Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Gry MMO
Forum Serwisu: Polskie Centrum Enemy Territory > Z zupełnie innej beczki > Hyde Park
Stron: 1, 2
blacktyger
haha !:D wy się chyba lubicie jeden opowiada o drugim ;]

tak kojarze, nawet mu wiele zawdzięczem :>
logres
Knightsonline > ALL zwłaszcza na i po 60 lvl biggrin.gif:DDDDDDDD
WoW > All fajne choc tylko 5 lvl mam xO
A et trudno miało swoją erę ale myslę , że właśnie zbliża się jej koniec . Nie wiem co sie dzieje na scenie et zarówno polskiej jak i europejskiej( nie grałem w to już chyba z 4 miechy tongue.gif) . Czasem lookam na stronke et.pl (bo jest spoko) i widze coraz mniej newsow o polskich rozgrywkach .
Po 2 coraz częściej w ko spotykam starych etplayorów , którzy potwierdzają moje gdybania .

KK THx bye no/ofence ale MMoRPG zaczynają dominować wśród graczy (może twierdze tak bo mnie w et za bardzo bili biggrin.gif - hcuj wie sleep.gif).Obojetnie co wymienicie kazdy bedzie miał racje. Każdy MMoRPg jest w pewnym sensie dobry i innowacyjny (grafika , dźwięk , grywalność) . Więc imo nie ma co wymieniać gier the best of .... tylko zagrać w każdą i czerpać taką samą radość jak z poprzedniczek O_o smile.gif
blacktyger
coś w tym jest bo jak dziś na jakimś serwie rzucilem (serwie et) że mam przerwe bo gram w mu to odezwalo się 6 innych slotów że oni też ... w ogóle ciężko spotkac kogoś kto grając w et nie grał - nie gra w mmo. Ale nie zgodze się 2 rzeczach

-et.pl nie ejst spoko - zadnych newsów
-et nie upada
Spl!nt3r
WoW kick da ars !

CYTAT
WoW > All fajne choc tylko 5 lvl mam xO

Na jakim serwie grasz smile.gif Mam 50lvl to może ci pomoge cool.gif
blacktyger
K U R W A !

I c@#! stało się. Wciągnołem się w L2 :OOO Tranx i spółka zapłacicie mi za to !:[
Shynshylla
Tygej to pewnie spotkam twoje gejowskie truchło gdzieś w krzakach , skomlącego o rez . biggrin.gif
xaxaxaxaxa
ymma
blacktyger napisz kim grasz, a powiem Ci kim jesteś! I czy bywasz na wentylku, to Ci podokuczam oralnie ^^

CYTAT
Tygej to pewnie spotkam twoje gejowskie truchło gdzieś w krzakach , skomlącego o rez .

true true i że ponownie zacytuję Shynshylla - xaxaxaxaxaxa

blacktyger
na wentylu nie siedze bo kampicie jakies ohaslowane kanaly i jestem sam :<

a poza tym zapewne mam inny server (versje gry mam C2) wiec raczej sie nie spotkamy :<

a gram Human magic ; ]
evil_lord
niewierni...

wow > all

od miesiąca nie grałem w et, coraz mniej interesuje sie sceną... to chyba świadczy o wszystkim :E
tranx-san
\o/

mojastara>all

wow, l2, et ssie btw i tbh

get real life Oo

kkthxbye?
falubaz
moja stara > wasze stare i stara tranxa
rtcw>et
et<all
splash damage<k#!@a prokom
robota u starego<all

i zeby nie bylo off topic mmo sux eot

nie grajcie w et i jakies wowy, linejdze, zasilajcie dialog rtcw
blacktyger
czepianie sie straych > wasze ryje

l2>mmo

real life = l2 xD
R4dko
chillout, kids ! skonczcie te k#!@a jazdy po rodzicach do stu tysiecy diablow.

dobra dosyc tego... z mmorpgow gralem w wowa, guildwars i ko. najlepiej sposrod nich wypada wow imo. gw to takie diablo z podzialami na zony ("loading" sic !), ko troche nudne... wow natomiast wciaga jak diabli, zwlaszcza na magicznym serwerze pvp. jedyne co smuci to to, ze mam malo czasu. all znajomi juz na 60tkach lataja, a ja gdzies w tyle, bo na 47 :/
evil_lord
CYTAT (R4dko @ 14:45, 24 05 2005)
chillout, kids ! skonczcie te k#!@a jazdy po rodzicach do stu tysiecy diablow.

dobra dosyc tego... z mmorpgow gralem w wowa, guildwars i ko. najlepiej sposrod nich wypada wow imo. gw to takie diablo z podzialami na zony ("loading" sic !), ko troche nudne... wow natomiast wciaga jak diabli, zwlaszcza na magicznym serwerze pvp. jedyne co smuci to to, ze mam malo czasu. all znajomi juz na 60tkach lataja, a ja gdzies w tyle, bo na 47 :/

dobrze gada , piwa mu !
tranx-san
przykre, wow wciaga, ok zgadzam sie.,. niestety ale najbardziej smutne jest to iz trzeba za ta gre placic miesiecznie duze pieniadze co uwzam za glupote.. ffs placic miesieczny haracz za to ze moge sobie pograc? a musialem zaplacic te 1xx zl zeby sama gre kupic :C ?

pogram sobie na prywatnych serkach, c@#! ze polowa rzeczy nie dziala, trudno

niestety dobre gry mmorpg sa platne, a wydawanie pieniedzy na gry jest dla mnie szczytem glupty.. jezeli mialbym wybierac pomiedzy piwkiem z dobra zabawa ze znajomymi na miescie a siedzeniem i traceniem czasu na gre typu wow gdzie w pewnym momencie padnie im baza sql i wszystkie postacie pojdasie przyslowiowo.. je.bac
blacktyger
jest duzo bezplatmnych gier (mmo) calekiem dobrych (imo l2, mu), wiec o so hozzzi?
tranx-san
gra w l2 na private serkach gdzie jeszcze niema pelnego c1 a juz na oryginalnych jest c3 (gg btw).. mu ragnarok czy inne bazyliszki,sry ale mi zalezy na uber mmorpgu, te gry nie daja mi satysfakcji.. zreszta 90% platnych gier jest 100x lepsza od swoich bezplatnych odpowiednikow.. wystarczy wziasc na przyklad bezplatne et i platny battlefield.. et zero supportu. od tworcow po 2 latach wychodzi nowy patch ohmy.gif?.. do battlefielda bylo juztyle stuffu ze trudno to wszystko policzyc

tak jak argumentowalem to wczesniej.. za cos dobrego trzabulic.. ok zgadzam sieale jednorazowo.. ale nie jakis zdupy abonament :X
jest to przykre wiec nara :[
R4dko
co kto lubi. ja tam juz wole zaplacic niz kitrasic sie na "darmowych" serwerach. ciekawa opcje tez oferuje GuildWars (jednorazowa oplata za program w pudelku), ale ta gra to nie dla mnie niestety.

greets
monitorexx
przecież MU online to spoko gra www.muonline.com
darmowa, mało do ściągania i nie skomplikowana wink.gif
tranx-san
ostatnio ostro pogrywamy w bilarda 3d biggrin.gif

polecam.. l2sieprzy tym chowa.. moze to nie mmorpg,ale tez sie dostaje expaza wygrywanie :c

SCIAGAC I GRaC W BILLARDA 3D ITS TOTALLY FREEE !!!!!11111ONEONEONE
blacktyger
tranx gdzie sie Twoje spacje podzialy o0

btw w l2 tez juz nie gram bo zbyt czasochlonne, wrocilem do starego mu :>

ale teraz i tak najwiecej czasu poswiecam na gta sa, wiec i mmo i et idzie na odstawke na jakis miesiac :>
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.