Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Liga miast w ET
Forum Serwisu: Polskie Centrum Enemy Territory > Wolfenstein: Enemy Territory > W:ET Ogólne
Stron: 1, 2
Rajder
No wlasnie, tak jak w topiku. Co o tym myslicie?
Kapral_Dud
ja sie pisze smile.gif jako ze pomysl powstal na #bialystok.et smile.gif pierwszym miastowym kanale o ile mniemam biggrin.gif bialystok sq00t jest gotowy -smile.gif czekamy na reszte
Thoro
Hmmm kiedys pod wplywem topicu kida baby team vs zgredy pomyslalem o tym, zeby zrobic takie male rozgrywki, ale nie miast a wojewodztw, jednak stwierdzilem, ze to nie ma szans powodzenia. No coz zobaczymy co z tego wyjdzie. W kazdym razie pomysl fajny i miejmy nadzieje, ze pare meczykow sie odbedzie. Szkoda ze wiele ludzi bedzie pokrzywdzonych przez to, ze mieszkaja w malych miastach, gdzie malo osob gra w et.

No coz zobaczymy jak to sie rozwinie i co z tego wyjdzie.

Zapraszam wszystkich chetnych do gry z Łodzi i okolic na kanal #lodz.et.

Jednoczesnie prosilbym, zeby sie nie zgadywac w tym topicu, bo zrobi sie jeden wielki bur... (balagan w sensie). Odpowiednim miejscem do rozmow/umawiania sie itd jest irc.

A i jeszcze male upomnienie dla tworcy topicu. Jak tworzysz topic to rozpisz sie troche bardziej na jego temat smile.gif
blacktyger
Hmmm kiedys pod wplywem topicu kida baby team vs zgredy pomyslalem o tym, zeby zrobic takie male rozgrywki, ale nie miast a wojewodztw

Szkoda ze wiele ludzi bedzie pokrzywdzonych przez to, ze mieszkaja w malych miastach, gdzie malo osob gra w et.

no właśnie, ja myśle że powinniśmy zrobidź wojewódzkie ..
Kapral_Dud
wojewodzkie to imo troche nie baudzo - bo mazowieckie itp beda ownować jakoże tam jest najwiecej potencjalnych pr0... a takie woj jak podlaskie czy lubelskie czy inne mniejsze z polski b or sth... :| pozostaje przy miastach ew. obrzezach aglomeracji
falubaz
imo gdansk tez nie jest dobre ;/ ale co do mojej wsi Nowej Soli to raczej sklaniam sie do wojewodztw w paru przypadkach
Cybul
kto jest zainteresowany niech przejrzy temat Skad jestes buraku?? [poznajmy sie]
moze ktos jeste z twego miasta lub okolic i uda sie zebrac zgrana ekipe gdyby temat wypalim
buzka
pomysl dobry ale nie miast XDDDDD bo ja tez chce grac :< wojewodztw imo bylo by lepiej
blacktyger
znam paru z Tychów, ale tylko jeden jest na moim poziomie, reszta białe nicki (zresztą koleś który też był w UKF biggrin.gif) wojweódzkie lepsze, ze śląska jest paru wymiataczy =] a to że mazowieckie czy coś będzie wymiatało, no cóż ktoś musi być lepszy ohmy.gif
Usagi
bueheeh ciekawe ile i jakich graczy wystawi warszawa czy katowice a ile wystawi koszalin czy kielce.
imo fajny pomysl ale arcytrudny do zrealizowania
pozdrawiam i powodzenia
outsider!
mhm no wlasnie kapral dobrze powiedział najlepiej zrobić Miasto/okolice , jako że wiele osób ze składu #bialystok.et jest z okolic tegoż miasta :] Ok. No więc trzeba sie zastanowić nad ew. kanałem cupa ale to zadanie zostawiam (s)r4jderowi tongue.gif Proponuje #ligamiast.et ?:]

W przypadku Gdańska np. Trójmiasto.

A jesli chodzi o województwa, to skoro gra sie 6v6, a z województwa jednego będzie moze z 20 osób, to na wała to ohmy.gif!?
Kapral_Dud
chyba ze chcecie wystawiac po 10 reprezentacji jednego wojewodztwa :| co moze miec meijsce na slaski i/lub mazowszu ...

ja z checia podjalbym sie realizacji tego wszystkiego - ale ze mam c@#!owe wtyki (czytaj - cwirek Mitos rox) to nic nie zdzialam.. mieszkam na zadupiu do ktorego pewnie na finaly nikomu by sie nie chcialo jechac - a i z poziomem tutejszych kafejek jest nie najlepiej...

powiecie zaraz ze obarczam innych i czekam tylko az ktos cos zrobi - jezeli ktos ma do tego predyspozycje i/lub zaplecze - to chyba lepiej zeby zrobil to ktos bardziej w tym zaawansowany - ja za swojej strony deklaruje chec pomocy... cool.gif
buzka
ja tez deklaruje chec pomocy ale trzeba by bylo popytac kogos z wiekszymi wtykami mitos cwirek,krycha biggrin.gif jakas pomoc wkoncu maja doswiadczenie w tym ;]

PS.wieksze miasta+okolice jest ok imo
Rajder
Ok, zaczynamy cos dzialac z ekipa 'Cities league'.

Na razie moge powiedziec, ze ostatecznie cup bedzie dotyczyc wiekszych miast + okolice.
Kapral_Dud
regulamin wlasnie sie pisze...
potrzebuje:
webmastera
adminów serwerów którzy użyczyliby swoje serwery na mecze
supportu ze strony ludzi z netsports.pl
supportu ze strony ludzi z www.enemyterritory.pl
speca od reklamy
ludzi wpływowych na scenie i poza....

wszelkie pytania, uwagi sugestie kierujcie pod moj mailowy adres [email protected] w temacie piszac "ET Cities League"...

mam koncept ...
btw. nie zapominajcie ze glowny organizator to rajder - ja mu tylko pomagam
evil_lord
Pytanko : Czy jest możliwość zagrania np. Toruń + Bydgoszcz? Nie sądze, aby któreś z tych miast miało swoją pełną reprezentację, ale razem na 100% smile.gif

Idlować #torun.et
Konik
taa Evil moze w koncu Torun i Bydgoszcz sie w czyms polacza a nie ciagle klotnie i oszczerstwa! tongue.gif w Bydgoszczy nie znam nikogo ktoby gral na poziomie z Torunia tez nie biggrin.gif laugh.gif (hehe zartuje Evil). no juzby bylo nas 3 z fuzji miedzy Bydgoszcza a Toruniem:Evil, Abi, ja no i jeszcze gramy w tym samym klanie, wiec ze zgraniem chyba nei byloby problemu unsure.gif .
poza tym mysle ze zrealizowanie tego pomyslu jest bardzo czasochlonne i wymaga przemyslenia i ulozenia sensownego regulaminu, wiec organizatorzy maja wiele do roboty, jezeli chca zeby to wypalilo! Powodzenia!! czekam z niecierpliwoscia jak sie ulozy to wszystko!
buzka
evil regulamin jest przygotowywany jak bedzie to pozniej bedzie mozna myslec o takich nagieciach ;]
narazie jeszcze daleka droga imo wink.gif
blacktyger
Imo Tychy + Katowice smile.gif takl jak mówiłem z Tychów same białe nicki ... zreszta myśle że jaki regulamin by nie był to jednych pokrzywdzi a innych usatysfakcjonuje :/
Kapral_Dud
nie wiadomo jeszcze czy miasta czy wojewodztwa czy miasta+okolice ...

black zgodze sie ze jaki regulamin by nie byl - nie zawsze bedzie sprawiedliwy :| nie da sie tak imo

wpisujcie tez swoje kanaly smile.gif szkoda tylko ze qnet sie z!@#ał
buzka
wlkp prosze o idlowanie #poznan.et zobaczymy ile osob sie tam uzbiera :<
FarSight
hehehe beka .... a co do uwagi Uagiego ... to wawe mozna podzielic na lewo-brzezna i prawo-brzezna albo ina dzielnice lol
ArmaGedoN
Witam,

Gliwice cool.gif Panowie pr0 z Gliwic trzeba by zorganizować team, ja jak coś jestem chętny laugh.gif

GG:1512655 #pirotechniks @ Qnet

Pokażmy że w ET nie rządzi Warszawa ph34r.gif

Pozdrawiam ph34r.gif
Valkir
Wg. mnie (jestem z Gdyni) najlepiej zrobić Trójmiasto + Małe Trójmiasto (Rumia, Wejherowo, Reda), i styka. Bo nie orientuję się kto jest z samej Gdyni czy samego 3miasta.
DaBi
Pomysł jest fajny i dość sympatyczny. Tylko cieżko bedzie to wykonać ale pomysł warty poparcia. Ale do tego trzeba reklamy i zaangażowania osób chetnych i umiejacych coś uczynić w tym celu.
Kiedyś za czasów RTCW rzuciłem podobny temat ale jakoś przeszedł bez echa może tym razem sie uda smile.gif
na wszelki wypadek zacznę myśleć na temat składu z mojego miasta i okolic. Nie jest ( Lublin ) u nas tak źle z ludźmi ale rewelacyjnie silna ekipa to to nie będzie biggrin.gif
shela
no ja bylbym chetny do gry..Szczecin moje miasto smile.gif smile.gif
buzka
no wiec kapral i out pracuja nad regulaminem prosze ludzi o wpisywanie kanalow gdzie zbiera sie dane miasto (team) i ktos kto moze pomoc zapraszamy na kanl #ligamiast.et o jaka pomoc chodzi wypisywal wczesniej kapral
Runos
jak dla mnie jest to b. ciakway pomysl ale nie jako pierwszy ktory zostaje organizowany. W tym samym czasie jest organizowany wlasnie Turniej miast w grze urban terror.
p5ycho
ciezko bedzie zrobic jako tako reprezentacje miast Slaskich, wszsycy wiedza jaka jest tak sytuacja... Dlatego mysle ze dobrze byloby zrobic tak:
team-Katowice (+gliwice, zabrze, sosonowiec, dabrowa itp); team-Bielsko (+Ustron itp); team-Czestochowa (+ cos tam); i tak dalej, i tak dalej...
Tylko nie wiem czy cos takiego bedzie mozliwe... Prosze o odpowiedz organizatorow! Dzieki z gory...
apatia
u Mnie w miescie malo osob wlasnie gra sad.gif(..ale zobaczymy moze sie skald uzbiera a jak nie to pod szczecin sie podepniemy tongue.gifP a tymczasem idle #swinoujscie.et
buzka
psycho jak najbardziej tak poczatkowy pomysl byl wieksze miasto+okolice ;]
LoCoO
Zapraszam Wroclawian I Okolice Na #wroclaw.et Zbieramy Ekipe !!!
Killah
Usagi czy mozesz mi podac na gg (2010386) ile jest typa z naszego miasta Wrocka ? smile.gif Moze uda sie cos skolowac smile.gif
Kle0Sre0
Z Gliwic i okolic też pewnie by się kilka osób znalazło : omega,noone,rydzyk,kleo(ja),tass,sierpik,armageddon,viprek i pewnie jeszcze paru jest ,ale zapewne nikomu się nibędzie chciało znając życie :C

EDIT: zapomniałem jeszcze o radk0 z /sl/ :X
ptOk
QUOTE (Usagi @ 6:25, 24 05 2004)
bueheeh ciekawe ile i jakich graczy wystawi warszawa czy katowice a ile wystawi koszalin czy kielce.

hyhy, usagi zajaczku, zdziwilbys sie ilu wartosciowych graczy maja kielce :> Imo swietny pomysl z ta liga, dobra okazja do integracji
lolol
no to kilka malych wioch - wieliczka, janow lub i kilka innych gra pod nazwa BEZDOMNI...ircxa nie ma ale mozna nas znalesc na #crazy.pl smile.gif....chyba nie macie nic przeciwko?
NoOne
No wiec ja to widze generalnie tak:

Jest wiele miast w ktorych spokojnie mozna zebrac 8 osob, wiec o pierwsze takie miasta jak np Krakow, Gliwice, 3miasto, Poznan, Lodz, Skawina smile.gif, wystawiaja swoje sklady. Wiadomo ze w w/w znajdzie sie ekipa ktora jest w stanie zagrac 6/6.. Do miasta zaliczam caly powiat, zeby to bylo jasne wink.gif Powiat + powiedzmy 30km naokolo.. tu sie mozna umowic bo beda jaja ze slaskiem i do kogo nalezy Ashitaka Marek.Z ZaQ p2p itd..

Dalej odnosnie miast takich jak Katowice, Bialystok itd, jezeli w miescie brakuje np 2-4 ludzi ktorzy potrzebni sa zeby zebrac 6 osob proponuje polaczyc sily okolicy, np dabrowa+katowice etc.. Jednakze tu uwaga jak mowie, prosze nie laczyc a bo nas jest 5 ich jest 7 to sie polacyzmy w stylu Gliwice-katowice.. Mowie my np mamy spokojnie 6 i nie zamierzamy sie laczyc.

Dalej odnosnie warszawy to juz slyszalem rozne pomysly, dla mnie pomysl dzielnicami jest troche juz zbyt rozdrobniony, ale brzeg proponuje prawy i lewy;) tak jak wisla dzieli! biggrin.gif i 2 teamy w ten sposob dla stolicy.

Dalej odnosnie wszystkich pozostalych ktorzy nie weslzi pod jakies duze miasto bo nie zmiescili sie w okregu (30km? moze 50km? cos w ten desen ) proponuje utworzyc jakis team All Stars Reszta wink.gif i grac w kupie po prostu.

Sam pomysl na tyle mi sie spodobal, choc lekko zerzniety z Niemiec bo tam byly juz walki landow, zreszta nawet spektowalem troche tam biggrin.gif, no ale tu chcemy miec lige, wiec moge pomoc w czyms:

1. udostepnic caly regulamin ClanBase ewentualnie jakies zmiany podopisywac
2. jezeli nie macie ani kodera ani nic mozemy stworzyc cala lige na clanbase.com jako Hosted Cup, z 2 supervisorami sedziami itd, przyklad jak to wyglada mozecie znalesc np tu: KLIKAC<- to CUP Polski MOH np.
3. w przypadku ad2. do pomocy wchodzi tez server shoutcast + servery do gry clanbase.com ktore sie namnoza w nadchodzacych tygoniach chyba;)

Wnioski postulaty prosze.

PS: Idle #gliwice.et
esto
pod szyldem clanbase to moze sie naprawde udac i na to licze - jakby co POZNAŃ
buzka
fryta > all ;]
#poznan.et
apatia
no prosze biggrin.gif to sie moze udac biggrin.gif..=]]] a teraz krotka reklama tongue.gif #szczecin.et i tyle w tym temacie tongue.gif :>
LoLeQ
Pomysl fajny,tylko niektore teamy sa baaardzo nierowne dry.gif .Pozatym idle #lodz.et

outsider!
Spoko LoLeQ nie ma problemu, gramy 4Fun :]
R4Gn4k
hmmmm no ja sie w zadnym regionie nie mieszcze :S (niby konin i okolice to 100 tys mieszkancow ale ze 2 graczy jest :S ) czyli osoba taka jak ja wchodzi w sklad bezdomnych czy jak ? :F
blacktyger
#tychy.et biggrin.gif
plz wszystkich z tego piwowarskiego miasteczka, aby się zgłaszali jest nas już 3 =]
Eld
niezly lol biggrin.gif
takie miastowe ffa tongue.gif bo jak przewiduje trenow nie bedzie wink.gif w sumie mialem napisac, ze to bezsensu, ale... moze latem jak bedzie wolne w CB, jesli ludzie nie wyjada na wakacje... to moze ma to jakis sens. z Wrocka i okolic jest Usi, Mysza, Gatess, LoCoo... jakby co, to ja moge byc rezerwowym nie znajacym takty biggrin.gif i mecze gramy na wlasnym boisku, znaczy DoD laugh.gif
InterForcer
biggrin.gif z Gdańsk by sie ekipa napewno zebrała iMo tam to dopiero same pRo graja biggrin.gif np. JA, wpływowy, spec od reklamy biggrin.gif
j!mmy
Yoo zapraszam ludzi z KRAKOWA i okolic na kanał #krakow.et !

Wake up Krakowiacy! Dopiero jest nas 4 huh.gif gdzie jest reszta? dry.gif

Necro
Zapraszam wszystkich z Bydgoszczy i okolic na kanal

#bydgoszcz.et
R4dko
Imo generalnie bedzie duzo dobrych squadow (gliwice, krakow, whitestock itd. [mazury wink.gif]), walki beda z pewnoscia zaciete, ale gliwice i tak roz(słowo na p)i all :>
BTW na niezly pomysl wpadli organizatorzy, zeby zrobic lige miast. imo GL dla nich
dNkN!
ja (cc), sayetan (cc), zis (cc), latexpoland ([CROW]).. i simon (chyba tak się nazywa, wiem, że jest ale nie znam) jesteśmy z jeleniej, więc imo łapiemy się na wrocław biggrin.gif

zapomniałeś jeszcze o czarnuchu, black tez jest przecież z wrocka
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.