Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Spotkanie integracyjne w Białymstoku
Forum Serwisu: Polskie Centrum Enemy Territory > Wolfenstein: Enemy Territory > W:ET Ogólne
Stron: 1, 2, 3
tranx-san
Dobra nie (słowo na p)ic tylko robic next zlot :>

Chcialbym wypic winko z outem XDDD, ba nawet nie jedno.
C@#! ze mam do was z 400 km ale jak bedzie trzeba to wsiade w fure i do was przyjade.. tylko kto mnie przenocuje po dniu ostrego picia ? :U

Robic zloty, jestesmy w Uni Europejskiej i co musimy robic ? INTEGROWC SIE!! XDDD
outsider!
:U ffs niestety nie bedzie mnie na tym zlocie 29.10 :< W piatek rano wy-(słowo na p)m na "The Day Of All Saints"!:D Wszystkich swietych > all ohmy.gif moze innym razem :<
Cybul

no to planowane jest zrobienie zlotu w cafffe tongue.gif lub inne spozycie napojow { nie bedzie nudno ]

w zaleznosci od iloscii osob wynajmujemy kompy i w razie czego przenosimy sie do pabu smile.gif

zakladam ze

Ginus` sacuL Cybul beda napewno smile.gif

reszta kontakt irc tongue.gif

zlot 29 pazdziernik smile.gif
Ginuś
imo z tą kafejką byłbły gut idea.. podobno sacul znalazł jedną fajną, przytulną albo mi sie o uszy obiło. Kafejki jak wiadomo nie będą otwarte do 23 (bo przed 23 chyba nie chcecie zakonczyc "zlotu"). Więc moze umówimy się np. na 17-18 2h pogramy w cafe i potem ustalimy dalsze plany... a jeżeli jesteście staroświeccy to jedziemy na magdalenke albo inne dziewczyny ;]
Cybul
zlot 29 pazdziernik to jest piateko 19:30 pod budkami telefonicznymi obok MCdonalda

obecnosc bedzie sprawdzana masz byc nie wazne ile masz lat masz dowod czy nie cos sie wykombinuje ze by wszyscy byli razem [ total ffa zlot smile.gif ]

jak nie wiesz czy nas poznasz to szukaj ludzikow w helmach smile.gif
jestesmy milil fajni i za!@#isci smile.gif

wez aparta fotograficzny/cyfrowy i jesli myslisz ze ktos inny wezmie to zle myslisz lepiej miec 3 aparty niz 0 biggrin.gif

jakies pytania pisac tu na forum lub pytac na ircu

zapomnial bym o najwazniejszym z tego co wiem bedize suber uber lojt ZUBER chwalcie jego skilla:P
zUBER
w sumie nie wiem czy bede :c
jakos malo chetnych widac, a i planu nie ma :/
ciekawe tylko gdzie ja bede spal...
Ulyssess
no ja postaram sie byc biggrin.gif
zUBER
czwartek 19:43 i nadal gowno wiadomo :c
Cybul
kto dzis nie przyjdzie ma kompleina biggrin.gif

nie bunkrowac sie w domu tylko przylazic ph34r.gif

UPLAOD

po zlocie

kto byl sacul kowal zuber ginus i cybul

zlocik skladal sie z kampanii 3 mapowej po zaopatrzeniue sie w ammo przy najbilzszym sklepie spozywczym i szybki load pierwszej mapy czyli Magdalenki [jedna z 3 kobiet tego zlotu] takta byla prosta 2 pifka i i kolejna mapa
az tu nagle 2 covert opsy [wpomnine pozostalem 2 kobiety = dla niewtajemniczonych SUKI] poswiecily latarkami i se poszly

dwa szybkie voty na zmiane mapy i nic
dopiero 3 pub nas przyja z otwartymi rekoma:P takta podobna jak wczesniej

3 mapa bylo mieszkanie Ginusia jednak czesc teamu sie wykruszyla tongue.gif i trza bylo grac 3on3 pod dosc dlugim marszu bylismy na miejscu odpowiednio wzbogaceni w ammo i 1 speca [ziom ginusia] jednka szybko nam sie config zmienil i poszly w ruch heavy weapon [1litr wodeczki chyba krola na S smile.gif ]

a rano pobudka

GDZIE JEST CYGARO ??
ale to juz historia dla wtajemiczonych

PS. mala poprawka zubrow bylo 23 + 1 gratis smile.gif))))
outsider!
gdzie foty k#!@a?!
Cybul
a aparat dales tongue.gif bedize aparacik beda foty smile.gif
czasem nie mozna wszystkiego pokazac smile.gif
zUBER
chcielismy zrobic zlot w ten piatek ale nie wyszlo i mamy miejscowe na sobote. wiecej info @ #bialystok.et
Cybul
zuber uber pro taktyk pije
all > takta ssie

pijemy dalej zlot trwa smile.gif

jumpres ET smile.gif "jezus leci pelna para "

ZUBER POBUDKA [ spi po 3 dzialkach ]

a ginus nie porzyszedl saKul tez sad.gif
zUBER
CYTAT
ZUBER POBUDKA [ spi po 3 dzialkach ]
po 3 dzialkach czwartej flaszki :c
Cybul
kto by tam liczyl flaszki

a poznan sciga od nas tez chca miec zlot blink.gif

zlot poznan
Tautinus
próba generalna pisania postów!
.ab]U[se.
WhiteStook rlZ!
CyRyL
jestem za tym bo sam jestem z okolic białego:P
.ab]U[se.
Jezeli jestes z okolic Bialegostoku to napisz do mnie na prv.. podam Ci strone teamu B-stok ET.. moze znajdziesz cos ciekawego wink.gif
Rage
U[se.' date='14:08, 10 11 2005' post='54736']
Jezeli jestes z okolic Bialegostoku to napisz do mnie na prv.. podam Ci strone teamu B-stok ET.. moze znajdziesz cos ciekawego wink.gif

Ja bym mocno prosil o strone bstoku
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.