Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Lanparty w Warszawie
Forum Serwisu: Polskie Centrum Enemy Territory > Wolfenstein: Enemy Territory > W:ET Scena klanowa
Stron: 1, 2
czlowiek
zanim zadacie kolejnych 50 pytan polecam przeczytac regulamin
http://www.lanparty.pl/index.php?cat=imprezy&page=opis
http://www.lanparty.pl/index.php?page=regulamin
SpajdaPL
Witammm!!

Przeczytałem WSZYSTKO, i nie ma tam ani słowa o komputerach zapewnianych przez organizatorów. Nie odważę się tachać sprzętu przez 350 km + monitor w pociągu, wysiadając na głównym w Warszawie...

Proszę, podajcie dokładnie info na temat tego problemu. Dla ludzi z wawy nie ma problemu przeniesienie sprzętu, ale dla ludzi z Katowic, czy Krakowa podróżujących pociągiem taki problem już istnieje.

W ostateczności dużym bonusem będzie zapewnienie monitorów. Puszkę jakoś da się przewieźć w pociągu...

Proszę o maila w tej sprawie: [email protected]

Pozdrawiam.
pajonkhfat
Ruszyła rejestracja na LAN4FUN 2. Obecnie są 64 zarejestrowane osoby.

Spajda, odpowiadając na twoje pytanie będzie możliwość wypożyczenia monitora jednak nie będzie ich dużo. Jaki to dokładnie będzie sprzęt i za ile będzie można go wypożyczyć już niedługo na stronie www.lanparty.pl
Cienki Bolek
Hmm
Czy tylko 3 ET Player bedzie na lanparty ??? biggrin.gif
Mam nadzieje, ze nie .. jakbyscie mogli ruszyc dupska i sie chociaz zarejestrowac, bez placenia jak nie chcecie poki co .. ale na razie to niewiele tam znanych twarzy z ET smile.gif
a juz jest zarejestrowanych 84 kolesi .. wiec dla kogos na peno miejsca nie bedzie ....
Apel :
gogogogogogogogogogo !!!
FreeZz
Dobra krotka pilka blink.gif Nie mam wlasnego transportu sad.gif ale jak ktos ze Śląska jest i mogl by mnie podrzucic (i oczywiscie odwiesc do domu laugh.gif ) to napewno tam zagoszcze ! Komputer jest moj kupilem go za wlasne oszczednosci ktorych ostanio mam dosc sporo i chcial bym sie tam znalesc ! Jesli ktos ma miejsce w samochodzie tudziez AUTOBUSIE biggrin.gif to prosze o kontakt ! Oczywiscie skladam sie na benzyne smile.gif zeby nie bylo ze jestem jakims darmo zjadem !!! blink.gif ohmy.gif
Prosper
Pewnie poisony sie pojawia smile.gif
A co do kebabow juz mozecie zbierac kase na nie- dla frytki oczywiscie tongue.gif
A doka nie chcecie tam chyba. jeszcze zoragnizuje kurs meczenia rysia i wymiekniecie tongue.gif
Ja bym natomiast chcial zobaczyc pytona... jak on by przyjechal to ja na bank!
NJ^gv
Po większej przerwie wracam do informowania drogiej sceny Enemy Territory o postępach w pracach nad zbilżającym się Lan4Fun.

Po pierwsze ubolewam z lekka nad tym, że jak na razie zarejestrowało się tylko kilkanaście osób mających zamiar grać w ET huh.gif, Lanparty II już za 20 dni a ja nie mam pewności czy wpadniecie ...

Miło widzieć takie chlubne wyjątki, które na pewno przyjadą i wpłaciły pieniądze.

Co do turniejów - na pewno będzie klanówka 6vs6 (tylko ciekawe ile klanów przyjedzie blink.gif ) każdy z każdym, i pokręcone turnieje, ich regulaminy powinny być gotowe w weekend.

Serwer (jeżeli zbierze się 18 osób ) będzie postawiony na linuchu.

Jak macie jeszcze jakieś pytania i nie ma ich na stronie lanparty.pl to piszcie.

PS. Z centralnego czy jakiegoś dworca autobusowego prawdopodobnie ktoś będzie mógł was ściągnąć na samą imprezę z kompami .
pajonkhfat
To jak bawiliśmy sie na L4F2 możecie zobaczyć galerii lub sciagnac relację filmową. Wszystko znajdziecie na naszej stronie www.lanparty.pl

Obecnie jesteśmy w trakcie przygotowań do kolejnej imprezy. 200 slotów na BYOC Area, kompy do wypożyczenia, widownia, turnieje i czego jeszcze dusza zapragnie. Pozostałe zasady bez zmian.

Może tym razem uda się zebrać więcej maniaków ET smile.gif
Zapraszamy

PS: BYOC - Bring Your Own Computer
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.