Mój avatar wziął się z jakiegoś plakatu z II Wony Światowej, gdzieś z netu... ale jest do kitu, wiec musze go zmienic niedlugo

Imo najlepsze avatary to takie robione przez siebie...
Wiatam, ja chciałem mieć avatara który byłby połączeniem czegoś z dzieciństwa i czegoś z terażniejszych moich zainteresowań. Więc zabrałem się za szukanie, poprostu zacząłem przegladać fora i stronki na których mógłby się znajdować odpowiedni plik który spełniałby moje oczekiwania. Wkońcu znalazłem. Mianowicie mój avatar przedstawia herb ojego ukochanego klubu --(L), natomiast dróga połowa mojego avatara to Kojiro Hyuga ( Kodziro Ijuga) z anieme Capita Tsubasa (Capitan Hawk)
Zawsze szuakmy avatara pod nick. Napewno nie wstawimy króliczka jak masz nick Scropion itp
Trudniejszy jest pomysł na Nick niż znalezienie sobie Avatarka gdzies w sieci
Schmidt
18:06, 26 05 2004
Valikr powiedział:
| QUOTE |
| Imo najlepsze avatary to takie robione przez siebie... |
zgadzam sie, choc czasem mozna znalezc niezle gotowe obrazki to jednak wole wlasne, zawsze cos z charakteru zostaje
Ja powruciłem z 2 zmiany z Iraku z Polakami tylko się trochę goliłem Gilette maCh 3 i zrobili mi zdjęcie.
Info o mnie:
-10 lat w górach kaukazu
| QUOTE (Valkir @ 20:25, 20 05 2004) |
Mój avatar wziął się z jakiegoś plakatu z II Wony Światowej, gdzieś z netu... ale jest do kitu, wiec musze go zmienic niedlugo Imo najlepsze avatary to takie robione przez siebie... |
Twój awatarek wygląda jak to serduszko z ostaniej planszy z Contry (Pegaausu) pamiętak jeszcze lktoś to????
A co na moim widać?! Ludka z magnetofonem, pochodzącego z serii Madness combat.
Moj avatar wzial sie z www.google.pl:D:D:D
Mój avatar to Soldier z ET ... z najwyższą rangą jaka przez cały czas od ściągnięcia gry ( 3 tygodnie) udało mi się osiągnąć. Jestem z siebie zadowolony bo zdobyłem 860 Xp :] ... ale i tak wiadomo ,zę XP się zbytnio nie liczy , tylko umiejętności.
Także .... mozę niedługo zmienię na Generała??
Dokładnie nie pamiętam, ale była to jakaś zagraniczna strona o Simsons, po kilku poprawkach wyszło to co widać

.
Mój - doom 3. Mój screen. I wszystko jasne...
DOOM 3 RULEZ. ET też jest ok.
Mojego avatara znalazłem na jednej ze stron kibicowskich , przedstawia kibica z racą w ręku , spodobał mi się , pomniejszyłem trochę i tak oto tu się znalazł
hmmm, to ja się troszku pochwalę. Mój, to fragment obrazka narysowanego przez mojego chłopaka - w pełnej wersji są tez na nim sympatyczne czaszki wbite na pale, z wesoło dyndającymi gałkami ocznymi. Mam też z nim (smokiem owym) exlibris.
A awatarek blacktygera jest sympatyczny wielce, i nie wiem czemy miałby kogoś wkur.wia.ć? Świetnie się rusza!!
JcHASmEtEk.pl
22:02, 18 08 2004
nic prostszego to moje ulubione piwko.....
Miałem na dysku taki fajny obrazek waldusia wyciąłem , pomniejszyłem i jak znalazł
[B]JA AVATARA SAM ZROBIŁEM [

to nie moje stopy

]
R383L!4N7
20:28, 23 08 2004
from ET
Sir_Ace[PL]
14:43, 25 08 2004
Wszedłem na gogole.com, wybrałem szukanie grafiki i wpisałem Thompson M1A1.
Znalazło tego pełno ale najbardziej spodobał mi się taki gościu (z Thompsonem). Kródka zabawa w Paincie i gotowe
Mój Avek to chyba wszystkim znany

?
Świrski !
18:39, 28 10 2004
a mój to taki maly znaczek rtcw

i dopiro dzisiaj go sobie wstawilem
wyszukalem go na mojej stronce
Flicker
21:19, 17 11 2004
Mój avatar jest tymczasowy, pochodzi on ze strony wielkiego konkurenta ET America's Army (jednak Et jest dużo dużo lepszę) a że jestem maniakiem military ten gif przypadł mi do gustu
Mój avatar znalazłam w google'ach ]:]
"Ze względu na uwagę,że "...mój nick jest iśće demończny,to doshłam do wńosku,że avatar muśi do ńego pasować - i tak est! ]:]
Bardzo mi śę spodobał i jush został. Jak znajdę coś lepshego,to zrobię update'a (ale jak na raźe śę ńe zanośi
)
A tworca mojego avatarka jest Mistrz w swoim fachu Kv3dos! (i tu pozdrawiam ta oto doskonala postac) Czyz nie jest genialny

No i oczywisce pasuje do mnei jak ulał
Siostra narysowała
TyTuS_PL
22:11, 6 05 2005
mój avatar znalazlem na jakiejś stronce o hackingu
Sagitarius
10:22, 7 05 2005
| CYTAT (tsc @ 12:13, 6 05 2005) |
Siostra narysowała |
takie avki sa najlepsze..wlasnej albo prawie wlasnej roboty

niestety ileo razy robilem sam avek nie wykorzystojac zadnych zewnetrzynych imgesow szybko mi sie nudzil. Ostatnimi czasy znalazłem tego jegomościa, jest to orzeł z muppet show, kto ogladal te klasyke to wie

jest on szczegolnie zwiazany z moim charakterem a dwa z moim nazwiskiem
pozdro.
monitorexx
20:50, 15 06 2005
ja jak chyba jeden z niewielu zrobiłem sam swój avatar

ściągnąłem sobie tapetke zrobiłem poprawki wstawiłem nick i już
siema, jestem nowy, itd... mój nick, nagle wymyśliłem, zrobiłem sobie sygnautre i jazde, anyways witam
Bo0rak [PL]
16:47, 10 07 2005
Mój avatar jest idealny do nicku

A tak w ogole to z jakiego jezyka pochodzi to wyrazenie z dupy mam doswiadczenia zyciowe
A moj...po prostu lubie Anioly
na moim dałem sobie lojta bo lojt to moja klasa w klanie (w rtcw był chyba murzynem mi sie zdaje?)
jarpen>all
Co to gadać
TgcRap4
22:08, 12 09 2005
| CYTAT (jarpen @ 18:45, 12 09 2005) |
na moim dałem sobie lojta bo lojt to moja klasa w klanie (w rtcw był chyba murzynem mi sie zdaje?) jarpen>all Co to gadać |
Ty no, wedlug mnie to ty masz m@!dke z et, bety :c
A jezeli chodzi o mnie to na wszelakich boardach staram sie miec Lenina, kiedy patrze na tego wielkiego przywodce mam lepsze pomysly na posty, i wogole jest za!@#iscie. Osobiscie tez zapuszczam sobie taka brodke, kazda dziewczyna na to leci!
Covert ops = moja ulubiona klasa, wolę grać Axis i podoba mi się stopień porucznika (Lieutenant) . Nie wiem jak to określić, po prostu mi się podoba.

No to do ET, screenshot, do Painta, CIACH!!! CIACH!!! obciąć zbędne tło, dodać nick, odpowiednio pomniejszyć w GIMPie i... gotowe.

Avatar zrobiłem już wcześnij, używam go na kilku innych forach.
PS. Kolorów w ET używam takich jak na avatarze - ^dS^2n^1!p^2e^dr
(Tak wiem, na forum nie będzie kolorów, tylko żeby było wiadomo o co chodzi

)
a ja po prostu kocham Gmocha :/
Ja szukałem avatarka w klimacie wojny i najlepiej z jakiegoś filmu.
Tak powstał..mój avatar z Szeregowca Ryana
Na moim widnieje jakieś gówno nie wiadomo z kąd. Znalazłem na pierwszej lepszej stronce (pamiętam, że zaczynała się na "w" a kończyła na "m"). Pierwsze wrażenia: wstyd i irytacja Z optymistycznego punktu: przynajmniej się nie zmęczyłem
falubaz
22:12, 19 03 2007
Chlopie. Jeszcze raz odpowiesz na temat starszy niz pare tygodni i nie wniesiesz do niego nic, a nic, oprocz "ale fajnie" to zrobie kupe na twojej klawiaturze. Rozumiem masz 14 lat, zapewnie nieskonczonych, ale ludzie bez przesady!
A ja powiem, że fajnie zrobil

Mogę sobię chociąz opowiedzieć o Avatarze

Mój avatar został zrobiony przez jednego z grafików ET.pl ale nie wiem który to był bo ich jest dużo. I jeżeli oglądacie Heroes, to pewnie zauważyliście znaczek pomiędzy. S shape dobrze się wpisuje w moj nick :<
Pozatym ten znaczek ownuje a oznacza 'God Send' i 'Great Talent' w japonskim jezyku. A Heroes serial ownuje i naprawde warty jest ogladania
Mój Avek zrobiłęm sam
Google.pl>Grafika>Enemy Territory>Photoshop> I Avek skończony
Pozdro
SPIDIvonMARDER
15:30, 26 05 2007
U mnie prosto. Na oficjalnej stronie RTCW można sobie ściągnąć tapety. Wyciąłem fragment i dodałem w paincie napis SPIDIvonMARDER.
Ja od dawna używam tego avatara. Znalazłem go kiedyś na jakieś stronie poświęconej serii gier i filmów "Star Wars". Nigdy mi się nie znudził
KoloKarolo
0:39, 27 06 2007
A ja wyciełem kawałek loga forum, i przerobilem w ImageReady+Photoshop tylko coś sie niechce mi animować niewiem jak wam ;]
Hmm, ja wzialem swoj z internetu :O
Tylko go przerobilem w programie graficznym o trudnej nazwie, wiec nie pamietam jakim. x:D

bueheheh
na moim avatarze znajduje się Richard Z. Kruspe, gitarzysta z Rammsteinu
Gdzies, kiedys natknalem sie na ten obrazek i tak juz zostal ;) wiem, wiem malo brutalne - ale mojej kobiecie sie podoba...
Ser Robin
17:34, 24 08 2007
Ja wkleiłem Żurawskiego, bo interesuję się piłką nożną, a z resztą nie miałem żadnego innego pomysłu. Nie jest to również zbyt twórcza historia, ale zawsze.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.