Może spróbuj jeszcze raz ze zrobieniem kopii całego katalogu Wolfa
I zrób tak - zainstaluj ET w jednym katalogu, odpal grę, wyłącz komputer.
Następnie zainstaluj znowu ET ale w innym katalogu i go odapl z tego nowego katalogu (starego katalogu ET z poprzednią instalacją nie ruszaj)
Teraz porównaj pliki z obydwu katalogów np w Nortonie jest narzędzie do porównywania plików. (file compare)
Porównaj wszystkie ważniejsze pliki ( .exe .dll .pak .cfg cały katalog PB, katalogi profili, plik etkey) zobacz czy nie ma żadnych różnic.
Mogą być w configach - zobaczy które komendy w configach są inne w jednym i drugim katalogu.
Jak będą różnice w plikach w katalogach PB w plikach exe i dll ? jedno jest pewne - nie powinno być ich wogóle !!!
Możesz prównać rejsetr (wszystkie klucze odnoszące się do ET) czy nie ma jakiś dziwnych różnic przed i po wyłączeniu kompa.
To samo możesz zrobić dla całego systemu Windows, dla dll-i exe i rejestru- tylko że to jest robota na kilka dni
Spróbuj nadać wszystkim plikom Wolfa atrybut read-only.
Jeśli to nie pomoże .... To naprawdę bardzo ciężki przypadek i jeszcze się z taki czymś nie spotkałem.
Reinstalowałeś XP ? Kombinuj na wszelkie możliwe sposoby, reinstaluj różne sterowniki przeczytaj topic
Zannim napiszesz post na baordzie technicznym - tam dałem trochę wskazówek co robić gdy się coś zawiesza.
Sam podczas pracy w firmie komputerowej i wieloletniego obcowania z komputerem spotykałem się z różnym dziwnymi przypadkami.
Raz miałem dziwny przypadek z zawieszającym się kompem - kombinowałe jak koń pod górkę, reinstalowałem system ,sterowniki różne, programy, wymnienałem proca, pamiec, płyte, zasilacz - a okazało się ze winny był ... głupi napęd dyskietek (flop), chociaż nikt z niego nie korzystał.
Także wszelkie mądre albo głupie pomysły wcielaj w życie, może ci się uda :/
Jeszcze jedno:
W aplikacji wystąpił wyjątek unknown softweare exception (0xc0000090) pod adresem 0x40020675Oczywiście takie komunkaty przeciętnemu użytkownikowi gówno mówią. Ale tu jest podany konkretny adres w pamięci komputera ? Co się kryje pod tym adresem ? Ch.j wie - zależy to od kompa i systemu. To może być jakis sterownik, jakiś program chodzący w tle itp, to może również się zmieniać po każdym resecie systemu.
W jakiś dużych kompilatorach, środowiskach programistycznych (np MS Visula C++), SDK są różne narzędzia do podglądania pamięci, jakiś debuggery. Poszukaj na jakiś hackerskich stronach edytorów czy viewerów Ram-u, które pozwolą ci się zorientowac co się kryje pod tym adresem pamięci. W sumie to ze mnie programista dobry jak baletnica to ci nie pomoge w tej sprawie - poszukaj jakiesgoś fachowca.
Imo trudno będzie rozwiązać twój problem na odległosć - Najlepiej jakby jakiś fachowiec pofatygował się z narzędziami do ciebie i sprawdził to osobiście.