Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Czas
Forum Serwisu: Polskie Centrum Enemy Territory > Wolfenstein: Enemy Territory > W:ET Ogólne
Stron: 1, 2
eXtreme
Zastanawiam się ile czasu poświęcacie na fragowanie.
tsc
mysle, ze okreslenie fragowanie nie dokladnie oddaje sens pytania, psowiecanie czasu et to rowniez trickjumping, obmysanie takt, poznawanie map w najdrobniejszych szczegolach (niewidzialne tekstury etc.), wracajac do tematu, w normalnych warunkach 3-5 h dziennie, zaznaczam 5.
nemroth
oj ale wy macie dobrze ja mam pierd..... szkole wiec na codzien nie gram prawie za to w piatek i sobote sie wyzywam za 5 pozostalych dni i gram caly dzien i pol nocy tongue.gif
blinkkin
szkola szkola, ale czas na rozegranie paru kampani w et zawsze sie znajdzie. zazwyczaj spie 3-5 godzin dziennie i mniej wiecej tyle samo poswiecam na et. w imie idei 'wszystko dla tej gry'.

btw. znam osoby, ktore na rzecz et omijaja szkole szerokim lukiem, ale zdecydowanie nie popieram takiego rozwiazania. co maja zrobic studenci, pracujacy na czesne, jak ukrasc czas na partyjke w et?
doomi79
a ile czasu spedzacie na spamowaniu 4um?
Hannibal
QUOTE (doomi79 @ 6:58, 7 11 2003)

biggrin.gif To mi sie podoba .... prosto z mostu. Ale mysle ze jestes troche przewrazliwiony.
To forum jest chwilowo odskocznia od "I need a medic" albo "Wunderbar".
A co do czasu grania to jak jestem w Polsce to srednio 10-14h dziennie. Niestety teraz studiuje za granica i nici z mojego grania. sad.gif
Pociesza mnie tylko jedna mysl. Juz za 1,5 miecha wracam do Polski na stale a wtedy bojcie sie szwaby heheh bo nie odpuszcze zadnemu biggrin.gif
eXtreme
QUOTE (doomi79 @ 6:58, 7 11 2003)

Wiesz jak jestem w pracy to cały dzień.
To forum jest moją stroną startową. laugh.gif
Będziesz kiedyś pracował to mnie zrozumiesz.
Pisze to co mi sie rzuci na palce.
ZABIJ MNIE!!!
nkr
~ 8h
doomi79
QUOTE (eXtreme @ 8:48, 7 11 2003)
Wiesz jak jestem w pracy to cały dzień.
To forum jest moją stroną startową. laugh.gif
Będziesz kiedyś pracował to mnie zrozumiesz.
Pisze to co mi sie rzuci na palce.
ZABIJ MNIE!!!

lol jak ja synku pracowalem to ty jeszcze na stojaco pod szafe wlaziles;]
eXtreme
QUOTE (doomi79 @ 9:56, 7 11 2003)
lol jak ja synku pracowalem to ty jeszcze na stojaco pod szafe wlaziles;]

hehehehe laugh.gif

Wiesz sprawdziłem twoją datę urodzin i aż się uśmiałem (1 Grudzień 1979)
Kiedy ja umiałem czytać i pisać Ciebie nie było nawet w planach smarkaczu.
laugh.gif biggrin.gif laugh.gif

PS. Twoje słownictwo mówi wiele o twoim (niedo)rozwoju umysłowym dry.gif
Usagi
pokoj z Wami. smile.gif
hyhy na spam ok 2 godziny, gra okolo 3-4 godziny... czyli zaznacze 5 albo 6 smile.gif
logres
u mnie to samo zależy od dnia i chęci . Od poniedziałku do piatku może 1h. Sobota , Niedziela okolo 5h samotnie + treny z klanem .

Kliknij tu i przekonaj sie czy jesteś odwazny
user posted image
KiD
Extreme - staruszku jak to mozliwe ,ze jeszcze w klawisze trafiasz smile.gif

Co do czasu poswieconemu ET to lacznie ze adminowaniem serverem jakies 1-2 H dziennie.
A jezeli chodzi o forum to tez jak sie nic w pracy nie dzieje to siedze na nim i bez sensu czepiam sie ludzi smile.gif

Pozdro
nemroth
tak szczerze to w dni (od poniedzialq do piatq) siedze wiecej na forum nish gram smile.gif
Vermin
Sr. 2-3h, ale to tez zalezy od wielu okolicznosci. A w weekendy wiadomo - 5h :S.
Macieks'
Ostatnio baaaardzo malutko , wrecz wcale ale zawsze znajdzie sie h na granie.
eXtreme
QUOTE (KiD @ 11:07, 7 11 2003)
Extreme - staruszku jak to mozliwe ,ze jeszcze w klawisze trafiasz smile.gif

Dziekuje jakoś trafiam wink.gif rolleyes.gif
Właśnie przez kompa mam -1,5 diopti*
(wcale nie tak źle)

*dioptria-
jednostka mocy optycznej; oznaczana jako 1dpt. lub 1D;
wyraża się przez odwrotność długości ogniskowej soczewki w metrach;
np. oznaczenie 4D oznacza soczewkę o ogniskowej 1/4 metra,
a oznaczenie 0,25D oznacza soczewkę o ogniskowej 4 metry;
dodatnie liczby określają soczewki skupiające, a ujemne - soczewki rozpraszające

LOKI 65t
QUOTE (Hannibal @ 8:25, 7 11 2003)
biggrin.gif To mi sie podoba .... prosto z mostu. Ale mysle ze jestes troche przewrazliwiony.
To forum jest chwilowo odskocznia od "I need a medic" albo "Wunderbar".
A co do czasu grania to jak jestem w Polsce to srednio 10-14h dziennie. Niestety teraz studiuje za granica i nici z mojego grania. sad.gif
Pociesza mnie tylko jedna mysl. Juz za 1,5 miecha wracam do Polski na stale a wtedy bojcie sie szwaby heheh bo nie odpuszcze zadnemu biggrin.gif

Heh Hannibal coz za skromnosc. Faktycznie grasz godzinami - a to dlatego ze czujesz spory niedosyt - w koncu wiekszosc czasu spedzasz w kolejce do respa chłe chłe. rolleyes.gif laugh.gif

Zalezy - z reguly 3h , w sam raz na 2 kampy. Jak dzien luzny badz weekend do 5 w porywach do 7.

marYsia
a co to jest et ???? hyhyhyh obecnie zero czasu poswiecam ale czasami wskocze na serwa na 10 minut powqrwiac sie na osiagi fps i moj lag , pozabijac pfem kilku hyhyh i wyjsc jak gdyby nigdy nic hehehehe smile.gif
kostek pl
a ja musze troszke odpoczac od wolfa
n00b
Przewaznie godzinnke dziennie , chyba ze znajdzie sie dobry przeciwnik to potrafie zagrac cala kampanie smile.gif Ale tak szczerze wiecej czasu spedzam na ogladniu demek z meczy innych klanow et niz na ffa smile.gif
eInHeRjER_pL
Ja przez pierwsze dni to grałem tak od 5 do 6 h. ALe teraz juz nie przesadzam i najwiecej to gram 4 godz. No chyba ze znajdzie sie rulezzz server fajni goscie i mozliwosc rozegrania kampani to moge wtedy TROCHĘ przedluzycz czas przy et
Bobin
Hmm... Ze mna to roznie- moje lacze nie zawsze jest do tego zdolne. Zazwyczaj 2 godz dziennie ale niestety wieczorkiem to se pograc nie moge a za to zalamic moge z pingiem 150-250 dry.gif W weekendy to tak ok. 4-5 godz a zdarzaja sie wyjadzy i nima pykania ph34r.gif
Majcok(12)
Ja przewaznie wieczorem gram (ok. 19 - 20), moze 2 godz. zalezy od dnia. Niekiedy wcale nie gram tongue.gif .
Cezar
jak to wszytko przeczytałem to się uspokoiłem znaczy nie tylko ja jestem uzależniomy. zaznaczyłem 3 godzinki, ale to średnia roczna z wakacami kiedy nie gram 3 miechy. a tak to od 2 lat od 6-7 do 12 przed kompem i rtcw a teraz et. jak godzinke nie pogram to jestem nerwowy. już nawet kobieta się z tym pogodziła, matka nie marudzi że zaniedbuje studia (nawet czasem przychodzi popattrzeć laugh.gif )
jest Ok
pozdro
eXtreme
Pomyślałem, że odgrzeje sondę, ponieważ przybyło dużo nowych forumowiczów-graczy
i ciekawi mnie czy coś się zmieni w rozkładzie głosów.
Stan na dziś tj. 5.12.2003r godz.19:39
Ile czasu dziennie poświęcacie ET
do 1 godziny [ 5 ] [12.82%]
do 2 godzin [ 7 ] [17.95%]
do 3 godzin [11] [28.21%]
do 5 godzin [11] [28.21%]
do 7 godzin [ 2 ] [5.13%]
do 9 godzin [ 1 ] [2.56%]
więcej [ 2 ] [5.13%]
ptOk
od poniedzialku do piatku w sumie ok. 5h. w weekend jakies 30h ^^ i co mam zaznaczyc w pollu? :#
Zduneq
Caly tydzien biggrin.gif biggrin.gif Niech zyje szkola!!!!(ja to pisze?)Wracam sobie do domciu i do wieczorka gram.
Zobaczymy jak pojdzie maturka cool.gif wink.gif
falubaz
hmm do 5 godzin unsure.gif chyba jestem uzalezniony a weekend tak wyglada piatekod 16 do 18 ET a pozniej od 24 do 4-5 a w sobote to tylko mam przerwe na obiad i picie alk i palenie papierosow (tych zrolowanych pocieszajacych) a potem do 5 rano bo najlepiej sie gra na zbaqu ale czasem nic nie wychodzi smile.gif)))))smile.gifsmile.gif
Prosper
troszke zle postawione pytanie? Ile grasz czy ile spedzasz przy et smile.gif
To 2 rzne sprawy. Gram ok 3h dziennie, ale poswiecam et ok 5h..
eXtreme
QUOTE (Prosper @ 2:35, 11 12 2003)
troszke zle postawione pytanie? Ile grasz czy ile spedzasz przy et smile.gif
To 2 rzne sprawy. Gram ok 3h dziennie, ale poswiecam et ok 5h..

Pytanie jest dobre.
Ile czasu dziennie poświęcacie ET.
Pod pojęciem "poświęcanie" możecie rozumieć wszystko tz. granie,
przebywanie na forum ET, przeglądanie innych stron o ET
oraz nocne przemyślenia na temat taktyki. biggrin.gif
Tylko wtedy te wyniki, które można zaznaczyć w sondzie są zbyt niskie. blink.gif
FreeZz
9h to jest moje min ! blink.gif Mowie powaznie gram od 23-8 rano w niedziele , wtorek i czwartek bo na nastepny dzien musze isc do szkoly biggrin.gif w pozostale dni gram ile tylko moge tylko ze i tak moge najwczesniej od 23 ale gram do okolo 12 i ide spac biggrin.gif wstaje sobie o 2x i znowu gram smile.gif Obiecuje sie poprawic jak bede mial lepsze lacze ( musze czekac na zmiane centrali ? btw. jak ktos wie ile sie na cos takiego czeka to prosze o PM - z gory THX) to bede gral wiecej i wiecej narazie srednio grobo ponad 10h gry dziennie + 4um biggrin.gif + strony zwiazane z ET only ! + oczywiscie cfg biggrin.gif chociaz przyznam ze na cfg jakos nie mam checi wink.gif [COLOR=blue]F[COLOR=gray]z
Zdun
ja gram ok 3 do 5 godzinek dziennie (łącznie z treningami w klanie)
KreciK
rekord 16 h biggrin.gif. A co do pytania to różnie czasem godzinka czasem dwie czasem 3-4 a czasem wogóle w łikendy to dłuuuuuużeeej
Cienki Bolek
16h .. WOW chyba dupsko wroslo w fotel tongue.gif Joke!!!
Ale mam nadzieje, ze zona mnei pusci na lanparty to pobijemy rekord i nie liczac przerw fizjologicznych 24 zaliczymy smile.gif
PS
Miejsce juz wykupilem, teraz tylko poinformowac jakos zone... smile.gif
Macie jakies pomysly howto smile.gif?? przekonac zone zeby na lanparty puscila:)???
moze z corka razem przyjada mnie odwiedzic smile.gifsmile.gif
falubaz
Powiedz ze delegacja laugh.gif a tak powaznie to szkoda ze nie w maju ten lanparty bo wtedy kuzyn ma wesele i bym mogl wpasc do wawy na dluzej.
Moze dobrym sposobem bylo by powiedzenie ze po prostu kaski szkoda,ze juz zaplaciles biggrin.gif te sprawy biggrin.gif
Powodzenia!
Maczo
Na samym graniu w ET spędzam średnio 3-4 godziny o każdej porze. Mówię średnio, bo czasami jak mam dobry ping to posiedzę dłużej. Zdarzają się też dni bez enemy. Licząc z przeglądaniem forum i stron poświęconych et, oglądaniu demek, filmików, tworzenie strony klanowej robi się z tego około 7 godzin. A ostatnio przez tą stronę - cały wolny czas spędzam nad et biggrin.gif .
4d!
Ja w tygodniu gram do 2 godz. a w weekendy do 3-4 godz. Zaznaczylem do 2 godz.
kaczor
[QUOTE=eXtreme,14:24, 7 11 2003] [/QUOTE]
Dziekuje jakoś trafiam wink.gif rolleyes.gif
Właśnie przez kompa mam -1,5 diopti*
(wcale nie tak źle)

*dioptria-
jednostka mocy optycznej; oznaczana jako 1dpt. lub 1D;
wyraża się przez odwrotność długości ogniskowej soczewki w metrach;
np. oznaczenie 4D oznacza soczewkę o ogniskowej 1/4 metra,
a oznaczenie 0,25D oznacza soczewkę o ogniskowej 4 metry;
dodatnie liczby określają soczewki skupiające, a ujemne - soczewki rozpraszające [/QUOTE]
Noooo to ladnie. Strasznie masz popsuty wzrok tongue.gif Ja mam -4.5... dry.gif No ale nie o tym chcialem mowic smile.gif Ja jak mam wolne (czyli ferie, wakacje itp. itd.) to gram przez caly dzien od rana do wieczora (czyli mniej wiecej 9-16 zalezy czy jest siora w domu tongue.gif)smile.gif A jak jest normalny dzien pracujacy czyli od pon. do niedz. (tja... dla mnie nawet sobota i niedziela jest pracujaca unsure.gif ) to gram tak ja wiem... z 5-6 godzinek biggrin.gif
Rollo Tomasi
Granie:
- w dni powszednie 3,5-4h
- w weekendy 5-8/9h

Inne smieci zwiazane z ET:
- non stop (myslenie o ET tez sie chyba liczy unsure.gif )
Valkir
Ja gram w piątki i weekendy wieczorami....to wszystko sad.gif To jest podstawowy problem w dołączaniu się do klanów...
DeVastator
Grałęm bo teraz jestem w hibernacji do czerwca.
- w wakacje cały dzień i troche nocy biggrin.gif *
- a jak nie ma wakacji tylko od 2 - 5

* Prawie cały dzień są jeszcze inne gry laugh.gif
Blitztrager
Ogolnie jak zsumowac granie, forum i obmyslanie takty to wychodzi mi okolo 3-4 h
MastaBlasta
1/4 dnia spanie druga 1/4dnia szkoła 2/4 dnia ET
sparrow88
ja od poniedziałku do czwartku wogóle nie mam czsu na włączenie kompa.
w piątek gram jakieś 3 h a w soboty i niedziele po 10 h
qBa3oo3
- w dni powszednie 3,5-4h
- w weekendy 5-8/9h

~ 8h

ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif

Szkola mnie goni i ostatnio nienajlepiej sie to prezentuje: ~1h dziennie w tygodniu, w weekend 4-5h

sad.gif
Edi
Najwiecej wytrzymalem 12h cool.gif
normalnie to gram gdzies po 4h dzienie... staram sie ograniczac poniewaz:

rzeczywistosc jest lepsza niz fikcja ph34r.gif
MPM
Dla mnie osobiście gd z byt dlugo gram tj kilka dni po 7 - 8 godzin tak gra zaczyna mnie troche nużyć ale gdy odpuscze sobie ja na jeden dzień to z niecierpliwością czekam aż wróce z uczelni włącze kompa i zagram sobie kampanie cool.gif

ET RulezZ smile.gif
Valkir
Ostatnio mój czas gry się wydłużył...po czym się skrócił bo mam 999 i dostaję szału... dry.gif
Ulyssess
Gram ok 5 godzin wiecej. Gralbym wiecej gdyby nie obowiazki -bycia chlopakiem -bycia studentem itd. sad.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.