Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Jaka jest wasza ulubiona mapa?
Forum Serwisu: Polskie Centrum Enemy Territory > Wolfenstein: Enemy Territory > W:ET Mapy i mody
Stron: 1, 2
MorFeuS
TheOtherS!de www.clanbase.com i zobacz sobie jakie mapki są grane w OC i EC ;D
DJ FIGA
Wszystkie mapy jak nie ma lagów biggrin.gif
:P :P

Pozdro biggrin.gif
QbicA
Supply,Adlerek,Frost,b4 ok
Oaza i base SSie
reszta bez zdania jesli msuze grać zagram :)
szopen#
supply, venice(mimo zarcia fpsow), base i b4
Macho
Fuel Dump, Siwa Oasis, Gold Rush
MorFeuS
CYTAT
a dlamnie najlepszone są the beste mapy to :gold ruch , supli deppot i oasis

Nie wiedziałem, że w ET mają ruchy =DDD Ciekawe czy można tak kupić Playbo(t)ya....

Najlepsza jak dla mnie mapą jest radar ;) Mapa z zaje....tą fabułą, fajne tekstury i bardzo fajny wyglad samej mapy. Oczywiscie problemem sa FPSy, ale z dobrym CFG da sie grac ;)
suchypg
mi praktycznie podobają się wszystkie popularne mapy . ale braundorf , sd2 , adler , frost ,gold i oasis rlz :P
p4v
Mapy na których lubię grać to frost i b4. Z podstawowych zawsze lubiłem oasis, sam nie wiem dlaczego. Po prostu najbardziej grywalna - walljump, multikille z mortaru, tricki z rifle typu: wystrzelenie nade za wallem wprost do działa. Oasis>all
SPIDIvonMARDER
1.Siwa Oasis
2.Caen
3.Railgun
4.Goldrush (ten podstawowy)
5.Fuel Dump
6.Frostbite
7.Battery
8.Supply Depot
9.Braundorf
10.Radar
W tej kolejnosci...
kuuba
Ja najbardziej lubie grać na mapach Oasis i FuelDump. Jest jescze kilka fajnych map ale niestety nie pamiętam ich nazw. Ja lubie duże i dość fajnie skonstruowane mapy:]
Shade
Cathedral_Final, Fuel Dump, Goldrush, Siwa Oasis, Supply Depot
Macgyver
Stalingrad, Warbell, Goldrush, Caen i Oasis
RaD
stalingrad :| ??
Macgyver
nom, fajna mapa, dobrze zrobiona. O ile wiem to jest jeszcze Leningrad biggrin.gif ale na razie nie udało mi sie go ściągnąć. No i słyszałem o gościach którzy robią mape Powstanie Warszawskie. Jeśli im wyjdzie to będzie hit. thumbsup.gif
RaD
grałem w nią ale za biało :P
i dużo fps zżera
a to powstanie warszawskie to byłoby ciekawe
ale przecież to nie amerykanie brali w nim udział :P
Macgyver
mogliby zrobić tekstury Polaków i ich bronie, najlepiej jeszcze wstawić głosy happy.gif
RaD
nowy mod: etpol :P
ale skórki można zrobić :)
sno0op
xPosed
Majo9999
Ja tam osobiscie lubie GoldRush , Venice i Fueldump ... I ostatnio podchodzi mi gra na bremen_b1 ... A dopotyczek 1vs1 to Valhalla zadzi turned.gif rolleyes.gif
Dregomz72
Glinder, Fueldump i przeróbka jednej mapki z RTCW (taka z koleją linowa, jak ktos wie)
Berto007
Świetne są: Caen (Field Ops) i BaseRace (Nie wiem jaką klasę tam wybrać biggrin.gif )
Daniel 92
ET Gold Rash <super przerubka m/i 1sztaba, track nigdzie nie jedzie czog szczela z mostu ;] >
a poza tą mapką
niepamietam dokadnie nazwy ale chyba ...... NBA MATCH <bieze sie sztabe zota itrzeba wyskoczyc po pochylni do kosza >

wallbash.gif sorka za będy ale jestem w kawiarence NEt ;p unsure.gif bo se na wakacjach jestem
kaurz
a co ma kawiarenka do bledow ortograficznych ?
jarpen
podniecacie się mapą Powstanie Warszawskie, a miała być seria map Wojna Obronna, http://board.enemyterritory.pl/index.php?showtopic=5352
mapa stalingrad jest stara jak et
był mod co dawał tekstury Polaków, wyszedł zaraz po premierze et, być może i był taki do rtcw
zaje.bisty był gold przerobiony przez baniego, drugie wejście pod bankiem, piętro, imo na cw też się nadawał, a najbardziej zaje mapą miała być fayum oasis, miała się ukazać niedługo po premierze et, wyżerbałem na ircu leaka bety, poszukajcie na necie
Macgyver
ale wojna obronna to nie to samo co powstanie warszawskie biggrin.gif
SPIDIvonMARDER
Ale równie emocjonujące.
Takie mapy są fajne, ale niestety budzą wiele kontrowersji. Czemu? Polacy ten okres uważają (oczywiście nie wszyscy) za świętość, której nie wolno ruszać i profanować jakąś "durną strzelanką". Kiedyś chcieliśmy zrobić w ASG scenariusz "Powstanie warszawskie", ale nie było chętnych do Niemców "Bo nie wypada strzelać do Polaków".
Nie jest to przeszkoda dla inteligentnej osoby, która umie odróżniać prawdę od zabawy.

PS: Jesli ktos zna, to mógby poda adres, z którego mozna sciagnac mapy dziejace sie we wrzesniu 1939 lub w Powstaniu? Szukalem w necie i nie znalazlem.
Z góry dzieki.
Sorry za czcionki, ale mi sie cos porabalo z kompem.
kLik
Jak dla mnie to: Braundorf, Bremen, Supply Depot, Frostbite
BizCut
Krotko, Fuel Dump & Siwa Oasis. Jestem tradycjonalista, wiekszosc nowych map mnie denerwuje, przeszkadza zbyt duza elementarnosc szczegolow, czy nawet glupota tworcow...
hawkeye
fuel dump & siwa oasis & sv_oasis b3 chyba nie znam nazwy :P & supply depot 3 (tak, ta wersja ze sniegiem)
MIK-the great soldier
NAJ NAJ NAJ mapa to SD(supply depot) ale wersja zwykla(1) bo na version 2 (spawn fixed) sa spawnbugi zawsz) a potem to juz adler or b4
SPIDIvonMARDER
Ja tam osobiście SD nie lubię, bo jest strasznie schematyczna i na ogół Niemcy nie mają szans. To nie jest tak jak na Radarze, ze axis po prostu muszą mieć dobrą taktykę. Tutaj alliesy maja zbyt dużo dróg do Supply Depot i nawet dobra strategia nie zawsze pomoże.
kaurz
(przypominam, iz zawodnik powyzej wypowiada sie o grze na warzywnych serwerach)
SPIDIvonMARDER
CYTAT(kaurz @ 18:28, 21 08 2007) *

Ciekawe skąd to wiesz? To że ktoś nie lubi danej mapy nie oznacza chyba, że jest warzywem lub coś. Nie lubię SD też dlatego , że jest po prostu brzydka.
Macgyver
CYTAT(kaurz @ 18:28, 21 08 2007) *

kaurz czemu ty tak jeździsz po wszystkich?
kaurz
bo lubie.

a co do tego, skad wiem? juz kiedystam sie klocilismy, tyle ze ja patrzylem na sprawe z punktu grania cw, a Ty ffa. domyslam sie, ze niewiele sie zmienilo w tej sprawie :)
SPIDIvonMARDER
Domyślać się to ty się możesz. Ale po kija o tym publicznie rozpowiadasz? Zwłaszcza, ze w moim światopoglądzie się trochę zmieniło od kiedy gram w klanie.
kaurz
o prosze.
Ser Robin
A ja wreszcie powiem coś na temat, moją ulubioną mapą jest gold rush.
CGRafal
Więc moja ulubiona mapa lub mapy to

Baserace, falcon2, MinasThirit, Oasis, DayBreak
N()()8
Ja tam osobiscie lubie grać na oasis i gold rushu
Docteor Syringe
Ja lubię prawie wszystkie mapy =), ale strasznie mnie frustruje, jak jakaś lama spada mi na plecy z smg, nie zdąży mnie utłuc zanim się obrócę, a potem ucieka... żal d*** ściska.
Rail guna w sumie też nie lubię (ale tylko troszkę)
ShadowPL
Fuel Dump
Oasis
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.