Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Avatar
Forum Serwisu: Polskie Centrum Enemy Territory > Z zupełnie innej beczki > Hyde Park
Stron: 1, 2
Valkir
Mój avatar wziął się z jakiegoś plakatu z II Wony Światowej, gdzieś z netu... ale jest do kitu, wiec musze go zmienic niedlugo blink.gif Imo najlepsze avatary to takie robione przez siebie...
D!z3l
Wiatam, ja chciałem mieć avatara który byłby połączeniem czegoś z dzieciństwa i czegoś z terażniejszych moich zainteresowań. Więc zabrałem się za szukanie, poprostu zacząłem przegladać fora i stronki na których mógłby się znajdować odpowiedni plik który spełniałby moje oczekiwania. Wkońcu znalazłem. Mianowicie mój avatar przedstawia herb ojego ukochanego klubu --(L), natomiast dróga połowa mojego avatara to Kojiro Hyuga ( Kodziro Ijuga) z anieme Capita Tsubasa (Capitan Hawk)
Stick
Zawsze szuakmy avatara pod nick. Napewno nie wstawimy króliczka jak masz nick Scropion itp
Trudniejszy jest pomysł na Nick niż znalezienie sobie Avatarka gdzies w sieci
Schmidt
Valikr powiedział:
Imo najlepsze avatary to takie robione przez siebie...

zgadzam sie, choc czasem mozna znalezc niezle gotowe obrazki to jednak wole wlasne, zawsze cos z charakteru zostaje
Kiler
Ja powruciłem z 2 zmiany z Iraku z Polakami tylko się trochę goliłem Gilette maCh 3 i zrobili mi zdjęcie.
Info o mnie:
-10 lat w górach kaukazu

Kiler
QUOTE (Valkir @ 20:25, 20 05 2004)
Mój avatar wziął się z jakiegoś plakatu z II Wony Światowej, gdzieś z netu... ale jest do kitu, wiec musze go zmienic niedlugo blink.gif Imo najlepsze avatary to takie robione przez siebie...

Twój awatarek wygląda jak to serduszko z ostaniej planszy z Contry (Pegaausu) pamiętak jeszcze lktoś to????
WormsME
A co na moim widać?! Ludka z magnetofonem, pochodzącego z serii Madness combat.
JaX
Moj avatar wzial sie z www.google.pl:D:D:D
Fugji
Mój avatar to Soldier z ET ... z najwyższą rangą jaka przez cały czas od ściągnięcia gry ( 3 tygodnie) udało mi się osiągnąć. Jestem z siebie zadowolony bo zdobyłem 860 Xp :] ... ale i tak wiadomo ,zę XP się zbytnio nie liczy , tylko umiejętności.

Także .... mozę niedługo zmienię na Generała??
hiwer
Dokładnie nie pamiętam, ale była to jakaś zagraniczna strona o Simsons, po kilku poprawkach wyszło to co widać laugh.gif .
djpj
Mój - doom 3. Mój screen. I wszystko jasne...

DOOM 3 RULEZ. ET też jest ok.
Maciex
Mojego avatara znalazłem na jednej ze stron kibicowskich , przedstawia kibica z racą w ręku , spodobał mi się , pomniejszyłem trochę i tak oto tu się znalazł smile.gif
ymma
hmmm, to ja się troszku pochwalę. Mój, to fragment obrazka narysowanego przez mojego chłopaka - w pełnej wersji są tez na nim sympatyczne czaszki wbite na pale, z wesoło dyndającymi gałkami ocznymi. Mam też z nim (smokiem owym) exlibris.
A awatarek blacktygera jest sympatyczny wielce, i nie wiem czemy miałby kogoś wkur.wia.ć? Świetnie się rusza!!
JcHASmEtEk.pl
nic prostszego to moje ulubione piwko.....
flyier
Miałem na dysku taki fajny obrazek waldusia wyciąłem , pomniejszyłem i jak znalazł biggrin.gif
Wojak
[B]JA AVATARA SAM ZROBIŁEM [ biggrin.gif to nie moje stopy biggrin.gif ]
R383L!4N7
from ET
Sir_Ace[PL]
Wszedłem na gogole.com, wybrałem szukanie grafiki i wpisałem Thompson M1A1.
Znalazło tego pełno ale najbardziej spodobał mi się taki gościu (z Thompsonem). Kródka zabawa w Paincie i gotowe laugh.gif
M!ke
Mój Avek to chyba wszystkim znany biggrin.gif?
Świrski !
a mój to taki maly znaczek rtcw smile.gif i dopiro dzisiaj go sobie wstawilem
wyszukalem go na mojej stronce smile.gif wink.gif
Flicker
Mój avatar jest tymczasowy, pochodzi on ze strony wielkiego konkurenta ET America's Army (jednak Et jest dużo dużo lepszę) a że jestem maniakiem military ten gif przypadł mi do gustu
Succubus
Mój avatar znalazłam w google'ach ]:]
"Ze względu na uwagę,że "...mój nick jest iśće demończny,to doshłam do wńosku,że avatar muśi do ńego pasować - i tak est! ]:]
Bardzo mi śę spodobał i jush został. Jak znajdę coś lepshego,to zrobię update'a (ale jak na raźe śę ńe zanośi tongue.gif )
iilka
A tworca mojego avatarka jest Mistrz w swoim fachu Kv3dos! (i tu pozdrawiam ta oto doskonala postac) Czyz nie jest genialny biggrin.gif No i oczywisce pasuje do mnei jak ulał blink.gif
tsc
Siostra narysowała ohmy.gif
TyTuS_PL
mój avatar znalazlem na jakiejś stronce o hackingu wink.gif
Sagitarius
CYTAT (tsc @ 12:13, 6 05 2005)
Siostra narysowała ohmy.gif

takie avki sa najlepsze..wlasnej albo prawie wlasnej roboty biggrin.gif niestety ileo razy robilem sam avek nie wykorzystojac zadnych zewnetrzynych imgesow szybko mi sie nudzil. Ostatnimi czasy znalazłem tego jegomościa, jest to orzeł z muppet show, kto ogladal te klasyke to wie smile.gif jest on szczegolnie zwiazany z moim charakterem a dwa z moim nazwiskiem biggrin.gif

pozdro.
monitorexx
ja jak chyba jeden z niewielu zrobiłem sam swój avatar wink.gif ściągnąłem sobie tapetke zrobiłem poprawki wstawiłem nick i już biggrin.gif
rodMen
siema, jestem nowy, itd... mój nick, nagle wymyśliłem, zrobiłem sobie sygnautre i jazde, anyways witam biggrin.gif
Bo0rak [PL]
Mój avatar jest idealny do nicku biggrin.gif A tak w ogole to z jakiego jezyka pochodzi to wyrazenie z dupy mam doswiadczenia zyciowe blink.gif
Fasolka
A moj...po prostu lubie Anioly smile.gif
jarpen
na moim dałem sobie lojta bo lojt to moja klasa w klanie (w rtcw był chyba murzynem mi sie zdaje?)
jarpen>all
Co to gadać
TgcRap4
CYTAT (jarpen @ 18:45, 12 09 2005)
na moim dałem sobie lojta bo lojt to moja klasa w klanie (w rtcw był chyba murzynem mi sie zdaje?)
jarpen>all
Co to gadać

Ty no, wedlug mnie to ty masz m@!dke z et, bety :c

A jezeli chodzi o mnie to na wszelakich boardach staram sie miec Lenina, kiedy patrze na tego wielkiego przywodce mam lepsze pomysly na posty, i wogole jest za!@#iscie. Osobiscie tez zapuszczam sobie taka brodke, kazda dziewczyna na to leci!
Sn!per
Covert ops = moja ulubiona klasa, wolę grać Axis i podoba mi się stopień porucznika (Lieutenant) . Nie wiem jak to określić, po prostu mi się podoba. biggrin.gif No to do ET, screenshot, do Painta, CIACH!!! CIACH!!! obciąć zbędne tło, dodać nick, odpowiednio pomniejszyć w GIMPie i... gotowe. biggrin.gif Avatar zrobiłem już wcześnij, używam go na kilku innych forach.

PS. Kolorów w ET używam takich jak na avatarze - ^dS^2n^1!p^2e^dr
(Tak wiem, na forum nie będzie kolorów, tylko żeby było wiadomo o co chodzi biggrin.gif )
kaurz
a ja po prostu kocham Gmocha :/
eragon
Ja szukałem avatarka w klimacie wojny i najlepiej z jakiegoś filmu.
Tak powstał..mój avatar z Szeregowca Ryana
Milo93
Na moim widnieje jakieś gówno nie wiadomo z kąd. Znalazłem na pierwszej lepszej stronce (pamiętam, że zaczynała się na "w" a kończyła na "m"). Pierwsze wrażenia: wstyd i irytacja Z optymistycznego punktu: przynajmniej się nie zmęczyłem tongue.gif
falubaz
Chlopie. Jeszcze raz odpowiesz na temat starszy niz pare tygodni i nie wniesiesz do niego nic, a nic, oprocz "ale fajnie" to zrobie kupe na twojej klawiaturze. Rozumiem masz 14 lat, zapewnie nieskonczonych, ale ludzie bez przesady!
MorFeuS
A ja powiem, że fajnie zrobil biggrin.gif Mogę sobię chociąz opowiedzieć o Avatarze tongue.gif Mój avatar został zrobiony przez jednego z grafików ET.pl ale nie wiem który to był bo ich jest dużo. I jeżeli oglądacie Heroes, to pewnie zauważyliście znaczek pomiędzy. S shape dobrze się wpisuje w moj nick :<

Pozatym ten znaczek ownuje a oznacza 'God Send' i 'Great Talent' w japonskim jezyku. A Heroes serial ownuje i naprawde warty jest ogladania smile.gif
DJ FIGA
Mój Avek zrobiłęm sam biggrin.gif
Google.pl>Grafika>Enemy Territory>Photoshop> I Avek skończony tongue.gif

Pozdro biggrin.gif
SPIDIvonMARDER
U mnie prosto. Na oficjalnej stronie RTCW można sobie ściągnąć tapety. Wyciąłem fragment i dodałem w paincie napis SPIDIvonMARDER.
illu
Ja od dawna używam tego avatara. Znalazłem go kiedyś na jakieś stronie poświęconej serii gier i filmów "Star Wars". Nigdy mi się nie znudził whistling.gif
KoloKarolo
A ja wyciełem kawałek loga forum, i przerobilem w ImageReady+Photoshop tylko coś sie niechce mi animować niewiem jak wam ;]
.lkn
Hmm, ja wzialem swoj z internetu :O
Tylko go przerobilem w programie graficznym o trudnej nazwie, wiec nie pamietam jakim. x:D

bunny.gif bueheheh
jizzy
na moim avatarze znajduje się Richard Z. Kruspe, gitarzysta z Rammsteinu
BizCut
Gdzies, kiedys natknalem sie na ten obrazek i tak juz zostal ;) wiem, wiem malo brutalne - ale mojej kobiecie sie podoba...
Ser Robin
Ja wkleiłem Żurawskiego, bo interesuję się piłką nożną, a z resztą nie miałem żadnego innego pomysłu. Nie jest to również zbyt twórcza historia, ale zawsze.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.