Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: sprawozdanie z ladder
Forum Serwisu: Polskie Centrum Enemy Territory > Wolfenstein: Enemy Territory > W:ET Scena klanowa
Fistach
sorry ze pisze ten temat tutaj ale na forum strony nikt nie zaglada a chcialbym wiedziec co myslicie o sprawozdaniu z laddera ET PL SW (;/) plz zostawcie jakeis wiadomosci
/17/Aluu
Mialem sie nie wypowiadac na boardzie ale widze ze zrobie wyjatek

"C4 nieustannie na pierwszym miejscu za co wielkie brawa."

Sa na nim raptem od niecalego tygodnia ?
Poison'y jakos trzymaly ta pozycje z 2 miesiace o ile nie dluzej.
cos mi sie wydaje ze zle dobrales slowa w opisie.

"Jak możnaby się spodziewać Poison tuż za nimi. "

Coz ja bym sie tego nie spodziewal, dla calych 17 zamrozenie klanu na 1 pozycji bylo niespodzianka, Posiony tez sie tego nie spodziewaly, C4 tez pewnie bylo mile zaskoczone. Dlaczego Poison spadlo na 2 miejsce, dlaczego C4 jest na 1 miejscu mozna przeczytac na stronie poison, wystarczy sie tylko pofatygowac.

"Przez zmniejszoną aktywność 17teens zostało zepechnięte poza pierwszą piątkę"

Tu to mnie rozwaliles na lopatki, przez jaka zmniejszona aktywnosc ?
Klan wyzywal wszystkich po kolei nie robiac wyjatkow do 1 miejsca, to ze nikt nas nie wyzywal.... coz nie nasza wina. Nasz spadek bynajmniej mial zupelnie inne powody niz podales.
Jezeli chodzi o zmniejszona aktywnosc odsylam ponownie na strone poison.

Podsumowujac, zeby pisac sprawozdanie z CB trzeba o nim cos wiedziec.
Zebrac informacje od ludzie ktorzy tam graja, a nie zmyslac i tworzyc na predce jakis tekst.
Ja sie dobrze posmialem czytajac twoje sprawozdanie, mam nadzieje ze nastepne beda duzo lepsze, moze nawet na temat i beda zawierac choc pare prawdziwych faktow.
KiD
Wlasnie sprawdzilem strone poison i nie udalo mi sie doczytac tego o czym piszesz Aluu. Jest tam mala wzmianka przy okazji opisu meczu z 7teen o autohibernacji i to wszystko. Moze naswietlisz bardziej temat.

Pozdro
/17/Aluu
Poza tym co znalazles jest jeszcze duzy post o tej sprawie, jako ze nie mam prawa do wklejania calych newsow ze strony pojsonow powiem tylko ze trzeba wejsc do archiwum i odnalesc tego posta

"Środa 12 Listopada 2003 - [4] tematy

Zmiana lidera w CB PL!

12.11.2003 - 17:04 - Xaoo
"
kag
QUOTE (KiD @ 9:41, 18 11 2003)
Wlasnie sprawdzilem strone poison i nie udalo mi sie doczytac tego o czym piszesz Aluu. Jest tam mala wzmianka przy okazji opisu meczu z 7teen o autohibernacji i to wszystko. Moze naswietlisz bardziej temat.

Pozdro

posty wczesniejsze od wyswietlanych znajduja sie:

a. w lodowce
b. w archiwum
c. w salonie peugeot

0700OMG
KiD
Dzieki kag za ten mily konkursik smile.gif Niemniej jednak zamiast pisac nonsensowne posty na forum skoncentrowal bym sie na poprawieniu dzialania strony twojego klanu poniewaz przy wyborze linka Archwum - niestety nie otwiera sie nic. A nie znajac tematu, autora, daty dodania szukanie jest nieco utrudnione. Gdy Aluu dodal te informacje to bez problemu znalazlem interesujacego mnie newsa.

Pozdrawiam
kag
oo to ciekawe bo ja po nacisnieciu link archiwum mam pokazywane poprzednie posty zaczynajac od strony 2 [gdzie 1 to aktualne posty] , nie znajac autora ani daty [no akurat w tym przypadku data nie mogla byc zbyt odlegla] wystarczy sprawdzic np strone 2 , 3 i 4 i powinno wystarczyc..
rover
dobry topic smile.gif C4 wyzwalo poison w ladderze jak tylko wskoczylo na druga pozycje, nie wiem czy poison przyjeloby chalange, ale dzien przed wyznaczeniem tterminu meczu (jeszcze niepotwierdzonego) poison weszlo w hibernacje, co nas tez lekko zszokowalo. teraz tak czy siak zagramy z poison, ktore zapewne bedzie chcialo odzyskac pierwsza lokate, wiec okaze sie odrazu czy jestesmy na pierwszym miejscu zasluzenie czy tez nie.

Majcok(12)
QUOTE (rover @ 17:01, 18 11 2003)
dobry topic smile.gif C4 wyzwalo poison w ladderze jak tylko wskoczylo na druga pozycje, nie wiem czy poison przyjeloby chalange, ale dzien przed wyznaczeniem tterminu meczu (jeszcze niepotwierdzonego) poison weszlo w hibernacje, co nas tez lekko zszokowalo. teraz tak czy siak zagramy z poison, ktore zapewne bedzie chcialo odzyskac pierwsza lokate, wiec okaze sie odrazu czy jestesmy na pierwszym miejscu zasluzenie czy tez nie.

No bardzo mnie to ciekawi, jak sie skonczy te starcie. Moze nagrajcie demko?

A co do tego sprawozdania, to troche to nie wyszlo i troche smieszne to, ale przynajmniej jest. biggrin.gif
TheAbyss
Miałem coś napisać ale cholera Aluu mnie uprzedził :|
Do siebie dodam jeszcze że zanim się zaczniecie podniecać "winning streak'iem" klanu SL zobaczcie może z kim grali (bo nam 2x odrzucili wyzwanie na zasadzie, "o cholera 17 nas wyzwali szybko wyzwijmy kogoś innego i dajmy busy in ladder", przynajmniej tak to z mojej strony jako WA wyglądało).
DaBi
Do siebie dodam jeszcze że zanim się zaczniecie podniecać "winning streak'iem" klanu SL zobaczcie może z kim gral

Przecież nikt się tym nie podnieca osoby które wiedzą choć troszkę o scenie wiedzą jak to było. Pozatym każdy może sobie zobaczyć jakie to były mecze. Autor popełnił pewne niedopatrzenie i tyle
Skrytykowaliście człowieka myślę że dobrze bo błedy są ale trzeba wziaść pod uwagę ze ten sie myli co nic nie robi a następne newsy będą już lepsze

/17/Aluu
Dabi:
"chcialbym wiedziec co myslicie o sprawozdaniu z laddera ET PL SW"

chcial wiedziec szczerze odpowiedzialem.

"następne newsy będą już lepsze"

Tez mam taka nadzieje, narazie czytalem 2 newsy tej osoby, jak narazie oba byly ponizej krytyki sad.gif
(1. mega fajny film ktorego nie widzial, niestety nie dotyczy et)

"osoby które wiedzą choć troszkę o scenie wiedzą jak to było. Pozatym każdy może sobie zobaczyć jakie to były mecze"

Moge sie mylic, ale jaki w takim razie jest sens pisania newsow na stronie ?
Przeciez kazdy moze wejsc na strone cb, przejrzec strony zagraniczne o et, to nie jest problem, wiec po co robic newsy na enemyterritory.pl? Moze juz czas zamknac portal ?

Newsy sa dla ludzi ze sceny i ludzi ktorzy nie maja o niej zielonego pojecia, powinny dotyczyc tematu strony i zawierac prawdziwe informacje, tak zeby kazdy mial przeglad sytuacji na scenie.
Chyba ze chcemy doprowadzic do sytuacji w ktorej np. jakas lama wejdzie na serwer i zacznie gratulowac nam zwyciestwa 4:0 w meczu Pol vs Fin, bo komus sie pomylilo w newsie....

Jezeli juz sie cos zaczyna robic, to powinno sie to robic dobrze, a przynajmniej sie starac (tu akurat kolega wykazal sie, i zapytal co sadzimy o jego newsie + dla niego, moze jeszcze poprawi newsa i bedzie spokoj.)

To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.