Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Czas...
Forum Serwisu: Polskie Centrum Enemy Territory > Wolfenstein: Enemy Territory > W:ET Ogólne
Stron: 1, 2
tanaka
roznie to jest komp brata ale jam czlek rozsadny i dziele czas miedzy kobiete seks kobiete a komp biggrin.gif takze looz
jacoq
kiedys 24h na dobe [stare piekne czasy ph34r.gif ] teraz zadziej, zrywam sie w nocy i loje do 6 biggrin.gif puzniej wstaje i od 15 ;] czyli jak wstaje i przed snem biggrin.gif
zaq
heyka

roznie bywa z tym graniem... jak jest weekend gram od rana do czasu az starsi zaczynaja sie wk... jak szkola i te sprawy to raczej z graniem jest ciezko mad.gif jedynym ratunkiem sa wakacje lub jakies inne przerwy, ktore sam sobie robie od czasu do czasu wink.gif
Bobin
CYTAT
kiedys 24h na dobe [stare piekne czasy  ] teraz zadziej, zrywam sie w nocy i loje do 6

W wakacje to od około 6 do 22

Hmm a po tylu godzinach grania macie jeszcze tyle sił aby zawiązać sobie sznorowki biggrin.gif ?
majcok
Biorac pod uwage pingi jakie mam ponad 50% dnia, gram tylko wieczorem (poznym) jak mi sie uda, lub (jesli mam na 9/10 +) przed szkola z godzinke/dwie jak sie uda. Niekiedy jeszcze z pol godziny w popoludnie lub poludnie zdarzy sie ping ok. 100 wiec zagram. Tak wiec na dzien raczej nie wiecej niz 2 godziny, jesli w ogole.
tranx-san
pisalem juz tu ? ohmy.gif

gram od 23.00+ kiedy to dzieci juz spia, starzy nie marudza, jest cisza i spokoj i np nikt telefonami mnie nie dreczy :>
a jak trzeba to i czasem o 18, zalezy od dnia...

24h/dobe nigdy nie gralem jeszcze.. ale moze kiedys... tylko musialbym miec blisko siebie kibel i lodowke laugh.gif
falubaz
CYTAT
kiedys 24h na dobe [stare piekne czasy  ] teraz zadziej, zrywam sie w nocy i loje do 6

W wakacje to od około 6 do 22

zanik miesni ownz.

teraz 1 godzine dziennie gram i jakos nie chce sie wiecej , trza sie wziac za nnauke ;c
hiwer
Trudno powiedzieć kiedy, albo inaczej kiedy tylko się da biggrin.gif . Teraz rok szkolny ostatnia klasa gimnazjum więc trochę mniej niż rok temu, ale te 2-3 godziny dziennie to muszą być laugh.gif . A w których godzinach? Też trudno powiedzieć, jak wspomniełem kiedy tylko mogę.
Kamikadze
gra się tyle ile można smile.gif chyba że niema wolnego slotu na wirtualna polska public biggrin.gif
KurTT
Ogłólnie gram ile wlezie tongue.gif. W tygodniu czyli od popniedziałku do piątku gdzieś tak z 8 godzien od 16:00 do 24:00 smile.gif. A jak przyjdzie weedend to w sobote gram do niedzieli czyli jakieś 28 godzin na dobe ^ ^.

MATRIX WAS MA
Hater502
A ja se pykam normalny dzien tak od 2030 do ok2330, ale za to w weekend odrabiam zaleglosci i do oporu albo w ET albo w W3:) (zazwycaj w W3 jakies 4h a w ET reszte doby) biggrin.gif
c0m4r
Ja lubie grać w nocy ok 23 do 2, 3 w nocy... Mam wtedy ciemno w pokoju (słońce nie wali na ekran), starzy śpią, a w domu panuje święty spokój... To kocham biggrin.gif pozdr0o
Pitex [PL]
raz w nocy raz w dzień ale i tak najczesciej wieczorem biggrin.gif Właściwie to zalezy od współczynników (czce mi sie jesc, grac lub spać biggrin.gif)
Sagitarius
Nie mam okreslonych godzin grania...gram wtedy kiedy mam czas a ma go przewaznie w sobote rano czy w niedziele po południu smile.gif czesto zdarza mi sie siasc kolo 7 a ile to juz zalezy od tego czy chata jest wolna..
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.