warriors
15:47, 30 05 2004
blacktyger
16:30, 30 05 2004
po pierwsze nie radze ściągać modów, bo są sUx!
po drugie albo wchodzisz na server gdzie wiesz ze ow mod sie znajduje i masz w zakładce Options=>Game=>Dwonload wszystko zaznaczone na "Yes" i ściąga Ci automatycznie, albo ściągasz z jakiegoś ftp, http i wypakowujesz do katalougu EnemyTerritory/Etmain
zazwyczaj to folder
a jesli chodzi o skiny (zmiana wyglądu itd. [jescze bardziej sUx!]) to szczerze mówiąc nie wiem :< nigdy nie instalowałem, samo mi się na serverach ściąga
keNOOBie|PL
17:15, 30 05 2004
Hmm... imo
Jak to juz Dankan mooooowil (co prawda w odniesieniu do cfg i map).. etmain jest podstawowym katalogiem i tam et zaczyna poszukiwania... skoro, tak, to wystarczy wklepac taki pk3 do etmain....
2 sprawa: na wiekszosci serkow i tak nie bedziesz miec skinow, voicepakow itp... to zalezy od ustawien i pakow na serku.... (usuniecie tricku z podmienianiem textur itp)... mozesz sobie zalozyc serka i poogladac takowe... i tyle...
PYTANIE
Chciałbym się dowiedziec czegos na temat roznych modow, a w szczegolnosci modu, gdzie walczy sie tylko na granaty... moze ktos wie cos na ten temat.... albo ma adres jakiegos serka.. z gory thx.
Pozdrawiam