evil_lord
20:01, 25 02 2004
Dawno w Hyde nic sie nie działo, więc tworzę nowy temat o sporcie ( w końcu samym Et sie nie zyje ) chyba

. Ja zaczę i powiem że kibicuje ELANA TORUŃ !!......a Wy komu?
Pozdrawiam!
MastaBlasta
20:05, 25 02 2004
Ja kibicuje Legii Warszawa
Z polskiego hokeja to Dwory SA Unia Oswiecim Z NHL Detroit red Wings
Z zagranicznej Piłki nożnej Internazionale Milan oraz Leeds UTD (pawie)
Mieszkam w Łodzi w dzielnicy Widzew, wiec chyba wiadomo komu kibicuje - Widzew Lodz

W europejskich rozgrywkach zawsze kibicuje polskim klubom......
Z europejskich druzyn - Real i Man U
falubaz
22:56, 25 02 2004
evil_lord- wrrr Apator Torun jest beee bardzo beee. Przeciez ZKZ Zielona Gora bedzie da best w tym sezonie

No i temu zespolowi bylem, jestem i bede na zawsze wierny

A moj nick pochodzi od bylej i tradycyjnej nazwy. KS FALUBAZ

W piłke kibicuje Dyskobolii Grodzisk Wlkp. bo jest najblizej Nowej Soli(taka wies haha) ale nie jestem jakis psychofanem tego klubu. W przeciwienstwie do ZKZ-tu
A w NBA kibicuje Boston Celtics.
W NFL (futbol amer.) Oakland Raiders, bo gra tam Sebastian Janikowski.
ZKŻ ZIELONA GÓRA DMP 2004I tu pozdrawiam kibicow WTS SPARTY WROCLAW I GKS WYBRZEZA GDANSK!
blacktyger
9:55, 26 02 2004
Kto ma najgorszych kibiców (oprócz Arki?) TYCHY

hmm ja zadnemu polskiemu klubowi nie kibicuje ( w piłce), nie interesuje się prawie w góle polską piłką bo jest denna, oczywiśće jesli taki klub jak Grodzisk czy Wisal sa w pucharach EU to oglądam ale tak to ... polska wisi
co do europejskich klubów
BARCA KING !
REAL STING !Jesli czegoś nielubie to jets to real madryt, ale no ofence oczywiście o gustach się nie dyskutuje
poza Barcą jescze może Manchaster, AC Milan
pzdr
Wisła Kraków- Rules!
--------------------------------------
It is our nature to kill, kill, kill!
blinkkin
17:02, 26 02 2004
WISŁA

JAGIELLONIA
mieszkam w bialymstoku, wiec wszystko jasne. jesli chodzi o kluby zagraniczne to zawsze byl to ajax amsterdam i ac milan.
LEch Kolejorz a z zagranicznych kibicuję Lazio, nie lubie realu, pokupowali debeściaków i myśla ze mogą wszystko. Takie penerstwo. Fajnie sie oglada lige angielska
eInHeRjER_pL
17:57, 27 02 2004
| QUOTE (blacktyger @ 7:55, 26 02 2004) |
Kto ma najgorszych kibiców (oprócz Arki?) TYCHY  hmm ja zadnemu polskiemu klubowi nie kibicuje ( w piłce), nie interesuje się prawie w góle polską piłką bo jest denna, oczywiśće jesli taki klub jak Grodzisk czy Wisal sa w pucharach EU to oglądam ale tak to ... polska wisi
co do europejskich klubów
BARCA KING ! REAL STING ! Jesli czegoś nielubie to jets to real madryt, ale no ofence oczywiście o gustach się nie dyskutuje poza Barcą jescze może Manchaster, AC Milan
pzdr |
Myslalem ze to tylko ja nie kibicuje polskim teamom (w pilce, bo w et to wiadomo) a tu takie mile zaskoczenie. Faktycznie poziom meczoow polskim druzyn jest kiepsciutki i ogladanianie to nuuuda. Ale zagranicze druzynki to co innego. A komu kibicuje Thierremu H z Arsenalu. ARSENAL RULZZZ
Łódzki Klub Sportowy - już z kilkanaście lat kibicowania będzie.
Może nie kibicuje już teraz tak mocno jak za czasów gdy ŁKS zdobywał mistrzostwo ale raz w rundzie na mecz się pójdzie
Spl!nt3r
22:48, 27 02 2004
Ja mieszkam w Inowrocławiu , więc jest jasne że kibicuje Arsenalowi Londyn
Sagitarius
21:56, 2 03 2004
OMG..evil --ja mozna wisle kibicowac wsted i chanba

a tak wracajac do temaciku to Legia Warszawa!!!i tak ma byc:P!!
Lech Areczka Cracovia !!!!!!!!!!!! i wszystko jasne :> Bułgarska to stałe miejsce w moim kalendarzu !! tak jak Maclin też nie lubie Realu - co to za problem kupić najlepszych na świecie i grać - chore !!!! a długi rosną :> Barca to co innego - tradycje i zaje...ci kibice tacy jak Kolejorza

, wole Rangersów niż Celtic, nie lubie Arsenalu, Bayernu i .... kilku klubów z ligi polskiej :> Pozdrowienia i do zobaczenia na stadionach
Taaa ,a ja kibicuje Tychom.4 liga ale to się pominie
A ja kibicuje LOS angeles lakers w NBA - piłką się nie interesuje - wole NBA gdzie coś się dzieje i jest o wiele ciekawiej niż na polskich meczach
Koszem polskim się nie interesuje NBA może dla mnie nie istnieć... A co do piłki nożnej to w Polsce
Górnik Łęczna ( odzywa się lokalny patriotyzm a pozatym fajny zespół weszli bez sław z drugiej ligi wszyscy myślą że chlopcy do bicia a tu coś nie wyszło.
no i drugim zespołem bedzie Wisła Kraków -> przynajmniej coś pokazała w ostatnich latach w pucharach.
blinkkin
23:28, 13 03 2004
| QUOTE (Sagitarius @ 20:56, 2 03 2004) |
OMG..evil --ja mozna wisle kibicowac wsted i chanba a tak wracajac do temaciku to Legia Warszawa!!!i tak ma byc:P!! |
trybuny pelne, wiara jest
wszyscy za jagiellonia
bo my wierzymy w bks
bandycki klub sportowy
nie damy by nas gnebil wrog...
legia kurewski klub!
legia kurewski klub!
to byl hymn, a teraz skladanka bialostockich kibicow:
legia to stara k#!@a, legia !@#ana jest, legie trzeba (słowo na p)ic, polska policje tez.
MastaBlasta
0:07, 14 03 2004
blinkkin powiem to tak: Lepiej nie pokazuj się w Warszawie bo nawet full- revive ani łodzkie pogotowie ci nie pomoże
blinkkin
13:14, 14 03 2004
| QUOTE (MastaBlasta @ 23:07, 13 03 2004) |
blinkkin powiem to tak: Lepiej nie pokazuj się w Warszawie bo nawet full- revive ani łodzkie pogotowie ci nie pomoże |
musze ci powiedziec, ze na mecze drugo ligowej jagi przychodzi srednio wiecej kibicow niz na legie. druga sprawa kazdy wie, ze WISLA
JAGA. przyjedz do bialegostoku z szalikiem legii, a z pewnoscia znajda ciebie pretorianie. zreszta czy ty kiedykolwiek byles na zylecie? czlowieku dorosnij, bo po stylu twoich wypowiedzi wnioskuje, ze masz max 13 lat. raczej nikt starszy nie zostal uzytkownikiem pbm.
blacktyger
8:20, 15 03 2004
lol masta jest starszy od Ciebie Blink

widze ze ktos Tychą kibicuje
Hehe sie wie. Tychy rulez
[SIZE=7][COLOR=red]OKS (Otwocki Klub Sportowy)
I oczywiscie [SIZE=14]L
OKS(Otwocki Klub Sportowy)
Czarna L wszyscy wiedza o co chodzi(dla niewiedzacych o co chodzi

Legia Warszawa)
To bylo pilka nozna a teraz siatka bo tak w ogole to gram w siatkowke

Politechnika AZS Warszawa
Polonia Bydgoszcz
Speedway Club

Nie będe się wypowiadał o Apatorze

(w tym roku macie mistrza)
Pozdro dla kibiców czarnego sportu z całej Polski
Zobaczymy w niedziele kto przegra
My się utrzymamy nie bój się (już chodzą słuchy o powiększeniu ekstraligi od następnego roku

)
Dla mnie Toruń nie ma słabych punktów w drużynie, a jak tytuł zdobędzie Atlas to się też ucieszę bo nie zdobędzie go drużyna panów kłamców G.
blacktyger
7:15, 15 04 2004
legia jagielonia 2:0

ale chyba bedzie 3:0dla jagielloni bo u legii jak zwykle pokazali sie kibice
MastaBlasta
7:36, 15 04 2004
Tygru jak nie wiesz to nie pisz
Z jednej ze stron sportowych:
| QUOTE |
| Powodem przerwania spotkania i jednocześnia zakończenia meczu było ponowne zagrożenie zdrowia piłkarzy ze strony widzów Jagiellonii. W I połowie grupka chuliganów wbiegła na boisko i sędzia musiał przerwać na 8 minut spotkanie. |
Sagitarius
11:27, 20 04 2004
no a teraz rewanrzyk sie zbliża....
== FC BARCELONA ==
Od 15 lat im kibicuje, tylko im.
Polska liga to liga na poziomie podawaczy piłek z Camp Nou.
Niektórzy piłkarze z polskiej ligi nawet na taka posadę w ligach europejskich nie może liczyć.
Jestem zagorzałym kibicem najlepszego klubu w Polsce czyli LEGII WARSZAWA
Nie dla nas jest porażki smak,
Nie dla nas forma zła, (forma zła)
Bo my jesteśmy kibice -
Legii Warszawa
la, la, la, la, la, la, la, la,
la, la, la, la, la, la,
la, la, la, la, la, la, la, la,
la, la, la, la, la, la, la !!!
Naprzód piłkarze,
Dzisiaj ambicja Wam każe,
Grać na całego
I walczyć do upadłego,
Bramki zdobywać,
I wszystkie mecze wygrywać
LEGIO my z Wami,
My za Was kciuki trzymamy !
Cóż, wisła jest mistrzem, ale to już ostatni sezon w którym zdobyła tytuł mistrza.
Kibic LEGII WARSZAWA Z WAWRA POZDRAWIA WSZYSTKICH KIBICÓW LEGIIIIIII
Arsenal Londyn
Lech Poznań (z racji miejsca zamieszkania)
BKS Victoria, tylko ten klub kibicuje, Victoria rządzi !!!
blacktyger
18:49, 13 06 2004
Espanol Leanguage !! r00x !!
Ja Wisełce Kraków,Menchesterowi UTD (Real to lole taki skład i co?? nic) oraz z Żużla Moja Stal strabag
Gorzów (Nienawidzę Falubazów)
HEYA HEYA APATOR MISTRZEM SEEDWAYA!!!!
A z piłki nożnej to nie klubowi a Kamerunowi!
hmm... a kojarzy ktoś taką drużynę Tłoki Gorzyce? Nie? Nic dziwnego

A tak na serio to kibicuje swojemu miejscowemu klubowi- Pogoni... ale ostatnio działo się bardzo źle i modlę się, żeby nie spadli niżej. Kiedyś to były czasy 2001 jesień- mistrz polski... ale teraz zostały tylko wspomnienia(cholera, zaczynam pisać jak jakiś marny wierszokleta

)
Polonia Bydgoszcz
władzom miasta i bylym działaczom nieudało sie jej zniszczyć
panowie g raczej nie byliby mile widziani potym jak wystawili kibicow do wiatru
Astoria
Ja kibicuje KSP czyli Klub Sportowy Pcim w którym jeśli nie wiecie jednym z działaczy jest KiD z 4Fun wasz kochany opiekun tego kramu Oo , zdradze wam tajemnice świeżego niusika że KSP wzmocni się niedługo zawodnikami z klubu Kłaj . Klub zyskał również sponsora który zaoferował autokar dowożący graczy na mecz wraz z szoferem Wszechmogącym :XD . Więc GL GO GO PCIM
Milosc Wiara Walka - Lech Cracovia Arka
blacktyger
15:06, 25 07 2004
buahhah ale będą dymy .. Cracovia awansowala do 1 ligi

Tychy będą na-(słowo na p)ły warszawskie bydło

GL & HF dla wrogów Tyskiej chołoty (czyli dla 9/10 kraju ) !!
| QUOTE |
blacktyger 14:06, 25 07 2004
Tychy będą na-(słowo na p)ły warszawskie bydło |
Gościu weż sie od -(słowo na p) ol od ludzi mieszkajacych w wawce. Nie rozumiem dlaczego tyle ludzi nie nawidzi Warszawy !!??. Chyba maja kompleks Warszawy !!?? Czy to jest mozliwe !!??
blacktyger
9:28, 27 07 2004
bo to żydzi, są bogatsi, nienawidzą Śląska, sno0by, mają najgorszych kibiców w polsce, prezydentem jest Kaczyński, bo to stolica, a tak w ogóle to oni sądzą to samo o śląsku bo kiedyś tu było lepiej i emigrowali na poludnie, a jak się pogorszyło to spowrotem do !@#anej wawy, zakłamane szczury ofcors nie all ^^
(ktoś potraktuje to na serio ??)
tranx-san
15:13, 27 07 2004
ROTFL
Ja kibicuje tak:
Pilka reczna - Wisla Plock(lokalny patriotyzm)
Pilka nozna - GLORY GLORY MAN UNITED!!!
Koszykowka - ssie
Zuzel - lubie jak sie przewracaja, reszta ssie
Siatkowka - Polska repra
Reszty badziewia nie ogladam...
A teraz zeby was wszystkich pogodzic kilka cytatow ze stadionow
Centralno, Wojskowe, k#!@isko, Sportowe XDD
Wisla z Krakowa, to k#!@a a nie krolowa oO
Cracovia pasy, czerwono-biale (nazwa przyrodzenia)y
Zydzi, Zydzi, Lodzcy zydzi, cala Polska was sie wstydzi
CZY WYGRYWASZ CZY NIE, JA I TAK KOCHAM CIE, BO NAJLEPSZA W POLSCE JEST, PETROCHEMIA ZKS XDDDDDDD
k, enaf.. no offence, ale tez chodzilem kiedys na mecze i spiewalem
| QUOTE |
blacktyger 8:28, 27 07 2004
mają najgorszych kibiców w polsce |
Buahahahahaha, ogolnie calym ostatnim twoim postem w tym topicu blacktyger rozsmieszyles mnie. Ale to zdanie ktore przytoczylem jest w nim najlepsze---"maja najgorszych kibicow", tjaaa otoz to zdanie jest standardowym zdaniem przeciwnikow najlepszego klubu w Polsce (L) WARSZAWA !!! Niestety ci ktorzy tak uwazaja wogole nie znaja sie na pilce albo poprostu sa glupi i powtarzaja to co im powiedza koledzy.
blacktyger
8:17, 28 07 2004
w ogóle pisze sie odźelnie ;o
Rafal_Pila
16:04, 28 07 2004
| QUOTE (blacktyger @ 8:17, 28 07 2004) |
| w ogóle pisze sie odźelnie ;o |
odźelnie pisze się oddzielnie
Kolejny idealny topic do flamu i jałowych kłótni i wyzwisk. Ale czas wolno leci w pracy, więc się podłączę.
Kibicuję:
Polonia Piła (żużlowy bankrut rozgrabiony przez złodziejskich działaczy)
Nafta Piła (zbieranina przepłacanych kobitek, które mogłyby coś zagrać w siatkówkę , ale im się nie chce)
Manchester United (zawsze wierny)
Polskie zespoły:
Unia Hrubieszów ; Legia Warszawa
Zagraniczne zespoły:
Man Utd ; Hertha Berlin
Pozdro
Chodźcie z nami- LEGIONISTAMI
Jednoznacznie, jednostronnie mówimy "Legia Warszawa". Prosze mnie zownować xDDD
Btw. Rafał Pila, czemu daliście ciała i nie zagraliście z nami??Pogadaj z CL'em, o następnym meczu.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.