Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Problem z ETPRO guidem
Forum Serwisu: Polskie Centrum Enemy Territory > Problemy Techniczne z Enemy Territory > W:ET - Komendy, Configi, Problemy z ET
PlichuPL
Mam wielki problem związany z tym guidem otóż mój kuzyn (debil itd. ...) przyjechał dosłownie na 3 dni do mnie do chaty i oczywiście co pierwsze to zaczął grać na cheatch na moim PC. Teraz mam pełno warnów na yawnie i niewiem jak będę grał w CB. żal po prostu żal. Da się jakoś zmienić czy coś tego guida żebym został znowu wiarygodnym graczem ??.
arturcrash
w cb mozesz grac nawet na czerwonym guidzie:) abys demko nagrywal
kaurz
DOBRY WAŁEK
Macgyver
CYTAT(PlichuPL @ 18:36, 11 08 2007) *
Mam wielki problem związany z tym guidem otóż mój kuzyn (debil itd. ...) przyjechał dosłownie na 3 dni do mnie do chaty i oczywiście co pierwsze to zaczął grać na cheatch na moim PC. Teraz mam pełno warnów na yawnie i niewiem jak będę grał w CB. żal po prostu żal. Da się jakoś zmienić czy coś tego guida żebym został znowu wiarygodnym graczem ??.

usuń plik etkey z katalogu etmain.
ETPleja
Jak widać są osoby, które uwierzyły w twojego kuzyna i próbują ci pomóc. Skasowanie etkeya nic ci nie da, etpro guid zależy od sprzętu. Na haksach grasz od roku, w tym na wielu różnych, także opowiadaj dalej bajki o kuzynie.

->yawn<-

Trzeba było pomyśleć zanim odpaliłeś czity. Myślisz, że teraz, jak masz niewykrywalnego bota pograsz sobie w CB? Jedynym wyjściem jest nowy guid, a większość przyzwoitych graczy unika gry z ludzmi o tygodniowych guidach. O grze z klanami na wyższym poziomie niż te, które spotykałeś na warzywniakach zapomnij.

BTW. Jeśli dobrze pamiętam, w CB można grać z warningami pod yawnem, gdy są to warningi za cvary. Ty masz m.in. warninga za etn.dll.

I jeszcze mała uwaga do Macgyvera. Nie dość, że próbujesz pomóc cziterowi, to jeszcze nie wiesz o czym piszesz. Etkey, a etpro guid to dwie różne rzeczy.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.