Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: dlaczego gracie w ta c@#!owa gre?
Forum Serwisu: Polskie Centrum Enemy Territory > Wolfenstein: Enemy Territory > W:ET Ogólne
Stron: 1, 2
c0m4r
XP to podstawa, ponieważ dzięki niemu mamy takie wyniki w Wolfie. Im więcej XP tym lepsza kondycha, więcej Życia (u medyka) i sprawdzniejsza gra wink.gif

Ale trzeba pamiętać o tym, że gra w Wolfa to nie gra w CSa gdzie gra się na to kto ma więcej fragów... (Czyli w Wolfie XP) Ja np. jeśli widze, że na mapie jest zastój (np. trzymają nas na respawnie zbyt długo na goldrushu) grając medem, biore enga i przeciskam się bokiem niszcząc barierę, stawiając miny... Próbóje jeszcze coś uratować wink.gif Fakt wkurzam się ciągle, że zbieram heda przy wyjściu z respa albo obrywam z pfa ale trzeba mieć więcej wiary w siebie i biec dalej !

Pozdro ;}
Dud
fajny post o niczym comar tongue.gif
falubaz
CYTAT
Fakt wkurzam się ciągle, że zbieram heda przy wyjściu z respa albo obrywam z pfa ale trzeba mieć więcej wiary w siebie i biec dalej !

Ale nie pomysle i nie zmienie spawna, bo jestem z!@#any.

CYTAT
XP to podstawa

podstawa to nie byc kretynem i myslec
Buli
gram w to co mnie jara a co mnie obchodzi co inni o tym sadza
tranx-san
CYTAT (comar @ 8:07, 21 10 2004)
XP to podstawa, ponieważ dzięki niemu mamy takie wyniki w Wolfie. Im więcej XP tym lepsza kondycha, więcej Życia (u medyka) i sprawdzniejsza gra wink.gif

Ale trzeba pamiętać o tym, że gra w Wolfa to nie gra w CSa gdzie gra się na to kto ma więcej fragów... (Czyli w Wolfie XP) Ja np. jeśli widze, że na mapie jest zastój (np. trzymają nas na respawnie zbyt długo na goldrushu) grając medem, biore enga i przeciskam się bokiem niszcząc barierę, stawiając miny... Próbóje jeszcze coś uratować wink.gif Fakt wkurzam się ciągle, że zbieram heda przy wyjściu z respa albo obrywam z pfa ale trzeba mieć więcej wiary w siebie i biec dalej !

Pozdro ;}

urzekla mnie twoja historia komarze :>

tak tak xp to podstawa... normalnie jak w rpgach.. im wiecej p tym wyzszy lewel i wymiatamy... nic nas nie powstrzyma biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

nie ma jak serwery xpsave na szrubie gdzie bez kitu mozna pokazac noobkom swoja wyzszosc!

lol ?

jak jest zastoj na goldzie to biore meda i gram na fragi czy tez ratio zeby sie pozniej spuszczac przy swoich pr0 wynikach :>

btw: jak to nawiazuje to dematu "czemu grasz w ta hcujowa gre" - topiku zalozonego przez starych old schoolowych pr0 graczy rtcw, ktorzy et nie trawia ? ohmy.gif

btw nie kumam tego.. jak im wiecej xp tym lepsza kondycha ? ohmy.gif mialem kilka razy adrenaline medem, ale to chyba nie o to chodzi ? ohmy.gif

mialem napisac pr0 dlugi wywod na temat : skad sie tacy ludzie biora.. ale jestem za trzezwy.. widocznie wino wisniowe stracilo juz swoj urok wiec nie podziele sie z wami swoimi przemysleniami... trudno :/

mialem jeszcze zapytac o jednop.. co ma ilosc fragow do gry w csa? w kazdej grze sie liczy liczba fragow.. moze w wolfie ci sie wydaje inaczej bo mamy to durne xp ale jezeli ktos wybije kilka razy spwana wroga to np na oazie droga do dzial jest wolna a w wolfie chodzi o wykonywanie obj a nie o xp :U
w cssie natomiast chodzi tez o wykonanie obj chociaz gdy wybijemy caly teasm wroga to automatycznie wygrywamy... zreszta niech ic ludzie odp za csa zjada dupe bo ja nie mam ochoty ani sily...
ide dalej pic... bo nie mam juz sily czytac tych bzdur.. bzdur tego pana jak i swoic :>

pzdr :>
c0m4r
Hmm uznacie to za śmieszne ale zmieniłem poglądy wink.gif
Nie ma rzeczy NAJWAŻNIEJSZEJ w wolfie i macie racje, napewno nie jest to XP. Trzeba po pierwsze: Dobrze celować i strzelać, mieć opanowane mapy, wiedzieć co zrobić w danej sytuacji... Wróćmy jednak do topica. W Wolfa gram bo lubie, poza tym to jedyna gra sieciowa, w którą tak chętnie gram, a sama gra wychodzi mi całkiem nieźle ;}

Nie bulwersujcie się już tak tym moim postem, pozdro wink.gif

Ano właśnie, btw. Pozdro for MuCha :} To On mnie wiele nauczył wink.gif

pozdro!
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.