Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Lagi, duże pingi, zrywane połączenia
Forum Serwisu: Polskie Centrum Enemy Territory > Problemy techniczne z sprzętem, sterownikami, systemami operacyjnymi > Łącza internetowe
Stron: 1, 2
YANEK!
Mam teraz taki problemik. Patrze na ASE lub sprawdzam pingi komenda ping i tez ok. Tak samo tracert ping max 100. Wchodze na sera przez kilkanascie sekund ping ok, potem to juz tylko 999. Czego to wina? Co mam powiedziec mojemu providerowi? Zeby co zrobil? Mam radiowke dzielona 2Mbit tylko nie wiem obecniena ile osob.
cW.lord rys!o
Ehh.. ja już rozkładam ręce.
Na prawie WSZYSTKICH serwerach mam 999 - ASE pokazuje pingi bardzo małe, 20-60, właże na serwer a tu surprise...
Reconnecty nie pomagają.
To sie dzieje na KAŻDYM serwerze oprócz gl.et fightclub, tylko że tego akurat teraz nie moge znaleźć przez ASE i jestem odcięty od ET. Jakieś rady?
Ps. Ostatnio zainstalowałem No-IP. To od tego?
http://no-ip.com
Sokar
Mam uno picanto problemo z netem w ET tylko i wyłącznie.
Co jakiś czas mam Connection Interrupted, a kiedyś tego nie miałem wcale. Mogę grać i co jakiś czas mam kilku(nasto)sekundowe zaciachy. Pół biedy jak śmigam na pubach, ale jak gram mecze klanowe to to jest totalna masakra. Np. na Goldrush'u ja mogę zatrzymać się na samym szczycie tej uliczki, którą jedzie czołg, a cała moja załoga już może stać na mostku. Jeśli ktoś potrafi mi pomóc to proszę. HELP! sad.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.