kto ma być kapitanem reprezentacji ?
buzka
dobre pytanie swiety jak prosper NIE ?! to reprezentacji zycze gl :C bo nie sadze ze znajdzie sie ktos lepszy
KaeL
Imo ku#$# nalezy zadzialac (czyli najlepsze klany powinny zaczac cos ustalac) zeby polteam byl dobry i dobrze prowadzony (tak jak poprzednio prosper prowadzil - wyniki byly dobre) bo jeszcze sie skonczy tak ze bedziemy bez reprezentacji.

A btw niech klany postaraja sie odlozyc wasnie na bok bo nationcup to ze tak powiem dobro wspolne.
buzka
KaeL ma racje bo stanie sie tak ze bedziemy bez POLTEAMU a wtedy to moim zdaniem bedzie porazka
szczerze nie zbyt mnie obchodzi dlaczego IC nie lubi poison i odwrotnie powinien sie ktos za to wziasc (czyt. prosper ) i skolowac tak dobry albo i lepszy polteam niz w poprzednim Nationcup smile.gif
pozdro dla prospera i zrob cos z tym

P.S
wyobrazam sobie ze to srednia przyjemnosc klocic sie z wiara i zaniedbywac klan dla reprezentacji ale jak to nazwal KaeL to jest dobro wspolne
Termit
No może pro gracze mają to w dupie bo po jakiejkolwiek porażce s(słowo na p)one warzywa od-(słowo na p)ją mastahów i znawców tematu .
Ale trzeba coś zrobić zeby wiochy nie było , zresztą patrząc po wynikach na arenie europejskiej jest przyzwoicie.
Szczerze nie rozumiem na czy polegają antagonizmy między klanami z najwyższej półki , czy to walka o kibiców (czyt. warzywa) składających hołd , depresja zimowa, brak słońca , chore ambicje ?????

Prosper imo zrób sojusz ponad podziałami biggrin.gif dlaczego Ty ???? ------- bo żaden inny klan nie poprawił tak swojej gry jak poison , masz doswiadczenie .

Masz imo poparcie .dot czyli - "odłamu klanu cziterów" ściganych przez szczecińską policję wzmocnioną brygadą s(słowo na p)onych warzyw co c@#!a grają a swoje zdanie mają biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Jędras
/303/JedrasPL - TL TEAMwarzywaPOLAND
reszta:
Swiety - jedyny normalny co troche pozabija sobie na meczu
Blacktyger - spamer na forum to sobie pospamuje troche przez T na meczu
FarSight - k.u.r.w.a.!!! ja p****e, ch..je!!! "MAm zły dzień"
KaeL - popyka sobie, bo chce bardzo reprezentacje mieć zrobiona
Areczek - bo 50 do zera umie wygrać
+ reszta warzyw co znam z serwerów

LOL?
buzka
omg Farsight nie wiem co sie tak wk#!@iles ale mniejsza o to. Poprostu nie rozumiem i nie koniecznie chce rozumiec dlaczego polteam ma byc slabszy albo nie ma go byc przez "klotnie" klanowe imo termit ma racje
Prosper "cala polska w ciebie wierzy" ;]
AciD
Ja glosuje na siebie bo nienawidze was wszystkich i mam zostac tyranowatym przywodca bo a) jestem pro cool.gif mam wlosy pod pachami. KaeL uzywasz czegos takiego jak "pro gracze" a ty co do c@#!a waclawa i p!#@y moniki na tej scenie zrobiles ze (słowo na p)isz smuty i farmazony prawda jest taka ze ci k#!@a wielce znienawidzeni "pro gracze" ktorzy grali w reprezencie gniota reszte dlatego tez tam sie znalezli, nie mozecie tego zniesc to trudno ale smierdolenie glupot odstawcie se do notatnika i odczytujcie samotnymi nocami jak was to tak kreci. To czy klan woli grac mecze z innymi klanami na swoje konto czy grac w reprezencie dla "dobra wspolnego" gdzie i tak 95% nie wierzy w nic powaznego to juz wybor indywidualnych, ja bym np. wolal grac to 1sze. Stanie sie ze nie bedziemy mieli reprezenty ? No i bardzo dobrze, skoro nie jestesmy przygotowani po co lezc na rympal byleby tylko zagrac szkoda zachodu.
KaeL
Okazuje sie ze ludzie czytajacy to forum po prostu nie umieja myslec.

Jakbys nie zauwazyl napisalem "pro gracze" (w cudzyslowiu!!!), nie wydaje mi sie zebys sie zastanowil dlaczego. Pomysl o tym, a jak do niczego nie dojdziesz to, no coz, przykro mi.

Bo ja widze roznice miedzy pro graczem, a "pro graczem".

A co do wyboru o jakim piszesz. To przeciez ja nie moge (i zreszta NIE CHCE) nic nikomu narzucac. Chociaz moim zdaniem to polski standart, ktory trzeba probowac zmienic. Ale w sumie to i tak odemnie nie zalezy, wiec spox.

prawda jest taka ze ci k#!@a wielce znienawidzeni "pro gracze" ktorzy grali w reprezencie gniota reszte dlatego tez tam sie znalezli, nie mozecie tego zniesc to trudno

Nie rozumiem. Pokaz mi gdzie napisalem cos zlego o PT. Uznam, ze Ci sie cos pomylilo.

Z mojej strony eot, bo mimo, ze jestem warzywem to poziom intelektualny wiekszosci "teksciarzy" mnie dobija.
Baal
QUOTE (Termit @ 18:28, 13 03 2004)

Masz imo poparcie .dot czyli - "odłamu klanu cziterów" ściganych przez szczecińską policję wzmocnioną brygadą s(słowo na p)onych warzyw co c@#!a grają a swoje zdanie mają  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Wiesz z toba nawet sie podyskutowac nie da wiec ncmnts biggrin.gif Schlebiaj sobie dalej biggrin.gif A moze Bolka i Lolka puscili znowu na Mini Maxie sprawdz ja z chrzesniakiem ogladam z musu ale ty powinienes ogladac w ramach terapii biggrin.gif ( I Termit nie czepialbym sie gdyby to co napisales mialo jakikolwiek zwiazek z reprezentacja )

Team Poland czyli 6 osob majacych w c@#! czasu z priorytetem TP z team leadrerem Prosperem tudziez moj typ nr 2 to Nikramo .
Teraz tylko pozostaje znalezc te 5 osob i przekonac Prospera biggrin.gif Tylko potrzebni sa ludzie z czasem a tego sie malo komu przelewa :/

PS Kael : Myslec moze umiesz ale masz klopoty z rozumieniem prostych konstrukcji zdaniowych . Jesli raz wyraziles swoja opinie to na c@#! jeszcze sie tu uzewnetrzniasz ??
To mialbyc topic opiniotworczy a nie zbiorowisko zakompleksionych istot wdajacych sie w bezsensowne dialogi i uskuteczniajacych publiczne dysputy k#!@a stfu . Jak sie napisalo raz to sie powinno zamknac i dac sie wypowiedziec innym tak .Ale zawsze mozna zrobic gnoj . No coz czlowiek swini podobny wiec nie dziwi fakt , ze czesc woli dostosowac otoczenie do wlasnych preferencji.

Z powazaniem wam wiecznie oddany Baal
iilka
Powiem tak czytajac ten topic az mi sie na litosc zebralo.. unsure.gif ludzie to mial byc topic dotyczacy propozycji osob na TL polskeij druzyny... a tym czasem polowa z Was wylewa tu swoej humory i dodaje 'drobiazgi' wogole nie dotyczace tematu... blink.gif Jesli macie osobiste problemy polecam psychologa... tongue.gif

A co do tematu to w sumie zgodze sie ze Nikramo byl by odpowiednia osoba gdyz sluchajc go jak prowadzi mecz badz radzi co kto ma robic odnosze wrazenie ze jest kompetentna osoba...a co do graczy to uwazam ze mozna wziac pod uwage merlina z dot naprawde wykazuje sie umiejetnosciami tongue.gif pamietajmy ze sklad 7teens tez robi niezle wrazenie mino ze malo ich widac na polskiej scenie ... wink.gif do teamu ich wink.gif
KaeL
Mam jak widac slaba wole bo powstrzymac sie nie moge (najwyzej dostane bana, bo jak widze juz za wieksze warzywo uchodzic nie moge).

Moim zdaniem TL powinien zostac prosper poniewaz sie sprawdzil.

PS Kael : Myslec moze umiesz ale masz klopoty z rozumieniem prostych konstrukcji zdaniowych . Jesli raz wyraziles swoja opinie to na c@#! jeszcze sie tu uzewnetrzniasz ??

Przyznam sie, ze nie mam pojecia o co Ci w tym fragmecie chodzi. Moze o to, ze tlumacze swoje posty tym ktorzy znajduja w nich cos innego niz napisalem.

Ale zawsze mozna zrobic gnoj . No coz czlowiek swini podobny wiec nie dziwi fakt , ze czesc woli dostosowac otoczenie do wlasnych preferencji.

To do mnie? To jest public forum ("na nieszczescie" <- zaraz ktos powie) i kazdy moze wyrazic swoja opinie. Pewien osobnik (zgadnij kto?) napisal jak go obchodza moje opinie (tzn. warzywa) i zrobil to w dosc ubogiej intelektualnie formnie. Skomentowalem to na swoj sposob (swoja droga prawie calkiem grzecznie). I tyle.

Obiecuje, ze to juz naprawde eot z mojej strony. Jak ktos ma jakies problemy to zawsze moze wyslac mi pm.
Pozdrawiam
KaeL
Termit
Baal jak ncmts to ncmts .
Co do całej tej dyskusji nie wypowiadają sie najbardziej zainteresowani , choć przyznaje że nie jest to odpowiednie miejsce . Robta co chceta , mnie już zaczyna śmieszyć ten kabaret .
Prosper
I sami powiedzcie... Warto olewac klan z ktorym sie powoli do czegos doszlo- szczegolnie w okresie gdy ma lekki dolek- dla 2-3 osob ktore faktycznie pisalo tu o reprezentacji, bo reszta zaczela pisac to "Bo Zadyma"- bo na boardzie od dawna juz tylko nudy.
Pozatym od strony technicznej. Tl musi miec poparcie najbardziej liczacych sie klanow- czyli c4, IC, 17, poison, dot hunters i jeszcze paru innych ktorych juz nie bede wymieniac. Rok temu za wykazanie inicjatywy zostalem z!@#any i prawie ukamienowany, za pchanie sie na piedestal m. innymi przez takie osoby jak Graczew (klan IC) i Usagi (jeden z milona klanow w ktorych byl- nie pamietam w ktorym byl wtedy). Dlatego na pewno nie zostane Tlem jesli klany tego nie beda chcialy- czytaj nie udostepnia swoich graczy, nie dadza mi oficjalnie poparcia.
Bo polteam to nie jest moj klan, ani zadna moja ambicja. I wiecej klopotow niz zalet jest z takiej funkcji.
Od razu mowie jak bedzie wygladal sklad: 3 osoby z poison 3 z innych klanow. Dlaczego? Tlumaczylem juz to wiele razy i nie chce mi sie kolejny raz, o tym pisac.

p.s.
jak sie poczyta posty niektorych osob, to naprawde smutno czasem ze zyje sie w takim kraju jak polska, gdzie warcholstwo i sami najmadrzejsi.
p.s.2
Ci co najezdzali na Kaela- on w przeciwienstwie od was caly czas sie udzielal jesli chodzi o polteam i zawsze konstruktywne uwagi dawal. Wy przeczytaliscie jednego posta, wyjetego z kontekstu wielu postow i zaczeliscie na niech wjezdzac. Smutne to i kolejny dowod na to ze pieniactwo roox. Trzeba sie w koncu pokazac ze pisze sie lepiej po polsku niz Vegeta i ze jest sie madrala co niemiara.
Prosper
Aha- pan imo dostaje bana na tego nicka na tym forum.
Bluzganie i madrowanie sie pod fejkiem jest objawem gowna zamiast mozgu.

Te wasze posty zostawiam ku przestrodze, zeby pokazac stopien glupoty ludzi.
Ale kazdy nastepny nie na temat bedzie kasowany.
Ant
QUOTE (Prosper @ 19:20, 14 03 2004)
Bo polteam to nie jest moj klan, ani zadna moja ambicja. I wiecej klopotow niz zalet jest z takiej funkcji.
Od razu mowie jak bedzie wygladal sklad: 3 osoby z poison 3 z innych klanow. Dlaczego? Tlumaczylem juz to wiele razy i nie chce mi sie kolejny raz, o tym pisac.

Racja, moim zdaniem kto inny ma to poprowadzic jak nie Prosper?
Wiec niech on prowadzi i powinien dostac wolna reke tak przy ustalaniu taktyk jak i przy ustalaniu skladu.
Jesli komus sie to nie podoba niech poda inna mozliwosc a nie (słowo na p)enie "dlaczego 3 z poison?"
Majin
Prosper na TL i kurna koniec rozmowy... kogo zamiast jego wybierzecie ?? imo kk thx bye eot

Cezar
QUOTE (FarSight @ 15:06, 13 03 2004)
ch.uj mnie obchodzi co cie obchodzi ..... na mnie nie liczcie (na gre nie TL) bo lamie (na maxa) i nie mam czasu ... proponuje niech warzywa se wystawia temapoland i niech se zagraja przynajmniej ...beka bedzie !

Czytam ten temat i aż mnie w dołku ściska, jest jeden Gość co chce robić, na doświadczenie może nawet ma jakąś wizję a inni jadą na niego bo... no właśnie co? bo jest dobry??? bo prowadzi obecnie najlpszy klan w polsce? jak illka zauważyła cała dyskusja jest offtopic gorzej jest wogóle off.
Fakt dyskusja tu nie włoni TL ale zawsze jest to możliwość wypowiedzenia się na temat wokół którego wszyscy polscy gracze powinni (teoretycznie) się integrować bez względu na to czy są pro czy są warzywami. esport jest nadal sportem tylko trochę innym, ale granie w reprezentacji powinno być zaszczytem. ale to skromne zdanie warzywa.

ps. nawiązując do wypowiedzi FarSighta to ch.uj mnie obchodzi co Ciebie obchodzi. jak masz to w dup.ie to wypad nie musisz tego czytać. a to że jesteś 100 razy lepszy niż ja to......hmmmmmm lacha bo takim tekstem udowadniasz ze jestes..... sam zresztą wiesz kim jesteś

pozdro
blinkkin
ostatecznie mozna zrobic tak jak planowali szwedzi w meczu o 3 miejsce, czyli wystawienie jednego klanu jako teampoland. przeciez jeszcze nie tak dawno finlandie reprezentowalo 5 graczy gs. mamy czlowieka w cb, wiec problemow ze zgoda nie powinno byc. rozwiazanie to dotyczy skrajnej sytacji, kiedy polskie klany nie 'udostenia' swoich zawodnikow.
FarSight
Imo:

TL - Dokt0r (tylko trza qpic mu mocnego UPS'a zeby mogl dograc runde jak mu starsza korki wylanczy)
Sklad:
Acid, Pyton, Spayki, Zaskro, Mrozu (bedziemy mieli zawsze scorebota na #mrozu.live !!)

biggrin.gif

(Jush widze te warraporty .... spamed to death !)

No offence ale jestescie charakterystycznymi postaciami na tej scenie ze nie moglem sie powstrzymac biggrin.gif

A tak na powaznie to imo Prosper na TL (jezeli mu sie bedzie kcialo) a sklad to jush sobie sam powinien dobrac i miec calkiem wolna reka (albo inny TL jakby Prosper nie kcial)

PS. Hmmm w moim skladzie tesh jest 3 z Poison .... omg tongue.gif
NIEDZIOWIEDZ'
TL- prosper

reszta składu- nie mam pojęcia ale nie liczcie na C4, Nation Cup nie jest nawet w połowie tak ważne jak jeden trening w tym klanie, nawet gdyby to miał być zwykły wykład o taktyce.
[=||=]HanZz
QUOTE (Termit @ 16:08, 15 03 2004)
[off topic]

Ku wiadomości pan "imo" - r33tosław- |17|con  - 217.97.36.67 Lublin  - fejki rox  biggrin.gif

(off topic)
Termit, za!@#iscie Ci jestem wdzieczny za tego posta. B.dziekuje!! smile.gif

Co do tematu:

Nie mam typow na TLa i jego graczy. Natomiast uwazam, ze latwo stworzyc taki team nie bedzie.
Czas, checi, spiecia miedzy klanami, itp...

Wiem jedno, ze za!@#iscie by bylo moc zobaczyc nasza "kadre". Niech nie bedzie najmocniejsza i niech sie nie sklada z samych gwiazd, ale niech beda emocje i dobra zabawa. Niech po przegranym meczu (odpukac..) nie sypia sie na nich z!@#y i wyzwiska. To tylko j.e.b.a.n.a gra!!!
Oby sie udalo i oby byla przy tym dobra zabawa... smile.gif

...i oby podczas ogladania meczow przeze mnie, byly obok moje ulubione... cycuszki - wrazie co zebym mial sie czym zajac jakby nuda zawialo od monitora tongue.gif tongue.gif tongue.gif
Ant
QUOTE (NIEDZIOWIEDZ' @ 16:27, 15 03 2004)

reszta składu- nie mam pojęcia ale nie liczcie na C4, Nation Cup nie jest nawet w połowie tak ważne jak jeden trening w tym klanie, nawet gdyby to miał być zwykły wykład o taktyce.

piepszysz niedziu.Wydaje mi sie ze to tylko twoje zdanie, no wiem ze Sff tez pewnie by nie mial ochoty, ale Tsu czy Ancik pewnie by zagrali.Nie wiem, moze ja k#!@a jestem przestarzaly ale gra w reprezentacji wg mnie jest zaszczytem.
rover
tak to taki zaszczyt jak grac w reprezentacji polski w pilke nozna. kazdy kto nie gra ma pretensje, o to kto gra, a jak, nie daj boze, komus sie noga powinie, to olaboga jaka beka. raz na jakis czas uda sie wygrac, wtedy jest calowanie sie po fiutach, a jak w koncu sie odpada, to znowu olaboga. chyba najlepiej swiadczy o tym ten topic rotfl. jezeli proser chce sie bawic w nc, to ma bez problemu popracie C4, ale jednoczesnie niech nie liczczy na nas jako na zawodnikow. nikt z nas nie chce olewac klanu, ktory ma aktualnie problemu, dla 4 trenow i dwoch meczy dla funu. dla funu to ja sobie ffa moge popykac.
anyway probowalismy stanac "ponad konfliktami" w ostatnim nc i co wyszlo? nic. sa i beda, to uwarunkowane spolecznie poprzez wspolzawodnictwo, do tego w wykonaniu polakow. wszyscy wiedza, ze poison nie lubi ic i rovera! a ic i c4 nie lubi posion, a ostatnio slyszalem jeszcze, ze poison nie lubi niedzia, a tsunami arcy w cs. kto kogo nie, bo nie wiem ktore kanaly idlowac rotfl?

ps - a ja nawet mialem ostatnio priv z acidem, widocznie jedyna osoba ktora laczy ta scene jest lemurek biggrin.gif
Red
Kto na tla?Wydaje sie ze tu potrzeba czlowieka z charyzma wsrod innych, kogos kto nie spanikuje w trakcie meczu, pokieruje druzyna precyzyjnymi rozkazami i potrafi zalagodzic atmosfere w razie jakis spiec, z tego co slyszalem Prosper ma doswiadczenie i w miare odpowiada temu opisowi. Jednak wcale sie nie dziwie jego niezdecydowaniu w tej kwesti , kiedy pojawiaja sie jakies glosy przeciwko niemu, jak juz kogos sie krytykuje to wypadolby to poprzec konkretnymi argumentami dry.gif A jezeli kogos obchodzi pol team to powinnien to pokazac a nie na przykladzie takiego imo wykorzystywac temat do zalatwiania wlasnych bezsensownych spraw w chorej vendecie przeciwko klanom i kto tam wiemu komu jeszcze. Jasne jest ze pol team musi sie skladac ze zgranych graczy opierajacych sie na wzajemnym zaufaniu hmmm ciekaw jestem kiedy wszystkie czolowe klany zapomna na chwile o wzajemnych flame wars, dumie itd. i zjednocza sie w tej sprawie, dobrym sprawdzianem dla zgrania reprezentacji bylyby imo treningi z innymi klanami ale to juz jest off topic smile.gif
whatever
Erm.

W mojej i nie tylko mojej opinii prosper jest idealnym kandydatem na TLa. I wcale nie dlatego, ze tak naprawde jedynym. Co prawda czasem sie myli, jak w tekscie typu "C4 musi mnie poprzec, a tego nie zrobi" (mniej wiecej, nie chce mi sie cytowac), ale kto jest nieomylny?. A co do pomyslu 3 graczy P w pierwszym skladzie, to popieram go i ja, znany wszem i wobec wichrzyciel, nieprzyjaciel Frytki, i "sprawiacz klopotow" na styku C4-P (to ostatnie to byl cytat) :>

Marek.Z
hmn, ja uwazam ze albo do NC reprezentacja podchodzi na powaznie, tzn DUZO trenuje i gra, co sie niestety wiaze z olaniem klanu na co jak widac duzo osob sie zgodzic nie chce, z drugiej strony o ile pamietam nc.rtcw to wiele osob nie chcialo tam grac wlasnie z powodu konfliktow jakie NC powodowalo, wiecej zalu niz wsparcia potem.
wiem ze nie mowie nic nowego, ale coniektorzy moga niewiedziec tongue.gif

tak na marginesie, niewiem jak aktualnie wyglada team poland w ET, ale co inne reprezentacje juz trenuja bo chca cos osiagnac, wiec pytam z ciekawosci i przepraszam za to ze nie zglebilem za duzo wiedzy nt polskiej sceny ET, ale w jakim stadium jest aktualnie team poland ? smile.gif
Prosper
QUOTE (Marek.Z @ 22:55, 18 03 2004)

tak na marginesie, niewiem jak aktualnie wyglada team poland w ET, ale co inne reprezentacje juz trenuja bo chca cos osiagnac, wiec pytam z ciekawosci i przepraszam za to ze nie zglebilem za duzo wiedzy nt polskiej sceny ET, ale w jakim stadium jest aktualnie team poland ? smile.gif

Na takim stadium ze nie ma czegos takiego jak teampoland poza # na ircu. I raczej nie bedzie widzac podejscie ludzi.
Od razu podkreslam ze nie zaczynam tu kontynuowac pewnego watka.
Taka po prostu jest prawda. Ze tak naprawde kazdy woli wlasny klan od teampoland.
EmbeZZlemEnt
Chyba najlepszym TL bedzie Prosper [wiem jak prowadzil poisony i jak prowadzil team], poniewaz zna wiekszosc graczy PT ich przyzwyczajenia i profesje. TL musi byc wyszczekany i myslec, analizowad sytuacje na bierzaco ;] . Z drugiej strony musi tez byc to osoba ktora reprezentuje dosc wysoki poziom skillowy.
Imho prosper, on sie nadaje, raz sie sprawdzil to tym razem tez sie sprawdzi i poprawi ewentualen bledy z zeszlego sezonu

Prosp i o co chodzi z tym, iz tp moze nie byc znajac podejscie ludzi ? Masz na pewno swoje typy jestes osoba ktora scena kuma lubi itp itd. Wiec podbijasz np do jakiegos koelsia na prv i zagadujesz do niego grasz - za!@#iscie, nie- trudno. Albo jescze inaczje jak nie masz czasu - wybierasz ludzi, robisz liste i kilka osob w twoim imieniu zalatwia sprawe :]
Nie oczekujcie, e ludzie beda sie zglaszac dobrowonlnie, bo znajac cudowna scene polowa skladu "nowego" skladu bedzie zbluzgana na samym wstepie "Aczemu on gra bo ja jestem lepszy i np na ctf go jade" "A na ffa caly czas umiera"
Wiadomo, ze takie txt sa maxymalnie z dupy, ale naprawde niektorym osobom nie duzo trzeba do podlamki
Marek.Z
no to mnie dziwi, bo niewiem o jakich ludziach prosper mowisz, tzn domniemasz pewnie ?
czy mowisz o samym poison i c4 ?

wg. mnie najwyzszy czas juz powolac jakis konkretny sklad z ludzi ktorym zalezy a nie z "gwiazd" ktore sie beda klucic jak to zwykle bylo smile.gif
i oczywiscie nic na sile smile.gif
sparrow88
a jeżeliby zrobić osobny klan- teampoland
klan mógłby się składać z graczy, którym zależy na interesie reprezentacji ( mam nadzieje że znajdzie sie 10 w miare dobrze grających ludzi) i który by trenował non-stop do nations cupa, no i oczywiście spary z czołowymi polskimi klanami, jestem pewien że częste treny podnosły by skill, a przedewszystkim zgranie zawodników, na tyle, abyśmy nie musieli się ich wstydzić
EmbeZZlemEnt
QUOTE (sparrow88 @ 20:31, 21 03 2004)
a jeżeliby zrobić osobny klan- teampoland
klan mógłby się składać z graczy, którym zależy na interesie reprezentacji ( mam nadzieje że znajdzie sie 10 w miare dobrze grających ludzi) i który by trenował non-stop do nations cupa, no i oczywiście spary z czołowymi polskimi klanami, jestem pewien że częste treny podnosły by skill, a przedewszystkim zgranie zawodników, na tyle, abyśmy nie musieli się ich wstydzić

Taki pomysl jest chybiony raczej, bo w praktyce nikt nie ma na tyle czasu by grac w dwoch klanach jednoczesnie, a do tego czesc graczy za bardzo przywiazana jest do taga.
Marek.Z ma racje czas zebrac juz konkretny sklad, a nie mowic kto co i jak :]
esto
wiem ze moje zdanie nie jest tu najwazniejsze, ale:

Panie prosper jak pan nie chce byc TLem to po tu pan wchodzi na ten temat? tylko zeby robic z siebie maestro ktory jest BLAGANY przez reszte zeby zostal TLem, o to Panu chodzi imo... zeby ludzie prosili i zeby robic z siebie jakas mega gwiazde ohmy.gif smiechu warte....
Prosper
QUOTE (599c @ 15:10, 24 03 2004)

Panie prosper jak pan nie chce byc TLem to po  tu pan wchodzi na ten temat? tylko zeby robic z siebie maestro ktory jest BLAGANY przez reszte zeby zostal TLem, o to Panu chodzi imo... zeby ludzie prosili i zeby robic z siebie jakas mega gwiazde ohmy.gif smiechu warte....

Smiechu warty to jest twoj post. Nie wnaszacy nic do dyskusji a jezdzacy po mnie. matke ci obrazilem czy co?
A ty po co tu wchodzisz?
Lol
Pisze cos bo bylem poprzednim Tlem i tyle. Blagany? O czym ty mowisz. Napisalem co o tym wszystkim sadze, a takie wypowiedzi jak ta wlasnie potwierdzaja mnie ze nie ma sensu wchodzic 2x w te sama kupe.
Pozatym czy to jakis obowiazek bym byl Tlem? I czy to moj obowiazek bym sie zajal NC. Chyba wam sie cos pomylilo. Jesli bym chcial nim byc bez wzgledu na okolicznosci to bym o to zabiegal. Ale jak brak motywacji i checie to po co to.
I w dupie mam ze to pewnie ja bede obwiniany za to ze pl pewnie nei bedzie grala. Nie jestem jedyna osoba grajaca w et. Kazdy ma prawo zglosic swoja kandydature.
buzka
559c rzeczywiscie napisales to nie potrzebnie bo nic do tematu nie wnioslo ;C powiedzial bym nawet pogorszylo (niepotrzebnie na prospera naskoczyles ;o) a teraz co do wypowiedzi prospera to z tego co sie orientuje to sa 2 dni zeby podac kapitana druzyny i moim zdaniem prosper jestes osoba ktora ma z tym gownem doswiadczenie ja sobie zdaje sprawe ze to malo przyjemne jezeli cos sie nie powiedzie polteamowi a wszyscy naskocza na ciebie ale jak juz powiedziales jak nie ty to zapewne sie nikt nie zglosi ( a juz napewno nikt z doswiadczenie w NC)
pzdr
blinkkin
temat zamkniety, tc reprezentacji zostal swiety, a jak sie to stalo? moze niech najlepiej powie to nasz wybawiciel (calkiem powanie).
Swiety
Ponieważ do godziny 23:30 dnia 24.III na kapitana nie zgłosiła sie żadna kompetentna osoba o godzinie 23:45 (czyli na 15 minut przed terminem zgłoszeń) wysłałem swoją kandydaturę (oczywiście bez jakiegokolwiek poparcia) która to kandydatura została zatwierdzona i obecnie jak narazie jestem kapitanem polskiego teamu w NC V ET.

Zrobiłem to tylko dlatego, że nikt inny się nie zgłosił bo imo to jest wielki lol, że 40 milionowy naród z chyba największym narodowym ladderem w CB, gdzie mnóstwo ludzi gra w ET nie może wybrać kapitana.

Nie zamierzam grać w polskiej reprezentacji ponieważ skilla mam z dupy i jeszcze bardziej mam łącze z dupy i z czasem to już wogóle krucho - mam być kapitanem drużyny czyli wybrać ludzi, którzy do tego bedą się najbardziej nadawali (skill), będą mieli doświadczenie (najlepiej w grach z innymi dobrymi klanami) a przede wszystkim tych którzy będą mieli chęć, będą mogli poświęcic trochę wolnego czasu i mają dobre łącze.
Prowadze już wstępne rozmowy z wieloma graczami, ponieważ sam gram bardzo rzadko Clan Wars a jak już to z zachodnimi klanami to przede wszystkim przy wyborze do reprezentacji graczy bazuje na opiniach innych graczy. Również nie ma zbyt dużo dostępnych demek z meczy polskich klanów także bardzo trudno mi jest powiedzieć na temat graczy a przy wyborze rperezentacji nie będę sie kierował tym co kto reprezentuje na FFA. Być może pewne rozeznanie w skillu graczy da nadchodzący turniej na ctf multi.

O tym kto zostanie powołany do reprezentacji będę decydował wyłącznie ja i jeśli uznam że ktoś się nadaje to go powołam (rozmowa na priv) bazująć na własnej opinii, opinii innych, obejrzanych demach, wynikach klanów w którym taki gracz gra itp itd. Ponieważ przy 6 graczach z różnych 6 klanów (chcoiaż to mogą być bardzo dobrzy skillowo gracze) mogą być problemy ze zgraniem (potrzeba na to czasu i dużo trenów) to imo lepiej będzie układ w którym gra się trzema trójkami po 2 graczy z jednego klanu (med-fops, med-eng itd)
i nastepnie wyłonienie najlepszych takich par, ktre bedą nas ostatecznie reprezentować w NC.

Na wstępie plan jest taki żeby zagrać jak najwięcej trenów ze średnimi klanami (Plan-B ACF 6s itp) przy udziale jak największej ilości graczy (duża rotacja tak żeby sprawdzić kto się nadaje a kto nie).
Po czym powinna być wyłoniona grupa graczy którzy będa stanowili podstawę polskiego teamu, którzy już powinni zacząć treningi z lepszymi klanami (mth Gs Dsky i być może do tego czasu będa już składy innych reprezentacji nardowoych).
Ponieważ powinoo być dużo treningów to przede wszystkim w reprezentacji powinny grać osoby które mogą dla niej poświęcić dużo czasu - Jeśli ktoś zgłosi się do reprezentacji a potem go kilka razy nie będzie to poprostu bęa grali inni (ci co mają czas).
Dlatego wstępnie do teamu zostanie powołana spora liczba graczy a ta duża ilość trenów będzie miała na celu wyłonienie najlepszych i najbardziej dyspozycyjnych i zgranie ze sobą tych graczy bo dobrze by było aby nie bazować na graczach 2 klanów tylko bazować na graczach z jak największym skillem i dać im czas na zgranie się.

Z grupy wyłonionych graczy zostanie wybrany TL (i może pare osób do pomocy), który już zajmie się całą resztą czyli trenami itp. Moja rola ograniczy się do powołania graczy do reprezentacji (czyli rola selekcjonera)
Oczywiście ponieważ wynikną napewno ogromne problemy z wyłonieniem Tl-a (wiadomo że są konflikty pomiędzy graczami i klanami) to bedzie zasada że wszelkie problemy konflikty będą załatwiane wyłącznie przeze mnie co myślę pomoże niektórym pogodzić się z tym że TL-em będzie ta a nie inna osoba.

Jeśli w tej fazie wszystko ułoży się ok kapitana chciałbym przekazać (o ile to możliwe) jakieś bardziej kompetentnej osobie z graczy wybranych do reprezentacji.

Jeśli komuś się nie podoba to zawsze moge powiedzieć - TRZEBA BYŁO SIĘ ZGŁOSIĆ NA KAPITANA
poza tym jak komuś się nie podoba i mnie zbluzga to:
- moge go zj.ebać jak psa w czym jestem dobry.
- moge go kompletnie olać w czym też jetem dobry.
Wszelkie skargi i zażalenia z powodów przegranyh meczy, braku squadu, gracyz d upy itp porsze kierować
na książke skarg i wniosków która mieści się w sklepie spożywczym Społem w Wąchocku.

I to wszystko z takiego pwoodu, że wychodze z założenie że lepiej aby ktokolwiek grał niż żeby wogóle nie grać w NC.
Mad
bravo święty smile.gif ja jestem zadowolony ze to ty a nie prosper tongue.gif
Las3r
Dobrze, że Święty się zgłosił bo to by było sad.gif. Jak wybierano TL'a byłem na #wolfpl, powiem tylko, że był tam niezły chlew dry.gif. Wielu graczy robiło sobie żarty z wyboru na TL-a naszej reprezentacji sad.gif,a nikt się nie zgłosił tylko dopiero Święty uratował wszystkich polski graczy ET tongue.gif
Pozdrowka i GL Święty smile.gif
Cezar
ma ktoś logi z irca?
Swiety... dasz rade!!! psy szczekaja karawana idzie dalej!!!
jeśli można by jakoś pomuc to wal jak w dym wink.gif
pozdro
LoLeQ
Coz,ja myslalem ze sobie jaja robia jak mowili ze moze Swiety bedzie tym TLem smile.gif,chociaz uwazam to za dobry wybor.Niech wybiera - bo jest w miare bezstronny,poza tym jak nikt sie nie zglosil to kto mial to zrobic ?:C.
sparrow88
brawo święty
cała scena jest Ci wdzięczna (pominę tutaj forumowe bluzgi biggrin.gif )
RESPECT

Pozdro
DestroyerX
Święty uratował nasz honor za co Mu dziękujemuy (pozwolę sobie powiedzieć w liczbie mnogiej w imieniu całego narodu biggrin.gif )
Będzie dobrze ph34r.gif
iilka
Imo brawo za odwage wub.gif W sumie to wazne jest zeby ktos mial umiejetnosc doradzania huh.gif malo tego musi ta osoba znac scene wiec BINGO! gratualcje swiety! 3mam kciuki i zycze powodzenia wink.gif
Rzeznik
Powiem jedno......świety dobrze zrobiles chociaz dziwi mnie postawa innych graczy z tych klanow na najwyzszym poziomie.
Zu8eR
Powiem tylko, że dobrze sie stało, że ktos w tym kraju wykazał sie własna inicjatywą. Miller moze brac z Ciebie przykład.

Koniec mojej wypowiedzi. ph34r.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.