Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: god bless ET
Forum Serwisu: Polskie Centrum Enemy Territory > Wolfenstein: Enemy Territory > W:ET Ogólne
Stron: 1, 2
falubaz
Trzeba mieć nadzieję że powstanie RTCW 2 

nadzieja matka głupich.

juz wole zeby wkrotce powstal jakis nowy battlefield, bo w!@#ywanie sie w scene 1942 i Vietnam nie ma wiekszego sensu, ale rtcw powstanie chyba dopiero za xx lat.imo

pozdro
Sir_Ace[PL]
Byle by to nie była przerwa jak między Wolfem3D a RTCW smile.gif
evil_lord
Niestety patrząc ostatnio to co się dzieje na scenie, muszę się zgodzić ze Świętym: Et będzie żyło jeszcze rok lub mniej. Wszystkie inicjatywy na tej scenie są deptane i bluzgane....takie jest moje zdanie, zaraz pewnie ktoś powie "Podaj przykład", ale nie o to chodzi abym jechał po nickach....bleh sad.gif
Yogi
Ehh zrobilo sie troche offtopicowo, ale chcialem powiedziec ze juz robia RTCW2 na silniku Dooma3, zapowiada sie wiec ciekawie, tylko kiedy to wyjdzie...

Tak w ogole to ostatnio zauwazylem w swoim srodowisku i nie tylko powrot do ET. W ciagu tygodnia 3 osoby mnie zagadaywaly ze znow zaczynaja na powaznie grac w ET, do tego powstaja nowe klany zlozone ze starych graczy klanow ktore upadly, nie jest wiec tak tragicznie smile.gif
Rollo Tomasi
QUOTE (Baal @ 11:14, 11 05 2004)
Blinkin z Podstawowego skladu 17 odeszly 3 osoby a 3 zostaly  (Staraj sie nie wypowiadac na temat faktow o ktorych na prawde masz niewielkie pojecie ) .Fakt faktem ze czasu malo odeszli ci dla ktorych gra jest wazniejsza niz koledzy ..grac .. grac .. grac ..(Tracilismy przez 3 lata wielu graczy --bedzie kolo 30 [wiekszosc jest nieaktywna ale pojawia sie na zlocie]-- i jakos nigdy nie bylo to dla nas wiekszym problemem ) .. Moze nie bedziemy znowu tak szybko grac ale na pewno nie mamy zamiaru rozwiazac klanu (Juz w Lipcu znowu zlot ) .. i w dalszej perspektywie bez problemu uzupelnimy braki .. w zasadzie cofnelismy sie do momentu przejscia do laddera ET i skoro raz sie udalo zebrac ludzi nie widze problemu zeby to powtorzyc .. Trzeba tylko chciec

Baal zgodze sie, ze przez te 3 lata odeszlo na pewno wielu graczy. Co zas do niewielkiego pojecia blinkkina to sie nie zgodze. Tobie chodzi o istnienie klanu jako takiego - grupy kolegow znajacych sie z reala wcinajacych razem kielbaski przy grillu wink.gif blinkkinowi zas chodzi o aktywnie grajacy team, bo wlasnie jako taki 17tki byly wazne dla sceny o ktora tak troszczy sie ww. blinkkin. To, ze 17 przestalo byc aktywne miesiac przed faktycznym odejsciem "3ech graczy" jak ich okreslasz niewiele tu zmienia smile.gif

Co do tych 3ech aktywnych graczy ktorzy zostali to masz na mysli tych aktywnych, ktorzy rozegrali ostatni oficjalny mecz czy tych aktywnych ktorzy probowali stworzyc team na cGc ? Generalnie to wydaje mi sie, ze w pewnym momencie zostala tylko 1 osoba aktywnie grajaca choc moze patrze z innej perspektywy ;> (to jednak wewnetrzna sprawa klanu)

Wracajac do tematu to w tej chwili 17 formalnie dla sceny nie istnieje poniewaz w jedynym ladderze w jakim bylo aktywne sie hibernuje i nie gra nawet treningow.

Co do cofniecia sie do poczatku laddera ET to ciesze sie, ze majkel, arkadiuss, weteran i abyss wrocili bo z tego co pamietam taki mniejwiecej byl na poczatku sklad wink.gif

PS: Zabij mnie za ten post, ale po prostu bardzo zdziwilo mnie jak rozne moga byc spojrzenia wielu osob na 1 sprawe wink.gif Dodatkowo znam twoj stosunek do tej sceny, ale w takim razie w jakim celu pisales post dry.gif
snow131
QUOTE (Yogi @ 19:40, 9 06 2004)
Ehh zrobilo sie troche offtopicowo, ale chcialem powiedziec ze juz robia RTCW2 na silniku Dooma3, zapowiada sie wiec ciekawie, tylko kiedy to wyjdzie...

Tak w ogole to ostatnio zauwazylem w swoim srodowisku i nie tylko powrot do ET. W ciagu tygodnia 3 osoby mnie zagadaywaly ze znow zaczynaja na powaznie grac w ET, do tego powstaja nowe klany zlozone ze starych graczy klanow ktore upadly, nie jest wiec tak tragicznie smile.gif

Skąd masz taką informację o "robieniu" RTCW2??
Podaj chociaż jakiś link gdzie jest coś o tym wspomniane...
Sam jestem ciekaw biggrin.gif Jeżeli to co napisałeś jest prawdą to nawet fajnie bo będzie miał duże wymagania i będzie płatny...
Prosper
Wiecie co?
A ja powiem o jeszcze jednej rzeczy. 00Reach ma w zasadzie gdzies to ile jeszcze ta gra pozyje.
Stawiamy sobie jasno okreslone cele i raczej nei ogladamy sie na nikogo. Czemu? Bo to jeden z niewielu klanow ktory isnieje od dlugiego czasu. I granie dla nas nie jest najwazniejsza sprawa. Gra 6-7 osob, w klanie jest ok 15 osob. Liczy sie ekipa, przyjazn wspolne spedzanie czasu na necie. Wyjdzie nowa gra- ex-poison sie na nia przerzuci. Problem w tym ze niewiele jest takich klanow nie tylko w pl ale tez na scenie europejskiej. To samo tyczylo sie np C4 czy IC badz Huntersow. Dlatego po prostu zycze kazdemu zeby grajac w cokolwiek online mogl pozniej powiedzie: nie stracilem czasu grajac w gre bo poznalem paru przyjaciol.
A juz najfajniej maja takie klany jak IC czy C4 ktorzy sa w wiekszosci z jednego miasta i od dluzszego czasu moga rowniez imprezowac razem. Zreszta nawet gra zyskuje zupelnie inny wymiar jesli sie poznaje pozniej takich ludzi w realu- pzdr Kid.
Dlatego plakanie nad tym ze jakas gra umiera... jest dla mnie troche dziecinne i oderwane od rzeczywistosci. Dla mnie gorsze jest to ze przestajac grac w jakas gre traci sie kontakt z osobami z innych stron polski ktore sie jakos cenilo i utrzymywalo jakis kontakt.

Taki offtopic ale starajacy sie podejsc do sprawy od zupelnie innej strony smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.