a ja nie lubie tak do konca jak moj team przegrywa

bo czasami z tego wychodzi pr0 kampa.. :> a najlepsze jest to ze pr0 gracze na ffa nawet jak im axisi kampe na respa zakladaja to respa nie zmienia.. nie mowmy tu juz o skryptach.. to przeciez trudne wcisnac L i zmienic sobie na mapie respa Oo
Zgodze sie troche z blackiem.. glownie na warzywnym typowo ffa nie gra sie na obj... chyba ze siedzi z toba na seriwe kilka osob z twojego teamu jestescie na TS'ie i gracie sobie temowo...
Glownie ffa w polsce(sa wyjatki) to complainy, chaos, strzelanie swoim w plecy, zakladanie fajnej kampy np na goldzie i nie donoszenie zlota zeby dluzej pograc + 10 medow i zero enga przy ataku na goldzie czy tez 10 pfow i masa soldatow z mp40 w teamie...
... ale po to jest ffa... ludzie kumaci graja na dobrych zagranicznych serwerach stopwatch(myslacy Polacy czasami na tenbicie), tez graja na fragi ale np gdy czolg dojedzie do banku to nie wychodza do respa allies zeby sobie pokampic, sa ffa i sa ffa... sa gathery, sa mecze klanowe.
Rozni ludzie rozne myslenie, jeden idzie na dobre ffa grac teamowo, drugi idzie na warzywne ffa pograc na fragi a trzeci idzie na pierwszy lepszy serwer pograc pfem czy covertem.
XP nie jest wyznacznikiem skilla to juz ustalilismy, zeszlismy na temat ffa teamowo czy nie teamowo... ja szanuje ludzi ktorzy ida na obojetnie jakie ffa zeby pograc teamowo, jednak czasami jest mi ich zal bo widze ze nie robia rambo medic, nie kreca barier trucka przy starcie.. a caly ich wysilek idzie wp!#@u.. :>
Jezeli komus przeszkadza to ze na ffa wiekszosc graczy nie gra na obj a np na fragi niech sobie znajdzie klan, jezeli na klan nie ma czasu to niech gra gathery, jezeli nie chce grac gatherow, to zapraszam na serwery z duzym poziomem, tam zawsze medyk podniesie, field da ammo i ktos doniesie zloto... tylko jest maly problem.. nie kazdy sobie na takim serwerze poradzi... bo go zniecheci fakt ze jak za kazdym razem wychodzi z respa to dostaje 3 heady i lezy