Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Błędy w mapach i w samym ET
Forum Serwisu: Polskie Centrum Enemy Territory > Problemy Techniczne z Enemy Territory > W:ET - Komendy, Configi, Problemy z ET
SCORPiON
[E] poluzcie dynamit w kabinach z "ammo i medic", aktywujce i zdezaktywujcie go a dostaniecie 6 XP dla profesji E czyli 4 dynamity i 1 stopien E
kober
hmmm... imo lekko chore jest to, że poprawianiem bugów gry, jak do tej pory, zajmują się twórcy modów huh.gif gdzie jest i co robi Splash Damage ( twórcy gry jakby kto nie wiedzial dry.gif ) ???? czekamy na ET v1.1 - choć patrząc na ilość bugów pewnie im troszke zejdzie z poprawą wszystkiego unsure.gif
tomek
ja sam napisze o 2 niedociągnieciach w mapie d-day napisałem o nich artykuł gattesowi więc moze niedługo pokazą 2 screeny które zrobiłem oto opis tych niedociągnięć i podpowiedzi jak je zobaczyc : pierwsz jest łatwiej zobaczyc jako allies podchodzimy do muru dzielącego plażę z bunkrem . przywieramy do niego tuz obok dziury w murze którą wysadza engineer potem cofamy się do tyłu az pod nogami ukaże się niedociągnięcie . jest to dziura dość pokażnych rozmiarów . drugie niedociągnięcie : tu lepiej grać axis . odnajdudujemy schody prowadzące na wieże z częściami które muszą ukraść alies po drodze patrzymy uwaznie na wszystkie sciany na jednej z nich znajdują sie dość brzydko wyglądajace rysy . mam nadzieje ze autor poprawi swoje błędy . !!!!!
KiD
1. Oasis : mozliwosc podlozenia dynamitu od zewnetrznej strony umocnien przy obu dzialach.
2. Oasis: blad w teksturze jednego z tuneli dzieki ktoremu stajesz sie nie widoczny stojac w tym miejscu
3. Railgun: utrudnione zabicie zawodnika znajdujacego sie w wagoniku - wywalasz czasem w goscia pol magazynku i nic.
4. Fuel Dump : czolg przejezdzajacy przez most jest nie czuly na trafienia - i wydaje mi sie ,ze operator mg tez (jednak co do tego nie jestem pewien tak nie linczujcie mnie od razu)

Pozdrawiam
FarSight
QUOTE (KiD @ Sep 5 2003, 10:37 PM)
4. Fuel Dump : czolg przejezdzajacy przez most jest nie czuly na trafienia - i wydaje mi sie ,ze operator mg tez (jednak co do tego nie jestem pewien tak nie linczujcie mnie od razu)

To nie bug tylko zamierzone dzialanie ... co by bylo jakbys mogl uszkodzic czolg na moscie a potem wysadzic most ?? czolg by wpadl do rzeki ?? .... mozn by sprobowac to zrepodukowac (zbudowac most podlozyc dyne i wjechac na most czolgiem w momencie kiedy dyna mialaby explodowac)
KiD
Czolg nie wjedzie na most gdy jest podlozony dynamit smile.gif A wracajac do poprzedniego postu to masz racje co do czolgu ale mi bardziej chodzilo o obsluge mg - jak juz pisalem w momencie przejazdu przez most nie moglem wielokrotnie zdjac kolesia ktory obslugiwal mg

Pozdrawiam
Pio
Co do czolgu to taki czesto bug jest z nim ze jestes na nim niesmiertelny albo przyjmujesz same HS i odrazu giniesz ohmy.gif
Trybut
Na moście można zabić klienta przy MG czołgu. Wiem, bo sam zginąłem (z lekkiej broni ręcznej). Możliwe, że to tylko twoje odczucie...
DestroyerX
Oprócz podanych przez was doddam jeszcze jedno - na Oasis w pewnym miejscu rozkladając mg42 widzimy przez mur a także możemy przez niego strzelać
Dariush00
Na Fuel Dump bedac Niemcem oraz rozkladajac sie MG42 obok zbiornika i zaraz za pierwsza siatka, nie mozna zginac. Chodzi mi o to ze jak bylem alianckim snajperem i polazylem sie wysokiej gorce (z ktorej jest niezly widok) to probowalem zabic takiego niemca i niestety nie moglem czociaz wywalilem caly magazynek i celowalem mu w leb, a on nic nie dostal i dalej wybijal moich wbiegajacych przez brame.
Nastepnie to sprawdzilem na sobie i zeczywiscie to dziala i zginac da sie dopiero jak aliant blisko do ciebie podbiegnie.
Czy ktos tez cos takiego zaobserwowal ??
czlowiek
smieszny bug jest na oasis w poludniowym(?), dalszym dziale. kiedy staniemy wewnatrz przy scianie obok drzwi apteczki beda przelatywac przez sciane na piasek pod dzialem
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.