Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Avatar
Forum Serwisu: Polskie Centrum Enemy Territory > Z zupełnie innej beczki > Hyde Park
Stron: 1, 2
xyvec
Mam nadzieję, że nie było jeszcze takiego topicu tongue.gif . Na dobry początek opowiem o swoim (avatarze oczywiście). A więc, szukałem kilka dni temu po sieci czegoś, co by się nadawało na forum. Najpierw znalazłem reklamę najnowszej hiper-ultra produkcji amerykańskiej o dzielnym wojowniku z dżungli - film zwał się SZAMBO, a główną rolę zagrał w nim słynny ANDREW LEPPER biggrin.gif. Plakat nie nadawał się jednak na avatara (mało czytelny sad.gif ), więc szukałem dalej. I znalazłem tego przepięknego świstaczka biggrin.gif. Czyż on nie jest śliczny rolleyes.gif ? Wyciąłem tylko podpis tego obrazka o treści (cenzura własna): "J@b%ć te sreberka". Tak na wszelki wypadek. A jak było z waszymi avatarami?

PS 4Newbies: Avatar to ten obrazek na forum pod nazwą użytkownika (u mnie ten świstak z ckm-em)
Thoro
Kazdy kto mial amige pewnie kojarzy gre Cannon Fodder. Gra byla zajefajna. Po kazdej misji, w ktorej stracilo sie zolnierza pojawiala sie "tablica" (nie moglem znalezc innego slowa lol smile.gif ) Lost in Action i po bokach po jednej rozy. Ta roza z mojego avatara pochodzi wlasnie z gry Cannon Fodder.
Loco
W moim avatarze jest Akuma z serii Street Fighter... znalazłem rysunek na jakimś fan-sicie.
blinkkin
greg the bunny > all. that's all.
falubaz
Kazdy kto mial amige pewnie kojarzy gre Cannon Fodder

Chlip, chlip to byly piekne czasy... Podskakujace trupy po obstrzale itp biggrin.gif
A moj avatar jest z dupy ohmy.gif sciagalem sobie kiedys Wolfa 3D i na stronce bylo pare jeszcze rzczey o pierwszym wolfie, a ten gif bardzo przypadl mi do gustu ohmy.gif
Pozdro
MPM
IT's good to be, Johny B

Ha smile.gif
Sagitarius
Ja szukalem czegos mocno związanego z moim nickiem.No i wpisalem na goglach Sagitarius(zeby szukal tylko obrazki)i znalazl sie piekny centaur z srebrzystym łukiem celujacym w latajacego smoka(chyba) bardzo mi podbadl ten rysunek i napewno pozostanie na tym forum po wiek wiekow..AMEN smile.gif (...)
evil_lord
Hellsing ruleZ laugh.gif
Maczo
Mój avatar pochodzi z filmu Władca Pierścieni. Chciałem dać od początku jakąś twarz i pomyślałem, że dam orka. Szukałem go przez 5 minut w moich zbiorach screenów. tongue.gif I to tyle. smile.gif
sparrow88
mój jesat ściągnięty z ironmaiden.com i przedstawia maskotkę Żelaznej Dziewicy- Eddiego
Oc3lot
No historia mojego avatara jest prosta... chcialem i mam... tongue.gif

Pierw znalazlem plakat z filmu "Wróg u Bram" nastepnie wyciołem co trzeba i w PS dodalem kilka efektow.. poźniej dodawalem dziury po kulach... i tak majac 3 obrazki zlozylem to w 2 min we Flashu i tyle... tongue.gif

PS: Amiga wymiata... gralem na niej do 1998 roku laugh.gif
DaBi
Mój avatar przedstawia osobnika z anime zwanego Vampire Hunter D : Bloodlust który to osobnik wyglada wypisz wymaluj jak moja ulubiona postać z rpg jaką grałem na długo zanim obejrzałem ten film. Czyli wygląda jak łowca czarownic (Witch Hunter) a to jest mój nick drugi uzywany kiedyś w ET i RTCW smile.gif
j!mmy
hmm
Mój avatar wiąże się z moim klanem: despair- każdy kto przyjrzy się obrazkowi i choć trochę zna angielski zajarzy o co chodzi tongue.gif

-------------------------------------
It is our nature to kill, kill, kill!
nephit
agent smith z matrixa 3 cool.gif
Loco
QUOTE (Oc3lot @ 22:25, 9 04 2004)
No historia mojego avatara jest prosta... chcialem i mam... tongue.gif

Pierw znalazlem plakat z filmu "Wróg u Bram" nastepnie wyciołem co trzeba i w PS dodalem kilka efektow.. poźniej dodawalem dziury po kulach... i tak majac 3 obrazki zlozylem to w 2 min we Flashu i tyle... tongue.gif

PS: Amiga wymiata... gralem na niej do 1998 roku laugh.gif

Avatar w porządku, ale wywaliłbyś może to przyduże badziewie z signature...
Oc3lot
QUOTE (Loco @ 13:26, 10 04 2004)

Avatar w porządku, ale wywaliłbyś może to przyduże badziewie z signature...

huh.gif

no spoko w sumie i tak mi nie wyszlo.... dry.gif
RyFeK
a ja swojego szukałem w ..... necie. A tak na serio to jakieś stronki przeglądałem i se pomyślałem że przydałby mi sie jakiś avatar do et.pl biggrin.gif i wypatrzyłem cudny obrazek z bazooką biggrin.gif pobawiłem sie troszq w zmniejszenie go i oto powstał mój avatar. END.
blacktyger
hehe nick = avatar

2 min szukania gifów w google i jest smile.gif prowokujacy i rzucjacy sie w oczy smile.gif
MastaBlasta
Jak widać nój nick i avatar są powiazane . A avatar przedstawia najbardziej przydantną broń w sytuacji 1 na 2 + więcej
ChoX
Oto historia mojego avataru:

Przeglądałem sobie forum. Przy czytaniu postów zwracałem uwagę na avatarki. Niektóre są bardzo fajne (np Dankana lub Zoriki smile.gif ). Postanowiłem więc poszukać jakiegoś dla siebie. Po paru minutach szukania w tapetkach dawanych przez Cd-Action znalazłem tego oto anioła śmierci biggrin.gif . Okroiłem go specjalnie i tak powstał mój avatar cool.gif
AdI-O
Ja swoje avatarki zmieniam jak rękawiczki.
Na początku miałem duffy'ego a potem próbowałem z innymi.
Wreszcie, mając na wzglądzie moją posture, wziąłem tego oto mr. kostke tongue.gif
Pozdro
Swiety
Z dupy
ChoX
QUOTE (Swiety @ 20:20, 8 05 2004)
Z dupy

Swiety Ty przecież nie masz avataru ?
BTW: Wszystko u Ciebie jest (za przeproszeniem) z dupy. W mieście pisze że z dupy też huh.gif. Zainteresowania też dupy chyba były.
Mógłbyś podać "prawdziwe" informacje. biggrin.gif
nephit
mysle ze Swiety slowami 'z dupy' chcial wyrazic swoja gleboka dezaprobate dla tego tematu i jemu podobnych wink.gif
ps. temat z odbytu ohmy.gif
Swiety
Mój avatar jest z dupy (chodzi o te 5 gwiazdek)
Właściwie to nie jest żaden avatar (tylko ranga) - Dlatego to jest avatar z dupy biggrin.gif
ChoX
QUOTE (nephit @ 21:36, 8 05 2004)
mysle ze Swiety slowami 'z dupy' chcial wyrazic swoja gleboka dezaprobate dla tego tematu i jemu podobnych wink.gif

No ale w końcu Hyde-Park jest po to aby pisać tematy nie związane z ET czyż nie ? biggrin.gif
blacktyger
hmm podzielam zdanaie Świętego co do zainteresowań smile.gif
a co do avatrka to już wcześniej mówiłem, czyż nei ejste uroczy rolleyes.gif
Estaloth
CYTAT (Swiety @ 21:46, 8 05 2004)
Mój avatar jest z dupy (chodzi o te 5 gwiazdek)

Hrhr, albo ja jestem po!@#any, albo tam jest 6 gwiazdek.

blacktyger -> no offence ale ten avatar mnie wk#!@ia i to bezczelnie :C

x-chomik
ja swoj tez znalazlem na googlach
pomniejszylem w paincie tongue.gif
sadze ze pasuje do mojego nicka
znalazlem jescze takiego chomika na deskorolce w kasku z mikrofonem przy zabkach i silnikiem rakietowym na grzbiecie - ale byl zbyt szczegolowy i po zmniejszeniu nie wiadomobylo co to jest
sami ocencie http://www.c h o m i c z a m o r d a.webpark.pl/avatar.jpg
(musialem pociac nazwe spacjami bo zmienialo mi literki na znaczki jakies tak jakby to byl jakis bluzg)
eInHeRjER_pL
Ja sobie szukalem empetrojek i na jednej stronce black metalowskiej kapeli - catamenia byly okladaki z ich plyt wiekszosc byla z wilkami w scenerii zimowej (uwielbaim zime) a ten co mam sposodbal mi sie najbardziej.
blacktyger
nie jesteś pierwszym którego ten avatar wqurwia (pzdr ACID wink.gif ) podejżewam że to przez to iż się rusza, na forum mało juz jest GIF'ów, ale ponieważ mam go już prawie rok, to nie moge go tak poprostu zmienić =]

pzdr
xyvec
QUOTE (nephit @ 21:36, 8 05 2004)

------>nephit
Oj nephit, odbyt to bardzo ważna część ciała. Cienko byś piszczał, gdybyś GO nie miał ph34r.gif . Tak więc uważam twą opinię o tym topicu jako wielce pozytywną. LOL.

------>x-chomik
Może założymy jakiś Związek Polskich Gryzoni Grających w ET? No wiesz... ZPGGwET. smile.gif
ChoX
QUOTE (xyvec @ 16:36, 9 05 2004)
Może założymy jakiś Związek Polskich Gryzoni Grających w ET? No wiesz... ZPGGwET. smile.gif

Hehe. Takiego czegoś to może być wiele.
Widziałem wiele polskich zwięrząt grających w ET które nie były gryzoniami.
Np. pies (nick doggy PL) <--- Związek Polskich Psów Grających w ET - ZPPGwet biggrin.gif
albo koń (Konik [PL]) <--- Związek Polskich Koni Grających w ET - ZPKGwET smile.gif
Różne zwierzęta trafiają się na serwerach blink.gif
xyvec
Heh, można by pomyśleć, że zamiast na serwer do zoo wszedłem biggrin.gif No, ale koniec tego offtopicu.
x-chomik
na koniec offtopicu chyba uciekles z zoo xyvec! popatrz na swoj avatar tongue.gif

PS:
Może założymy jakiś Związek Polskich Gryzoni Grających w ET? No wiesz... ZPGGwET

dobry pomysl =]
Patrol
Podobnie jak avatar Loca, mój również przedstawia jednego z bohaterów serii "Street Fighter" (zowie się on Ken Masters). Fani m@!dobić - ŁĄCZCIE SIĘ!!!
Jędras
A mój jest z Battle of The Year East Europe. Czyli zawody brejka (brake dance, tańce połamańce). Symbolizuje moje miasto Szczecin, bo zawody odbywają się co roku właśnie w stolicy Pomorza Zachodniego. Osobiście nie tańczę, ale avatar jest po to żeby promowac Szczecin, brejka i hip-hop:)
PS. Ci z okularami dioptria +12 mogą dostrzec na dole napis Szczecin 30.06:)
esto
moj jest z gugle jo
Phantom
Moj to Darth Maul z gwiezdnych wojen bo jestem ich fanem smile.gif
Chomik
ja musze sobie znalez jakis biggrin.gif mam fajny tylko za duzy ale juz mi sie znudzil cos fajnego znajde tongue.gif ale nie ma czasu nawet na to ;[
labla
he-man > all
ramp
MoJ mowy avaterek :} Sung Hi Lee :} Ohh Yee :}
Male upergrude PhotoShop :|
:+} heh ale ja avaterki i signy zmieniam ciagle :}

Ps. żÓłwi POWER :}
Kuki
Mój avatarek mocno kojarzy się z HH, a HH to jedyna normalna muza.
A skąd go wiozłem??

A bo ja to wiem blink.gif
blinkkin
QUOTE (Kuki @ 23:00, 16 05 2004)
HH to jedyna normalna muza.

new !#!@ing godnes rap shit. jak poslucham tych sierot ala 52 debies, liber, mezo etc rzygac sie che. ostatnio nie ukazal sie zaden godny uwagi krazek (chociaz fenomen jest stosunkowo swiezy).
Numun
Moj avatar wzial sie z tego ze nie mialem se cos robic dalem se minute i takie cus wyszlo laugh.gif
mysle o lekkim ulepszeniu i zrobieniu sygnatury cool.gif
Las3r
Ja mam taki avatar bo jest bardzo ładny blink.gif
Nera
Las3r nie wiem czy sie zorientowałeś ale to jest Yuna z FFX cool.gif (tak wiem że wielu pecetowców o tym nie usłyszało i nigdy pewnie nie usłyszą blink.gif , a szkoda bo gra naprawde fajna i ma jakąś fabułę) ale fakt avatar ładny smile.gif . Ja szukając czegoś o FFX trafiłem na tapetke z Auronem i po okrojeniu dałem jako avatar smile.gif
arise o_0
Mój avantar wybrała mi dziewczyna ps. sam lepiej bym nie wybrał biggrin.gif
Majkel8321_PL
Mój avatarek pierwszy raz widziałem w instalatorze DivX wersja 5.1.1 rolleyes.gif ( ten z krowami porywanymi przez UFO ), wizyta na stronce i oto ON.
P.S. zawsze lubiłem UFO a ten jest wyjątkowo przyjazny laugh.gif
blinkkin
QUOTE (Majkel8321_PL @ 16:23, 20 05 2004)
Mój avatarek pierwszy raz widziałem w instalatorze DivX wersja 5.1.1 rolleyes.gif ( ten z krowami porywanymi przez UFO ), wizyta na stronce i oto ON.
P.S. zawsze lubiłem UFO a ten jest wyjątkowo przyjazny laugh.gif

i'm IT, i must go home.... plz help me.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.