Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Czemu reprezentacja nie gra??
Forum Serwisu: Polskie Centrum Enemy Territory > Board reprezentacji Enemy Territory PL > Public
Mad
Czemu reprezentacja nie gra?? Powinna ćwiczyć by się pokazać a tym Nacional Cup. To, że mają skilla to nie znaczy, że na pewno wygramy. Belgowie którzy niby są najsłabsi w #et-cup doszli do finału ohmy.gif
LostGirl
Wlasnie czemu reprezentacja nic nie gra, nic nie ciwczy? Tyle bylo szumu wokolo tego jaki ma byc sklad, kogo jeszcze sciagnac oraz jaki kraj jest najgorszy w naszej grupie. Wyszlo na to, ze chodz wszystko zapowiadalo sie dobrze wyjdzie wrecz paskudnie. Niby mielismy duze szanse zeby podzialac cos w naszej grupie w cb nations, a jednak nikt nic ku temu nie zrobil dry.gif

Serce sie kraja sad.gif
blinkkin
chlopaki spoczeli na laurach. miejmy nadzieje, ze nie skonczy sie tak jak z orlami engela - wzieli sie w garsc, gdy bylo juz za pozno. sekundo skill to nie wszystko, potrzebne jest zgranie, ktorego moze zabraknac reprezentacji. nawet team bez gwiazd moze wygrywac - przykladow jest mnowstwo. terco nie nalezy lekcewazyc przeciwnika, nawet najslabszego rywala, zawsze moze sprawic niemila niespodzinake. kwarco nie mozemy powiedziec czy dobrze trafilismy doputy nie wyjdziemy z grupy, a oddalamy sie od celu z biegiem czasu. gdzie sa sparingi? team poland powinien zagrac przynajmniej z dwoma ekipami z kazdego kraju w grupie. koniec i kropka.
rover
patrzac na to obiektywnie, niektorzy juz dzis skreslaja polteam. imo albo dajcie im szanse, zaufajcie, albo sami zagrajcie lepiej ok?
LostGirl
Nie chodzi o skreslanie POL-Teamu, tylko o fakt, iz mordki wogole nic nie graja. Nie mowie tez ze jestem w stanie lepiej zagrac, bo to nieprawda, ale ET to gra zespolowa. Kazdy z POL-Teamu jets z innego klanu i defacto razem wogle nigdy nie grali, procz tam kilku klanowek :]
Angel
Zapraszam do topicu "Polska reprezentacja ET" tam jest odpowiedz dlaczego PT gra tyle ile gra a bedzie teraz gral jeszcze wiecej.

Odnosnie zgrania i tego ze każda "mordka" smile.gif w PT jest z innego klanu:

1. Ja, Tsunami, Far - C4 - mamy bardzo dobre zgranie.
2. Ja i Weteran (Janek, Jano i Freak! i jeszcze pare innych ma ników) gralismy kiedys w rtcw w jednym klanie (FF) i tez mamy zgranie, dzieki temu jak wydaje komendy jako TL, wiem co on zrobi i jak zagra.
3. Nikramo, może niegralem z nim w jednym klanie ale gram z nim na ffa od jakis prawie 3 lat, tez wiem jak On gra.
4. Mr.X zawsze jak gram i wchodzi Mr.X na serwer to najczesciej dolacza do mojego teamu i gra ze mna w duecie.

Reasumujac, zgranie najbardziej jest potrzebne w ataku - o wiele bardziej niz w obronie, dlatego w ataku:
- 1 duet to: ja i Mr.X dlatego ze na ffa bardzo czesto gralismy razem w ten sposob, po za tym bardzo dobrze radzi sobie jako skrzydlowy dla kogos. (Med - Med)
- 2 duet to: Janek (Weteran) i Nikramo, poniewaz jak juz pisalem wiem jak Janek gra a Nikramo jest dla niego idealnym medem i razem tworza bardzo dobra "siłe niszczaca" (Lt - Med)
- 3 duet to: Far i Tsunami, obaj duzo razem grali i maja dobre zgranie, po za tym PT bedzie gral w duzym stopniu taktami C4 i w tym momencie nie musze mowic Far i Tsunamimu co maja robic bo sami beda dobrze o tym wiedziec. (Eng - Med)

I nad takim teamplay teraz bedzie pracowal PT, niestety nie mamy duzo czasu...

PS. Macie teraz tyle informacji o PT i stylu gry ze Mad i GalAnonim i jeszcze pare innych osob posikaja sie w gacie bo nie beda wiedzieli co pierwsze zaczac krytykowac....

KiD
PS. Macie teraz tyle informacji o PT i stylu gry ze Mad i GalAnonim i jeszcze pare innych osob posikaja sie w gacie bo nie beda wiedzieli co pierwsze zaczac krytykowac....

Tia no wiec ja na poczatek skrytykuje ton twojej wypowiedzi.

Pozdro
Angel
KiD jakos nie przejołem sie Twoja krytyka.... może dlatego ze ton mojej wypowiedzi jest spowodowany tym ze 50% graczy ma jakies pretensje i cos by zrobili lepiej a tym czasem nie zdaja sobie sprawy ile NC pochlania czasu, pracy i checi. A wiadomo najlepiej i najprościej jest "stać z boku" i krytykowac.
rover
A wiadomo najlepiej i najprościej jest "stać z boku" i krytykowac.

w 100% sie z tym zgadzam, stfu nubs tongue.gif
KiD
Zgadzam sie z tym ,ze najprosciej jest stac z boku nic nie robic i czepiac sie wszystkiego. I widze ,ze niestety na forum duzo ludzi prezentuje taka postawe. I to nie tylko jezeli chodzi o reprezentacje. Co do czasu to wiem jak ciezko pogodzic jest pewne rzeczy ze soba. Sam pracuje, mam juz swoja rodzine i czasem ciezko jest znalesc czas na tren. Nie mniej jednak za bledna postawe uwazam umyslne prowokowanie tego typu zachowan.

MOTD : Psy szczekaja, karawana jedzie dalej.

Pozdro
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.