Jako ze wiem, ze zajrzysz jeszcze na forum to sie wypowiem w tym temacie

.
Nie będę marnował czasu dla kilku kretynów, którym się wydaje, ze jak kozaczą tagiem na jakimś FFA i rozwalą cały spawn to że są królami świata.
Swiety nie gra w klanie, falub nie gra w klanie, tranx i ja gramy bardzo rzadko ffa, ale jak gramy to raczej na fake'u, wiec kozaczenie tagiem na ffa nie wchodzi w gre ^^.
A w ogóle, tym razem powiem krótko i na temat - co niektórzy mają tutaj BARDZO przerośnięte ego. Innego wyjścia nie ma, jeśli im się wydaje, że to co powiedzą to jedyna i niezaprzeczalna prawda.
Tylko te osoby w tym ja nie mowia tego, bo cos sobie ubzdurali/wymyslili i mysla ze tak jest tylko dlatego, ze maja o tym pojecie wynikajace z doswiadczenia jak i obserwowania gry najlepszych klanow.
w ET. W ET aim się, za przeproszeniem, g... liczy. Liczy się znajomość klasy i umiejętność teamworku. Aim jest na końcu, przydatny ale jak masz dwie powyższe zdolności mało ważny.
LoL aim jest malo wazny ? ;o Niestety jakiej bys taktyki nie wymyslil, to mix skladajacy sie z ludzi, ktorzy maja duzo lepszego aima od was po prostu was zje. Inna sprawa, ze jak ktos umie dobrze strzelac, to umie tez myslec, ale nie jest to regula. W kazdym razie ze slabym aimem teamwork ci nie pomoze. Teamworkiem oczywiscie mozna nadrabiac, ale strzelac niestety trzeba potrafic. Wciaz nie moge zrozumiec o co ci chodzi ze znajomoscia klasy. Medyk ma strzykawke ktora moze podnosic, apteczki ktore dodaja 20hp, 1 granat, nie ma dodatkowego magazykna w smg. Czy juz znam ta klase czy chodzi ci o cos wiecej ? Moze przez znajomosc klasy, masz na mysli umiejetnosc gry nia, ale to juz raczej myslenie i doswiadczenie ;o.
Człowieku, czy naprawdę tego nie rozumiesz? To widać od SAMEGO POCZĄTKU. NIE JESTEM warzywem. NIE JESTEM noobem. To WY ze mnie któregoś z powyższych usiłujecie zrobić. I jak już napisałem: łaskawie NIE WYPOWIADAJ się jak znawca o kimś, o kim masz blade pojęcie, bo znasz jego nick, że lubi covert opsa i nie lubi spawnkilla na FFA. I nic więcej. Widziałeś mnie w grze? Wiesz w jakim klanie gram? Wiesz w ogóle jakimi gram klasami? I przede wszystkim, czy znasz kogokolwiek kto zna mnie lepiej?
Oceniamy cie wedlug tego co piszesz, a jezeli gralbys na dobrym poziomie, to nie pisalbys takich rzeczy. Niestety o taktykach nie masz pojecia, a co za tym idzie nie odnalazlbys sie wsrod ludzi, ktorzy potrafia grac, bo nie rozumialbys po prostu takiej gry.
A tak swoją drogą, to jest bardzo wiele osób, które znają mnie dobrze (moja lista z MSN ma chyba z 30 osób - z czego 100% to gracze ET) . I prawdopodobnie wasze hasła w stylu "noob" "warzywo" by po prostu wyśmiali.
Jak powiedzial tranx. To ze jestes noobem, nie musi oznaczac, ze nie ma od ciebie wiekszych noobow

. Czy na twoim msn, sa ludzie z klanow, ktore sa przynajmniej kojarzone na scenie ?
Bo jak pieprzysz takie głupoty to doskonale udowadniasz, że nie masz zielonego pojęcia o graniu covert opsem, czyli nie masz prawa się na ten temat wypowiadać.
Ty tez nie masz zielonego pojecia o klanowkach, a jednak sie wypowiadasz na ten temat

.
aim mam chyba całkiem niezły (coś w tym wszystkim musi być, jeśli wzięli mnie na klanówkę, ale szczegółów nie zdradzę, powiem tylko że byłem zupełnie inny od reszty teamu)
Jakos cie musieli sprawdzic, skoro jestes trailem. Na tym to polega, ze jak chcesz kogos sprawdzic to dajesz mu zagrac na praccy, wiec to zaden argument. Co mnie odroznia od ciebie ... ja uwazam, ze mam slabego aima, a mimo to jestem swiecie przekonany, ze strzelam od ciebie o niebo lepiej. Troche masz wypaczone mniemanie o sobie, z tego wzgledu, ze grasz na jednym serwerze ffa i malo cw, a co za tym idzie bijesz na serwerach, na ktorych grasz. Ale jakbys zagral nawet vs med skilled klanowi to bys imo nie wiedzial co sie dzieje.
A co do twojego klanu
http://www.eft-clan.com/ . Niestety z przykroscia musze strwierdzic, ze mielismy racje iz jest on slaby. To ze maja 3 serwery wcale nie swiadczy o tym, ze sa dobrzy. Ale trafil swoj na swego. Tak samo jak ty przykladasz wage do swojego nicka, tak oni przykladaja duza wage do swojego taga. Rozne kolory dla stalych czlonkow, inne dla triali dodatkowe literki dla juniorow

. No offence, ale to jest smieszne. Nie trafiles jednak tak zle, bo w niektorych klanach dostaje sie punkty za xp na meczu, a za punkty sie awansuje z rekruta na kolejne klasy az do generala xd. Jezeli chcesz sie przekonac o nieuzytecznosci covertow na cw, o nieuzytecznosci taktyk na 2 medow, o skutecznosci morty i innych pierdolach, ktore pisales namow swoich kolegow, zeby rozegrali praccy z obojetnie jakim klanem oglaszajacym sie jako med skill. Czasami low skille oglaszaja sie jako med

, ale oni tez powinni dac sobie z wami rade. Nawet my mozemy poswiecic godzinke, zeby z wami zagrac, nawet na mapie fueldump

.