Zaznaczcie godziny podczas ktorych najdluzej gracie

. Moze wiekszosci z Was ta ankieta nie zainteresuje ale ja jestem ciekawy w jakich porach dnia graja inny wolfmaniacy

. Ja zaznaczylem opcje 18.01-23.59
Nie ma przedzialu jak dla mnie. Gram zawshe jak sie da i jak moje lacze sie nei zdupi. A jak jest sobota i niedziela.. To gram 24h lub wiecej
Ja niestety mogę grać tylko od 6.00 do 23.00.

Od 23 do 6 to się raczej nie da, bo wtedy można u mnie używać programów typu KaZaA, DC++

itp., wtedy mój najmniejszy ping wynosi 500.
qBa3oo3
19:09, 20 12 2003
W tygodniu, z powodu szkoły mogę do 23, ale w weekendy do oporu

Raz mi się zdarzyło do 3 nad ranem (omg

)
| QUOTE (qBa3oo3 @ 18:09, 20 12 2003) |
W tygodniu, z powodu szkoły mogę do 23, ale w weekendy do oporu Raz mi się zdarzyło do 3 nad ranem (omg ) |
Jak ja chodzilem do szkoly dziennej to gralem do 7 rano
Ale mowie prawde potem szedlem spac i wstawalem o 11 szedelm nie raz na jedna lekcje albo tylko pogadac z kolegami z klasy i wracalem do domu
Teraz chodze do szkoly wieczorwoej wiec moge praktycznie grac caly czas ale mam problem z laczem wiec od polnocy tak dlugo az na moich ulubionych serVach ktos gra chyba ze w nocy mi sie jeszcze lacze z!@#ie to ide spac . . . ale od nowego roku bede mial wreszcze neostrade !!!!!! yeah yeah i bede gral w przedziale O:oO-O:oO czyli po 24h co drugi dzien czyli jak nie bede musial iscdo szkoly nastepnego dnia
i wcale nie przesadzam teraz nawet z takim laczem siedze pratkycznie po 24h przed kompem
Pytania do ankiety bardzo źle dobrane.
Jest spora grupa ludzi którzy gra przed i po 24. Również w przedziale 18-24 jest wiele ludzi którzy gra np do 22-23 i ludzie grający od 22-23 do którejś tam w nocy.
Ja gram zazwyczaj od 21 jesli chodzi o mecze klanowe i treningi, a na ffa to zalezy. Jak ide na uczelnie na 12 i uda mi sie wstac o 10 do klapne przy kompie i gram na ffa. Podobna sytucja ma miejsce jak dzien zaczyna sie od wykladow na ktore zazwyczaj nie chodze. Mama mnie budzi telefonem, zebym wstawal i jak nie jestem bardzo zeczony i nie klapne na lozko z powrotem to gram w wolfa
| QUOTE (WOLFszLAGIER @ 0:12, 21 12 2003) |
Pytania do ankiety bardzo źle dobrane. Jest spora grupa ludzi którzy gra przed i po 24. Również w przedziale 18-24 jest wiele ludzi którzy gra np do 22-23 i ludzie grający od 22-23 do którejś tam w nocy. |
Dlaczego musisz sie czepic nawet takiego szczegolu ?? Pewnie chodzilo mu o to w jakich porach gracie najczesciej ? Wiec jesli grasz powiedzmy miedz polnoca i grasz do 7 rano to grasz 7h a jesli grasz od 18 do 7 rano to grasz 13h ale i tak wiecej grasz od polnocy do 7 rano wiec w ankiecie zaznaczasz 0:00-6:00 !! 
ehhh black... jak bys mial takie lacze jak ja to tez bys sie pojawila w kazdym poscie i wcale sie nie pojawiam w KAZDYM
mam swoje zdanie na kazdy temat a o to chyba chodzi na 4um
nie wypowiadam sie na tematy na temat ktorych nic nie wiem albo mam bardzo malo informacji
blacktyger
9:07, 21 12 2003
zauważyliście żę pan (!) zaczoł sie pojawiać w każdym poście

nie żebym się czepiał

a jeśli chodzi o ankiete to zawsze porami rannymi a klanówki około 19:00->22:00 i tak mi pasi
Sagitarius
13:00, 25 12 2003
Odpowiedź prosta. Jak mam wolny czas to gram i nie liczę godzin. JAk mnie oczy zabolą robię przerwę, a potem gram dalej. Patrze na zegarek dopiero po 1 w nocy - wtedy już kładę się spać

.
Podczas przerwy świątecznej gram od 12 (tuż po wstaniu z łóżka

) praktycznie przez cały dzień do 23 kiedy to stara wymaga na mnie wyłączenie kompa

Podczas roku szkolnego niestety nie jest tak fajnie czasami przez cały dzień nie gram

a czasami zrywam się z jakiś lekcji i wybijam się do kafejki popykać
A mam problem: rodzice.

Chciałbym grać ile wlezie, raz grałem do 0.00, ale rodzice się wkurzyli. Ach, żebym choć raz mógł zostać w domu sam na noc. Sami wiecie, nadopiekuńczy rodzice. I jeszcze dwaj młodsi bracia... Koszmar. Ale i tak średnio udaje mi się grać 6-7 godzin dziennie. Ale w fatalnych warunkach. Kiedy pisze tego posta wszyscy się drą,

bracia się drą,

rodzice na nich się drą,

na mnie (skończ to granie w głupie gry bo to niezdrowe). Ktoś chce się podzielić rodzeństwem.
Helios88
20:24, 30 12 2003
Heh moja pora na granie to 18:00 - 06:00, ale jak czasem mam dobry ping, po południu to siedze od rana do rana (tylko w wolne dni)

tylko potem gorszy jest kontakt na realu
braqje mi w ankiecie opcji 12:00 - 24:00 bo w tych godzinach gram najwiecej czasmi moze jeszcze ale zadko siedze do rana
Dobra bo siem zdenerwowalem

Gdzie sa te osoby ktore graja miedzy godzina 0:0o-6:0o ? Tzn wiadomo ja mowie o polskich serVerach !! ale ostanio zauwazam znaczny spadek dzialnosci graczy na polskich serVerach w tych wlasnie godzinach :| fo godziny powiedzmy 4 jeszcze jakos jest troche ludzi a potem jak jeden poleci to wszyscy leca :|
moze mi ktos powie dlaczego sotanio tak zle sie dzieje ?
DeVastator
8:57, 15 01 2004
Cóż niema w ankiecie cały dzień ?!
Ale normalnie siadam międzi 6:00 a 12:00 i 18:00 a 22:00
No to się rozpisałęm
Salut !
Cienki Bolek
16:04, 16 01 2004
Roznie.. jak zona pozwoli

ale na pewno nie gram miedz 5-8 nad ranem zdarza sie do 5 ale super rzadko.
Pozdro
IMO najlepiej by bylo jakby ankieta byla godzinowa 1-2 2-3 3-4 ... i kazdy by oddal tyle gloso w jakich godzinach gra:), idealem by bylo jakby kazdy mogl oddac na razc zaznaczajac godziny jednym glosem.
'Maciex'
16:14, 16 01 2004
Ja juz z 2 miechy nie gram , ale gdy gralem to 12.01 - 18 najczęściej.
eXtreme
21:09, 16 01 2004
A ja
poniedziałek-piątek =16:30-20:30
sobota-niedziela = od 9:00 do 21:00 oczywiście nie nonstop
ja gram w godzinach 17-21 [tak to jest jak sie dzieli kompa

] w weekendy i piatki od 12 do 21 z przerwami [czasami nawet 1 godzinnymi] oczywiscie
Blitztrager
11:09, 17 01 2004
Heh
Ja pogrywam, jesli tylko moge od 20-3, a gdy nie pogrywam do 3 i sie wyspie to 9-11
a potem na zajecia
maestro
15:20, 12 03 2004
ja gram najczesciej o 18
Zależy jak łącze działa i jak mam humor ale najczęściej można mnie spotkać w okolicach godziny 22 - 24 na tygodniu a w weekendy to róznie.
blacktyger
18:03, 12 03 2004
ja zawyczaj rano 5:00-10:00 i po południu 16:00-22:00 później siada moja mama bo ona studjuje (

jescze resocjalizacje

) więc nie ma zlituj sie
Gram gdy pozwoli na to czas i szkoła

A w weekend caly dzien
Phantom
21:03, 12 03 2004
Ja w dzien prawie nie gram bo moj net jest z dupy i w dzien nie bardzo moge (chyba ze admin dokupi mega bity na serwie to wtedy gram w dzien) w tygodniu jak juz to gram do 1 bo trzeba sie wyspac przed szkola ale w piatki i soboty to bo 5 a potem kima do 14
Ja gram głownie w godzinach 16-21. w weekendy jest troche lepiej

od 12 do 18 z przerwami oczywiście bo inaczej to bym chyba zwarwiował
Ja gram jak kiedy sie da

Ale przeważnie od 16.00 aż dotąd aż mój starszy przyjdzie

Nigdy prawie nie gram w nocy(czytaj od 22.00) bo jak zwykle ostatni głos mają starzy.Ale ostatnio zdarzyło mi sie grać do 24.0
Ulyssess
1:21, 13 03 2004
Czasami zdarza mi sie grac dopoki ostania osoba nie powie good bye (night a raczej morning) . Jest to czasami nawet 4-5 godzina. Plusem tak poznego grania sa niskie pingi I CHCIALBYM ZAUWAZYC ZE PO 24 GRA PRZEWAZNIE KULTURALNE I STARSZE TOWARZYSTWO. Dzieki temu gra przepiega w milej atmosferze.
NW_Mr. General
19:06, 13 03 2004
ja zazwyczaj napieram na kafeje, chociaz na swoim modemie tez jakos mozna (cierpliwosc cierpliwoscia ale ile mozna wytrzymac)

dlatego gram od 15.45 do 20.00
w tygodniu to miedzy 18 a 23 a w weekend od rana do wieczora chyba ze jakis balecik jest
ja to gram jak łącze nie ziewa, bo przeważnie jest zapchane od rana do nocy, dlatego od poniedziałku do piątku nie gram prawie wcale, chyba że jak sie uda to w nocy między 23-2 ale to żadko kiedyi póxniej do szkoły wstać nie moge

no cóż, ja i tak wole ET od szkoły

Jedynie w soboty i niedziele moge se pograć ale i tak niee za długo, od 6:00 do 9:00
Ja w tygodniu gram raczej 14-15 zato w soboty i niedziele gram 7-11
----- edytowany przez moderatora -----
za to
no ja niemam ustalonych godzin grania. Napewno nie wyznaczom sobie ze o danej godzinie wchodze na serw i zaczynam grać przypuszczalnie 2/3h, bo jak wiadomo różnie to bywa na tym świecie. A coś wypadnie a coś trzeba skończyc i wogole. Wiec jak dla mnie każda godzina jest dobra, ale w dużej mierze zależy to od tego czy mi sie naprawde chce po grać..
----- edytowany przez moderatora -----
nie mam
na pewno
w ogole
Chaster
12:20, 23 04 2004
ja gram w dni normalne od 13-16 a potem jeszcze 19-22:D:D
Shynshylla
12:34, 23 04 2004
Gram w tygodniu po 22 , a w weekend od 24 dokąd wytrzymam przy kompie - i tak od września 2003
21-polnoc, kiedy mam treny. jezeli jestesmy niewyzyci, to po polnocy kolejny tren.
co do grania po polnocy na polskich ffa (ktos sie o to pytal): sprawdzaj dod2 i 18net 6 maps.
pozdr...
Nie zaznaczyłem żadnej odpowiedzi bo gram kiedy sie da i jak sie da.
Wszystko zależy od naszych kochanych nauczycieli
Nie ma to jak wypracowanie z polaka
Ale najchętniej gram po 18.00 a wekeend ile sie da.
ja gram w godzinach póżno wieczornych albo wczesno rannych wszystko przez ping. A wtedy jest najmniejszy
Ja gram zazwyczaj od godziny 23.00
ja przewarznie gram około godniy 20 do 24 :] wtedy sporo polaków gra ;]
Witam. Ja zaczynam grać zwykle z rana( 8:00, 9:00) i gram do oporu--czyli dotad jak sie starzy wkurzą i zaczną się drzeć żebym wyłączył kompa

, ostatnio własnie z powodu świat wielkanocnych i obecnie z powodu szczytu gospodarczego w Warszawie miałem więcej czasu na gre--średnio czas gry wynosił u mnie 7 godz

. Musze powiedzieć że właśnie kilka dni temu grałem przez rekordową liczbe godzin jak dla mnie---czyli 14 godz

. I wciąż miałem ochote na gre lecz niestety siła wyższa ---rodzice. Naszczęście mój brother też lubi super gierke jaka jest ET i nie robi problemów

a wrecz kłóci się zemną żebym dał mu popykać w ET

. Aha mam nadzieje że nikt sobie nie pomysli że jestem uzależniony od grania na kompie
| QUOTE (DIZEL (PL) @ 10:48, 3 05 2004) |
Witam. Ja zaczynam grać zwykle z rana( 8:00, 9:00) i gram do oporu--czyli dotad jak sie starzy wkurzą i zaczną się drzeć żebym wyłączył kompa , ostatnio własnie z powodu świat wielkanocnych i obecnie z powodu szczytu gospodarczego w Warszawie miałem więcej czasu na gre--średnio czas gry wynosił u mnie 7 godz . Musze powiedzieć że właśnie kilka dni temu grałem przez rekordową liczbe godzin jak dla mnie---czyli 14 godz . I wciąż miałem ochote na gre lecz niestety siła wyższa ---rodzice. Naszczęście mój brother też lubi super gierke jaka jest ET i nie robi problemów a wrecz kłóci się zemną żebym dał mu popykać w ET |
Skąd my to znamy
Powinniśmy założyć front wyzwolenia graczy ET od rodziców.
Jeszcze gorsze niż kopiący pb
| QUOTE |
| Aha mam nadzieje że nikt sobie nie pomysli że jestem uzależniony od grania na kompie |
To jeszcze małe piwo.Ale do odwyku już niedaleko.
Jak chcesz sie uspokoić to przeczytaj ten topic.
NieMieC_PL
18:54, 3 05 2004
Tak szczerze to gram w różnych godzinach ale najczęściej od 12:30 do 17:00 albo do 19:00
MastaBlasta
7:19, 4 05 2004
6.30 - 8.30 20.00 - 23.00 w weekend 15.00 - 23.00
Owicz_13
8:09, 26 06 2004
JaK mam szkołe to gram gdzieś tak o 15.00 do 19.00
A jak mam wolne to rano od 7.00 do 14.00 (godzina odpoczynku) i popołudniu od 15.00 do 20.00
Później to sie bawie na kompie
W czasie wakacji to łoje od 8.00 do 18.00, w każdym razie póki moje oczy wytrzymują...

Jak jest rok szkolny to od 15.00 do nocy
shinigami
13:03, 28 07 2004
W wakacje to od około 6 do 22. Jak szkoła ,to różnie zależy od fanaberii nauczycieli.(arghh zrób gnomon i zapisz w tabelce wyniki)
a ja gram jak moi rodzice nie patrza ...;o 20-3
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.