Napisalem ten temat dlatego bo nienawidze cziterówjak kazdy z was. Niektorzy pomysla ze to nie potzrebane robic lieste cziterów ale moim skromnym zdaniem dobrze wiedziec:)
Name: .:VC:.Voodoo
Activity Server: Karoo Enemy Territory
Smurf's Pub.
bezesns, koles zmieni nicka i co po takich danych, guida bys chociaz wkleil. rotfl
chociaz teraz to i tak walka z wiatrakami, guidspoof i jazda
guida też nie problem zmienić ;/
TheOtherS!de
12:39, 11 05 2007
MorFeuS
15:18, 11 05 2007
OMG nie bawcie się w ET.owned na forum EnemyTerritory.pl bo to jest bezsens... 'łapanie cheaterów' to tylko et.owned się bawi i niech się bawią dalej, bo jak dla mnie jest to chore. Co z tego, że złapia cheatera? Kolo zmieni sobie guida/disc itd, nicka i dalej bedzie ownować na FFA. Listy cheaterów sa pointless... ośmieszają tylko samych cheaterów, co nie powstrzymuje ich od dalszego grania.
CYTAT(TheOtherS!de @ 11:39, 11 05 2007) [snapback]61853[/snapback]
fakt m0ment cheatowal ale poleciał, a krasna jakbys nie zauwazyl juz od dwoch skanów ma czysty yawn, a iXi o wiele wiecej :) wiec o co chodzi?:)
ps. mam wrazenie ze robisz to ze złosci za to że zostaliscie usunieci w cup'ie z invite i musicie grac w kwalifikacjach :o
TheOtherS!de
16:44, 11 05 2007
CYTAT(Mefiu @ 16:38, 11 05 2007) [snapback]61870[/snapback]
fakt m0ment cheatowal ale poleciał, a krasna jakbys nie zauwazyl juz od dwoch skanów ma czysty yawn, a iXi o wiele wiecej :) wiec o co chodzi?:)
ps. mam wrazenie ze robisz to ze złosci za to że zostaliscie usunieci w cup'ie z invite i musicie grac w kwalifikacjach :o
Po pierwsze to mój klan nie bierze, jak na razie udziału w żadnym cupie wiec nie robię tego ze złości. Po drugie grałem mixa przeciwko nim i sprawdzałem sobie, z kim gram. Po trzecie w moim mniemaniu ktoś, kto miał cheatea jest nic nie wart, pomimo że teraz może nie cheatować kiedyś to robił, czyli był ………….Itd. Tak, więc jak widzę, że ktoś świetnie gra a złapano go na cheatach to nasuwa mi się myśl:
- skoro jest taki dobry to po co i dlaczego cheatował
- skoro był nobem i używał cheatów, a teraz nagle jest pro, jest to spowodowane wzrostem jego skilla czy może ma lepszego, chaxxa?? Takiego którego nie wyłapuje PB
PS był remis i nie chcieli grać decidera
Mucha Emila
16:55, 11 05 2007
Dla mnie osoby uzywające CZITóW są śmieszne... chcą zaistniec? znaleść kolegów...? może w prawdziwym świecie taka osoba nie odnajduje akceptacji u rówieśników i szuka jej w wirtualnym świecie "polu walki" chce pokazać za wszelką cenę swa wyższość :D albo poprostu jest Z!@#.em :D Je.bać Czity ;d
Zolciak
18:35, 11 05 2007
Mefiu jasne. To są nawróceni cheaterzy co kiedyś bawili się aimbotami na FFA ale teraz są czyście jak łza bo od 2 zmian guida, żaden PB ich nie złapał.
~f0kuz.
14:41, 12 05 2007
hahaha, smurfs pub ?!
mam tam bana za rzekomego aimbota, bo admin servera to angielski idiota..
server mierny, nie ma pb itd,itp.
heh morfeus ok to my dalej w et.owned bedziemy sie w to bawic a ty dalej siedz z zalozonymi rekami i narzekaj.
pozdro.
fckmayday
14:47, 13 05 2007
Rzeczą oczywista jest to, iż zaraz po moim poście zostanę obtytułowany głabem debilem itd itd. Jenak ja mam do tej gry zupełnie inne podejście. Jako customer netCoders.be gram na full auto bocie na FFA. Powiedzcie mi jaka jest różnica czy gram na pełnym auto, czy na human bocie jak np. butchji oraz bardzo duża częśc najlepszych klanów? Tak czy siak nie jest to skill człowieka lecz programu. Tak więc w ET gram tylko na bocie, podziwiam ludzi z nC gdyż są to osoby inteligentne, wcale nie głupie dzieci, znają się na rzeczy, a biorac przykład z codera od którego kupowałem swojego bota, który ma on 13 lat, jest Polakiem, zdania buduje lepiej niż większość 20 letnich graczy, a angielski ma na poziomie tak wysokim iż wiele osób chciałoby mu dorównać, naprawdę jestem pod ogromny wrażeniem. Pełne wsparcie techniczne, super prof. Tak więc mówcie co chcecie, jednak ja swojego zdania nie zmienię.
Pozdrawiam serdecznie f.
TheOtherS!de
15:38, 13 05 2007
Jak by był taki cudowny jak go opisujesz to tworzyłby antyhaxxy a nie haxxy o_O
fckmayday
17:34, 13 05 2007
Po co tworzyć antyhaxy do takiej gry jak ET. Bezpłatna, zero wsparcia ze strony producenta. Tworzac haxy zarabiasz, i to niemałe pieniądze gdyż każdy bot posztuje od 200 do nawet 500 zł. PB olewa tak naprawdę ET, bo popatrz szczerze, co oni mają z bezpłatnej gry? Nic. A poza tym gdyby nie tacy ludzi jak wyżej opisany coder, nie miałbym teraz świetnego bota, na którym fun na serwerach mam znacznie wyższy, niż ludzie którzy grają w tą grę przez długi okres czasu, naprawde sie starają, jednak nie moga pokonać wielu przeciwników tylko dlatego bo owi przeciwnicy mają humanized bota. A prawda jest taka iż w wielu przypadkach gracze bez bota byli by lepsi. Tak więc granie czysto w ET jest bez sensu. Dziękuję.
CYTAT(fckmayday @ 17:34, 13 05 2007) [snapback]61953[/snapback]
Po co tworzyć antyhaxy do takiej gry jak ET. Bezpłatna, zero wsparcia ze strony producenta. Tworzac haxy zarabiasz, i to niemałe pieniądze gdyż każdy bot posztuje od 200 do nawet 500 zł. PB olewa tak naprawdę ET, bo popatrz szczerze, co oni mają z bezpłatnej gry? Nic. A poza tym gdyby nie tacy ludzi jak wyżej opisany coder, nie miałbym teraz świetnego bota, na którym fun na serwerach mam znacznie wyższy, niż ludzie którzy grają w tą grę przez długi okres czasu, naprawde sie starają, jednak nie moga pokonać wielu przeciwników tylko dlatego bo owi przeciwnicy mają humanized bota. A prawda jest taka iż w wielu przypadkach gracze bez bota byli by lepsi. Tak więc granie czysto w ET jest bez sensu. Dziękuję.
Jak dla mnie masz odwrocone wartosci i tyle na ten temat. Jak dla mnie (i pewnie wiekszosci graczy w jakakolwiek gre) najcudowniejsza rzecza jest wlasnie dojscie do pewnego poziomu, dzieku praktyce i wlozonej pracy. Boty to pojscie na latwizne. Wlasnie to ty jestes dla mnie dziwny, skoro kupujesz bota do bezplatnej gry. Dla mnie wlasnie jest szczytem glupoty, wydac 300 zl za bota, niz zaoszczedzic i wydac jakos z glowa. No coz ale moze poprostu to ja jestem jakis dziwny...
TheOtherS!de
20:52, 13 05 2007
CYTAT(fckmayday @ 18:34, 13 05 2007) [snapback]61953[/snapback]
Tak więc granie czysto w ET jest bez sensu. Dziękuję.
O_o Jakie ty masz wartości moralne?? Chyba ich nie masz. Co do pieniędzy, super zarabiają, ale w moim odczuciu są to zarobki nie uczciwe. Jak by zrobili odpłatnego antybota też by na tym zarobili sam bym za niego zapłacił 400 zł. W ten sposób moje wartości moralne by nie ucierpiały a Oni mieli by z tego więcej pieniędzy, bo mogliby je z łatwością rozprowadzać. Na cheatach nigdy nie będę grał nawet gdyby mi za to płacili. Tak wiem nigdy nie będę super graczem i nie wystąpię w ETTV, ale nie będę jakimś pop…. co gra na haxach. Nie wiem jak ty, ale ja gram dla przyjemności i czerpie ją z tego, że coś potrafię i to uczciwie nie potrzebuje jakiegoś „głupiego” programu. Po prostu reprezentuje coś sobą. I co najważniejsze rodzice wychowali mnie na uczciwego człowieka. Tak wiem napiszesz, że to tylko gra, ale (zawsze istniej jakieś ale )
falubaz
22:47, 13 05 2007
CYTAT(fckmayday @ 14:47, 13 05 2007) [snapback]61948[/snapback]
Rzeczą oczywista jest to, iż zaraz po moim poście zostanę obtytułowany głabem debilem itd itd. Jenak ja mam do tej gry zupełnie inne podejście. Jako customer netCoders.be gram na full auto bocie na FFA. Powiedzcie mi jaka jest różnica czy gram na pełnym auto, czy na human bocie jak np. butchji oraz bardzo duża częśc najlepszych klanów? Tak czy siak nie jest to skill człowieka lecz programu. Tak więc w ET gram tylko na bocie, podziwiam ludzi z nC gdyż są to osoby inteligentne, wcale nie głupie dzieci, znają się na rzeczy, a biorac przykład z codera od którego kupowałem swojego bota, który ma on 13 lat, jest Polakiem, zdania buduje lepiej niż większość 20 letnich graczy, a angielski ma na poziomie tak wysokim iż wiele osób chciałoby mu dorównać, naprawdę jestem pod ogromny wrażeniem. Pełne wsparcie techniczne, super prof. Tak więc mówcie co chcecie, jednak ja swojego zdania nie zmienię.
Pozdrawiam serdecznie f.
Rotfl. Niezle masz na!@#ane we lbie. Jestes ciezkim frajerem placac za prosty program jakakolwiek kase.
Tak to jest teraz, z dziecmi neostrady.

Rywalizacja to jedno, a kurestwo i sk#!@!#ynstwo jakie wy popelniacie to druga sprawa. Cale szczescie patrze na was prostackie niewychowane gnidy z boku.

= falub

= kaurz
Coder napewno jest inteligentny. Ja osobiście nie wierzę w te jego 13 lat, że koleś w takim wieku pisze takie rzeczy, chyba że siedzi przed kompem nie wychodząc nigdy z domu. W końcu aby napisać bota do ET to trochę rozumu trzeba mieć.
W tym problem że koleś jest po ciemnej stronie mocy i lepiej będzie dla niego jeśli zajmie się pisaniem poważniejszych rzeczy niż robienie botów do ET bo raczej tego w swoim CV nie umieści (chyba że go zatrudni jakaś firma do robienia softu przeciwko cziterom)
Natomiast wszyscy jego klienci to przychlasty do kwadratu. Rozumiem że ktoś jeszcze gra pro, chce zarobić kasę i być sławny (ale to przecież i tak wyjdzie na pierwszym lepszym LAN-Party), ale kupowanie botów do FFA to skrajne debilstwo. Trzeba być niezłym pojebem żeby mieć FUn z gry na bocie.
Ciekawe jaki będziecie mieć fun z gry jak ktoś wymyśli czita na god-mode :D
SPIDIvonMARDER
15:22, 15 05 2007
Szczerze mówiąc, to cheaterstwo jest całkowicie naturalne (pod względem biologicznym)!!!!!!!!!!
Po prostu człowiek pamiętając prawa dżungli stara sie wygrać za wszelką cenę by przeżyć i móc dalej rozpowszechniać swoje geny
Jednak człowiek jest człowiekiem między innymi dlatego, że pod niektórymi względami wybił sie ponad naturę tworząc cywilizację, a cywilizacja istnieje oparta na pewnych podstawach, a wszelkie kodeksy są właśnie miedzy innymi takimi fundamentami. By cywilizacja mogła istnieć, jej mieszkańcy muszą przestrzegać tych praw.
Tak samo jest z Wolfem. By mógł istnieć jako super rozrywka internetowa, jego użytkownicy muszą przestrzegać pewnego kodeksu, którego jednym z paragrafów jest
NO CHEATING Istnieją serwy, gdzie można cheatować, botować i w ogóle wszystko. ale fajnie tam jest przez 5 minut, po potem po prostu robi się nudno i głupio, bo nie da się grać! Nie ma po co trenować skilla, bo i tak sie nie przydaje. =zero satysfakcji z gry.
Ten post dedykuję wszystkim nie do końca uczciwym graczom:
NAWRóćCIE SIę! w IMIę KACZORóW, PUTINA I OJCA RYDZYKA!
CzarnyAfgan
20:32, 4 06 2007
Witam!
A ja mam pytanie. Co z ludźmi którzy grali na bocie bądź wh ale zaprzestali takiej gry?? Albo chcieli zobaczyć jak taka gra wygląda?? Też uważacie ich za cziterów?? Ja sam grałem przez 2-3 dni na nexus'ie, ale niegrałęm na servach z pb i tylko po to żeby zobaczyć co tak naprawdę przyciąga cziterów. Powiem szczeże że niema frajdy z gry na bocie a jak masz dobre vec'i to każde rąbiesz jak trzeba nawet z ogromnej odległości. A skoro już było tu wspomniane o zmianie GUID'a. Jak zmienić ETGUID?? Jak już mówiłem grałem kiedyś na nexus'ie i mam ładnego czerwonego warna. Niedawno miałem ze swoim klanem war'a i ktoś z przeciwnego klanu wszedł na yawn żeby sprawdzić nasze GUID'y. Ja oczywiście miałem owego warna i kickneli nas po 4 minutach gry mimo iż nasz klan gra uczciwie. Moja wina że bawiłem się botem, i bardzo chciałbym żeby taka sytuacja jak opisałem się niepowtórzyła. Proszę o pomoc i z góry dziękuję.
PS. Jeśli nieotrzymam tu odpowiedzi założę nowy temat bo nigdzie takiego niewidziałem.
Peace for all
"PIĆ TO TRZEBA UMIĆ"
ze tak metaforycznie to ujme
TheOtherS!de
7:15, 5 06 2007
Dla mnie cheater to cheater!! Jak ktoś grał przez pół roku na bocie typu nexus i nie gra od miesiąca i do tego jest pro, pytam się jak to jest możliwe??? Mi nasuwa się tylko jedno skojarzenie „ Po prostu ma lepszego haxxa „ Co do tego, że chciałeś spróbować, pytam się, po co?? Wiadomo, że granie na bocie otępią, I nie sprawia przyjemności. Chyba, że ktoś ma uszkodzona psyche.
Ilez razy slyszalem to... "gralem przez dwa-trzy dni, zeby zobaczyc jak to jest, ale nie na serwerach z pb..." itp. Bzdura. Po pierwsze gdyby nie gral na serwerach z pb to bys nie mial tego warna, bo niby skad? Po drugi, dokladnie tak powinno byc, ze nie nalezy grac z kims kto czitowal/czituje. eot
CzarnyAfgan
13:18, 5 06 2007
Witam!
Dla wiadomości conish'a. Yawn! niema nic wspólnego z PB. Yawn! sprawdza wpis w cfg gracza i stad mamy te paskudne warny. Poza tym ktoś już wspomniał że warny mogą się pokazać przez używanie cfg innego gracza. Więc drogi conish'u jak niewiesz to nieosądzaj. A jeśli twierdzisz że osoba która chociaż raz czitowała czituje nadal to jesteś żałosny i niemasz wiary w ludzi. Sam gram w klanie z graczem który przez prawie 2 miesiące grał na wh i dzięki niemu nauczył się słuchać. Widząc skąd idzie przeciwnik słyszał jak brzmią jego kroki. Teraz wiele osób mówi mu że gra na wh, a prawda jest taka że umie słuchać. Mam szacunek dla takich ludzi którzy mimo że grali przez dłuższy czas zaprzestali takiej gry. Ale widzę że dla Was cziter to nawet ten który włączył żeby zobaczyć jak wygąda taka gra. Jeśli twierdzisz drogi conish'u że jestem cziterem to załączam swój GUID: 04208C700567F5F117A53FDEDC27AA93FB3E6304.
Peace for all
Drogi CzarnyAfganie!
Bzudury opowiadasz jak cholera. Dla Twojej wiadomosci yawn.be korzysta z baz cziterow jak pbbans, serwerow, ktore update`uja guidy i na koncu z graczy, uzywajacych programu yawn. Warny sa nadawane przez yawn.be na podstawie baz pbbans itp.
Acha... jeszcze dochodza takie cuda, jak baza zarejestrowanych graczy xfire.be itp.
I tak, brak mi wiary w ludzi, ktorzy czituja. To dla mnie jak alkoholizm. Nawet jesli nie pijesz od 25 lat, pozostajesz niepijacym od 25 lat alkoholikiem.
Granie na sluch w et... dmml. Na sluch to mozna grac w mohaa. W et, owszem, przydaje sie, ale nie da sie grac na sluch i walic za kazdym razem hs z za sciany.
Na koniec... zapamietaj sobie na wszystkie lata swojego zycia, ze nie z czasownikami piszemy osobno.
acha... przeczytaj sobie what is yawn? na yawn.be
CYTAT
Type Game Info Location Date Added Source
MBI ET CVAR #9001 - (sc_aim = 1) Poland (Ostrów Mazowiecka) 2007/02/01 PBBans
no to masz warna za cvary, czyli za wlasna glupote, mowiac w skrocie :)
CzarnyAfgan
17:28, 5 06 2007
Witam!
Denerwuje mnie jak mówicie o czymś niemając pojęcia. Do jasnej cholery od kiedy yawn kożysta z bazy pbbans??!! Czemu grając na serwerze BEZ pb dostałem warna??!! Yawn niema nic wspólnego z PB, yawn odnajduje wpisy w cfg gracza bo skąd do jasnej, ciasnej, niewy!#@anej można złapać warna przez to że grasz na czyimś cfg??!! A co do tych czasowników to jestem dyslektykiem i niebędę siedział ze słownikiem żeby napisać posta. Ale na ten temat pisałem w innym temacie. A co do tego żebym przeczytał what is yawn. Jest tam mowa o tym że PRÓBUJĄ działać zgodnie z listami na punkbusted.com i pbbans.com.
Najpierw naucz się angielskiego i pomyśl logicznie zanim coś napiszesz, ponaddto baza graczy z xfire.be niema nic wspólnego z warnami i samym yawn.
A co do grania na słuch. Kto mówił że wali same hedy zza rogu??!! Poprostu słyszy że ktoś idzie i jest gotowy na to żeby zacząć strzelać, a to że inni niewiedzą o tym że istnieje przycisk dzięki któremu chodzi się ciszej to już nie mój problem.
Peace for all
nie no, trzymajcie mnie bo spadne z krzesla.
dysleksja jest choroba, ale nie jest smiertelna. mozna ja leczyc. raz.
angielski znam na tyle dobrze, ze wiem iz "We try to keep our data syncronised (one way) with master ban lists such as punkbusted.com and pbbans.com." znaczy, ze probuja zachowac synchronizacje (czyli aktualnosc w tym przypadku) (w jedna strone!!!!!!!!!!!! to znaczy, ze yawn pobiera od pbbans i punkbusted, ale nic do nich nie wysyla) ze wzmianokowanymi. dwa.
wejdz se
tu. Widzisz to takie zolte jak u ciebie warn? Kliknij. i co? Znaczy, ze jestem zarejestrowany na crossfire. Baza danych crossfire. trzy.
no i na koniec. nie masz racji. przyjmij to do wiadomosci. nie musisz mi przyznawac racji. po prostu przestan odpowiadac. blagam.
acha... edit: od kiedy yawn korzysta z pbbans? To tez jest tam napisane. O : Global warnings
A feature active since July 2006.
SPIDIvonMARDER
12:33, 6 06 2007
Nawet grając przez tylko jedna mapę na nexusie można komuś w ten sposób ciężko zepsuć dzień. W grze z innymi żywymi graczami nie można cheatowąć, tak jak nie należy ćpać. Nie warto zaczynać, bo łatwo się uzależnić. Fajnie, jak ktoś się nawrócił i przestał jedno i drugie, ale najlepiej w ogóle nie należy zaczynać cheatować.
Bastard PL
14:08, 6 06 2007
CYTAT(CzarnyAfgan @ 13:18, 5 06 2007) [snapback]62706[/snapback]
...przez prawie 2 miesiące grał na wh i dzięki niemu nauczył się słuchać. Widząc skąd idzie przeciwnik słyszał jak brzmią jego kroki.
największa durnota jaką ostatnio dane mi było przeczytać. albo twój kolega jest zbyt gupi by grać w tą grę, albo twój kolega jest zbyt gupi aby wymyśleć lepszą wymówkę uzasadniającą używanie haxów.
...
to że istnieje klawisz do cichego poruszania się to jedno, a to że istnieje coś takiego jak "lean" to 2gie i wcale nie cza mieć wh, żeby wiedzieć skąd nadchodzi wróg.
OCH NIE JA JESTEM ĆPUNEM! JUZ MAM PRZEGRANE U SPIDIDIDIVONMARDERERERA :O!
OH KU.RWA NOES!
XDDDDDD
i gralem na haxie!
SPIDIvonMARDER
16:11, 6 06 2007
CYTAT(kaurz @ 15:00, 6 06 2007) [snapback]62749[/snapback]
OCH NIE JA JESTEM ĆPUNEM! JUZ MAM PRZEGRANE U SPIDIDIDIVONMARDERERERA :O!
OH KU.RWA NOES!
XDDDDDD
i gralem na haxie!
I co z tego?
Jeśli już nie grasz na cheatach, to dobrze o tobie świadczy, dorosłeś. Oszukiwanie to oznaka szczeniactwa.
Jednak są gracze, którzy zagrają na haxie raz, spodoba im się i zagrają drugi, trzeci...
Afgan chłopie ile ty masz lat bo gadzasz jak dzieciak ? politykiem to raczej nie zostaniesz.
Życie jest brutalne i często daje kopa w dupę, człowiek człowiekowi wilkiem, "przyjaciel" czeka na okazję żeby tylko cię upierdolić albo wygryźć.
W życiu nie ma miejsca na głupie wymówki, jak popełnisz przestepstwo z Kodeksu karnego to prokurator nie będzie rozczuał się nad tobą i wysłuchiwał "bo ja tylko chciałem ..." tylko będzie chciał cię na amx upierdolić. Za popełnione błędy dostaje się mocno w dupę i nikt nad tobą się nie rozczula.
Robisz wałek raz dwa czy trzy, osiągasz jakieś korzyści ale za czwartym razem wpadasz i masz przejebane.
Koleś który używał czitów jest naznaczony. Tak samo jak w życiu. Możesz kraść czy zabijać. Dopóki nie wpadniesz jest w porządku. Jak wpadniesz idziesz do pierdla. Wychodzisz z pierdla w pełni zresocjalizowany, idziesz po jasnej strony mocy, człowiek-anioł rozpoczynasz nowe życie.
Ale w papierach nadal masz to że kiedyś coś zjebałeś. I każda lepsza kurwa przy pierwszej lepszej okazji życiowej wypomni ci to.
Tak samo jest w grach :D
Czitowałeś, wpadłeś. Teraz nie czitujesz. Ale smród jakiś tam pozostał i masz brudne papiery. Jesteś teraz czysty jak łza ale jak pisałem - przy lepszej okazji jakaś kurwa wypomni ci twoją przeszłość.
Może to nie jest fair że niektórzy traktują cię nadal jako czitera chociaż od dłuższego czasu jesteś czysty. Ale za błędy w życiu trzeba płacić.
Komu powierzyłbyś swoje pieniądze ?
- Człowiekowi który nigdy nic nie ukradł i nie oszukał
- Człowiekowi który kiedyś kradł i oszukiwał ale teraz już tego nie robi
Kwestia zaufania. Jedni powiedzą że można ci zaufać, dla części zaufanie straciłeś na zawsze. Inni zaufają ci po dłuższym czasie (czas leczy rany)
Dla mnie osobiście smród pozostaje zawsze i traktuję takiego klienta z ostrożnością. Ale też nie zachowuje się jak zjeb i nie kikam gościa tylko dlatego że mój przeciwnik 2 lata temu miał warna :D
Dla mnie czitowanie jest czitowaniem bez względu na okoliczności. Nie ma dla mnie wymówek że tylko FFA albo testowanie.
To tak jakbym zabił jakiegoś żula, chwasta który nie wiadomo po co żyje i tłumaczył się - wysoki sądzie chciałem przetestować moją nową giwerę, przecież nie zabiłem wartościowego człowieka tylko żula, który przynosi społeczeństwu więcej strat niż korzyści.
Uważam że każdemu należy się druga szansa i nie można całkowice skreślać człowieka. Tylko że to moje uważanie nie ma nic wspólengo z faktycznym realnym życiem. Jak napisałem wcześniej - każda pierwsza lepsza kurwa wypomni ci twoją przesłość i bedzie cie chciała upierdolić. Życie jest brutalne i za swoja błędy trzeba płacić
CzarnyAfgan
12:31, 7 06 2007
Witam!
Po pierwsze, to że chłopak umie słuchać bardzo dobrze o nim świadczy, i niesą to jego tłumaczenia bo wiem jak gra. Np. Na Oasis, grając allies i wychodząc koło spawnu axis, kumpel mi mówi że przy wyjściu ktoś jest. Nie powie mi ile jest tych osób bo sam niewie, ale słyszy że ktoś jest i jest gotowy na ewentualny atak. Pozatym nierozumiem czemu porównujecie włączenie haxa do kodeksu karnego??!! Z tego co ja widzę to ta gra was już pochłonęłą. Niepotraficie się do tego przyznać, ale porównujecie grę do przykładów z życia codziennego. To jest jak palenie papierosów, czujesz że w każdej chwili możesz przestać, ale jak próbujesz przestać to Ci sie to nieudaje. Zastanówcie się przypadkiem czy nieporónujecie życia codziennego do gry, bo jak tak to jest z wami naprawdę źle. Próbuję uświadomić ludziom że świat wirtualny jest całkowicie inny niż rzeczywisty. Na ekranie monitora wszystko dzieje się tak jak chcieli tego autorzy. W życiu to my jesteśmy autorami, to od nas zależy czy ubierzemy się w szare spodnie i białą koszulę i pójdziemy do lasu czy założymy trampki, spodnie 3/4 i polecimy kopać w piłkę.
Co do tego komu powieżyłbym swoje pieniądze. Jeśli były by to osoby których nieznam to mółbym powieżyć zarówno jednamu jak i drugiemu. Jeśli znam daną osobę i wiem że nieoszukuje, niekradnie, ale jest w stosunku do mnie niewpożądku, wolałbym powieżyć nieznajomej osobie która kradła i oszukiwała.
(niecierpię porównań, ale możę tak wam wytłumaczę)Grałem przez 2 dni na bocie. Chciałęm zobaczyć jak wygląda taka gra. Powiedzcie mi, czy jak mieliście po 16-17 lat niechcieliście spróbować piwa, lub papierosa?? Napewno znajomi w waszym towarzystwie, pili i palili. Fakt że palili szkodził również wam. Resztę dopowiedzcie sobie sami...
Co do mojego wieku. Mam 22 lata, studiuję zaocznie w ostrołęce wydział dziennikarstwa krajobrazowego, a grę w ET traktuję jako przyjemną odskocznię od codziennego zgiełku i problemów. Ale jak widzę jakie macie podejście na tym forum to stwierdzam że niepasuję do was. Chciałem pisać żeby podzielić się swoimi spostrzeżeniami z gry, wspomóc radą (jeśli oczywiście znam rozwiązanie problemu) czy poprostu dowiedzieć się czegoś ciekawego. Dla was ta gra jest prawie całym życiem, jeśli coś jest nie po waszej myśli to należy to zbesztać i zmieszać z błotem.
Wasze podejście: "Cooooo?!, uważasz że railgun jest kiepski??!! Ja ci dam kiepski, sam jesteś kiepski, gówno się znasz i to co mówisz niema najmniejszego znaczenia!!"
Peace for all
ej to znaczy, ze jestem naznaczony, przekreslony i napietnowany do konca zycia? :D
kto nie testowal czitow nigdy, niech pierwszy rzuci kamieniem! :DDD
ta gra jest za nudna, zeby nie sprobowac zagrac na crusherze na serwerach nonpb, chociaz to tez bylo nudne a mortarcam teraz jest na legalu na noquarter wiec ggwp czity w ogole mi nie potrzebne.
btw, ta gra i tak jest nudna i ssie pyte, zaspiewajmy cos ciekawego!
Ja pierwszy rzucę w ciebie kamieniem
Czy dasz wiare że nigdy nie testowałe żadnych czitów na żadnym serwerze. No ale pewnie ja jestem jakiś dziwny i inny i odosobniony.
Natomiast jak już mam być szczery to oczywiście testowałem czity na Lanie. Ale nigdy nie wszedłbym z czitem w celu testowania na internetowy serwer gdzie inni gracze nieświadomi są tego że mam czita.
CYTAT(CzarnyAfgan @ 11:31, 7 06 2007) [snapback]62777[/snapback]
Witam!
Pozatym nierozumiem czemu porównujecie włączenie haxa do kodeksu karnego??!! Z tego co ja widzę to ta gra was już pochłonęłą. Niepotraficie się do tego przyznać, ale porównujecie grę do przykładów z życia codziennego. To jest jak palenie papierosów, czujesz że w każdej chwili możesz przestać, ale jak próbujesz przestać to Ci sie to nieudaje. Zastanówcie się przypadkiem czy nieporónujecie życia codziennego do gry, bo jak tak to jest z wami naprawdę źle.
(...)
(niecierpię porównań, ale możę tak wam wytłumaczę)Grałem przez 2 dni na bocie. Chciałęm zobaczyć jak wygląda taka gra. Powiedzcie mi, czy jak mieliście po 16-17 lat niechcieliście spróbować piwa, lub papierosa?? Napewno znajomi w waszym towarzystwie, pili i palili. Fakt że palili szkodził również wam. Resztę dopowiedzcie sobie sami...
Chociaz troche konsekwencji w tym co piszesz...
SPIDIvonMARDER
14:54, 7 06 2007
Co do Kaurza:
Ja też rzucę kamieniem. Cheaty stosowałem tylko w singlu i tylko wtedy, gdy inaczej nie mogłem sobie poradzić z grą (poziom trudności lub błąd).
Gra bez oszustw daje większą satysfakcję.
Co do Afgana:
Tak! Cheaty mogą tak samo uzależnić jak pety, czy dragi. Jest to stwierdzone naukowo. Można to przybliżyć w taki sposób:
to, że komputer, internety, gry online użależniają jest powszechnie znanym faktem. Takie uzależnienia przekładają się na elementy tych rozrywek (np. granie w określony sposób, np. z cheatowaniem).
sorry za powtórzenia
ololol, teraz dopiero to zauwazylem :DDDDDDD
Afgan, pierwszy raz piles piwo w wieku 16 lat? :DDDDDD
no offence, ale troche opozniony jestes :D
mi gra w et daje srednia satysfakcje, granie na bocie tez nie bylo niczym wciagajacym i odurzajacym, szczegolnie, ze jak wbijasz na jakies ffa nonpb etmain to nie ma c@#!a, 1/2 ludu jezdzi na aimie.
chyba wlasnie po to stawia sie takie serwery :D
a co do tych zyciowych zasad, lamania prawa, etc. to ja mam jedna zasade "nic, co ludzkie..." i ogolnie lap chwile i lec do Rio
TheOtherS!de
18:39, 7 06 2007
Ja drugi rzucę w Ciebie kamieniem:(
„Nie czyń drugiemu, co tobie nie miłe” to jest moja domena życiowa!!
http://s4.gladiatus.pl/game/c.php?uid=16221 Toplista:2
Arena:208
Honor:2.415
Poziom:8
SPIDIvonMARDER
20:55, 7 06 2007
Picie piwa "dopiero" w wieku 16 lata to powód do wstydu??????? Raczej do dumy, ze mimo nacisków społeczeństwa udało się tak długo wytrwać. Co jak co, ale alkochol jest od 18+ nie bez powodu...
CYTAT(SPIDIvonMARDER @ 20:55, 7 06 2007) [snapback]62801[/snapback]
alkochol
GG
XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
(browar = ambrozja)
CzarnyAfgan
22:49, 7 06 2007
Witam!
Przeczytaj bizon jeszcze raz dokładnie co jest tam napisane, i wtedy będziemy mogli przedyskutować tę sprawę. A co do alkoholu to wiek podałem dla przykładu, a to ile miałem lat jak zaczęłem pić przemilczę, bo później będzie że się chwalę, przechwalam czy jeszcze co. Powiem że trawkę zaczęłem palić jak miałem 13 lat, ale nieuważam tego za zbrodnię. Teraz mi powiecie że jestem narkomanem, moim zdaniem natomiast palenie trawki czy haszu to to samo co zbieranie i jedzenie pieczarek. Wyznaję zasadę że co Cie niezabije to Cie wzmocni.
Peace for all
Poszukaj sobie statystyk nt. średniej życia ćpuna.
Life is brutal
porownaj sobie zdjecia za!@#iscie szczesliwych ludzi po blantach i Twoja czerstwa facjate mlodziezowego faszysty z NOPu :D ja osobiscie pierd.ole statystyki i wykresy, jak sie nie bede bawil teraz, to kiedy? nie chce niczego zalowac na starosc. a zalowac mozna tylko tego, czego sie nie zrobilo.
i tak na marginesie, to wiecej zlego mi uczynila wodka i fajki niz baka, taka prawda.
SPIDIvonMARDER
10:12, 8 06 2007
Niezbyt zdrowe podejście. Na zabawę jest całe życie, to raz. A dwa, to co zrobisz dzisiaj, poczujesz za 30 lat.
CYTAT(CzarnyAfgan @ 22:49, 7 06 2007) [snapback]62804[/snapback]
Przeczytaj bizon jeszcze raz dokładnie co jest tam napisane, i wtedy będziemy mogli przedyskutować tę sprawę.
Done. Mozesz juz zaczac dyskutowac.