Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Mod True Combat Elite ?
Forum Serwisu: Polskie Centrum Enemy Territory > Wolfenstein: Enemy Territory > W:ET Mapy i mody
Whit3ncjusz
Jak wam sie ten modzik podoba ? jak dla mnie wypas ? : )
Juby
Bardzo miodna gierka. Ingram robi z niej dooma biggrin.gif ale narazie sporo bugow i wiele rzeczy musi byc naprawione, zapowiada sie niezla alternatywa od et
TgcRap4
Kolejna no-skillowa cs'o podobna gra, c@#! z czyms takim :/
Juby
No skillowa? biggrin.gif Przeciez tam trzeba sie niezle namachac zeby w kogos trafic, jedyny moment gdzie nie musisz celowac to sam na sam na odleglosci 20 centymetrow z ingramem w reku.. widac ze nie grales
[mageta]
Jak dla mnie to super. Miod i orzeszki^^. Pomysl z brakiem celownika jest imo super. Smiechowo jest jak kogos w grze napotkassz i nie umiecie w siebie trafic. Bronie i postacie tez fajne. Mapy jak narazie mogly byc troszke lepsze, ale to sie napewno zmieni. Z niecierpliwoscia czekam na wersje Beta 1.0. Naprawde warto w nia zagrac. Wciaga i jest ciekawa. Juz zaczynam sobie do niej CFG robic. Ale napewno od ET nie odejde. Jezeli CS: Source bedzie taki jak True Combat Elite to tez w niego bede gral.
pr0.w12.truecombat
hmm... po wypowiedziach, takich ze to kolejna n0skillowa gra to mnie nierwica bierze... True Combat Elite to konwersja najbardziej realnego modu na Quake III Arena... jak nie grales to sie wypowiadaj...

W sumie kiedys jak gralem w TC to bylem na 60th miejscu w ogolnoswiatowym rankingu tego modu, moje byle tam klany to CC no i pr0... ale teraz robie mala reaktywacje i wracam do nałogu biggrin.gif

Widze ze grywa w tą wersje tez duzo graczy z wersji 1.2 q3a co mnie bardzo cieszy :] ..... jest duzo n00bów przez co gra traci charakter ... no ale i tak jest wypasiona biggrin.gif powodzenia... spotkac mnie mozecie pod nickiem pr0.w12
Remik
Brak celownika - Zrób przybliżenie i w miejscu gdzie masz kropkę celownika na ekranie narysuj markerem własny celownik. Skutkuje bo jestes szybki możesz robić strafy i wiesz gdzie celować, nie musisz trzymać broni w pozycji strzeleckiej. Proste ???
misiu
Tak sobie czytałem ten temat, i zauwazyłem, ze ktoś napisał, cytując " Kolejna no-skillowa cs'o podobna gra".
Może TC:e nie jest świetną alternatywą dla graczy ET, gdzie "styl" gry jest bardziej dynamiczny, a pojedynki 1vs1 wymagają troche innych umiejętnośc. Jednak dla graczy CS'a, lub innych gier, w których skill strzelecki nie jest az tak ważny, jak umiejętnosc dobrego ustawienia się, wyczekania przeciwnika, czy dobrego krycia kolegi, ta gra może się świetnie prezentować. Osobiście w ET gram bardzo rzadko, wręcz sporadycznie, jestem za to graczem Americas Army od paru lat i powiem szczerze, że TC:e bardzo mi przypadł do gustu. Od czasu do czasu z przyjemnością zasiadam wieczorkiem, co by "pobrać" paru niedoświadczonych graczy (których, bądź, co bądź jest wielu wink.gif ).

W tc:e gram pod nickiem -misiu, lub kiedyś -mj.mis.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.