No wiec ja to widze generalnie tak:
Jest wiele miast w ktorych spokojnie mozna zebrac 8 osob, wiec o pierwsze takie miasta jak np Krakow, Gliwice, 3miasto, Poznan, Lodz, Skawina

, wystawiaja swoje sklady. Wiadomo ze w w/w znajdzie sie ekipa ktora jest w stanie zagrac 6/6.. Do miasta zaliczam caly powiat, zeby to bylo jasne

Powiat + powiedzmy 30km naokolo.. tu sie mozna umowic bo beda jaja ze slaskiem i do kogo nalezy Ashitaka Marek.Z ZaQ p2p itd..
Dalej odnosnie miast takich jak Katowice, Bialystok itd, jezeli w miescie brakuje np 2-4 ludzi ktorzy potrzebni sa zeby zebrac 6 osob proponuje polaczyc sily okolicy, np dabrowa+katowice etc.. Jednakze tu uwaga jak mowie, prosze nie laczyc a bo nas jest 5 ich jest 7 to sie polacyzmy w stylu Gliwice-katowice.. Mowie my np mamy spokojnie 6 i nie zamierzamy sie laczyc.
Dalej odnosnie warszawy to juz slyszalem rozne pomysly, dla mnie pomysl dzielnicami jest troche juz zbyt rozdrobniony, ale brzeg proponuje prawy i lewy;) tak jak wisla dzieli!

i 2 teamy w ten sposob dla stolicy.
Dalej odnosnie wszystkich pozostalych ktorzy nie weslzi pod jakies duze miasto bo nie zmiescili sie w okregu (30km? moze 50km? cos w ten desen ) proponuje utworzyc jakis team All Stars Reszta

i grac w kupie po prostu.
Sam pomysl na tyle mi sie spodobal, choc lekko zerzniety z Niemiec bo tam byly juz walki landow, zreszta nawet spektowalem troche tam

, no ale tu chcemy miec lige, wiec moge pomoc w czyms:
1. udostepnic caly regulamin ClanBase ewentualnie jakies zmiany podopisywac
2. jezeli nie macie ani kodera ani nic mozemy stworzyc cala lige na clanbase.com jako Hosted Cup, z 2 supervisorami sedziami itd, przyklad jak to wyglada mozecie znalesc np tu:
KLIKAC<- to CUP Polski MOH np.
3. w przypadku ad2. do pomocy wchodzi tez server shoutcast + servery do gry clanbase.com ktore sie namnoza w nadchodzacych tygoniach chyba;)
Wnioski postulaty prosze.
PS: Idle #gliwice.et