Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Witamy! :D
Forum Serwisu: Polskie Centrum Enemy Territory > Wolfenstein: Enemy Territory > W:ET Wedlug kobiety
Stron: 1, 2
falubaz
Dlatego chamom w pyska od razu przyloze jak sie zachowac nie umie

Mysle ze Ci chodzi o te 45 hs'ów smile.gif
hehe ale naprawde procent wymiatających kobiet w ET jest większy niż u wymiataczy w ET smile.gif I kobitki sa spokojne takie, opanowane wink.gif a nie wyscig szczurow za xp wink.gif

Pozrowionka
iilka
QUOTE (Prosper @ 23:46, 21 03 2004)
Dlatego chamom w pyska od razu przyloze jak sie zachowac nie umie biggrin.gif
wink.gif

No tak Prosper ale pamietaj ze kobiety teraz juz umieja sie same bronic tongue.gif i czasmi im to lepiej wyhcodzi niz facetom biggrin.gif Zreszta imo grunt to niezaleznosc tongue.gif tylko szkoda ze ta niezaleznosc sie w rl nie sprawdza unsure.gif huh.gif
Eld
w sumie nie wiem czy czegos nie pominalem w postach, ale chyba zapomnieliscie o Amfibii z NF, ktora jest zreszta tam CL(ka?) i calkiem niezlym lojtem. poza tym Zorika idluje nam kanal (hehe) i pare razy rozmawialismy (o serwie...). calkiem mila istota... Mysza, tez kilka razy rozmawialismy, kiedy jakis sukinkot latal po ffa z moim nickiem i tagiem CDA. Mysza wydaje sie byc cholernie spokojna istota. zreszta kobieta w kazdej sytuacji studzi atmosfere, wiec jestem jak najbardziej za tym, aby gralo jak najwiecej przedstawicielek plci przeciwnej biggrin.gif
sparrow88
sorry za off-topic, ale wejdzcie sobie na Zemstę Blondynek autorstwa iilki,
popłakałem sie ze śmiechu w niektórych momentach laugh.gif
LoLeQ
Eld,a Marta probowala w to to grac ?Poza tym trzeba przyznac,ze jak dziewczyny sie za ET biora to juz graja na przyzwoitym poziomie - nie to co przedstawiciele plci brzydkiej smile.gif.
iilka
QUOTE (sparrow88 @ 20:16, 25 03 2004)
sorry za off-topic, ale wejdzcie sobie na Zemstę Blondynek autorstwa iilki,
popłakałem sie ze śmiechu w niektórych momentach laugh.gif

Imo ta www nie ejst mojego autorstwa ale nei ukrywam ze tez sie posmialam biggrin.gif no coz wreszcie mozna sie troche z plci brzyskiej posmiac biggrin.gif btw dowpipy feministyczne roX biggrin.gif
Eld
QUOTE (LoLeQ @ 20:53, 25 03 2004)
Eld,a Marta probowala w to to grac ?

yeah... kideys, dawno temu, ale jednak czasu mamy tak malo, ze kiedy jest, to gram ja biggrin.gif
EmbeZZlemEnt
imho pannienki n a scenie rtcw:et to fajny dodatek i z cala pewnoscia przyjemny. Wizualnie to gra z pannienka nie robi mi zadnej roznicy bo to tylko kilka pixseli i bitow rolleyes.gif live to juz inna sprawa ;]
Kazdy facet zaklada, ze jak go pannienka oprawia to jakis fejk :] lub tez /i/ poziom kobitek jest niski.
Moim zdaniem kobiety mimo, iz nie liczne reprezentuja dosc przyjemny poziom - dlaczego ?
Bo grajacych gorzej facetow jest duzo wiecej.
Mrozu
Ja powiem tylko, że byłem jakiś czas z zoriką w klanie i wiem że przebywanie z nią na tsie to raczej wielka przyjemność i jednocześnie odmiana smile.gif Nie wiem jak zresztą pań... Jak narazie przyuważyłem tylko 3 kobiety na polskiej scenie et: iilke, zorike oraz amfisie, o wszystkich mogę mówić tylko dobre rzeczy :]
sparrow88
Imo ta www nie ejst mojego autorstwa ale nei ukrywam ze tez sie posmialam

sorry ale masz ją włączoną jako My webpage w twoim profilu na forum
iilka
QUOTE (sparrow88 @ 18:16, 26 03 2004)
sorry ale masz ją włączoną jako My webpage w twoim profilu na forum

Wiem ale wpisac sobie moge tak biggrin.gif nawet jesli nie mam swojej www tongue.gif zreszta wiesz co ja moge miec biggrin.gif slonia w zlotej klatce dla kanarka wink.gif
MPM
Czemu w zlotej klatce a nie np w srebnej ?? blink.gif

Głupie pytanie WIEM laugh.gif
Amfisia
heh a juz mialam wrazenie ze wszyscy o mnie zapomnieli :> ale nie jest tak zle ktos pamieta smile.gif a w wolfa zaczelam grac ze 2 miechy po tym jak pojawila sie iilka :> a zaczelo sie od zwyklej babskiej ciekawosci... biggrin.gif apotem? potem to juz roznie z netem bywalo i chwilowo znow go brak sad.gif
smietan
swiat bez kobiet nie bylby taki piekny...

iilka
CYTAT (smietan @ 20:22, 9 04 2005)
swiat bez kobiet nie bylby taki piekny...

Oj masz racje chlopie! wub.gif Zginelibyscie bez nas!! huh.gif
Scrappy
hehe,proste smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.