Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: ET to wspaniała gra? :-)))
Forum Serwisu: Polskie Centrum Enemy Territory > Z zupełnie innej beczki > Kosz
Stron: 1, 2
nxs
Witam wszystkich fanów ET . Ja sam do nich nie należę pomimo, że grałem wcześniej w Wolfensteina i trochę w ET. Generalnie trochę mnie denerwują teksty w stylu: "ET to najlepsza strzelanka FPP!" albo "ET to FPP roku!" Czy ktoś grał z Was w Day of Defeat? Wg mnie, i nie tylko, to jest "the best of FPP". Realizm i grywalność nie ma sobie równych. Nie wiem doprawdy co widzicie w ET. Przecież w tej grze:
1. Ciężko kogokolwiek trafić, a jak się trafi to klient ginie dopiero po kilku strzałach.
2. Animacje postaci do bani - wydaje się, że wszyscy biegają w miejscu.
3. Jak ustawi się MG42 , to i tak trudno kogokolwiek trafić. W DOD MG42 po rozstawieniu nóżek to po prostu maszyna śmierci.
4. Koleś po zaliczeniu serii leży i czeka na sanitariusza :-) Po kilkusekundowej rekonwalescencji jest znów świeżutki o gotowy do ataku.
Namawiam wszystkich ET-owców GRAJCIE W DOD-a!!! To jest najlepsza gra FPP tysiaclecia :-))) pozdrawiam
Dodmaniak
ChoX
To teraz wymień kilka rzeczy, które Ci się podobają w DOD - być może mnie to skusi wink.gif
lol
zryty koles jestes

koniec posta ;\
LoLeQ
LOL,jak nie umiesz celowac w glowe to idz grac w co innego,chociaz ET i tak sux.RTCW >all>et
Termit
Ojciec za!@#ales avatara Wojtusiowi biggrin.gif , hmm nxs koleś czeka na medyka i na tym polega cała zabawa i teamplay , pozatym byle p!#@a nie położy całego serwera z mg42
Yogi
QUOTE (nxs @ 11:30, 1 07 2004)
ET. Przecież w tej grze:
1. Ciężko kogokolwiek trafić, a jak się trafi to klient ginie dopiero po kilku strzałach.
3. Jak ustawi się MG42 , to i tak trudno kogokolwiek trafić. W DOD MG42 po rozstawieniu nóżek to po prostu maszyna śmierci.
4. Koleś po zaliczeniu serii leży i czeka na sanitariusza :-) Po kilkusekundowej rekonwalescencji jest znów świeżutki o gotowy do ataku.

ad. 1. Fajnie jak w grze liczy sie troche skilla a nie fart :/
ad. 2. Eeee w multiplayerowych grach raczej nie liczy sie grafika, szczegolnie przy tweaku cfg, a tak btw to dod jest na silniku HL, ktory do nowych nie nalezy (sam widzialem te gre i wyglada gorzej od et imo)
ad. 3,4. realizm < grywalnosc mad.gif
W et chodzi o teamplay i skill a nie o fart, ze koles zabije caly spawn ze snajperki badz mg42.
Estaloth
Imho głupie (słowo na p)enie. Nie podoba Ci sie ET, to graj w DoD. Po to jest tyle gierek by każdy znalazł coś dla siebie. Btw to chyba nieodpowiedni dział na taki temat.

Twoje zarzuty:
1. No sry ale jak nie umiesz strzelać to wiesz, taki bug to możesz wytknac każdej grze, że rts za trudny, ze samachodowka za szybka itd. =]
2. Biegaja w miejscu jak jest pauza albo ktoś ma laga xD, można sie przyczepić, że troche nierealistyczne ale to nie jest gra ktora ma miech, a rok no i to tez nie na silniku x-ray czy doom3. Btw jak Swiety pisał, powiedz po co grasz w gry, żeby patrzec na grafe czy sie dobrze bawić? :C
3. Omfg to już niezle, no jak nie umiesz walić z mg42 to też nie moj problem. Masz w DoDzie łatwiej - graj w DoDa (btw to do mg42 trzeba miec skilla niezlego podobno).
4. Po to medycy mają strzykawki, żeby podnosić, pomysl jakby gra wygladala bez Medow, w obronie zabijalo by sie engow przeciwnika i czekalo do nast. ataku i tak w kółko. Byłoby o wiele łatwiej co nie znaczy, ze lepiej. :C

Podsumowujac, wymieniłeś roznice ET vs DoD. Co nie znaczy ze ET jest gorsze. Być moze w DoDzie biegaja jak muchy w smole a strzal w noge zabija z miejsca, mg42 to maszyna zaglady sama w sobie, medów nie ma bo giniesz i czekasz do konca rundy (jak w CS biggrin.gif ), a grafa i realizm jest 2x lepsze niz w Doom 3. Nie wiem czy tak jest ale wiele ludzi wlasnie za to kocha ET, za to ze nie giniesz po 1 strzale, za to ze medycy podnosza, za to ze mg42 nie ma powera jak c@#! wie co, i za te pokraczne ruchy żolnierzy. =]

Pzdr

Edit: Na silniku HL? Buehehehe to rzeczywiście grafa r0x0z, choć fizyka może być lepsza. ph34r.gif
outsider!
Dobra, nxs, poużywałeś już sobie ? Spoko. Myslisz, ze takimi argumentami z dupy naklonisz nas na zmiane gry ? LOL. Jeżeli ranny nie czekal by na medyka, to po kiego HCUJA są medyki ? Do leczenia wlasnej dupy ? bullshit.

Co to by był k#!@a za FPP, w którym gość padał po jednym strzale ?? Masz do ET takiego moda - et_headshot - tam gdy strzelisz headshota gosc ginie od razu. GL HF. Nawet w Q3 Rocket Launcherem nie zabijesz gościa jednym strzałem, gdy ma full hp.

Btw. żołnierz nie jest świeżutki po uleczeniu medyka, ma od 40 do 80 hp mniej niż normalnie.

Jednym słowem - Olać DoD
LoLeQ
Termit ,to nie av wojtka :C.
nxs
Ok Wielcy Gracze ET :-) Czy ktokolwiek z was grał kiedyś w DOD-a? Wyraziłem tylko swoje zdanie na temat waszej gierki a tutaj od razu prawie bluzgi. Strzelanki multi rajcują mnie nie od dziś, grało się w Quake, CS, UT, Wolfa i wydaje mi się, że taki ostatni nie jestem :-) W mojej kafejce proponuję swoim klientom różne strzelanki. Mają dostęp właściwie do każdej znanej gry, również ET. Oczywiście wśród dzieci króluje CS :-) ale starsi (15 i więcej latek) ciupią głównie w DOD-a i Battlefielda. Kiedy pierwszy raz zobaczyłem tego moda do HL wiedziałem, że to jest to. Sam zrobiłem kilka map do DOD-a i wyobraźcie sobie, że ludzie grają głownie w moje "kultowe" już mapki: dod_bunker i dod_oboz :-) Tak więc, jeżeli nikt z was nie grał jeszcze w DOD-a to serdecznie polecam. Nawet nie wiecie ile jest przyjemności rozpierniczyć jednym granatem trzech kolesi z mg42 w garści w twardym, szarym, szwabskim bunkrze :-). Pozdrawiam wszystkich, również tych bluzgających loli. Hej!
Swiety
QUOTE (nxs @ 10:30, 1 07 2004)
Generalnie trochę mnie denerwują teksty w stylu: "ET to najlepsza strzelanka FPP!" albo "ET to FPP roku!"

Mnie też biggrin.gif

Czy ktoś grał z Was w Day of Defeat?
Wg mnie, i nie tylko, to jest "the best of FPP".

Najlepsza gra fps wszechczasów to imo
1) Q1 - najbardziej dynamiczna - od niego wszystko się zaczęło.
2) Q3
3) RTCW
4) UT
5) Dalej wstawcie sobie co chcecie biggrin.gif : CS, ET, DoD, UT2k3

Realizm i grywalność nie ma sobie równych.

AKurat realizm imo nie oznacza grywalności, wręcz przeciwnie - co własnie widać na przykładzie Cs-a no ale są ludzie których bawią bardzo realistyczne gry.
Imo to żadna przyjemność czaić się, non stop kampić bo nagle ktoś zdejmie mnie jednym strzałem i będe musiał czekać do końca rundy. Wole pograć sobie bardzo agresywnie, gdzie wiem że jak zgine to mnie podniesie med (Wolf) lub mam zaraz respa (Quake)

Nie wiem doprawdy co widzicie w ET. Przecież w tej grze:

1) Nie moja wina że masz skilla z dupy.
2) Widocznie ktoś dał /pause biggrin.gif. No faktycznie animacje są smieszne ale w sumie mam to w dupie. Liczy się grywalność a nie animacja.
3) Kolejna broń dla no-skilli.
4) Właśnie na tym polega cały urok Wolfa - chodzi o teamwork, teamplay. To podnoszenie powoduje że gracze muszą ze sobą współpracować. Medyk podnosi, fops daje ammo medom itp.
nxs
Wiem wiem :-) W DOD-a też sobie nie pograsz bez dobrego team-u, a trafić wcale nie jest tak łatwo, zwłaszcza jak koleś kluczy i co chwile zasuwa sprintem. Naprawdę polecam, wydaje mi się, że DOD jest trochę niedocenioną grą, niestety. I wiecie co zauważyłem? W DOD-a grają głównie ludzie myślący! Naprawdę! Jak do kafejki przychodzą łyse lole z gimnazjum lub "zawodufki" :-) to jedyną grą, którą są w stanie zrozumieć jest CS. A tak na marginesie, to kiedyś namiętnie grałem w Wolfensteina, zwłaszcza an mapie mp_beach. Pozdrawiam.
LouCypher
a kto komu powiedzial ze ET to the best FPP? ET to zajefajny RPG (bez fabuły) z w klimacie II wojny światowej (zdobywanie doświadczenia , klasy postaci, wybór broni, nawet mozna podnosic bronie na polu chwały),
tongue.gif:P:P
dla mnie ET to najlepszy Role playin First person shooter.
Ale mnie pogieło smile.gif
Soker
Fajna dyskusja, Pan nxs biggrin.gif uzywa nawet przekonujacych argumentow lecz do mnie nie trafily ET THE BEST

btw. nxs w et tez jest mp_bicz biggrin.gif
ymma
Tak sobie zaglądam ostatnio coraz częściej do Kosza i ciekawe rzeczy tu się trafiają. Topik ów skazany był od początku by trafić własnie tutaj, ale padło pewne stwierdzenie, które mnie lekko męczy od pewnego czasu czytując róznorakie recenzje gier. A mianowicie chodzi mi o określenie "realizm" gry. Nie wiem, czy nie było to omawiane już kiedyś, ale mam kilka uwag względem tej kwestii.
A cóż właściwie znaczy realizm w grze? Często się porównuje np cs-a do et i stwierdza, że ten pierwszy jest realistyczniejszy. To ja się pytam skąd to stwierdzenie? Nie znam żadnej gry, którą można by nazwać "realistyczną" Bo takowej nie da się po prostu zrobić. Są tysiące czynników, których nie da się wprowadzić do gry, bo po pierwsze jak to zrobić technicznie, a po drugie wprowadzało by to zbyt dużą przypadkowość. Teraz kilka przykładów na to co mam na myśli:
- Śmierć:
1 - miejsce trafienia - (będę mówić dla jasności o broniach podobnych do tych z et) - jak określić ile strzałów i gdzie jest śmiertelnych? No właśnie jak? Jest tak naprawdę bardzo niewiele "śmiertelnych" punktów w ludzkim ciele a i to często zależy od kąta pod którym padnie strzał. Np głowa - tylko strzał w tył potylicy, oraz pod brodę dają niemal 100% pewność na śmierć. Wielu było takich, co próbowało popełnić samobójstwo strzelając sobie w skroń i niestety kończyli często jako warzywka, ale żywi. Do tego dochodzi jeszcze hełm, który również chroni głowę, ale to też zależy od kąta pod jakim padnie strzał. Więc jak to wszystko określić i policzyć? A taki np strzał w nogę. Jest zasadnicza różnica między strzaskanym kolanem, które absolutnie uniemożliwia dalsze poruszanie się, od np przestrzelonej gładko łydki. Trzeba by także uwzględnić strzały w ręce i ramiona, które mogłyby wykluczyć ewentualnie dalsze używanie broni (no i uwzględnić prawo i lewo ręcznych). Korpus - strzał w serce śmierć, a reszta? I tu duża zalezność. Itd i itp. Strasznie dużo tych czynników do uwzglednienia. Zresztą gdyby bronie były aż tak skuteczne to żadna wojna nie trwała by dłużej niż kilka miesięcy bo wyczerpały by się zapasy ludzi. Wystarczy też poczytać ilu żołnierzy w danej bitwie, czy kampani zgineło a ilu zostało rannych ( a przecież nie wszyscy łamali sobie nogi o korzenie w drodze do latryny biggrin.gif ) Pamiętajmy również o pourywanych kończynach od np wybuchów, czy granatów, albo o oślepionych.
2 - reakcja - zależy od stanu w jakim się znajduje trafiony. Adrenalina wydzielana wskutek strachu, złości, szoku może przez pewien okres czasu skutecznie blokować informacje o urazach docierające do mózgu. Efekt? Nawet teoretycznie śmiertelnie ranny człowiek może przez pewien okres czasu nie zdawać sobie sprawy z owego smutnego dla niego faktu tongue.gif Inny natomiast nawet lekko ranny nie będzie nadawał się już do dalszej walki.
Jest ogromna ilość takich czy innych czynników składających się na tak pojmowany realizm, każdy pewnie mógłby przytoczyć dziesiątki podobnych. I nie ma gry, która w większym stopniu od innych by je spełniała. Bo i po co? Gra ma być grywalna, sprawiać przyjemność a nie udawać prawdziwe życie. Weźmy chociażby takie strefowanie - spróbujcie to zrobić w realu biggrin.gif, ale wyobrażacie sobie np. ET gdyby go nie było? ohmy.gif
Realizm moim zdaniem to jedynie klimat danej gry - to to czy bawiąc się nią czujesz się jak aliancki żołnież podczas ataku na wybrzeża Normandii, niemiecki as snajperki, czy co tam kto lubi i czego oczekuje. Na realizm myślę bardziej mają wpływ takie rzeczy jak wygląd plansz, broni, różnych obiektów, czy sam pomysł na grę (pewien scenariusz) A mówiąc o wyglądzie też nie chodzi mi o doskonała jakoś grafiki, co właśnie o to, co trudno mi określić innym słowem niż klimat.
Tak więc podsumowując (już tongue.gif ) z dupy są takie texty, że np DoD, czy CS są bardziej realistyczne od czegoś tam, bo w nich sie ginie po jednym strzale itd. Jak już to mówmy raczej o pomyśle na grę autorów, na różne rozwiązania ich, ale to i tak każdemu bedzie podobało sie co innego.
I tyle. Kto dotrwał do tego miejsca to dał się podpuścić, jest ćwokiem, albo tak sie nudzi, że wpadł w desperację. Może wam to jakoś wynagrodzę. tongue.gif Innym razem.

Ps Mnie to musiało dopiero po....lić, żeby takie cóś wysmarować i to jeszcze w koszu hyhy.
tranx-san
ok w takim wypadku q3 jest bardzo realistyczny bo w 90% przypadkow 1 strzal z raila = 1 kill ? ohmy.gif

gralem w DoD'a! zanim ty jeszcze na swiat wyszedles, gralem w cs'a w wersji 1.0 jak jeszcze wiekszosc z was o nim nie slyszala, gralem w QW, Q2, Q3, UT,ET, tylko w RTCW chyba nie :<... kur.. nawet gralem w dooma i dn3d po lanie :U

imo tutaj jest taka gadka jak np: linux vs windows albo PC vs konsole ohmy.gif

jakis ziom twierdzi ze dod > et, niektorzy pisza ze rtcw > all a jeszcze inni ze et>all
kwestia gustu.. panowie i panie biggrin.gif

Zaraz wam sprowadze ziomka ktory bedzie wam dawal wywod nad realizmem deer huntera albo jeszcze innego twierdzacego ze symalacja jazdy pociagiem to jest dopiero gra!

Moje preferencje sa takie :>
1. QW - niezapomniany, najbardziej dynamiczny FPP swiata
2. Q3 - plazma-jumpy i inny bajerki wink.gif
3. ET - porzadna gra teamowa z elementami 2giej wojny :>

W RTCW nie gralem wiec sie nie wypowiadam.. ale wierze wam na slowo :>

pzdr ymma i ciekawy wywod :>
ymma
CYTAT
pzdr ymma i ciekawy wywod :>

O rany, przeczytałeś go w całości? ohmy.gif Tranx przywracasz mi wiarę w polską brać studencką! biggrin.gif

a i tak Herosi rullez!!!!

no i pzdr pozdrawiającego! biggrin.gif
Juby
CYTAT (tranx-san @ 17:07, 27 10 2004)
gralem w DoD'a! zanim ty jeszcze na swiat wyszedles, gralem w cs'a w wersji 1.0 jak jeszcze wiekszosc z was o nim nie slyszala, gralem w QW, Q2, Q3, UT,ET, tylko w RTCW chyba nie :<... kur.. nawet gralem w dooma i dn3d po lanie :U

a w noge grales kiedys? :s kondolencje
tranx-san
CYTAT (Juby @ 6:44, 28 10 2004)
a w noge grales kiedys? :s kondolencje

gralem i to nawet w klubie, niestety kontuzja zakonczyla moja kariere...

i co lyso ci ? ph34r.gif
[mageta]
ad 1. ciężko ci zabić bo nie umiesz grac.
ad 2. animacja postaci do bani bo masz do bani karte graficzna tongue.gif
ad 3. ciężko ci trafić bo poraz kolejny mówie: "nie umiesz grac"
ad 4. to gra a nie realny swiat. I tak dalej nie umiesz grac.

ogólem: nie umiesz grac. Ale nie martw sie nauczysz sie grac, ale nie w DOD tylko w ET.
Juby
Na necie kazdy ma swinie, gra w klubie sportowym, ma mase pucharow za osiagniecia w netplayu, fajna fure i oczywiscie leb twardy jak kowadlo
ymma
CYTAT
Na necie kazdy ma swinie, gra w klubie sportowym, ma mase pucharow za osiagniecia w netplayu, fajna fure i oczywiscie leb twardy jak kowadlo

A ja nie mam nic z tych rzeczy sad.gif No może oprócz twardej głowy, ale to nie łeb więc nie wiem czy to to samo tongue.gif A bardzo bym chciała zwłaszcza tą furę! Chętnie wymienię tę masę pucharów (jak już będę ją miała) na ową furę. Juby jesteś chętny?
Ps Nie wiem tylko o co cho z tą świnią ohmy.gif . Jestem stara i nie kumam tej waszej murzyńskiej gadki. Oświeci mnie ktoś?
Bobin
CYTAT

Hehe dobrze napisane, 100% racji, nalezaloby jeszcze dodac - nieomylny, dojrzaly, rozsadny, madry itd.
Juby
Świnia to taki skrót myślowy od bardzo ładnej, seksownej dziewczyny.
ymma
CYTAT
Świnia to taki skrót myślowy od bardzo ładnej, seksownej dziewczyny.

Hyhy napisz to w dziale ET Według Kobiety a zobaczymy ile postów na tym forum jeszcze napiszesz tongue.gif tongue.gif tongue.gif tongue.gif
tranx-san
CYTAT (Juby @ 15:33, 28 10 2004)

wtf chcesz sie spierac ? ohmy.gif

jeszcze bym cie hcuju zycia nauczyl... :U

pucharow nie mam, a gralem srednio, nie mialem talentu ale kocham ta gre.. do dzisiaj.. i szkoda ze nie moga w nia grac bo po 15 min gry zdycham jak przyslowiowa swiania... :U

co do lba.. tez nie mam ostrego, mocnego czy jak kto woli :U

fure mam srednia.. ostatnio citroen C5 czy ki hcuj jak sie to pisze... nie wiem.. pijany jestem :< niedlugo bede moze jezdzil passatem 1.8 (przejsciowka ale na gaz)

osiagniec w net playu nie mialem.. chociaz czasami wygralo sie jakis lokalny tuniej w QW czy Q3

a na necie jestem w przeciwienstwie do wiekszosci ludzi normalny... :> wykorzystuje ludzi na pieniadze, sram glownie na to co pisza... chociaz czasami taki wal jak ty zwroci moja uwage.. pomimo tego iz nie wyrozniam skie skillem na naszej wspanialej scenie, lubie mowic/pisac duzo poniewaz sprawia mi to przyjemnosc...
jezeli chcesz zweryfikowac net z realem to zapraszam :U
nie mam 15 lat zeby sie jarac czymkolwiek :U jestem zwyklym szarym czlowieczkiem ktory lubi wypic i po pijaku pisac bzdury.. jezeli ci to nie pasi to blame tranx :<

pzdro ymma... smile.gif i naucz ziomka szacunku do kobiet smile.gif napewno mu sie przyda jak zacznie sie wreszcie nimi interesowac smile.gif

"...there's no money, there's no possesion, only obsession, i don't need that shit, take my money, take my obsession..."
Juby
CYTAT (ymma @ 22:36, 28 10 2004)

Hyhy napisz to w dziale ET Według Kobiety a zobaczymy ile postów na tym forum jeszcze napiszesz tongue.gif tongue.gif tongue.gif tongue.gif

My sie jakos nie klocimy z 'ciachami'
ymma
A słyszałeś kiedyś o solidarności jajników? Straszna rzecz, wierz mi! Nie polecam sprawdzać, nie ma mocnych!!! Nie zdarza się często, to fakt, ale jak już, to żal mi ofiary, naprawdę! biggrin.gif

CYTAT
pomimo tego iz nie wyrozniam skie skillem na naszej wspanialej scenie, lubie mowic/pisac duzo poniewaz sprawia mi to przyjemnosc...

A co ma skill do umiejętności pisania? ohmy.gif Jakoś nie widzę zależności. Bo albo ma się coś do powiedzenia, albo nie i skill nie ma z tym nic wspólnego. Przydaje się również umiejętność pisania o czym niestety wielu zapomina. Osobiście również skillem nie błyszczę, w pisaniu także orłem nie jestem a i tak robie to lepiej od sporej części uber mega skillorów. (tak mi się przynajmniej wydaje - nie ma to jak skromność i konstruktywna samokrytyka tongue.gif ) A poza tym to jest forum a nie mecz i nieco inne umiejętności się tu przydaja.
tranx-san
no niektorzy uwazaja iz zeby miec cos do powiedzenia na tym forum to nalezaloby sie wyrozniac skillowo, poniewaz to nie jest forum dla noobow.. na szczescie to tylko zdanie niektorych..
apropo umiejetnosci pisania... tez nie posiadam.. pisze jakies bzdury.. czesto jak jestem zfazowany i w dodatku nie trafiam w klawiature ;[

a najbardziej lubie pisac w koszu XDDD
ymma
CYTAT
a najbardziej lubie pisac w koszu XDDD

Taaa ja też przynajmniej wiadomo, że dalej ci tego nie przeniosą :DDDDD
Juby
Ja dosyć często spotykałem sie z takim zwalczaniem pisania o byle czym, większośc adminów uważa że od pogawędek na temat koloru obuwia rozmawia się na gadu gadu albo ircu a nie na forach, na forach jakies glebsze tematy musza byc poruszane... moim zdaniem to glupota.

Ymma - co do solidarnosci jajników.. hellysz hell :/ takie cuś to może człowieka dopiero zdruzgotać psychicznie.. my, plemniki bysmy nigdy takiej kampani nie stworzyli. Dlatego trzeba powstrzymywac kobiety od dojscia do wladzy :3

A ci przyslowiowi uber mega skillorowie to ci ktorzy jedyne slowo jakie moga wydusic po pol godzinnej naradzie to 'lol'?
ymma
CYTAT
Dlatego trzeba powstrzymywac kobiety od dojscia do wladzy :3

Taaa jakby Ci to powiedzieć, troszku zapóźno. O parę etapów ludzkiej ewolucjii zapóźno.

CYTAT
A ci przyslowiowi uber mega skillorowie to ci ktorzy jedyne slowo jakie moga wydusic po pol godzinnej naradzie to 'lol'?

Hihiihihi, kucze a ja nie używam właściwie "lol" i tera wiem, czemu mi tak w Wolfa nie idzie. Nic to trza się z tym pogodzić i już, przyjdzie zostać warzywem do końca świata gier komputerowych.
O lol, ale napisałam co? hy, ale lol.
Juby
CYTAT (ymma @ 23:47, 31 10 2004)
Taaa jakby Ci to powiedzieć, troszku zapóźno. O parę etapów ludzkiej ewolucjii zapóźno.

Cholera, ludzie! kobiety to babilon! Nie dajmy sie zwiesc :X

Nie martw sie, ostatnio na pewnym forum, moj stary ziomek stwierdzil ze rofl jest o wiele bardziej mastahiczne :]
tranx-san
so rare, but who cares... ? ohmy.gif

imo kobiety r00x...
ale wiekszosc z tego forum jeszcze jest za mloda zeby sie o tym przekonac...

a ja zamiast lol uzywam omfg bo i tak wiekszosc z ppluf nie wie co oznacza ten skrot ;[

btw ymma ja pamietam czasy na naszym # ircowym jak lecialy bany za kazde "lol" albo "imo" przynajmniej byl porzadek i ludzie pisali jakies sensowne rzeczy...

ostatnio na tym forum wiecej jest "(słowo na p)enia" niez gadania do rzeczy... :/ hcuj wi.. pewno sam sie do tego przyczynilem.. ale jest recesja na rynku wolfowym i nic sie nie dzieje :/
Juby
Juz nawet twoich postow czytac nie musze. Sa albo o tym ze nikt nie wie o kobietach tyle co ty albo ze recesja w wolfie.. ile jeszcze topikow zainfekujesz tym :s
ymma
Właśnie Tranx ty tylko o babach i recesjach i piciu, a jest przecież tyle innych ciekawych tematów - np. faceci, kosmetyki i nowy model AK74, ale na takie pogawędki nie ma co liczyć niestety sad.gif Wiadomo - recesja na rynku wolfowym. biggrin.gif
K@F@R3K
buhaha dobre dod wymiata? buahah(salwa śmiechu co by sciane rozwalila w mak) gralem w dod i po 5 minutach mi sie serdecznie odechcialo powody no problem juz wymieniam
1 w dod nie da sie normalnie grac bo jak mozna wytlumaczyc ze stoisz od przeciwnika ok 1 metra walisz seria a i tak ANI JEDEN POCISK go nie trafi odrzut zryty na maksa
2 no ja pierdziele ale mapy sa takie denne ze mi sie chce na ich widok zygac ogolnie grafa do dupy
3 a gdzie w dod masz taktyke?mhy?? w ET kazdy ma własne wazne zadanie do wykonania np. bez meda zaden atak sie nie powiedzie a w dod sobie kazdy lata jak chce tak bez celu tylko zeby sobie fragi nawijac (zreszta to niemozliwe opisalem to w punkcie 1)
4 mapy sa zle przemyslane bo jak mozna powiedziec ze jak sie wejdzie kolo respa przeciwnika to cie zabija jakis durny mg w scianie? idiotyczne jak niewiem
5 na mapach zwlaszcza tych miejskich sa istne labitynty wiec trzeba non stopsie szukac zeby jak tako grac
ogolnie mowiac dod byl tworzony dla amatorow i sam dod jest dla lam i amatorow jednym słowem
[SIZE=7][COLOR=red][B]GRAJ W ET BĘDZIESZ WIELKI! ET 4EVER DOD DO KOSZA NIECH SOBIE W NIEGO LAMY GRAJĄ!
falubaz
CYTAT
buhaha dobre dod wymiata? buahah(salwa śmiechu co by sciane rozwalila w mak) gralem w dod i po 5 minutach mi sie serdecznie odechcialo powody no problem juz wymieniam
1 w dod nie da sie normalnie grac bo jak mozna wytlumaczyc ze stoisz od przeciwnika ok 1 metra walisz seria a i tak ANI JEDEN POCISK go nie trafi odrzut zryty na maksa
2 no ja pierdziele ale mapy sa takie denne ze mi sie chce na ich widok zygac ogolnie grafa do dupy
3 a gdzie w dod masz taktyke?mhy?? w ET kazdy ma własne wazne zadanie do wykonania np. bez meda zaden atak sie nie powiedzie a w dod sobie kazdy lata jak chce tak bez celu tylko zeby sobie fragi nawijac (zreszta to niemozliwe opisalem to w punkcie 1)
4 mapy sa zle przemyslane bo jak mozna powiedziec ze jak sie wejdzie kolo respa przeciwnika to cie zabija jakis durny mg w scianie? idiotyczne jak niewiem
5 na mapach zwlaszcza tych miejskich sa istne labitynty wiec trzeba non stopsie szukac zeby jak tako grac
ogolnie mowiac dod byl tworzony dla amatorow i sam dod jest dla lam i amatorow jednym słowem
[SIZE=7][COLOR=red][B]GRAJ W ET BĘDZIESZ WIELKI! ET 4EVER DOD DO KOSZA NIECH SOBIE W NIEGO LAMY GRAJĄ!

Nie no musze odpowiedziec. Jestes ograniczonym przedszkolakiem, a twoje argumenty sa gorsze od populizmow samoobrony.
CYTAT

a et dla zawodowcow? bo jak narazie nie widze.

ale wogole k#!@a co ty wypisujesz czlowieku, idz sie lecz.

Caly twoj post mozna wytlumaczyc tylko tym ze cod kosztuje 99pln (czy ile tam) a et 0.
KOD
GRAJ W ET BĘDZIESZ OGRANICZONY!
blacktyger
im0 dod singiel > all ale multi sux :C
tranx-san
CYTAT (Juby @ 13:44, 2 11 2004)
Juz nawet twoich postow czytac nie musze. Sa albo o tym ze nikt nie wie o kobietach tyle co ty albo ze recesja w wolfie.. ile jeszcze topikow zainfekujesz tym :s

muahahahahaha ohmy.gif

to nie czytaj.. ja twoje posty czytam i smieje sie po nocach ...

ymma... tu jest hyde park to o czym mam pisac ? :<
mozemy pogadac o facetach ale w sumie to malo o nich wiem.. bo sie z nimi nie zadaje ;[ sa za bardzo brutalni..
pic - pije kazdy

co do recesji w wolfie.. no imo jest mala recesja.. nudy ogolnie, nawet flejmow na forum nie ma, w cb pl nie ma afer, zostaje sama gra tylko, ktora powoli staje sie nudna... albo trza se przerwe zrobic albo znalezc cos innego

nie infekuje topicow Juby, ty infekujesz topiki, swoim parafialnym belkotem ;[
K@F@R3K
falubaz odbilo Ci? probowalem rozgrywki w dod i nikt sobie nie mogł trafic bo mowie ze jest odrzut i specyfika broni do bani a ze tego niezauwazasz to twoj problem no i na koniec takie cos

GRAJ W DOD BĘDZIESZ LAMĄ!

biggrin.gif n/c sam niewiem o co temu falubazowi chodzi? ze niewidzi jakie dod jest zryte a no i pozdrawiam cie bo widac ze chodzisz do klasy obok wiedzialem ze w smerfach jest taki "ktoś" laugh.gif a no i pozdrawiam cale przedszkole z smerfami wlacznie(no i falubazem) tongue.gif

P.S nie przejmuj sie kazdy ma odbicia ofkoz! rolleyes.gif
falubaz
dokladnie. przejmuje sie toba jak zapachem mego gowna.

KOD
I'm not a law obeyer, so you can tell your mayor
I'm a non-stop, rhythm rock poetry sayer
I'm the rhyme player, the the ozone layer
A battle what? Here's a bible so start your prayer

tyle mam tobie do powiedzenia
tranx-san
owned ? ohmy.gif

ee tam falub ja sie przejmuje bardziej zapachem mojego gowna niz tym kolesiem.. bo jak sram i spuszczam kabana i jak !@#ie to spadam z kibla jak najszybciej.. bo kto lubi w smrodzie siedziec ?

sry stary kafarku, ale sam jestes zryty jak ten dod.. to ze tobie sie jakas gra nie podoba nie oznacza to ze masz prawo ja krytykowac i wciskac innym ze dod to gowno bo twoje odczucia z tej gry sa jakie sa.. formuuj swoje opinie w inny sposob... bo kto bedzie chcial to i tak sobie pogra w doda a twoje zdanie ma wdupie smile.gif

ja np probowalem rozgrywki w deer huntera i musze stwierdzic ze ta gra rooox a ty jestes nabem i grasz w jakies zdupy et ohmy.gif

i zmien sobie podpis na taki: graj w et, a bedziesz mial zanik miesni :[
Adolf1
ALe kurcze pamietacie czasy CS-a jak kiedys to wszyscy wymiatali ta gra to byla poprostu bajka. A teraz przyszedl czas Na ET ;/ chodziasz scena CS duzo przeszla i nadal sie trzyma i nadal raczej bedzie. Quake 3 tez jest fajna kultowa sczelanka duzo jest ciekawych tytulw FPP na rynku ale w sumie dla niektorych GRA najelepsza FPP jest ET dla niektoch UT a dla innych Half LIfe to juz zalezy od gustow a jak wiemy o gustach sie nie dyskutuje.
evil_lord
CYTAT (tranx-san @ 9:39, 28 10 2004)
moja kariere...

hi hi
tranx-san
CYTAT (evil_lord @ 15:37, 2 04 2005)

hi hi

0/8 zglos sie ? laugh.gif
evil_lord
CYTAT (tranx-san @ 4:15, 9 04 2005)
0/8 zglos sie ?  laugh.gif

szkoda ze to tylko ty, napisałbym 233 zgłoś się :E

zresztą ja cie jadę nożem ! x]
tranx-san
ale nowosc... wszyscy mnie jada nozem imo... ale przynajmniej nie wolaja na mnie 0/8 zglos sie tongue.gif
evil_lord
juz cie nie kocham :E
blacktyger
ja jestem imo 0 / 8 / 24

:c
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.