Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Zginac z reki delikatnej kobiety to przyjemnos?
Forum Serwisu: Polskie Centrum Enemy Territory > Wolfenstein: Enemy Territory > W:ET Wedlug kobiety
Stron: 1, 2, 3
iilka
Z z0rika wymyslilysmy w miare interesujaca sonde biggrin.gif ciekawe jestemy jak sie zapatrujecie na wspolgre z kobietami i jakie sa Wasze zdania w tej kwestii wink.gif milej lektury i zapraszam go glosowania biggrin.gif
keNOOBie|PL
Żeby kobieta mnie biła... ja nie chce biggrin.gif

Nie no, kobiety do tego sie nie nadaja...sa za delikatne i maja na pewno cos lepszego do roboty. Przeciez wojny, na ktorych gina faceci sa przez kobiety... bo to one rodza zolnierzy biggrin.gif a tu jeszcze chca nas zabijac.. ja wysiadam..

--->hehe zaraz zostane zlinczowany.. ale zabawa bedzie przednia i moze cos zagramy <---
sparrow88
eh ja tam mogwe ginąć z ręki kobiety
wobec kobiet jestem uległy i mam do nich słabośćbiggrin.gif
Jędras
Brakuje jeszcze jednej odpowiedzi: OH! OOH! OOHHH! OOOOOOOOOOHHHHHHHH!!! Szczytowanie grwarantowane biggrin.gif . Wtedy bym zagłosował tongue.gif
falubaz
Sa kobiety i kobiety smile.gif
Ale looz nawet od kobitki z pfa dostac to stres mija w grze wink.gif
Pozdrowionka wink.gif
Chronos
KOBITEA MNIE BIJE ;(
BOHATERÓW??!! PRĄDEM??!! mad.gif

Oczywiście jest mi obojętne kto mnie zabił, ale jeśli nawet jest to kobieta to trudno, znaczy ze jest odemnie lepsza i ciesze się że kobiety angażują się w walce, a nie siedzą i biernie przyglądają się wojnie tongue.gif!! POLKI RULEZ!!! (rany ale podlizywanie huh.gif )
j!mmy
Ja mam takie mało pytanko: -Czy napewno delikatnej? wink.gif
Bo jak by jakaś kobieta non stop łatała mi heady to nie śądziłbym, że jest ona taka "delikatna";)
A tak na marginesie to bardzo bym chciał, aby kobieta była moim osobistym medem( w ET, ale w realu też może być biggrin.gif ), który mnie nonstop leczy i się mną troskliwie opiekuje cool.gif

-------------------------------------
It is our nature to kill, kill, kill!
Mila
Chlopaki !! Kto sie ze mna zmierzy ? biggrin.gif Az strach pomyslec ze niektorzy tak bardzo sie boja kobiet w ET blink.gif Ja boje sie pomyslec co by bylo, gdybym byla lepsza od Was wszystkich- popadniecie w kompleksy? Glowa do gory i grajcie z nami- kobietami smile.gif
Usagi
ja sie ciesze jak pojedzie mnie znajomka, szczegolnie kiedy siedze z nia na TS. wiadome, ze z kobietami nie da rady wygrac wink.gif
ARES
Ciekawi mnie, ile dziewczyn/kobiet gra w ET smile.gif jak znajdzie się z 7/8 to może zrobimy żeńską reprezentacje Polski tongue.gif męska by mogła czuć się zagrożona biggrin.gif oprócz Zoriki i Illki, u nas grają 2 wink.gif (mila i BadGirl ) więc już były by 4 cool.gif , a jeszcze Magda z 18net to 5 smile.gif
AGD|Mitch
Ciekawi mnie, ile dziewczyn/kobiet gra w ET  jak znajdzie się z 7/8 to może zrobimy żeńską reprezentacje Polski  męska by mogła czuć się zagrożona  oprócz Zoriki i Illki, u nas grają 2  (mila i BadGirl ) więc już były by 4  , a jeszcze Magda z 18net to 5 

Co do tego powiem ze jako 6 moze byc ToxicGirl no i styka biggrin.gif
Outs!d3r
Chyba zapomnieliście o admince DoD- Misi :> Ta reprezentacja polski to całkiem niezły pomysł !:D
Las3r
Pamiętam, że raz na tren !v.V.v! wpadła dziewczyna CL'a wink.gif. Nawet on nie wiedział skąd się tam wzięła laugh.gif. No, ale grała b. dobrze jak na dziewczyne imo tongue.gif
PS. : do TeamPoland kobiecego nadawała by się imho tongue.gif
Soulless
Prosze nie zapominac o naszym CL (tu pozdrowienai dla Amfisi)

Dla mnie nie ma roznicy kto mne zabil (chyba ze to bedzie Iilka wink.gif )
LoLeQ
Dla mnie nie ma roznicy kto mnie zabije chociaz fajne sa pozniej gadki po skonczonej planszy np.
Lilka : Wygraliscie bo mieliscie dobrego Coverrta biggrin.gif(lilka byla cv)
nicka nie pamietam : wygralismy bo mielismy ladnego coverta
I takie inne gadki.IMO to dobrze ,zeby do kobiet nawet przez neta mowic ladnie ,ale takie podrywanie przez neta to jest zalosne smile.gif(nie twierdze ze akurat w tym przypadku to wystapilo,jednakze widze czasem takie sytuacje).
Valkir
Czasami nie wiadomo czy to dziewczyna czy chłopak... dlatego czasami sa teksty w stylu : "czy Ty jesteś dziewczyną?" biggrin.gif
Nie ma różnicy. Od iilki to mógłbym się uczyć wink.gif

Fajnie że dziewczyny mieszają na scenie ET. Będzie ciekawiej wink.gif
[RaIn]S0uL
Wiadomo, że od illki tylko się uczyć, ale już nie wiem czy zginąć z jej ręki to tak fajnie. Jak widziałem jak biega po mapie i kładzie gości nożem, to się tylko cieszyłem, że mam mundurek z taką samą naszywką... tongue.gif
keNOOBie|PL
buahhahha.. illka*nozownik biggrin.gif .... krwawa merry.. itp.. moze tak jakis serwerek postawic dla kobiet.. smile.gif bo bym troche pogina...

Pozdrawiam
falubaz
Chyba zapomnieliście o admince DoD- Misi :> Ta reprezentacja polski to całkiem niezły pomysł !:D
tongue.gif juz wspominalem o Misi`mrau smile.gif No a taka repre wystawic to chociaz klotni nie bedize i sporow smile.gif
Pozdrowionka
Edi
W sumie mi to rybka kto od kogo kulke dostałem.

Pozwolę sobie nieco zejść z tematu i odrobinkę go rozbudować więc jeśli nie chcesz czytać moich wypocin proszę przejdź do następnego posta.

Po pierwsze dzięki wam kobitki, że gracie w ET , zawsze gra się z Wami raźniej (nie dotyczy tych pań co są facetami:) )
Niestety a może i stety cool.gif podobno mamy równo uprawnienie w naszym kraju unsure.gif więc chyba kto z kim i gdzie nie ma raczej większego znaczenia jeśli chodzi o ET i kontakty damsko męskie unsure.gif unsure.gif no chyba, że ktoś próbuje wyrwać nr tel lub GG...
Nie powiem sam chciałbym znać babke (tylko tak real) co by rozumiała po kiego gram tyle w ET. Najlepiej aby była moja mamą:DDD Niestety takowej sobie nie kojarze ale to szczegół smile.gif bo pewnie coś ok 99% ludzi ze sceny Et to płeć męska.
Dobra smuty na bok a teraz do sedna... chyba jeśli chodzi o Etka to myślę, że jeśli powiem "moje panie live is brutal" to się nikt nie obrazi?? smile.gif Jeśli chodzi o mnie to czy wale z mojego mp40 czy thompsona do m lub k jest dla mnie bez różnicy... przeciwnik to cel, który trzeba rozwalić i tyle. Jak ktoś już pewnie to powiedział Et to tylko gra(tylko że SUPER FAJOWA jak dla mnie biggrin.gif )
Dzięki, że wytwałeś\aś do końca czytając mego posta cool.gif

Szakunec 4all
PainLucyfer
Delikatnej?tongue.gif Jak ostatnio grałem z koleżanką na Lan to po zabicu mnie jeszcze przez 30sek kroiła mnie nożem biggrin.gif

Ale w sumie zawsze sie usmiecham jak mnie kobitka zabije biggrin.gif
MPM
Tak, bo kobeita zawsze jest odrobinke delikatniejsza. [ 29 ]  [50.88%]

Oj widze ze nie graliscie jeszcze z koleżanka o nicku KULKA - ona prawie zawsze wali z pf a smierc z panzerfausta nie jest bynajmniej delikatna laugh.gif
Majin
ona prawie zawsze wali z pf

w pupe cie wali ohmy.gif?

Niema co topici na tym boardzie sa za!@#iste tongue.gif

Kobity bijOM idem ztOND...
sayetan
jak ginac, to jak rycerz - z mieczem w pochwie biggrin.gif
[RaIn]S0uL
QUOTE (MPM @ 15:48, 23 03 2004)

Oj widze ze nie graliscie jeszcze z koleżanka o nicku KULKA - ona prawie zawsze wali z pf a smierc z panzerfausta nie jest bynajmniej delikatna laugh.gif

Z Kulką byłem przez pewien czas w jednym klanie i powiem tylko, że czasami też strzykaweczki użyje... Ale wbija w to samo miejsce, co pocisk z pf'a... tongue.gif
MPM
jak ginac, to jak rycerz - z mieczem w pochwie 

laugh.gif biggrin.gif laugh.gif biggrin.gif rolleyes.gif laugh.gif biggrin.gif tongue.gif smile.gif laugh.gif biggrin.gif tongue.gif cool.gif rolleyes.gif biggrin.gif laugh.gif tongue.gif cool.gif rolleyes.gif

NAPRAWDE BOSKO POWIEDZIANE
iilka
QUOTE ([RaIn]S0uL @ 17:45, 22 03 2004)
Wiadomo, że od illki tylko się uczyć, ale już nie wiem czy zginąć z jej ręki to tak fajnie. Jak widziałem jak biega po mapie i kładzie gości nożem, to się tylko cieszyłem, że mam mundurek z taką samą naszywką... tongue.gif

Powiem tak nie ma nic przyjemniejszego niz wpakowanie facetowi z coverta nozyka w plecy biggrin.gif poprostu uwielbiam czytac komentarze po takich akcjach "no coz malo ze kobieta to ejszcze od tylu" biggrin.gif Dam Wam rade pilnujcie gatkow na goldzie jak ja gram wink.gif
Ps. jeden woli ogorki inny... wink.gif
[RaIn]S0uL
QUOTE (iilka @ 14:38, 24 03 2004)
Dam Wam rade pilnujcie gatkow na goldzie jak ja gram wink.gif

Albo od razu wybiegajcie bez... wink.gif
iilka
Ja tam nie mam nic przeciwko tongue.gif ale co z niepelnoletnimi biggrin.gif jeszcze sie zgorsza wink.gif
[RaIn]S0uL
QUOTE (iilka @ 15:58, 25 03 2004)
Ja tam nie mam nic przeciwko  tongue.gif  ale co z niepelnoletnimi biggrin.gif jeszcze sie zgorsza wink.gif

Jasne, na pewno się o nie troszczysz... Gdyby tak było, to w trosce o niepełnoletnich facetów już byś avka zmieniała... tongue.gif Nie żebyś miała to zrobić... tongue.gif
iilka
ohmy.gif przeciez nie nie jest nieprzyzwoity unsure.gif imo wsjo co ma byc zakryte to jest zakryte tongue.gif bosh facetom sie nigdy nie dogodzi jak zakryte to zle a jak odkrte... ? tongue.gif
[RaIn]S0uL
A jak odkryte, to przecież się nie obrazimy, nie? tongue.gif
falubaz
bosh facetom sie nigdy nie dogodzi jak zakryte to zle a jak odkrte... ? 

Odkryte dobre =) tongue.gif
Wiecej takich avatarkow wink.gif (u kobiet of korz)
Pozdro
sparrow88
hym
Ja jestem wprawdzie niepełnoletni, ale avatarek iilki zupełnie mi nie przeszkadza biggrin.gif

edit. święte słowa Soul ( patrz niżej cool.gif)
[RaIn]S0uL
QUOTE (sparrow88 @ 19:12, 25 03 2004)
Ja jestem wprawdzie niepełnoletni, ale avatarek iilki zupełnie mi nie przeszkadza biggrin.gif

Stawiam, że nie zgłosi się nikt komu by przeszkadzał... biggrin.gif Tzn. w sumie mógłby być jeszcze bardziej nieprzeszkadzający... tongue.gif
iilka
Dac Wam palca to bierzecie cala reke blink.gif
eFeCT
hmmm... niewiem czy delikatniej zabija kobieta nie da się tego udowodnić. Po prostu jak ja gram i gine np zabity przez "poison*iillka" czy tez "Mysza" lub " Lilith"... wiem ze po prostu mam slabosc do nich tongue.gif ... ale zawsze jest milej gdy zabije ciebie kobieta i na koniec pokarze sie na czacie ":)" usmiech ... po prostu czlowiek patrzy na to inaczej .... moim zdaniem wiecej kobiet powinno grac w te gre smile.gif.. chociasz nie wszystko lubia to tongue.gif ... z nimi gra jest po prostu milsza i atmosfera jest inna nie to co zwykle na serwach sie dzieje ... ehh zalosne sad.gif ... no ale wrcajac do tematu. Moim zdaniem kobiety grajace w et niemaja litosci tak samo jak panowie ... kill liczy sie kill niewazne jak zdobyty... chociasz przyznam racje nie widuje bardzo czesto kobiety np z dziwnym pfem... i to jest plus tutaj przyznam racje ze z tym sa bardziej delikatne od panow reszta to juz wychodzi jak kto gra i tyle smile.gif ... Ale jezeli sie zginie z rak kobiety no naprawde jest inaczej niejest to zlosc oj polozyla mnie ... kurcze :[ .. hehe zla dziewczynka i tyle zero zlosci, dlatego bardzo lubie grac z paniami bo gra jest poprostu bardziej mila... to tyle smile.gif...

P.S: powodzenia z utrzymaniem kultury na forum smile.gif .. trzymajcie sie goraco papz
EmbeZZlemEnt
Jest mi to absolutnie obojetne czy zatlucze mnie laska czy nie dla mnie to tylko pare pixeli i bitow. W q3 jest jest duzo dobrze grajcych pannienek i to na pr0 poziomie np killcreek [ ktora wygrala z romero] prawdopodobnie pojawia sie takie i w et, a byc moze juz sa
[RaIn]S0uL
Dac Wam palca to bierzecie cala reke  blink.gif

Ja bym tego palcem nie nazwał... laugh.gif

ale zawsze jest milej gdy zabije ciebie kobieta i na koniec pokarze sie na czacie ":)"

Równie ciekawe jest ":*" na czacie po przypadkowym (a jakby inaczej...) teamkillu... biggrin.gif
Lemur
hehe super sie gra z kobietami ;-) przeciwko nim jeszcze fajniej ;-) ale nie daj Boze grac z jedna kobieta w jednym klanie w jednym pokoju w jednym meczu :-) a badz tu bracie TLem tongue.gif i powiedz jej gdzie leziesz babo ! ;-)))))))) nie bym sie na tym znal ale nie polecam tongue.gif potem jest tydzien ciszy !!!! (cisza - slowo wieloznaczne) ..... generalnie fajniej sie gra jak kobieta siedzi na serwie ... panom jakby nie za czesto wyrywaja sie slowa na ch .... na k.... i takie tam .... kobiety zawsze lagodzily obyczaje .. :-)

wszekie podobienstwo do jakichkolwiek osob ze sceny oraz pogloski o naszej smierci sa mocno przesadzone :-)

Pozdrawiam serdecznie naszego Cl tongue.gif :*
igor
"Jezu baba mnie bije" biggrin.gif
Loco
Wisi mi to zupełnie. A ci, którzy głosowali na "tak" są.... dziwni.
[RaIn]S0uL
Całkiem sporo tych "dziwnych"... biggrin.gif
Lucifer
Nalezy jedynie zalowac ze poki co, ze kobiet na polskiej scenie ET jest tak niewiele. Powinnyscie drogie panie rozpoczac szeroko zakrojona akcje, propagujaca ET wsrod mlodych kobiet. Np. grajac w ET schudniesz 5 kg w ciagu tygodnia...
Spl!nt3r
Dla mnie śmierć z ręki dziwczyny w Et to przyjemność. Bo wtedy mogę opowiadać qmplom jak to mnie laska zownowała laugh.gif
falubaz
propagujaca ET wsrod mlodych kobiet. Np. grajac w ET schudniesz 5 kg w ciagu

imo przytyjesz biggrin.gif z wiadomych wzgledow smile.gif osiadly tryb zycia sUx
Pozdro
DeVastator
Przecież to obojętne czy M czy K to przecież gracze. Śmierć zawsze będzie śmiercią czy to ważne od czyjej kuli zginiesz ?
Amfisia
QUOTE (Lemur @ 15:09, 26 03 2004)
hehe super sie gra z kobietami ;-) przeciwko nim jeszcze fajniej ;-) ale nie daj Boze grac z jedna kobieta w jednym klanie w jednym pokoju w jednym meczu :-) a badz tu bracie TLem tongue.gif i powiedz jej gdzie leziesz babo ! ;-))))))))    nie bym sie na tym znal ale nie polecam tongue.gif potem jest tydzien ciszy !!!! (cisza - slowo wieloznaczne)

oj marudzisz kolego tongue.gif zaraz cisza tongue.gif ja tam jestem jak kot biggrin.gif zawsze laze wlasnymi drogami biggrin.gif
a wy kolezanki sprobujcie skrytykowac ktoregos z facetow to zaraz uslyszycie ze sie nie znacie wiec macie siedziec cicho bo wojna to nie dla kobiet itp itd :>
Guest
Ja tam nigdy nie patrze na to, kto mnie zabija - prędzej spoglądam na ksywki przeze mnie zabijanych. Kiedyś sfragowałem taką "Paulinę" dwa razy pod rząd z panzerfausta i jakoś mi się jej szkoda zrobiło... sad.gif (mam nadzieję, że to nie był facet biggrin.gif )
tsc
wlasnie dlatego przestalem grac =DD
a tak powaznie to nie robi mi to roznicy :>
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.