Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Wasze ulubione picie
Forum Serwisu: Polskie Centrum Enemy Territory > Z zupełnie innej beczki > Hyde Park
Stron: 1, 2
n'GP PapUs
hmm racja ze kazdy alkohol nie tylko sie rozni smakiem ale tez dzialaniem ph34r.gif kiedys jak pewnie wiekszosc preferowalem tanie winka i tanie nalewki w plenerkach z kumplami jednak na dizen dzisiajeszy stwierdzilem ze zoladek moj zaczal szfankowac po tych pieknych latach. Zreszta mocny to trucizna imho. Teraz na starosc preferuje piweczko, odswietnie tylko wodzie, romantycznie martini lub gin+tonic+sok graphefrutowy lub ananasowy+lod, gdy jestem wqriwony i chce dac komus w ryj to pije tequille (raz na pare lat taki agresor). Jednak zmienilem juz zainteresowania i teraz nic mi nie zastapi dobrego joincika + piwko. Najlepszy relaks smile.gif))
BoB3R
Lubie wszysko co ma procenty i jest tańsze niż 5 zł =DD no dobra moze byc do 6 zł ale ni c@#!a więcej =D a najleprzy trunek to Lipa z miodem w kwadratowej butelce neiwiem czy ja jeszcze robia =DD no i winka siarczowodory i najleprze z tej matki to Marysa albo Chery =D o jeszcze 18 ^^
Hater502
Jak z siarczowodorow to polecam Granat z Zielona Nalepka albo Komandosa(sponiewieraja),a i U-bocikiem nie pogardze z piwek to polecam Kozela czeskiegoi tej samej narodowosci Zlatego Bazanta:)
n'GP PapUs
imho Zlaty Bazant jest słowacki wink.gif a jesli chodzi o smak to fakt czeskosłowackie browary sa niezle jezeli brac pod uwage po co sie je pije wypadaja miernie. Ilez mozna chodzic do kibla trzezwo biggrin.gif
Hater502
Racja slowackie pomylilo mi sie. Ale smokowo sa jak dla mnie pierwsza klasa, jak sie chce nawalic to ze slowackich trunkow ole vudke w puszce(tak tak tam cos takiego jest!)smile.gif
Bongo
ja to generalnie jak jest impreza albo chociaz okazja do imprezy to alkoholem nie pogradze (zadnym tongue.gif) , ale najchetniej pije piwo jasne np. Tyskie,Lech,Krolewskie^^ i biale wina kalifornijskie, za mocnymi trunkami nie przepadam :|, chociaz przy jakiejs okazji tez fajnie sie uchlac gorzala :], tak po polsku smile.gif. Hmm a co do palenia to moj nick jest dosc wymowny wink.gif
Zduneq
CYTAT (Dud @ 6:58, 13 08 2004)
Nalewka Agropol r00x  biggrin.gif

I widze ze nie tylko ja pijam te agropoliki:]Kozak alpagi(cena max.6zl).Na poczatku w topicu bylo o ilosci po jakiej sie "czuje sie Bogiem".Szczerze to jeszcze nie doszedlem do takiego stanu bo albo zabraklo czasu/alkoholu lub poszedlem pogadac z wielkim uchem wink.gif Drinkow nie pijam bo to syfff(ew. ubocik do browarka).Browar Leszek i wareczka czerwona are good.Napojow alkoholo podobnych typu Teqila nie ruszam bo to syff.Mialem okazje kilka razy pic i Teqili nie tkne ani na cynamon juz nie mam ochoty(pilem z 6 miesiecy temu).Powoli zaczynam chyba miec wodowstret(wstyd sie przyznac sad.gif ) bo co wypije to albo wielkie ucho mnie wola albo nie wchodzi.Jak jush pije wodzie to tylko Polska(patrotyzm i przystosowanie naszych organizomow do "norm" Polskich biggrin.gif ) bo te zagraniczne syfy:Bols itp.(Maximus mi zasmakowal ale tylko 2razy dalem rade pic) nie nadaja sie do picia.Nie polecam z poslkich wodek żubrówki(kiedys najlepsiejsza wodeczka) to teraz podrabiaja, to samo z Sobieskim(kiedys butelke 0,5 pilismy w 3 dni!!Nie nadawl sie do picia!!! mad.gif ) .Nie ma dobrej wodki na rynku.No moze poza gorzka zoladkowa ktora jest kozak cool.gif .Te z "nizszej" polki sa naprawde niezle.Bo nie oplaca sie ich podrabiac tongue.gif

Btw, mam 19 lat i troche sie juz wypilo biggrin.gif , moze to przepicie???
tranx-san
ostatnio mam nowego faworyta

"balsam Pomorski"

ladnie wchodzi, jedyny minus, po wiekszym spozyciu daje bole brzucha...
ale za to zaw alc. 40% biggrin.gif!
robak
ja preferuje ocywiście TYSKIE, a jeśli chodzi o trunki mocniejsze to wściekłego psa
sok malinowy + 5 kropel tabasco + 100 Smirnoffa biggrin.gif
Kiler
Kolejny ciekawy topic w HP.
Gorzała:
*Finlandia
*Nermiroff-wódka z paryczkami chilli chyba w butelce
*Bolls - mają ładne szklanki
*Jan III Sobieski - tylko wtedy jak gram w gry historyczne

Piwo:
*EB - jedyne szlachetne piwo w tych czasach
*10,5 - już nie ma,ale było na równi z EB
*Lech Czerwony,Tatry,Dębowe i reszta poza ŻYWCEM(jest jak woda)

A winka to co idzie ale poza jakimiś za 2,50 tylko za 2,80.

To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.