Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Czas
Forum Serwisu: Polskie Centrum Enemy Territory > Wolfenstein: Enemy Territory > W:ET Ogólne
Stron: 1, 2
Harry_potter
Ja ostatnimi czasami tak długo nie gram.ALe teraz gram do 2-3 w tygodniu a w weekend troche dłużej od 3-4h biggrin.gif
LoLeQ
Coz,na poczatku gralem po pare godzin dziennie,a teraz to szczerze mowiac leje na to i prawie w ogole nie gram,bo nie mam czasu i ochoty.
eInHeRjER_pL
Jak tak patrze na ta ankiete to az sie lezka w oku kreci. Kiedys to nalezalem do naliczniejszej grupy (do 5 h) a teraz to gram 2 x w tygodniu czasami jak nie ma co robic to nawet 4 x. Zwykle po godzinie ale czesto jes tak ze wejde na serva i sie wkurzam bo mi nic nie wychodzi, laguje mi hjak skur*** i po dziesieciu minutach disconnect e!nherjer.
Konik
U mnie to chyba granie w ET przerodzilo sie w manie! jak zaczynalem grac w ET to potrafilem siedziec calymi dniami bez jedzenia, wychodzenia z pokoju i rozmawianiem z kimkolwiek. Teraz sie juz opanowalem, lecz mimo wszystko nadal uwazam, ze dzien bez fragowania to dzien stracony! tongue.gif Kiedys jak bylem VCL to jeszcze dochodzilo do tego wszystkiego obmyslaniem taktyk, zalatwianie sparow i szukanie ludzi do klanu. Wiec mysle ze ta gra moze naprawde duuuzo czasu zajac, wrecz mozna sie od niej uzaleznic. Moze niedlugo wymysla osrodek do leczenia uzaleznien z gry w ET!?!? i wtedy wiekszosc z nas trafilaby na odwyk!!! blink.gif hehe smile.gif
AdI-O
QUOTE (Konik @ 14:43, 19 05 2004)
Moze niedlugo wymysla osrodek do leczenia uzaleznien z gry w ET!?!? i wtedy wiekszosc z nas trafilaby na odwyk!!! blink.gif  hehe smile.gif

Tak sie składa że istnieją już takie ośrodki ala odwykówka. Nie tylko odnosi sie do grania ale i do używania neta. Ostatnio naraziłem sie moim starszym bo zbyt długo przebywałem na "stanowisku pracy", więc niewiadomo co z tego wyniknie laugh.gif
A dlaczego nie ma odpowiedzi: gram co drugi dzień.?? huh.gif
W moim przypadku tak jest. Czasami jest bardziej radykalnie kiedy gram co 3 dni.
LO=brak czasu sad.gif Szczególnie w Dewu locie.
A jeżeli gram to ok po 2h. Tak żeby rozegrać kilka rund na stopwatchu w Oasis.
Rafal_Pila
ET i klan pochłaniają zdecydowanie zbyt dużo czasu, biorąc pod uwagę mój wiek, moje obowiazki zawodowe, życie prywatne i całe mnóstwo różnych spraw na głowie. Nawet w pracy przeglądam fora i załatwiam sprawy klanowe biggrin.gif
Valkir
Imo ET bardzo uzaleznia i pozera mase czasu blink.gif Teraz patrze na moj poprzedni post w tym temacie; niewiele sie zmienilo, tylko ostatnio gralem w weekendy po 36 godzin wink.gif To bylo za duzo... sad.gif
D!z3l
W moim przypadku jest tak że jak mam kilka chwil wolnych to odrazu zasiadam do ET i wtedy ciężko mnie oderwać od grania. Te kilka chwil przeradza się powoli w godziny i często bywa tak że zasiadam do gry tylko jak słońce pojawi się na niebie, wydaje mi się że gram zaledwie kilka chwil a tu nagle Zonk--spoglądam w okno a tu juz ciemno się zrobiło !!!!
[QL]Randall
cool.gif ja gram w wolfa dluuuuuuuuuuuugo zawsze po szkole ,moje minimum to 5 godzin rzadko gram mniej biggrin.gif
wolf to gra niezwykla bo inne gry nudzily mi sie szybko , w tą gre gram najdluzej bo jest za*$#%sta

ChoX
Ja ostatnio coraz więcej zaczynam siedzieć na ET. Ale średnio nie gram dłużej niż 5h cool.gif
KleSzczU
Ja rowniez utrzymuje sie w 5 h smile.gif Ale jak to czesto bywa raz sie siedzi wiecej a raz mniej... ale na weekend mozna troche poszalec laugh.gif
Sir_Ace[PL]
O której bym nie zaczął grać w ET to gram do puźnej nocy. Więc zależy o której zaczne. Z regóły od 3 do 5 godzin.
]EoD[=Aaron
Hmm... na samą grę to poświęcam coś ok. 3 godzin dziennie, ale jak do tego doliczyć te wszystkie rzeczy jak stronka klanu itp. to wyjdzie naprawdę sporo laugh.gif
dNkN!
nie warto poświęcać go zbyt wiele...
falubaz
nom, a najlepiej zebyscie te pare godzin przeznaczyli na wyjscie do baru lub na swieze powietrze, bo wbrew pozorom wypicie paru piw wyjdzie wam na lepiej. a najlepiej wy(słowo na p)cie kompa na wakacje z chaty i wyjedzcie nad jeziorko.toi tak btw.
teraz gram dziennie max 2-3 h i tak za duzo imo, ale jak widze ze niektorzy graja 37h/dobe to mi sie scyzoryk w kieszeni otwiera ;x.
pozdro
Stopa ::
5 godzin , ale są problemy, rodzeństwo, ojciec, matka (popsujesz sobie kręgosłup, oczy...). No, z oczmi to źle, -5 dioprii... blink.gif ale ET jest tego warte, od czego soczewki kontaktowe! rolleyes.gif
mk89
Ja mimo tego ze gram od niedawna(nie wazne od ilu biggrin.gif ) i spedzam przy grze średnio 5 godzin dziennie =]
Majin
omfg xD ale bunkry z was xD ja gram tylko mecze... do tego teraz w wakacje zadko kiedy wogole odpalam et xO (co widac po moim skillu xD) ale 5h dziennie przy grze ? czy was ludzie powalilo ?xD wy sobie zycie psujecie przeciez xD dajcie sobie luz z ta gra.... muahehe xD 5h dziennie > all xD
LostGirl
Na kompie siedze kolo 4h [ale to jest juz absolutny rekord] a gram 1-2h[i to tez rzadko], chyba ze akurat gram klanowke.
eFeCT
XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

5 H > all

Ogolenie to swietnie siedziec caly dzien przed kompem XDDDD.... wogole myslicie troche jak wam odbije w przyszlosci ? znajdziecie jakas dupe ? oO .... buahaha ludzie max 1/2 h lol a nie 5h XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD.....
ptOk
5h.............. no tak, a potem chodzi taki alien po ulicy i mowi ze dziewczyny maja kiepskie textury i malo polygonow :/ Na dwor isc, poruszac sie troche, a nie przed kompem non stop. Zadna gra nie jest warta utraty zdrowia :/
tranx-san
laugh.gif

Fajnie macie :S
Ja poswiecam na gre w cokolwiek godziny od ~23 do 2 czyli ok 3h... czyli jak latwo mozna zauwazyc poswiecam czesc mojego snu na gre oO
Rozklad dnia:
10.00-11.00 - sie wstaje
11.00-23.00 - szkola/praca/kobieta/piwo/znajomi/troche irca/sprawy klanowe/czasem sen
23.00-2.00 - et glownie CW
2.00-4.00 - jakis film(glownie stargate sg-1 na okraglo laugh.gif ) /czasami ffa(rzadko)/jakas ksiazka ?oO
4.00-10.00 - sen 6h spokojnie wystarczy oO(czasem nie :F)

Czasami sa dni gdy sie wychodzi na imprezki, kobieta zostaje na noc, czy poprostu na widok gry ma sie odruch rzygolotny.... wiec rozklad dnia(bynajmniej moj) sie zmienia...
W przerwach miedzy czynnosciami cos jem ohmy.gif

Imo kazdy sie powinien starac tak, aby nie poswiecac cennego czasu na rzeczy ktore sa zbedne (np gra XDDD)... dlatego ja i moj klan gramy wieczorami (w nocy) nie tracac przyjemnosci z zycia, oraz rozrywki w postaci et po ciezkim dniu pracy...
Ogolnie 5h w ciagu dnia (godz 17-22) to czas ktory mozna spozytkowac lepiej niz grajac... isc na piwo np ? :F
sparrow88
a ileż można żłopać piwsko:P
w wakacje siadam do kompa koło 10, o 14 obiadek, później wybywam gdzieś rolleyes.gif, do 19 prowadze życie towarzyskie, a potem znowu gram do ok 23, chyba że większa impreza, bo wtedy to różnie bywa tongue.gif
Randall
AHH MI NIGDY NIE CHCE SIE PRZESTAC (no moze jak po imprezce biggrin.gif laugh.gif )
tanaka
hehehe 1 miłość nie rdzewieje i szpilam srednio 5 h ale jak mnie kobieta nie molestuje to wiecej o jakiesj 3 h tongue.gif takze maniak do kwadratu ze mnie albo poprostu debil biggrin.gif jednon z dwojga pozatym gram w et 5,5 miecha wiec mi jeszcze ta pierwsza ,,fala" ciągoty nie minęła do ET tongue.gif
LoLeQ
Siedzenie przy kompem 5h ok,ale granie w et ?Zajmijcie sie lepszymi grami imo dry.gif
blacktyger
gdyby nie fakt lagow to bym gral .. (tzn nie 5h ale ... )
Sagitarius
Zazdroszcze..gdybym miał tyle czasu na granie..gdybym miał dobre łącze..gdyby sie mnie nie czepiali ze w to gram,....Chęci i ohoty do gry mi nie brakuje ale czasami rzeczywistość pokazuje jak jest naprawde..Ile gram...Średnio to półtorej godziny..nepewno nie dziennie ohmy.gif + lagi..czyli razem około 2h...ale ty tylko jak dobrze pujdzie...Najwięcej to grałem chyba cuś 8 godzin w nocy.A tak ogółem to kiszka..nie gram regularnie i nie moege nabrac wprawy..czasem pujdzie dobrze, a czasem bendą mnie kosić jak ostatnie warzywko. ph34r.gif sad.gif... talkie jest życie panowie!!![niestety sad.gif)
igloo
6 h dziennie to minimum !! 10h raczej nie przekraczam zawsze kolo 8 godziny robie przerwe biggrin.gif
LoLeQ
Zapraszam wiec igloo do psychiatryka .Wolne terminy jutro w przedziale 16-18.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.