Witam,
Jak optymalnie ustawić mysz MX (MX310) w W:ET ?
Chciałbym móc wykorzystać wszystkie jej przyciski - obecnie niestety działają tylko lewy i prawy oraz scroll (ale mouse3 w rolce już nie). Mouse3 działało na sterach z windowsa (XP), jednak po zainstalowaniu sterów od logitecha (dziś ściągnięty mouseware 979) ET przestał widzieć mouse3. Pozostałe nie działają ani teraz ani wcześniej.
[EDIT]
Przyciski zaczęły działać po dodaniu w rejestrze wpisu dla et.exe(HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWARELogitechMouseWareCurrentVersionGamingCompatibility).

Teraz mam starsze stery mouseware (9.78.034), ale myślę, że z tym wpisem i najnowszymi sterami też zadziała.
Może wcześniej był problem przez to, że najpierw zainstalowałem ET, a stery do myszy później ?
[/EDIT]
I druga sprawa - to 800dpi działa samo z siebie, czy coś jeszcze gdzieś przestawić ? Czy podłączać ją przez ps2 i przestawiać w jej sterach rate na 200Mhz ?
No i ostatnia sprawa (może od tego trzeba było zacząć) - ponieważ to mój pierwszy post na tym forum, więc witam wszystkich. Mam nadzieję zaglądać tu często i wymieniać doświadczenia

.
Nie wiem czy jest zwyczaj obszernego przedstawiania się, więc napiszę tylko, że w W:ET gram tak z miesiąc (jak dotąd FFA tylko) i gra mi się bardzo podoba - duża w tym również wasza zasługa, gdyż co najmniej kilka nicków z forum widziałem już przed celownikiem

.
Pozdrawiam,
/Szynszyl