Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Smieci na boardzie!
Forum Serwisu: Polskie Centrum Enemy Territory > Forum Serwisu www.enemyterritory.pl > Forum Techniczne Boardu
EmbeZZlemEnt
Wiekszosc postow na boardzie jest totalnie beznadziejna. przydaloby sie zeby ktos w koncu zrobil porzadke w stylu straznika teksasu. Nie chodzi nawet o same posty, ale bardziej o odpwiedzi do nich! W kazdym topicu pojawiaja sie odpowiedzi tych samych osob totanie nic nie wnoszace do sprawy typu :
re1: "hehe za...iscie"
re2: "no miazga, krem z dupy"

I tak leci przez kilka stron post o niczym, wnioskuje, prosze i blagam o to zeby albo zbanowac osoby wyspisujace p...y albo ograniczyc ich dzienny limit postow do minimum pod tytulem 1-2.
KiD
Dziekuje za niezwykle cenna i jakze sluszna konkluzje. Niestety gdyby wywalic wszystkie topiki i posty ktore sa niezgodne z regulaminem forum swiecilo by pustkami. Zreszta jacy userzy takie forum. smile.gif

Btw : niesiony swietym ( sorka WOLFszLAGIER smile.gif) wzburzeniem wpisales sie w dzial forum poswiecony technicznym aspektom PORTALU.
Lekko ponizej znajduje sie dzial poswiecony aspektom technicznym BOARDU i tam wlasnie przenosze ten topic.

Pozdro
blinkkin
mam dosyc ciekawy pomysl moze sie sprawdzi. dodawanie krotkich komentarzy jednoliniowych - tylko nick i data bez avataru i tak dalej. sluzyloby to zamiast postu dla wszysthich, ktorzy chca napisac krotki tekst w stylu (jestem za, fajnie etc). niezasmiecaloby to tak forum, poniewaz comments w przeciwnienstwie do postow bylyby znacznie 'nizsze' - znacznie mniej miejsca.
Thoro
Ja mysle ze ograniczanie postow np. do 2 dziennie jest pomyslem kiepskim sad.gif. Zgadzam sie ze nalezy cos zrobic z nabijaczami, ale ograniczanie liczby postow - kiepski pomysl sad.gif. Powiem na swoim przykladzie. Czasami przez kilka dni nie pisze zadnych postow. Zagladam na forum zeby zobaczyc co sie dzieje, czytam posty. Jak nie ma nowych interesujacych mnie tematow, to sie nie wypowiadam. Na tematy ktore sie wypowiedzialem tez juz sie nie wypowiadam, bo po co (no chyba ze ktos wniosl cos nowego do sprawy). Ale po kilku dniach dojdzie pare nowych tematow i wdaje sie w dyskusje na niektore z nich ( dyskusja nie znaczy ze odpowiadam w stylu "jest walniety" i koniec tylko staram sie konstruowac jakies wywody tongue.gif) i pisze kilka postow. Trzeba sie zastanowic co zrobic z nabijaczami i ludzmi ktorzy spamuja, ale nie ograniczajmy przez to wszystkich.
EmbeZZlemEnt
Rozumiem twoje oburzenie, bo ja na forum tez wchodze bardzo rzadko,ale nie mowie o ograniczeniu limitu wszystkim osobom tylko pewnym uzytkownikom, ktorzy naduzywaja goscinnosci board'a i cierpliwosci graczy. Wydaje mi sie sie techniczne rzecz jest jak najbardziej do zrobienia
BTW : Kid sorrki ze w...alem ten temat gdzie nie trzeba po fakcie zuwazylem ze kliknolem tak gdzie nie trzeba dry.gif
eXtreme
Zadam to pytanie tutaj gdyż nie mam uprawnień by rozpocząć nowy temat na forum technicznym boardu

- Dlaczego nie można zmienić sobie skórki na całym tym forum. Ta mi się już znudziła !!!

opcje
- ustawienia e-mail
- ustawienia forum
- skóry i języki
- zmień adres e-mail
- zmień hasło
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.