urzekla mnie twoja historia komarze :>
tak tak xp to podstawa... normalnie jak w rpgach.. im wiecej p tym wyzszy lewel i wymiatamy... nic nas nie powstrzyma
nie ma jak serwery xpsave na szrubie gdzie bez kitu mozna pokazac noobkom swoja wyzszosc!
lol ?
jak jest zastoj na goldzie to biore meda i gram na fragi czy tez ratio zeby sie pozniej spuszczac przy swoich pr0 wynikach :>
btw: jak to nawiazuje to dematu "czemu grasz w ta hcujowa gre" - topiku zalozonego przez starych old schoolowych pr0 graczy rtcw, ktorzy et nie trawia ?

btw nie kumam tego.. jak im wiecej xp tym lepsza kondycha ?

mialem kilka razy adrenaline medem, ale to chyba nie o to chodzi ?

mialem napisac pr0 dlugi wywod na temat : skad sie tacy ludzie biora.. ale jestem za trzezwy.. widocznie wino wisniowe stracilo juz swoj urok wiec nie podziele sie z wami swoimi przemysleniami... trudno :/
mialem jeszcze zapytac o jednop.. co ma ilosc fragow do gry w csa? w kazdej grze sie liczy liczba fragow.. moze w wolfie ci sie wydaje inaczej bo mamy to durne xp ale jezeli ktos wybije kilka razy spwana wroga to np na oazie droga do dzial jest wolna a w wolfie chodzi o wykonywanie obj a nie o xp :U
w cssie natomiast chodzi tez o wykonanie obj chociaz gdy wybijemy caly teasm wroga to automatycznie wygrywamy... zreszta niech ic ludzie odp za csa zjada dupe bo ja nie mam ochoty ani sily...
ide dalej pic... bo nie mam juz sily czytac tych bzdur.. bzdur tego pana jak i swoic :>
pzdr :>