Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: "Poszukujemy... kobiety"
Forum Serwisu: Polskie Centrum Enemy Territory > Wolfenstein: Enemy Territory > W:ET Wedlug kobiety
Stron: 1, 2
Usagi
nie zauwazylem wydzwieku erotycznego procz moze starego kawalu w nowej oprawie (btw dobrej oprawie). chodzi mi raczej o: jestem z klanu xxx, szukam dziewczyny do klanu, bo taka dziewczyna w klanie to renoma. booosheee! to jak szukanie korespondencyjne dziewczyny.
smieje sie z tego i smiac sie bede.
a do klanow szukajacych dziewczyn, powodzenia. szukajcie a znajdziecie. znacie te slowa?
ps: a dwusetny post zostawie sobie na jakis naprawde ciekawy topic, niz poszukujemy kobiety...
AdI-O
CYTAT
"Chyba"? "same"? i to miała być autoreklama?  No wybacz, ale nie stawiam na niepewnego konia

Ymma, czy ty masz mnie za Hardcorowca huh.gif laugh.gif ?? Już powoli nabieram formy ale nie jestem jeszcze sprawny na maraton tongue.gif

CYTAT
jestem z klanu xxx, szukam dziewczyny do klanu, bo taka dziewczyna w klanie to renoma. booosheee! to jak szukanie korespondencyjne dziewczyny.

Każdy sposób jest dobry xD Ale tak seryjnie: dla ciebie dziewczyna w klanie to renoma?? To ma być odskocznia od wiecznie gejowskiego towarzystwa. Bo ile można wiecznie pierdzielić (rozmawiać) z samymi chłopami??
Dziewczyna w klanie to zmiana klimatu, z dobrego na jeszcze lepszy smile.gif, a nie autoreklama. To tak jakbyś stwierdził: Dziewczyna=klanowa maskotka ohmy.gif
A chyba nie o to chodzi...
Usagi
nie? to czemu tyle klanow tak usilnie poszukuje dziewczyn do klanu, zaznaczajac ze nie musza miec one skilla? biggrin.gif
a co do wiecznie gejowskiego towarzystwa to wspolczuje... jak chce byc z kobieta, spotykam sie z nia, jak ide pic z ekipa - mieszana, gdybys nie domyslil sie, ide z nia pic, jak gram w et, gram z ludzmi, z ktorymi jestem w klanie.
chyba ze wystepujesz w obronie niesmialych 14letnich chlopcow, ktorzy nawet na czacie nie potrafia pogadac z dziewczynami.
pozdrawiam wszystkich normalnych, szacunek
AdI-O
Twoje odczucie-Yes! Moje odczucie-Nein!
Wspominając o "męskim towarzystwie" mówie o klanie a nie o życiu w miejscowych klimatach ohmy.gif
CYTAT
chyba ze wystepujesz w obronie niesmialych 14letnich chlopcow, ktorzy nawet na czacie nie potrafia pogadac z dziewczynami.

CYTAT
nie zauwazylem wydzwieku erotycznego procz moze starego kawalu w nowej oprawie (btw dobrej oprawie).

Dziwne niezdecydowanie?? ohmy.gif Yo o czym wreszcie mówisz: o flircie z kobietami w klanie czy o grze z przeciwną płcią?? Replay: dziewczyna w klanie to zmiana klimatu z dobrego na jeszcze lepszy. A skill w miare czasu sam sie ukształtuje... jeżeli mamy chęci.

BTW. Twój dwusetny post poszedł na marne.Jaka szkoda smile.gif
Usagi
pod(słowo na p)iles mnie! wykorzystales moj zly humor do proby flamewara! faken, dalem sie podejsc jak dziecko biggrin.gif
pozdro
Black_Rider
A ja kiedyś sobie gram na Gold Rush. Ping około 40. Drugie miejsce w grupie. Biegnę, biegnę, patrzę, a tam jakaś Oberschutze gosia. Myślę sobie: "pewnie jakiś gość udaje". Za chwilę patrzę a tam Oberschutze gosia na 1 miejscu z pingiem 15. Zamurowało mnie. Zabili mnie i 30 s. do respawnu. Przełączyłem się na widok "z gosi" i tak: napadło ją trzech Niemców, rozwaliła wszystkich, wrzuciła granata do pomieszczenia, zabiła dwóch, obróciła się zabiła jednego na górze, obróciła się i... dostała z panzerfausta. Szczena mi opadła i wtedy stwierdziłem, że:
"Jeżeli dziewczyny w coś umieją grać, to robią to bardzo dobrze, przykładają się cholernie do grania i często wychodzi im to lepiej niż chłopakom. Dziewczyny na nauczycielki ET!!!!"

laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif
Black_Rider
A dziewczyna, która chciałaby utworzyć klan z pewnym FLORKIEM i Black_Riderem proszona jest o kontakt mail lub gg.
mail:[email protected]
gg:6261856
AdI-O
Usagi aż tak przytyłeś ohmy.gif No no, a mówią że e-sport to zdrowie ;[
Ale plizz zmień to zdjęcie, bo panie przestaną pisać i zrobi sie gej party huh.gif
Pzdr
Luk
Ja grałem z jedną kobitką na publistyce. Grała naprawde dobrze!! cool.gif Miała 200 Xp na mape laugh.gif
tranx-san
a ja kiedys gralem z z0rika i m0nia na ffa po 2giej w nocy i nie wiem ile mialy xp biggrin.gif
Widze teraz klany poszukuja kobiet bo to "modne" :>
Mnie to ani nie ziebi ani nie grzeje, w epoce rownouprawnienia wszyscy sa rowni i plec nie ma znaczenia wink.gif
Jak jakas kobieta chce dolaczyc do klanu to ok, ale raczej nie wytrzymala by dlugo, faceci sa nie do wytrzymania :>
z0rika
imo omo ;P zaglądają tu i nieśmiali 14 latkowie i bardziej smiali po 20-tce, tematyka tego forum i topików nieco odbiega od ET-> więc każdy jest tu mile widziany nawet "wykorzystany" Usagi biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
kaczor
CYTAT
Jak jakas kobieta chce dolaczyc do klanu to ok, ale raczej nie wytrzymala by dlugo, faceci sa nie do wytrzymania :>

Raczej dziewczyny (kobiety ohmy.gif) :]
;******
[MoNiA]
oj Kaczor posypia sie bany:PPPPPP
sparrow88
no właśnie, ty szowninisto tongue.gif:P
kaczor
CYTAT
oj Kaczor posypia sie bany:PPPPPP

Buahaha ;]]]]]]
z0rika
wiem że się kaczor cieszysz wiem biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
jacoq
Mielismy kobietke w klanie grala lepiej niz polowa squadu biggrin.gif milo tez bylo posluchac na TS'ie biggrin.gif jakiegos spokojnego glosiq a nie wrzeszczacego nie okrzesanego chama krzxyczacego qr** gdzie eng oO
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.