Only wat i can tell in english its " i cant speak English":P Btw. et pro 2.60 to u mnie podstawa i oczywiście jest zainstalowany. Akurat tego katalogu Wolfenstein używam również do grania na innych serwach, a et pro 2.60 na większości jest wymagany:P W takim układzie dziwnym jest skoro mam to zainstalowane, a serwer o to krzyczy(??) Dla pewności zainstalowałem et pro 2.60 ponownie.. Niestety problem się powtarza.. Help!!!!
Z nerwów zainstalowałem et na innej partycji.. Po kolei wszystko: et pro 3.20 i patch 2.60. Stawiam serwer et pro na lanie i po komendzie /devmap wyskakuje mi awaiting gamestate 0 (?) i uwielbiany przeze mnie komunikat związany z brakiem et pro 2.60...

A tak z ciekawości.. Jeśli stawiam serwer niededykowany na powiedzmy etmain i komenda /devmap działa bez zarzutów, to jest to zrozumiałe ponieważ nie wymaga on osobnej ET konsoli prawda?? Serwer et pro niestety niededykowany być nie może, zatem jedyne wyjście to albo lan albo interent.. Do czego dąże.. Ano do tego, że skoro wchodzę na serwer jako rcon i wpisuję komendę /devmap to nie ma ona prawa zmienić nic fizycznie w ET konsoli wcześniej postawionego serwera (tak na chłopski rozum). Więc drogą dedukcji.. Co mam wpisać w ustawieniach serwera bądź w samej jego konsoli by czity typu nofatigue były na nim wykonalne??