Czy denerwuje was to ze serwery sa /sv_pure 1 ?? nie mozna wtedy zainstalowac nowych skinow itd
ja np zamiast logo wolfensteina wolalbym swastyki albo zamiast field opa lepszy by byl oficer niemiecki z np zelaznym krzyzem za zaslugi. Tak samo na command postach: zamiast flagi wolfa to flaga III rzeszy
nie chce tu mowic ze jestem nazista - i nie chcialbym w nastepnych postach zobaczyc - ty faszysto!! itd. Dla mnie wprowadziloby to wiecej klimatu do gry a pozatym jest wiele ladniejszych skinow niemcow i aliantow dostepnych w necie niz te zrobione przez ID software
chinczyk2
9:00, 29 10 2003
to sobie zaloz swoj server i licz na to, ze wszystkim bedzie sie chcialo sciagac te skiny

ja nie mowie, ze nie, ale znam zycie troche...
Fistach
11:14, 29 10 2003
wy chyba mnie nie rozumiecie
Na serwerze nie trzeba nic instalować!!!!!!! nie ma na nim dodatkowych plikow!! a po drugie jesli gracz nei chce z neta sciagac to jego sprawa - bedzie mial standardowe skiny!!
imo dobrze, że serwery są pure 1...zapobiega to pewnego rodzaju cziterstwu jakie widziałem, np. w mohaas. był do ściągnięcia skin pack z różowy alliantami i jaskrawo zielonymi axisami (albo na odwrót - zresztą to nie istotne). serwer z pure 0 pozwalał by także na blade tekstury na których wyraźniej widać postacie, etc. etc.
| QUOTE (Fistach @ 6:09, 29 10 2003) |
Czy denerwuje was to ze serwery sa /sv_pure 1 ?? nie mozna wtedy zainstalowac nowych skinow itd
|
Mnie denerwuje że serwery mają ustawienie sb_punkbuster 1 i pb_sv_enable.
Za ch.uja nie można wejśc wtedy z jakimś starszym wallhackiem lub aimbotem.
Paki ze skinami to nie tylko możliwość samych skinów, można pozamieniać wszelkie odgłosy, tekstury pozamieniać na przezroczyste (wallhack)
ja np zamiast logo wolfensteina wolalbym swastyki
|
Ja tam wolałbym pozamieniać wszelkie loga, tekstury, modele na gołe d.upy.
albo zamiast field opa lepszy by byl oficer niemiecki z np zelaznym krzyzem za zaslugi. Tak samo na command postach: zamiast flagi wolfa to flaga III rzeszy
|
Ja tam wolałbym sierp i młot - to też w końcu alianci, a zamiast field opsa dałbym oficera NKWD.
Jeszcze chętniej pozamieniałbym se voice chat i zamiast banalnego follow me wrzuciłbym
IDZI KU.RWA ZA MNOJ, A KAK NIE PAJDZIOSZ TO UBJU CIEBIA KAK SABAKU.
Dla mnie wprowadziloby to wiecej klimatu do gry a pozatym jest wiele ladniejszych skinow niemcow i aliantow dostepnych w necie niz te zrobione przez ID software. |
Czy ID software zrobiło kiedykolwiek jakiegoś skina do ET ?
TheAbyss
23:50, 29 10 2003
Fistach: no offence, ale właśnie do tego służy sv_pure :> Jeśli jest sv_pure 1, to możesz używać _dokładnie_ tych paków, które są na serwerze =] Więc twoja prośba powinna raczej brzmieć "czy ktoś mógłby na serwery wrzucić skin packi", bo sv_pure służy właśnie do eliminacji cziterów...
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.