Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Liga miast w ET
Forum Serwisu: Polskie Centrum Enemy Territory > Wolfenstein: Enemy Territory > W:ET Ogólne
Stron: 1, 2
PivooLama
imo misterowie zajmujacy sie tym powinni juz jakies terminy zaczac ustalac, np. do kiedy mamy miec stworzone "zaoczne" sklady zeby nie bylo tak, ze duzo miast juz ma sklad, a pozniej czekamy czekamy czekamy i sie rozlazimy....
outsider!
Na razie musimy sie zająć organizacją samego cupa, system wpisów, podobno bedzie to działało na podstawie ClanBase (thx fryta). Dopiero ustalimy terminy i zasady rozgrywek.
Kapral_Dud
blame outsider :| robisz jedno myslisz drugie mowisz trzecie...

panowie - spokojnie - nie chcemy z tego robic przypadkowej ligi na lapu capu... termin rozpoczecia jest bardzo pozno wiec spokoejnie mamy czas... regulamin w weekend ...
buzka
blame outsider :|

dokladnie zastanow sie :[
btw ma to byc impreza z finalem na lanie etc jak juz out mowil fryta zrobi wszystko na cb dodatkowo bedzie moglbyc shoutcast z meczy ;] etc wszelkie nowosci beda wpisywane na forum
Sierpik
no i co ze nie rowne ? a w CB to sa rowne ?

imo GLIWICE gra na 100% :C!

#Gliwice.et eot :X
P*dusher99
Moze byc wiecej niz 1 reprezentacjia miasta?? :Dlol
bush
- Black Tyger
" tak jak mówiłem z Tychów same białe nicki ..."

nie znasz wszystkich ,są tacy co tez umieją grac tongue.gif
a sie niechwalą ,czy mówią że inni nie umieją tongue.gif

Melvin.FoX
Imo jak na moj gust to mysl jest przednia. Z tym ZE! Nie wydaje mi sie zeby miastowe wypalilo :/ Poznan ma paru graczy ale nie wiem czy da rade zebrac 10. Ja nie mieszkam w poznaniu ale w 30 km odleglym miasteczku od niego a u mnie nie ma ani jednego wolf plejera :C Czyli ze co? Ja bede spekt czy trafiam do jakiegos teamu #zadupie.et imo? ohmy.gif Wojewodzkie imo by 0wnzowalo :/ Wybralo by sie z calego wojewodstwa squad glowny z posrod debestow i imo potem rezerwowych z tych gorszych :C No tak nawet jesli zbierzemy teamy to co dalej? Serw? Jakis TS by sie przydal? Kanal (z tym najmniejszy problem). WWW i jakas baza teamow? No i wreszcie ORGANIZATOR?! Pozatym gdzie bysmy grali? Wykupywac Cafe na gre? :C
Mad
chodz nie gram juz w et moze jest 6 z kalisza ;D
outsider!
Hmmmm Melvin chyba nie przeczytales wszystkich postów i REGULAMINU zawartego w innym topicu, lecz w tym samym forum. Rozgrywki zaczynają się Jesienią, prawdopodobnie wszystko bedzie robione pod ClanBase, a TS, Serwery, Shoutcast to są sprawy poboczne, na początku trzeba zrobić system rozgrywek, www. Gralibysmy online, finał byłby na LANie. Mhm a jesli chcesz sie dowiedziec czegos o składach miast, przeczytaj wczesniejsze posty i dowiedz się więcej smile.gif

Pozdrowienia
Mrozu
mam takie pytanie z dupki :/

mieszkam w ostrołęce, 120 km od wawy, 30 km od łomży 130 do białegostoku,
w jakim teamie mógłbym grać ? jeśli będą squady "miasta + okolice", to jak daleko od miast mogą sie znajdować owe "okolice" ?
outsider!
Oooo widze Morzy z Ostrołęki biggrin.gif mam tam znajomych z kolonii >:D No mysle, ze skoro tam mieszkasz, to zaliczasz się do Białego albo do Wawy. Wawa ma duzo graczy, wiec z checia przyjmiemy Cie w do siebie, pod szyldem b-stok.et :]
sparrow88
a co z Górnym Śląskiem??
sorry ale wokół katowic mieszka ok 2 miliony ludzi
łączenie z Tychami nie ma sensu- lepiej śląsk podzielić na 3 grupy , wtedy może coś by z tego wyszło
YARSKY
Bardzo chetnie zagram w jakejs druzynie wlasnie z Gornego Slaska.
Ja sam jestem s Siemianowic Slaskich.

Pozdrawiam.

Schmidt
ja moge dołączyć do wrocławia i okolic no chyba ze zbierze sie ekipa z legnicy
blacktyger
ej, Śląsk jest na tle duzy, że coś się zbierze, my z Tychów samych mamy już prawie 10 wymiataczy a to zaledwie jedno miasto

GL
Bobin
ja moge dołączyć do wrocławia i okolic no chyba ze zbierze sie ekipa z legnicy

Schmidt = Legnica ?!?!?!?!??!!? Hmm niby w Legnicy jest paru graczy, ale niestety raczej nie wystartuja smile.gif (roznica wieku tongue.gif)
socrates
Nawet w takim zadupiu jak Głogów znalazłem już 11 graczy (co prawda mało kto spotkał się z prawdziwą grą drużynową, ale przecież gramy 4fun smile.gif ) ... sądzę, że chcecie do teamu samych mastahów a tu nie o to chodzi IMO :-)
Black_spirit
Heh głogów potrafi zaskoczyć.Jak byłem tam w wakacje,a konkretnie w Jaczowie to z podziwu wyjść nie mogłem jak wszedłem na net do hurtowni jednej (koleżanka mi załatwiła dostęp u kuzyna) a tam co widze,ekipa naparza w urban terror i powiem więcej,grałem później z nimi,a żeby było śmieszniej to przeciw zdaje sie 12 letniej dziewczynie (reszta wcale nie starsza biggrin.gif ) omg hardcore i do tego nieźle grali wink.gif
kaczor
A moim zdaniem to mozna by zrobic tak ze miasto+okolice i ci co sie nie lapia ani do miasta nai okolic tongue.gif to sobie wybieraja jakis team w ktorym by chcieli grac (no oczywiscie jak najblizej smile.gif)
w poison gra ktoś z wawy??

Chocby Meskal
Rafal_Pila
Oby ta liga ruszyła od września.
Mój niebanalny nick chyba mówi wszystko - jestem z Piły tongue.gif. Na uzbieranie pilskiego teamu nie ma co liczyć, więc chętnie bym pograł w ekipie WLKP poznańskiej. Jeśli będę potrzebny, to można na mnie liczyć. Szkoda, że jakoś mało WLKP-playerów widzę zainteresowanych tym projektem. Postaram się przynajmniej regularnie idlować na #poznan.et
Klakier
Ja mam takie pytanko. Jezeli wszystko wypali (oby=]), to czy powiedzmy po meczach grupowych dalsze mecze finalowe bede rozgrywane w jakims konkretnym miescie np. W-wie w jakiejs cafe?? Jezeli pyanie bylo to sorry. Pozdro :-)

#chelm.et =] smile.gif
kubE
Też mam dziwną sytuację ;]

Mieszkam w Rypinie, mam 22 km do Brodnicy, ok. 60 km do Torunia oraz 110 km do Bydgoszczy (Warszawa 155 km). Czyli, do której drużyny się zgłaszać?
Aaron
a... kto wie co się dzieje ze Szczecinem? idluje na #Szczecin.et, ale mało osób tam siedzi... od czasu do czasu tylko ktoś zajrzy i to wszystko. No chyba szczeciniaków(+pobliskie miasteczka) jest wystarczająco dużo, aby zrobić teama. Trzeba walczyć o honor miasta biggrin.gif
Axceel
CYTAT (YARSKY @ 9:34, 1 06 2004)
Bardzo chetnie zagram w jakejs druzynie wlasnie z Gornego Slaska.
Ja sam jestem z Siemianowic Slaskich.

Pozdrawiam.

No prosze, prosze, ja też z Siemianowic Śląskich - konkretniej z Bańgowa - jeszcze dokładniej - z czerwonej części osiadla Bańgów tongue.gif

Ja chcę utworzyć właśnie team Siemianowice Śląskie, albo przynajmniej Katowice Team 2 jesli by było za mało osób z samych Siem-ców tongue.gif

Jeśli ktoś jeszcze jest z Siemc ów lub okolicznych wsioch - typu czeladź, będzin, sosnowiec, chorzów itp. to pls msg me !!!

Moje GG: 1243396
Mój e-mail: [email protected]

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Good Game!
Axceel
A pro po - mam już 6 chętnych z samych Siemców,1 z Świętochłowic biggrin.gif
Więc prosze jeśli są jeszcze inne osoby chętne biggrin.gif
jacoq
SPOKO w bilgoraju na pewno wypali cool.gif znajdzie sie kilq pr0 graczy biggrin.gif z pingami skaczacymi od 100 do 999 [kochana radiowka tongue.gif]
Soviet
a czy jakiś team Trójmiasto + bardzo szeroko rozumiane okolice się szykuje? Ablo lepiej team Chojnice tongue.gif Bo o Team Kościerzyna to nawet nie marze.
gzo
jak sa jacys gracze z czestochowy i okolic to dawac na #czestochowa.et !!
RobertG
Ludzie odpusccie sobie ta lige. Przedsiewziecie trwa pol roku i jak to bylo do przewidzenia cup ma male szanse na start.

Lepiej juz w ramach CB zorganizowac polska lige 3vs3 niz marnowac energie na puchar gdzie moze wystartuje, o ile kiedykolwiek ruszy, 5-6 druzyn.

IMHO dziwne ze zorganizowanie "ligi miast" na CB zajelo kilka dni a liga 3vs3 jakos nie widac by miala ruszyc :/ mimo kilkukrotnie wiekszego zainteresowania.
DaBi
Niektórzy właśnie mają gdzies ligę 3 vs 3 bo nie chccą grać w jakąś namiastkę Et a raczej w normalną grę 6 vs 6 tylko z ludzmi z którymi moga się spotkać na żywoi którzy żyją w tym samym mieście. A nie 3 osoby z jakiegoś tam klanu czy czegoś na kształt klanu tworzonego na siłe na szybko.

O gustach się nie dyskutuje

<hmmm ... mój pierwszy post od bardzo dawna ^^>
Ginuś
ale za to WitcHunter zaraz dobijesz do trzysetki : O.
wracając do tematu cos takiego jak liga miast nie musialaby miec odrazu pucharu czy cos... przecierz tak naprawde nie ma nawet pucharów klanowych 6o6 w ET, co nie jest niestety optymistyczne sad.gif. mały cup, mała tabelka (nawet jak 6 miast sie zapisze) i to wszystko... lanów, nagród nie oczekujmy.. bo i po co ? ...chodzi o zabawe
Klakier
A ligi jak nie bylo tak i nie ma sad.gif
Swiety
Skoro liga miast nie wypaliła to może zrobimy lige WSI ?
falubaz
Przeciez jest juz taka liga Swiety :C
zapomniales o warzywniakach? imo tam wygrywa kto ma bardziej wypasnego taga i bardziej wyzwie bo dostal na lagu 9999 z granata i powyzywa od haxow itd. wtedy to wygrywa taki mecz i zapisuje sobie w notatniku :U
c0m4r
A ja Wam radzę zamiast zajmować się ligą, popatrzeć na Winter Cup wink.gif ---> http://cup.gamesnet.pl/ Zapowiada się ciekawie, chociażby mecze takie jak:

Polewka Team vs teamMOS biggrin.gif
czy
Iron Cross vs *P* ;o
Usagi
CYTAT (Swiety @ 15:54, 13 12 2004)
Skoro liga miast nie wypaliła to może zrobimy lige WSI ?

nie oplaca sie... warszawa pokona lodz w finale ;P
Swiety
CYTAT (Usagi @ 22:54, 13 12 2004)
nie oplaca sie... warszawa pokona lodz w finale ;P

Warszawa ? chyba Warszafka biggrin.gif
Klakier
W koncu ruszyla liga!!!! cool.gif

Ale zauwarzylem, ze wystartowalo malo miast(??) ohmy.gif bo zaledwie 7 sad.gif
Ciekawych odsylam pod lin CB:
http://www.clanbase.com/news_league.php?lid=1504 (na dole macie grupy) cool.gif
Swiety
CYTAT (DaBi @ 10:21, 15 11 2004)
Niektórzy właśnie mają gdzies ligę 3 vs 3 bo nie chccą grać w jakąś namiastkę Et a raczej w normalną grę 6 vs 6 tylko z ludzmi z którymi moga się spotkać na żywoi którzy żyją w tym samym mieście. A nie 3 osoby z jakiegoś tam klanu czy czegoś na kształt klanu tworzonego na siłe na szybko.

O gustach się nie dyskutuje

<hmmm ... mój pierwszy post od bardzo dawna ^^>

Dlaczego namiastka ? Pomijając fakt że np niektórzy mają problemy z zebraniem 6 a 3 to już łatwiej to 3/3 jes świetną szkołą temaworku dla tych co mają problemy z teamworkiem przy 6/6
falubaz
o really wystartowalo. hcuj ze tylko 7 miast i ze jedno po drodze zaleje. dosc wazne jakby w przyszlosci miano znowu org. tego cupa. poczekamy zobaczymy.
co do 3vs3 to imo tam duzo wazniejszy jest skill niz w 6v6.
Kapral_Dud
o prosze.... wracam po X-czasu a tu... pozostawie ncmts... giegie Towarzysze czy jak was tam zwał...
Klakier
Wczoraj o godzinie 20:00 zostal rozegrany mecz pomiedzy Team Chełm(TC) v Siemianowice(SS) na mapach: Oaza,Base i zakonczyl sie wynikiem 4:0 dla Chełmskiej drużyny=]

GG & Pozdro Siemianowice!!! :-)

http://www.clanbase.com/news_league.php?lid=1504 cool.gif
TrickM3
widze ze i tak sie porobilo nieciekawie ohmy.gif ale mnie zastanawia dlaczego w tej prO lidze nie bierze udzialu miasto GLIWICE blink.gif Good Luck Have FuN!
zhreddek
Noo tak mój pierwszy post na tym zacnym forum i mam nadzieję iż nie ostatni...
Czy byłby ktos chętny z Gorzowa Wlkp lub chociaż z jego okolic pograć w ET? Ale to tylko takie małe życzenie bo znając nasze wspaniałe miasto tylko ja gram tam na poważnie w ET sad.gif
conish
cup`s dead...
cormack
[quote name='dNkN!' date='17:14, 26 05 2004' post='32180']
ja (cc), sayetan (cc), zis (cc), latexpoland ([CROW]).. i simon (chyba tak się nazywa, wiem, że jest ale nie znam) jesteśmy z jeleniej, więc imo łapiemy się na wrocław biggrin.gif

zapomniałeś jeszcze o czarnuchu, black tez jest przecież z wrocka
[/quote/
ej sorka ze pytam ale z Jeleniej gory?! no ja mieszkam w stosunkowo mały "miasteczku" w Szklarskiej Porębie u mnie raczej same plebeje graja...(białe nicki all) :< Przygarnal by mnie ktos gram w kjlanie St<schokolade team>:) niewiem do czego mozna podłaczyć moje "miasteczko":)!
Swiety
Odpowieadania na post sprzed 2 lat > all
evil_lord
liga miast w pełni !

ostatnie wyniki:

warszawa vs kozia górka 0:2
koziny dolne vs kraków 1:1
toruń vs bydgoszcz 2:0
włocławek vs chełmża 1:1

tak dalej !!!
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.