Zaraz zacznie się burza na początek zostaniesz nazwany męskim szowinistą
Ale to tylko taki OT - życzę szczęścia

*edit*
No dobra skrobnę coś:
Wszędzie, gdzie się oglądam coraz większą popularność zdobywa tzw. "równouprawnienie" (dlaczego "tzw." i dlaczego >""< napiszę zaraz

)
Przejawem tym są chociażby: zakładanie na przeróżnych forach działów specjalnie dla kobiet, osobne fora a przenosząc to na arenę poważniejszą -> chociażby takie "błahostki" jak żądanie określonej liczby miejsc w parlamencie zarezerwowanej tylko dla kobiet.
No właśnie -> osobne fora, specjalne ustawy itd.
I właśnie dlatego "równouprawnienie" w "" -> jak równo to równo: równe szanse i tak dalej. Czyli czemu osobne forum dla kobiet? W myśl zasady równouprawnienia trzeba by było podzielić forum na 2 równe części i zabronić wstępu członkom jednej części na drugą część -> bzdura bzdura bzdura nieprawdaż?
I właśnie dochodzimy do sedna -> dlaczego w takim razie osobne działy (w przypadku forum) -> istny przejaw seksizmu tylko tym razem w wydaniu kobiet.
Podobnie jest w przypadku miejsc w parlamencie -> czemu specjalne przywileje dla kobiet? Jak rówo to równo bez specjalnych "ulepszeń" -> niech się same męczą a nie polegają na odpowiednich ustawach.
wiem wiem mieszam sprawy forum z areną państwową a nawet międzynarodową -> ALE wszystko tak czy siak spowodowane jest jednym a nmianowicie niezdrową odmianą feminizmu zakorzenionego w gruncie rzeczy w każdej prawie kobiecie

No dobra przesadziłem w większości punktów ale co tam

Zaraz nasze drogie Panie będą się nade mnbą pastwić ale trudno - ciężkie jest życie faceta - ciągłe baty
P.S. Ja oczywiście do Płci Pięknej nic nie mam wprost przeciwnie