Mam AXP1700+, GF4Ti4200 (sterowniki 45.23 omegi) i 512DDR. Ogolnie wyglada to u mnie tak, ze w malych pomieszczeniach mam ponad 100fps jak testowalem bez maxfps (normalnie jest na 72). Przy np. 6 postaciach na ekranie moge miec nadal ~72fps, przy kilku postaciach walczacych powiedzmy ~60fps, ale sa pewne punkty na mapach, gdzie framerate spada w dol i zadne ustawienia w configu nei pomagaja :< Np. widok od command post do schodkow blisko spawnu 1-szego spawnu Axis na Oasis - framerate szlag trafia i potrafi na pustej mapie spasc do 40-kilku fps... Jak dodatkowo siedza Axisy na dachach i do mnie strzelaja jest jeszcze gorzej... r_subdivisions 999, r_lodbias 2 nie pomaga : To nie tekstury tez raczej, bo od r_picmip 1 w dol nie ma zadnej roznicy w fpsach praktycznie. Nie wiem czy to moja karte nalezy wymienic, czy to normalne jest w ET... Komputer mam skonfigurowany dobrze...
BTW przypomnialo mi sie, ze testowalem jedna rzeczna na mapce do cwiczenia aima z tymi manekinami... Jak rzuce granat w 3 stojace kolo siebie i sie rozpadna, to FPSiki spadaja na ulamek sekundy do 20-30