Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: pr0 FFA
Forum Serwisu: Polskie Centrum Enemy Territory > Wolfenstein: Enemy Territory > W:ET Ogólne
Sno0p
biggrin.gif wpadłem z acidem na wspaniały pomysł smile.gif wkurzało nas juz to wieczne lamerskie n00b FFA i postanowilismy stworzyc cos takiego jak ByRy niewiem czy pametacie wkazdym razie gracze z RTCW pamietaja co to jest ip Servera : 153.19.210.0:27961 wytypowane klany ktore dostana hasło na serwerek : Poison , IC , FF , _easy , AoD , /17/ , .dot , Hunt3r itp smile.gif tzn chodzi nam głownie o stworzenie pr0 ffa koniec z warzywniakiem jednak aby pograć sobie na serwerze obowiazuja 2 warunki po 1 . Niemozna rozprowadzac hasła po znajomych warunek nr. 2. niewolno grac pod fakami obowiazuja tylko real nicki Fake = Kick po hasło proszę sie zgłaszać do Ac|da , Sno0pa na ircu #wolfpl smile.gif aha bym zapomniał mapki wgrane na serwer : et_ice et_village mp_beach tc_base supplydepot 1/2 caen mapki do skokow oraz do duelow jest oczywiscie wgrany config clanbase smile.gif Pozdro dla wszystkich gejow z #wolfpl
LoLeQ
A gather nie starczy? dry.gif .Poza tym jest kilka (nawet dosc duzo) osob ,ktore nie naleza do najlepszych klanow a reprezentuja wysoki poziom wiec to nieco niesprawiedliwe.
PivooLama
TT jesli reprezentuja wysoki poziom to zapewne sa znani... a nawet jesli nie to moga udowodnic acidowi albo snoopowi swoj poziom grajac z nimi duela tongue.gif a ze najlepsi gracze beda tam grali to my szarzy ludzie nawet nie mamy co sie wypowiadac tongue.gif pozostaje mi powiedziec GL i oby jacys ludzie grali na tym serwerze :>
R4Gn4k
I co zebym zagrama na takim ffa to mam komus dupala lizac zeby mi dal haslo ? o0 omg lol najlepiej przestancie grac w et bo po co grac ze slabszymi od siebie :F
Fistach
a od kogo maja uczyc sie slabsi od tych "pro"? pozatym jest sporo graczy, ktorzy nie raja w klanach a graja tak samo jak nie lepiej niz ci okresleni mianem "pro" - czy zeby byc "pro" trzeba byc w klanie? - uuuu chyba nie

jak dla mnie idea pomyslu jest dobra ale wykonanie z dupy
Sno0p
Gather sux smile.gif po 1 zanim wejdzie ten gatherowski bot na kanał to minie troszke czasu jeszcze a pozatym jezeli ktos reprezentuje wysoki poziom to tak jak mowiliscie jest znany....
Konik
nie wiem czy warto dzielic scene et na jakies kasty lepszych i gorszych, wymiataczy i noobow. to bez sesnu! jezeli ktos chce sobie pograc na poziomie to niech sobie umowi mecz z jakims czolowym klanem i po sprawie! et nie zostalo stworzone dla klanow i wymiataczy tylko dla kazdego, kto ma ochote sobie pograc. nastepna sprawa to limit miejsc na serwie, pewnei zeby tam sobie pograc to trzeba bedzie czekac pol dnia na zwolnienie miejsca. no i to co mowia pozostali: lizanie komus zeby dal haslo, duele zeby cokolwiek udowodnic, dobzi gracze bez klanow itd. jak dla mnie to niezbyt fajny pomysl a przynajmniej trzeba go przemyslec dokladniej.
Sno0p
Liczba osob sie zwiekszy na serwerze jeszcze smile.gif a pozatym rozmawialem z kilkoma graczami chociazby z poison czy z 7teens i stwierdzili ze bardzo dobry pomysl bo wkurza ich juz warzywniak w et
nGc.pl
QUOTE (Sno0p @ 10:01, 11 06 2004)
a pozatym rozmawialem z kilkoma graczami chociazby z poison czy z 7teens i stwierdzili ze bardzo dobry pomysl bo wkurza ich juz warzywniak w et

Jasne. A Oni skilla i bycie pr0 to mamie z cycka wyssali.
D!z3l
Fistach  6:33, 11 06 2004
pozatym jest sporo graczy, ktorzy nie raja w klanach a graja tak samo jak nie lepiej niz ci okresleni mianem "pro" - czy zeby byc "pro" trzeba byc w klanie? - uuuu chyba nie

Zgadzam się z tą wypowiedzia w 100%. Moim zdaniem nie można stwierdzić że jak ktos nie gra w klanie to odrazu musi byc zdecydowanie gorszym playerem w ET niż ludzie którzy grają w klanach.

[RaIn]S0uL
I co? Wszyscy najlepsi z polskiej sceny ET skoncetrują się na jednym serku, który dodatkowo będzie zamknięty dla plebsu, tak? Tzw. "warzywniak" zostanie pozostawiony sam sobie, bo przecież lepiej na niego narzekać niż coś z nim zrobić, prawda? Zaiście za!@#isty pomysł, Sno0p. Tylko pogratulować takich idei...
Buli
imo gowno sie znacie piepszony plebs | nawet nie wiecie jaki klimat byl jak sie gralo swego czasu na byry
zreszta i tak wy (plebs) wszystko lepiej wiecie

mnie sie pomysl za!@#iscie podoba nie ma to jak pograc dobre ffa z kumatym teamem
i w dodatku umiejacych cos ustrzelic | grajac na objective a nie latac bez sensu po mapie w celu "po chu.. wszedlem na serwer" | jest przynajmniej taki klimat ze kazdemu zalezy zeby czegos nie zje.... i az milo by sie gralo w ten sposob

warzywa z forum>all
Sno0p
Heh buli to dawac imo XD na ten serwer w tej chwili jeszcze czekam na newsa na ns.pl i na et.pl zeby klany mogly sie zglaszac po haslo oczywiscie tez pojedyncze spox osoby tez dostana haselko bo wiadomo moze byc ktos bardzo dobry a grac w syfiastym klanie smile.gif dla funu bo trzeba to jeszcze zareklamowac imo bo serwer stoi dopiero z 12h XD
Prosper
Jak ktos se chce zrobic serwer dla "elyty" to "warzywom" c@#! do tego i swoje placze i pretensje mozecie wysylac listami do Kasi z bravo. Bycie pro sro nie ma nic do tego co tu zostalo zaproponowane. A druga sprawa to taka: ze jak znam zycie znowu g. wyjdzie z takiego serwera. Bo bardzo malo osob z tych najlepszych klanow gra ffa. Szkoda czasu i nerwow.
A jesli taki "pr0" gracz nie chce grac z jakims "warzywem" to juz jego prywatna sprawa i ma do tego pełne prawo. W koncy taki "elytarny" pro gracz tez chyba ma prawo do przyjemnosci z gry? A granie vs "warzywo" to watpliwa przyjemnosc.
LoLeQ
Ta,ale sa gracze ktorzy sa dobrzy a jednak nie sa znani z roznych powodow (rzadko graja,albo po prostu od jakiegos czasu ircuja tylko z powodow nieokreslonych).I powtarzam pytanko poprzednikow - co z kolesiami ze slabszych klanow ?Ja moze mega pr0 nie jestem ,ale pograc bym chetnie pogral z lepszymi od siebie conieco.
Sno0p
Ja moze mega pr0 nie jestem ,ale pograc bym chetnie pogral z lepszymi od siebie conieco.

a pomysl ze elita chce grac na pozadych serwach gdzie gra dobra wiara a ty moze dla nich jestes warzywem rozmiesz ten fakt? dlatego gracze "pr0" niegraja FFA bo poco ? wejdzie i pojedzie wszystkich co to za radocha gracze pr0 wola grac FFA z lepszymi lub rownymi sobie dlatego wlasnie powstal ten pomysł aby odbudowac jakgdyby ByRy
AdI-O
I powtarzam pytanko poprzednikow - co z kolesiami ze slabszych klanow ?Ja moze mega pr0 nie jestem ,ale pograc bym chetnie pogral z lepszymi od siebie conieco.

===================================================================>>
...oczywiscie tez pojedyncze spox osoby tez dostana haselko bo wiadomo moze byc ktos bardzo dobry a grac w syfiastym klanie

Nosisz okulary?? Czy tylko udajesz że umiesz czytać??

Jak ktoś z pojedynczych graczy będzie tak napalony, że będzie chciał zagrać wśród "Vyp'ów" to napewno ten hiper szyfr dostanie. Tylko nie pakujcie sie na siłe bo zrobicie sobie niepotrzebnie kaszanke z własnej osoby.
LoLeQ
Oczywiscie ty Sn00p tez haslo jak i twoj caly klan mega pr0 ownerski bedzie mial ,no bo jak ?To mi przypomina postawe Krzaklewskiego dry.gif.Ty tez taki pr0 jestes ze roz-(słowo na p)sz cale Dsky na jednym magazynku oO.
Las3r
Sno0p po co zakladac takie topici jezeli sprawa dotyczy tyko pr0 ohmy.gif
Gadaj z pr0 na ircu umwiajcie sie tam. Imo zakladajoc ten topic miales idee: "my pr0 bedziemy sobie grali na pr0 serverach, a niech warzywka nam zazdroszczą". Chociaz...pomysl jest niezly, ale uwazam, że to grono klanów powinno się powiekszyc, bo wg. snoop'a pr0 to tacy ktorzy graja w najlepszych polskich klanach, a przciez jest sporo graczy ktozy nie so duzo slabsi od "pr0" ale nie grają w pr0 klanach wink.gif
Sno0p
a moze sprawdz najpierw w jakim klanie gram XD
ronin
powiem krotko; to sa wlasnie polacy i ich mentalnosc:

1)malo jest serwow FFA? - jesli ktos nie bedzie mial hasla na ten jeden to swiat sie nie zalamie
2)Sno0p po jakiego ch.uja napislaes takie cos na forum - czy twoim celem bylo pokazanie wyzszosci tych ktorzy beda mieli haslo i tych "gorszych"? - rownie dobrze mogles pogadac z CL'ami tych pr0 klanow na IRC'u
3)w calej rozciaglosci popieram wypowiedz prospera, - ktos chce zrobic swoj WLASNY serw, za SWOJA kase dla wybranych przez SIEBIE ludzi, ja nie widze w tym zadnego problemu
PivooLama
Ja moze mega pr0 nie jestem ,ale pograc bym chetnie pogral z lepszymi od siebie conieco.

ten serw to nie bedzie lepsi i gorsi tylko sami lepsi tongue.gif wiec zagrasz tam dopiero jesli do tych lepszych sie bedziesz zaliczal ;] a poki co mozesz sobie z lepszymi zagrac na tenbicie bo tam czesto przesiaduja, wiec po co tak sie rzucacie.... tongue.gif
snow131
Ale protesty... Jak ktoś tam napisał jak komuś się taki pomysł niepodoba to niech s-(słowo na p) i niepisze nic w tym topicu...
Imo pomysł jest jak najbardziej ok.
Popieram!!! Może i mi kiedyś uda się zagrać na tym serwie... biggrin.gif
falubaz
omg placz, palpitacje serca rox

zapewne grac tam nie bede, ale pomyslodawcow rozumiem i maja racje ;/ a co niektorym zal d00pe sciska i git

tez placzecie bo nie pogracie sobie z best playorami, ale k#!@a nie bedzie tam grac 100 naraz tylko 12 a placzecie jakby wszystkie dobre tagi zniknely z ffa ;c jeszcze im zabroncie grac w swoim towarzystwie i napiszcie list do Kwasniewskiego zeby skofiskowal serwer bo dobrzy gracze chca w koncu troche sie natrudzic

wylewajac swoje lzy tutaj pokazujecie caly swoj żał!

nie dziwie

jeszcze jedno-zabronicie bogatym jezdzic bentleyami probujac im wmowic ze maluch jest lepszy?

sraFFA

a pozatym takie tematy juz byly poruszane wiec po co ten placz

imo ignore them

Powodzenia dla Was, milej gry!
AdI-O
Zresztą niewiem po co taki topic z dupy.
Jeśli chcesz załatwić server dla klanowiczów, to po co dajesz taki topic dostępny dla wszystkich.
Znajdz sobie strony klanów, maila do CL'ów i gadaj z nimi. Wprowadzasz tylko chaos, niektórzy dostają ślinotoku bo marzy im sie granie z "pro". blink.gif A jeżeli ktoś chce sie dostać do tej "złotej strefy" to niech napisze do Snoopa maila z i postoi w kolejce po hasełko(imo jeżeli takowoż kolejka już sie utworzyła ph34r.gif ).
END TOPIC
LoLeQ
Aha,jeszcze jedna sprawa.Bynajmniej to nie jest uzdrawianie warzywniaka ani tym bardziej likwidowanie tylko pograzanie go (tzn. wylawianie osob ktore czasem graja i podnosza ogolny poziom rozgrywki na FFA).BTW:duele z Acidem to szczyt idiotyzmu bo on niezbyt lubi 1/1.
Konik
tak w ogle to smiesza mnie ludzie okreslajacy sie mianem PRo!!!! czy ktos wam placi za to ze gracie mecze, macie sponsorow i inne bzdury wiazace sie z profesjonalizmem? bo ja tak widze okreslenie PROfesjowalista bo chyba od tego slowa ten skrot pochodzi? to ze ktos gra bardzo dobrze, to nie znaczy zeby sie okreslac mianem PRO. dry.gif wy wszyscy pseudoPRO zapomnieliscie o co chodzi w grze w enemy: O ZABAWE! ja robie to 4FUN i nie wywyzszam sie nad nikim ani sie nie nasmiewam z ludzi ktorzy graja gorzej. jest takie powiedzenie: byk zapomnial jak jagnieciem byl... tongue.gif
Majin
Nie mam nic do tego pomysłu, wręcz przeciwnie bardzo mi się podoba smile.gif Chętnie bym sobie pograł takie ffa z ludzmi na poziomie smile.gif ale...

2)Sno0p po jakiego ch.uja napislaes takie cos na forum - czy twoim celem bylo pokazanie wyzszosci tych ktorzy beda mieli haslo i tych "gorszych"? - rownie dobrze mogles pogadac z CL'ami tych pr0 klanow na IRC'u

Dokladnie smile.gif Na jakiego ch.uja to tutaj pisales ? Po co ten topic ?? Newsy na ns.pl i et.pl ?? To ma byc serwer dla okreslonej grupy ludzi to po co go reklamowac ?? Snoop spytam o jedno: (masz kila wyborow)

a ) Chcesz, sie podlizac lepszym klanom stawiajac im serwa ?
b ) Czujesz sie pr0 (lepszy) i chcesz grac razem z innymi pr0 na pr0 ffa
c ) Chcesz zyskac "sławe" i "rozgłos" na scenie ET (bedziesz mial co dzieciom opowiadac - tak to ja wymyslilem pr0 ffa)
d ) A moze to wszystko to jeden wielki wałek... ?

Masz trzy koła ratunkowe: 50:50, Telefon do swojej starej lub pytanie do nie pr0 publicznosci.

ps.

Czy mi sie zdaje czy ty Snoop jest noclan biggrin.gif?
(?)JiNX|
LoL !:D:D:D:D Snup (nie wiem jak sie pisze ta ksywke ale wiem napewno ze to takiego psa :DDD) Wiec co do pr0 ffa to znonowales w tym momencie cala polske !:C No i co z takiego servera bez warzywek? Imo warzywka tworza ta scene ET a nie pr0 playerzy !:[ gracze pr0 jak graja ffa to tylko dal funu ogulnie ffa to jeden wielki fun. A jesli chcesz sobie cos pr0 zagrac to idz za granice a nie kozacz serverem i dawaj passy tylko pr0. Imo to nie fair wobec tych gorszych clanow. snup nie wiem czy szukasz kolegow czy co ale to jest bez sensu i na c@#!a robisz tutaj topic.
outsider!
mkehem to co napisze nie tyczy sie wszystkich...

No z tego co widze to gdy pojawil sie ten topic, warzywa grajace na warzywnych serwerach typu Boomtown albo Jawnet gdy wchodzi ktos dobry i mowi ze jest tam niski poziom (or smth) to mowia : "Jesli ci nie pasuje to wyjdz" nagle okazuje sie ze chca grac z ludzmi na poziomie gdy Sno0p dal taki pomysł. Uważam go za świetny, btw, trenuj, a moze kiedys otrzymasz haslo na ten serwerek.
VISTORANTE
Snoop to skoro jestes taki pr0 i chcesz sie popisac ze ty jestes ten "lepszy" a nie warzywo i plebs to powiedz w jakim klanie grałeś i cie wy!@#ali?
Runos
Soz... Ale jak maja grac tam takie "pr0" typu sno0b to gl&hf :C
rover
przymijscie wreszcie fakt, ze et zdycha.

juz niedlugo pogracie bo prosper pojedzie do casabalnci wyrywac male lolity i kupa zostanie ze sceny. z wyjatkiem kilku semi-pro klanow zostane same matoly, wiec po co tak sie slinicie.

w ogole kto to jest ten snoop? dlaczego chce tworzyc server dla pro? ja go nawet nie znam. jest pro? pro jest trendy? chcesz byc pro to musisz miec w swej histori bana na tym forum barania glowo.

zostalo juz bardzo niewielu pro, a tych ktorzy graja ffa to chyba w ogole juz nie ma hrhr. ffa dla pro, hrhr - to forum mnie OWNUJE blink.gif dla was pro jest ten kto ma wiecej postow na liczniku.

aha i prosper ty pro luju, szukaj mojego pearl jam "ten", ktory u Ciebie zostawilem, bo tesknie za nim w pyte.
R4Gn4k

Klan nie jest wyznacznikiem skilla (a pozatym niewiem gdzie ty grasz :F)
D!z3l
Obserwując rozwój tego topica moge stwierdzić że znakomita większość użytkowników tego forum, zreztą nie ukrywając ja też, zakuła by z chęcią w dyby snoopa biggrin.gif tongue.gif za wysunięcie takiego pomysłu.
Pośród wielu ochrzaniających snoopa postów zauważyłem jeden który według mnie jest bardzo chamski.:

(?)JiNX| Post: 16:05, 11 06 2004
LoL !:D:D:D:D Snup (nie wiem jak sie pisze ta ksywke ale wiem napewno ze to takiego psa :DDD) Wiec co do pr0 ffa to znonowales w tym momencie cala polske !:C No i co z takiego servera bez warzywek? Imo warzywka tworza ta scene ET a nie pr0 playerzy !:[ gracze pr0 jak graja ffa to tylko dal funu ogulnie ffa to jeden wielki fun. A jesli chcesz sobie cos pr0 zagrac to idz za granice a nie kozacz serverem i dawaj passy tylko pr0. Imo to nie fair wobec tych gorszych clanow. snup nie wiem czy szukasz kolegow czy co ale to jest bez sensu i na c@#!a robisz tutaj topic.

Gość który napisał tego posta chce w bardzo chamski sposób ośmieszyć człowieka o nicku Snoop przypisująs mu imię jakiegoś wyrwanego zkądś PSA!!!!!!!! o domniemanym imieniu snup

](?)JiNX| Post: 16:05, 11 06 2004
LoL !:D:D:D:D Snup (nie wiem jak sie pisze ta ksywke ale wiem napewno ze to takiego psa :DDD)

[QUOTE]](?)JiNX| Post: 16:05, 11 06 2004
snup nie wiem czy szukasz kolegÓW .......[QUOTE]

Ciekawe czy TY (?)JiNX---(kurcze jaki nick), masz jakichkolwiek kolegów, bo sądząc z tego jak się odnosisz do innych ludzi to chyna NIE !!!!!!

Jednym krótkim zdaniem moge powiedzieć że chamstwo sie szerzy w zastępach użytkowników tego forum panie (?)JiNX !!!!!!!!!

Sno0p
Heh Rekord XDDDDDDDDDDDDDDDDD smile.gif rekord serwera 12/14 XD heh cos zaczyna sie dziac ale przedchwila cala politechnika gdanska padla wszystko polecialo w pi...... No Comments! oby to bylo 1 i ostatni raz smile.gif
Buli
zostalo juz bardzo niewielu pro, a tych ktorzy graja ffa to chyba w ogole juz nie ma hrhr. ffa dla pro, hrhr

gowno - kupa - fekalia - bullshit

dla mnie dobre ffa daje tyle samo funa co (niezawsze dobre) CW
Future
Prosze was dajcie spokój pRO. Niech sobie graja na swoim serwie. Nie mam nic przeciwko temu bo wiem jaki klimat, poziom i kultura panuje na serwach na których nie którzy 1 raz graja w et, a niecenzuralnych słów używaja do komentowania każdej swojej śmierci. Też bym pograł w lepszym towarzystwie, ale nie należe do żadnego z tych klanów sad.gif . Życze wam żebym ten pomysł wypalił w 100%. tylko dajcie hasło 13th bo oni tez sie pomaly robią pRo smile.gif

pozdro--------------->strzała smile.gif
[RaIn]S0uL
Jak dla mnie EOT. Każdy naturalnie może jeszcze wygłosić swoją opinię, ale większego sensu to nie ma. Jasne jest, iż Sno0p po prostu informował o założeniu serka pr0 ffa, a nie pytał o zdanie. W związku z tym możemy sobie być przeciwni i teges, ale niczego to nie zmieni. Serv stoi i stać będzie. Dlatego proponowałbym już nie psuć sobie nerwów czczą gadką...
LoCoO
Czy klany poza wymienionymi uwazasz za syfiaste?Jak tak to sie grubo myslisz ;] idea jest bardzo dobra ale wykonanie tego niezbyt poza tym nazwanie klanow troche gorszych, niz wymienione jak np. 13th nf kmh vvv itp.syfiastymi nie jest na miejscu imo. Ja ciebie pierwszy raz widze i ty sie do pro zaliczasz ? :C Chyba ze ukryty talent z kosmosu to zwracam honor :U Pisales zeby ktos zobaczyl gdzie grasz a ja na to jak na lato.Synek grasz tam bo masz server i tyle zdaje mi sie ze ty grales w 18net kiedys a jak to ty to pro jestes w 100% i tyle.Watpie aby tylko te z wymienionych klanow prezentowaly mocna strone polskiej sceny i tyle.A na koniec takie cus: jak juz robimy sie na pro i nooby to ja do pana Leppera dam idee na podzielenie na Bogacze I Biedaki Bogacze: Vipy Biedaki: Reszta. Ja Bym zrobil wieksza hierarchie ktora byla by bardziej uczciwa czyli powiekszajac bogaczy o troche mniej utytulowanych niz vipy.
Las3r
QUOTE (LoCoO @ 21:28, 11 06 2004)
Czy klany poza wymienionymi uwazasz za syfiaste?Jak tak to sie grubo myslisz ;] idea jest bardzo dobra ale wykonanie tego niezbyt poza tym nazwanie klanow troche gorszych, niz wymienione jak np. 13th nf kmh vvv itp.syfiastymi nie jest na miejscu imo.

btw: zapomniales dodac klanów : SoW, 4FuN, cc, |:P| wink.gif
Sno0p
N00by jednak sux :X btw . cc dostalo haslo fallen rowniez pozatym nic takiego niepowiedzialem ze slabsze klany to lamy poprostu stworzylem serwer only elyte smile.gif i koniec :X
Majin
No sry nie znosze uogolniac i wiem ze skrzywdze tym co powiem pare osob. ale WIEKSZOSC warzyw co daje tu swoje pseudointeligentne wypowiedzi to po prostu dzieci (stawiam przedzial 12-15 lat) strasznie zakompleksiony tym ze Ci tzw "pro" ich zlewaja.

Takie coś napisał pan Oldshool w komentsach newsa o tym pr0 ffa na et.pl smile.gif

Ja Was tutaj wszystkich zapytam o jedno.... narzekacie ze n00by to w wiekszosci dzieci majace max 15 lat :] A spytaliscie Sno0p`a ile ma lat smile.gif? Nie ? To podpowiem ze miesci sie w przedziale wiekowym który wymienił Pan Oldshool.... I wcale nie swieci inteligencja

Spytam po raz ostatni... czy to naprawde ma sens taki serwer ? Tez mi sie to podoba... ale spojrzcie na to z tej strony ze dzielimy scene na dobrych i tych lepszych.... Moze zaczniemy tez opy dawac na #wolfpl tylko tym co sa pro ? A moze zalozymy tam pass tylko dla tych pro ? Moze kur.wa zrobimy sobie osobnego lidera w cb dla pro ? Moze najlepiej odizolujmy sie od tego całego !@#a.nego warzywniaka ??

To co wy tutaj wypisujecie to sa kompletne bzdury...

Sno0p odpowiesz mi na moj ostatni post ?? Ktora odpowiedz wybierasz a, b, c czy d ? Ja to wszystko odbieram jako lizanie dupska lepszym...

ps. A mowia ze to .dot robia dymy :X
ps2. Powiem wam ze ja pier.dole ten serwer, nie mam zamiaru tam wchodzic (i pewnie sie ucieszycie biggrin.gif)... wcale nie czuje sie lepszy niz klany typu xxx czy xxx.... jak chce sobie pograc ffa na poziomie moge isc pograc zagranice albo zagrac gather`a... ping z du.py ? Jest tenbit na którym w wieczornych godzinach a czesto nawet popołudniem można pograć ffa na poziomie....
ps3. Naprawde tak Was podniecaja flamy ?

AciD
Sluchaj ja tutaj wogole czegos nie czaje, snoop spytal sie mnie czy chce paslo i rcona na serwer, no dobra zgodzilem sie pogadalismy o serwie troche, co slabo pamietam bo bylem juz "pod wplywem", a na drugi dzien widze newsa o tym ze jestem jednym z pomyslodawcow. Teraz jestem atakowany prvowo na ircu o hasla i zadawany mi jest tysiac innych pytan, no spoko zdzierze... Ale powiedzcie mi, co wy macie z lbami ? Ktos sobie stawia serwer tylko dla wybranych a wy jestescie przeciwni ? To tak jak byc przeciwnym legalnosci alkoholu ffs, ludzie "wychowani" na takim serwerze na jakim chce sie wzorowac snoop (byry) sa teraz dla reszty sceny nieosiagalni skillowo ( w wiekszosci, nie szufladkuje ) wiec kurewsko mnie to boli jak warzywa chca tamowac rozwoj czegokolwiek na tej podupadajacej scenie, poza tym ja np. haslo rozdaje komukolwiek kto odezwie sie na ircu i nie patrze czy to klan Wymiatacze[PL] czy topowy klan, w ten sposob moze niedoskonale "filtruje" warzywa, ale patrzenie na klany i mowienie "sorry nie dam ci hasla" byloby lekko rasistowskie :/. Jedni moga pomyslec teraz "no to po co taki serwer jak kazdy dostanie haslo i bedzie warzywniak ?", jest srodek zwany kickiem (timebanem) ktorym bedzie dysponowac pare osob ktorym powinno udac sie wyrzucic ewentualnie lamiace osoby z serwera, ale bez zadnej presji, nie bedzie patrzenia na ilosc hs itd, poprostu na to czy czlowiek gra z glowa czy jak debil ffa z mg na stojaka :X
Taka jest moja wizja "gdyby sie udalo" ale jak znam zycie... w sumie ostatni serw padl teraz jest szukany next...
(?)JiNX|
QUOTE (DIZEL (PL) @ 18:32, 11 06 2004)
Obserwując rozwój tego topica moge stwierdzić że znakomita większość użytkowników tego forum, zreztą nie ukrywając ja też, zakuła by z chęcią w dyby snoopa biggrin.gif tongue.gif za wysunięcie takiego pomysłu.
Pośród wielu ochrzaniających snoopa postów zauważyłem jeden który według mnie jest bardzo chamski.:

(?)JiNX| Post: 16:05, 11 06 2004

Gość który napisał tego posta chce w bardzo chamski sposób ośmieszyć człowieka o nicku Snoop przypisująs mu imię jakiegoś wyrwanego zkądś PSA!!!!!!!! o domniemanym imieniu snup

](?)JiNX| Post: 16:05, 11 06 2004
LoL !:D:D:D:D Snup (nie wiem jak sie pisze ta ksywke ale wiem napewno ze to takiego psa :DDD)

[QUOTE]](?)JiNX| Post: 16:05, 11 06 2004
snup nie wiem czy szukasz kolegÓW .......[QUOTE]

Ciekawe czy TY (?)JiNX---(kurcze jaki nick), masz jakichkolwiek kolegów, bo sądząc z tego jak się odnosisz do innych ludzi to chyna NIE !!!!!!

Jednym krótkim zdaniem moge powiedzieć że chamstwo sie szerzy w zastępach użytkowników tego forum panie (?)JiNX !!!!!!!!!

LoL ten post to jest ownacja. Jak nie znasz psa snupa czy cos to jestes n00b :< Nie mam kolegow z domu mnie wyrzucili moze nim zostaniesz? :< co do servera to ten server to jeden wielki bullshit imo. Server jak kazdy a i tak beda tam mieli all passy tak jak i na prv sloty na tenbita. Chcie pr0 servery idzcie za granice a nie robcie zamkniete servery. Kontyujac co do servera to nie podoba mi sie ten pomysl i go nie pochwalam :C. Imo naprzyklad jak czuje sie clan SoW nie dostajc passa i nie sa uwazani za pr0 vege tak samo. Imo to server bardziej pod publike i slawe niz dla graczy a ja tego nienawidze :C eot piszcie sobie co chcecie juz tu nei zagladam ohmy.gif!
AciD
btw. Majin dawanie opow tylko tym co sa pro sprawdzilo sie na ircnecie jakbys nie pamietal :X, a teraz ? jakies chomiki buraki jedne z drugimi pytonga mlaszcza na antenie, zmiany topicow z dupy protectiony z dupy kazdy w swoja strone ustawienia przeciaga i robi sie burdel, sam tez bym z opa chetnie zrezygnowal gdyby stracilo go jeszcze parenascie osob i zostali tylko trzezwi na umysle...
Termit
No ale sry kufa ja nie chce grac 24/dobe oasis a jak wjedzie sie na polski serek ffa to albo oasis albo kampania , jezeli uda sie jakims cudem zmienic mapke to nastepuje vote spam o zmiane na oasis biggrin.gif
Może lepiej stworzyc serek z rotacja map, jak na hasło wzbudza ogólny płacz ohmy.gif?
KiD
Chcialem cos napisac ale mi po lekturze tego topika przeszlo.

Topik zamkniety - kazda proba jego reaktywacji zakonczy sie bezterminowym banem. Idzicie sie klocic o takie nonsensy na #wolfpl !

Pozdro
Swiety
Na wstępie chciałem przeprosić Kid-a że otworzyłem ten topik bezczelnie wykorzystując prawa admina (ale zaraz go zamknąłem biggrin.gif) ale do napisania tego tekstu zbierałem się już od początku tego topiku tylko czasu nie starczyło, a nie będe pisał takiej tony tekstu w komentarzach pod newsem.
I chciałem przeprosić że będe bluzgał a przy okazji poinformuję że Jinx dostał bana za porównywanie do psa.

Po pierwsze to przeciwnikom takiego serwera ch.uj do tego, że taki serwer powstanie. Ja sobie moge założyć serwer na pass z rulesami że wjazd ma tylko ten, kto ma fiuta>25 cm albo kto ma w biuście>120 cm i wpuszczać tylko w/w osobnikom i reszcie nic do tego.
Może niedługo bedziecie protestować, że nie daje siewam pass-a na serwery gdzie gra się klanówki ? biggrin.gif
Snoop wybrał te klany i zawodników tych klanów oraz pojedyńcze osoby ze słabszych klanów/no clans które w jego opinii prezentują na tyle wysoki poziom, że dał im hasło. I w większości ma rację.
Tylko, że niektóre warzywa i warzywne klany myślą że są tak za!@#iste że to hasło powinno im się należeć.
Ale jakoś nie potrafią tego udowodnić w meczach, sparringach. Może chcą tylko podnieś swoje ego - chcą stać się kimś ważnym bo mają hasło na ten serwer.
Prawdziwi PRO leją na to. Oni nie muszą udowadniać swojego skilla i dowartościowywać się tym, że mają hasło. Oni chcą tylko czasami pograć FFA bez wk#!@iania się.

Po drugie to w odpowiedzi na kilka commentsów warzyw pod newsem na et.pl na temat powstania takiego serwera, że dlaczego piszecie takie newsy - Dlatego że k.urwa skoro jest serwis o ET to powiniene informować o tym co siedzieje na scenie. A po ilości komentarzy widze że news jest bardzo dobry. Więć od(słowo na p)ić się od newsmanów.

Po trzecie to wydaje mi się, że jednak lepiej taki news byłoby zamieścić na teampoison.net czy netsports.pl.
Ludzie przyjęliby to do wiadomości bez większych komentarzy, no ale ponieważ et.pl jest zdominowany przez warzywa to mamy taką a nie inną "dyskusję".

Po czwarte - do tych co (słowo na p)ą że takie serwery prowadzą do upadku sceny. Jak był serwer byry to scena miała się najlepiej, a scena nie upada dlatego że jakiś serwer jest na pass (chyba że nie ma innych serwerów ale tu głąby macie dziesiątki innych serwerów w Polsce i kilkaset za granicą)

Po czwarte o Snoopie to naprawdę trudno powiedzieć że to dobry gracz - zwykły przeciętniak, a jego teksty na FFA utwierdzają mnie w przekonaniu że zbyt bardzo nie różni się od warzyw, których nie chce wpuszczać na ten serwer.
Jeśli was tak to boli i żal wam dupę ściska że Snoop ma pass (no ku.rwa jak nie ma mieć - przecież jest adminem) to sami założcie sobie taki serwer. Kto wie może nidługo bedziemy mieć kilkadziesiąt serwerów dla elity biggrin.gif (Z 40 slotami stojących na Neo+ z 10-mapową kampanią biggrin.gif). Albo nie .. lepszy pomysł ... założcie serwer dla warzyw. Każdy kto gra teamwork, ma w miarę celność i przejawia odrobinę inteligencji w grze będzie banowany.

Po piąte to warzywa z reguły myślą że jest bardzo dużo dobrych PRO graczy, którzy nie grają w klanach.
Tylko oni tak myślą. To może podacie nicki tych super za!@#istych graczy bez klanu którzy ownują w 1/1 graczy Poison, Hunter, IC ? Jest paru dobrych graczy bez klanu, paru dobrych graczy w bardzo słabych klanach ale to jest margines.
Jak można być PRO w Wolfie skoro nie gra/nigdy nie otarło się o grę w klanie. PRO = gra w klanie.

QUOTE (Sno0p @ 19:26, 10 06 2004)
biggrin.gif wpadłem z acidem na wspaniały pomysł  smile.gif wkurzało nas juz to wieczne lamerskie n00b FFA i postanowilismy stworzyc cos takiego jak ByRy niewiem czy pametacie wkazdym razie gracze z RTCW pamietaja co to jest ip Servera : 153.19.210.0:27961 wytypowane klany ktore dostana hasło na serwerek : Poison , IC , FF , _easy , AoD , /17/ , .dot , Hunt3r itp smile.gif tzn chodzi nam głownie o stworzenie pr0 ffa koniec z warzywniakiem jednak aby pograć sobie na serwerze obowiazuja 2 warunki po 1 . Niemozna rozprowadzac hasła po znajomych warunek nr. 2. niewolno grac pod fakami obowiazuja tylko real nicki  Fake = Kick po hasło proszę sie zgłaszać do Ac|da , Sno0pa na ircu #wolfpl smile.gif aha bym zapomniał mapki wgrane na serwer : et_ice et_village mp_beach tc_base supplydepot 1/2 caen  mapki do skokow oraz do duelow jest oczywiscie wgrany config clanbase smile.gif Pozdro dla wszystkich gejow z #wolfpl

To nie ty pierwszy i nie jedyny wpadłes na ten pomysł. Takich pomysłów już było conajmniej kilkadziesiąt i zawsze za każdy razem była taka "dyskusja" jak w tym topiku (warzywa>all)
1) Nie wolno grać pod fakami ? Dla niektórych to będzie straszna życiowa tragedia biggrin.gif Bo całe życie FFA grali pod fakami.
2) et_village ? et_ice ? mp_beach ? tc_base ? Jeszcze tylko et_sub, et_assault, et_castle, et_depot biggrin.gif A nie lepiej zamiast użerać się z warzywami zacząc grać w RTCW ?

A teraz do warzyw - W swojej warzywności nawet nie wiecie że są takie zachodnie serwery (bez passa) jak Bio czy Efterlyst na których często grają najlepsi gracze z całej Europy i na których poziom gry jest bardzo wysoki. Pewnie wogóle nigdy tam nei graliście a jak graliście to momentalnie wy!@#ali was za lamienie.
No ale po co interesować się tym co się dzieje na poważnej scenie ET ? Lepiej pier.dolić o tym że jak to nie dobrze, że ktos założył taki serwer z wysokim poziomem gry.

W swojej warzywności nawet nie wiecie, że tak naprawdę większosć najlepszych polskich graczy na FFA gra bardzo rzadko, bo po pół godzinie ma dość i skupia się głównie na CW albo gra FFA za granicą. Także jakieś komentarze o podziale sceny są z dupy bo i tak scena jest podzielona. Taki jest ku.rwa świat - że są lepi i gorsi, biedni i bogaci. I żaden noob tego nie zmieni.

W swojej warzywności zamiast pier.dolić o tym, że przez taki serwer FFA to nie da się wam szansy rozwoju to może lepiej byście zaczeli robić to co robią PRO, czyli oglądać dema, grać CW w jakimkolwiek klanie a dla poprawy skilla grać ctf-a, przeczytać jakieś poradniki a co poniektórzy nawet powinni przeczytać manula dołączony do ET bo (słowo na p)ą w temacie tego serwer głupoty a nawet nie mają pojęcia o podstawowych rzeczach w ET.

W swojej warzywności nei rozumiecie że niektózy chcą sobie pograć bez nerwów i nie każdy jest Matką Teresą która społecznie bedzie was uczyć grać w Wolfa. Zresztą jak powiedziałem wcześniej na FFA gówno sie nauczycie. Można nauczyć się co nie co na dobrym FFA ale jeśli na dobre FFA będzie się wpuszczać warzywa to znowu gówno biggrin.gif. Najpierw załóżcie klan zacznijcie ownować inne podobne klany a jak już grając przeciwko Poison utrzymacie radary przez 2 minuty to może wtedy zacznijcie się nieśmiało pytać o pass na serwer.

A teraz parę słów do tych co są bardzo za tym serwerem.
Gather wcale nie jest taki zły. Do gatherów raczej warzywa nie garną się. Z serwerem FFA na pass są problemy bo to albo przecieki hasła albo z dupy komentarze albo 1000 próśb na ircu - daj passa.
W wieczornych godzinach na tenbicie czasami jest naprawdę dobry poziom, podobnie jak na co lepszych serwerach zachodnich.
Dla warzyw jest np Wirtualna Polska czy jakieś shruby na 30 czy 60 slotów i oni przede wszystkim tam grają

PS. Ja nie mam passa na ten serwer i nie płacze z tego powodu

PS 2: Snop ma swój serwer dla pro, ja se założyłem forum dla pro biggrin.gif i żeby tam wejść nawet nie trzeba mieć pass-a - wystarczy być pro.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.