Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Jak zachęcić kobiety do ET ?
Forum Serwisu: Polskie Centrum Enemy Territory > Wolfenstein: Enemy Territory > W:ET Wedlug kobiety
Stron: 1, 2
Rollo Tomasi
QUOTE (z0rika @ 17:59, 29 03 2004)
jak widać zdania na temat czy powinnysmy grać w ET czy nie są podzielone i raczej nikt nie ułatwia nam tego wręcz odwrotnie ustawia wysoko poprzeczke więc zmieńcie nastawienie a może pojawi się nas więcej wub.gif

Zorika chyba nigdy mi nie wybaczy mojego kablowania wink.gif To byla tylko taka forma zdalnej zaczepki huh.gif Moja znajomosc z iilka tez zaczela sie od jej spamu votami na zmiane mapy na ice i mojego vote kick iilka wink.gif

Off topic: Moze trzeba bardziej zachecic grajace dziewczyny do odwiedzania tego boarda ohmy.gif wszak oprocz bywajacych tu dosc regularnie Iilki, Zoriki, Amfisi i LostGirl (ostatnio nizbyt regularnie huh.gif ) w ET graja jeszcze trissi, ToxicGirl, Monia i jeszcze kilka innych. Dalej wiec dziewczyny zachecac kolezanki do grania i do odwiedzania "ET Wedlug lobiety" smile.gif
Marta
Hejka jestem Marta i szukam klanu, który zrozumie moje nieobecności na treningach i sparach ze względu na moja karierę taneczną i naukową. biggrin.gif Prosze o kontakt na gg 3079753. Dizekuję z góry.Pozdrawiam:D
Dud
Amfisia powina wiedziedzieć żę prawdziwy jaski...facet nie korzysta z instrukcji biggrin.gif
shinigami
Ja wolę grać z dziewczynami .Przynajmniej nie wyzywają się tak.
A moją kuzynkę to sposobem zachęciłem do gier.Tekken 3 na PSX (podkładałem się) Potem miałem problem z nią wygrać. W tych czasach do gier każda osoba się nadaje.Tylko ci z LPR uważają że kobiety powinny być kurami domowymi. Giertych do Mozambiku.
//sx//
Pokazcie jej jak strzelasz z wiatrowki a pomtem zhowaj i pokaz jej et mi dzialalo biggrin.gif biggrin.gif
ANA
mśle że kobiet nie trzeba zachecać do tej gry, nie mozna kogos do tego zachecić jesli nie lubi strzelaninek. mad.gif Ja mam 14 lat (może wam sie wydaje mało ,ale to moja ulubina gra) Ja zobaczyłam ja mój brat w to gra i ja raz zagrałam teraz siedzę przy kompie codzienie i gram w wolfa. Ale i tak nie podoba mi się zachowanie niektórych facetów w stodunku do dziewczynyn. Niektórzy sa bardzo litosciwi(co bardzo mnie wkurza). Chłopacy się ze mnie smieją że w to gram(niektorzy chlopacy). Moze przez to że jest to gra stworzona raczej dla chlopaków. Jesli byłyby w tej grze postacie kobiet na pewno więcej dziewczyn grałoby w ET. biggrin.gif
Scrappy
hehe,racja. u mnie komp tylko jeden...kiedy moj brat pokazal mi Wolfa zaczely sie klotnie (nie wyobrazacie sobie jakie:D). najpierw jak on szedl cos zjesc to ja odrazu musialam przysiasc do kompa i pograc "zamiast niego" wink.gif teraz gramy na zamiane :>
snow131
Buahahahahahah Piękny żart...
Scrappy
??
tranx-san
a ja gralem w klanie ZZ - Zabujcze Zajonce i WZN - Wojownicze Zulwie Ninja i jestem z tego dumny.. a ne jestem dziewczyna...
znamy klan esrael to takie warzywa z jude landu bijace wszystko co sie rusza na pingach 150 :X (no offence nie jestem jude hater :[ )

odnosnie samego tematu, jak zachecic kobiety do gry w et? jedno mnie nurtuje pytanie moi drodzy.. po co? do gry tak samo jak i do wodki sie nie namawia,jak ktoslubi ten sam pije ew. gra nie widze wiekszego sensu namawiania kobiet jest ich kilka na scenie, graja bo lubia :c
Scrappy
..
z0rika
temat z dupy masz rację po co zachęcać a co do pisania nie chce mi się , IIlka u "kotka" pozatym są wakacje ;P
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.