IPBIPB

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

3 Stron V   1 2 3 >  
Closed TopicStart new topic
> pr0 FFA, likwidowanie warzywniaka
Sno0p
post 21:26, 10 06 2004
Post #1

Gefreiter
Ikona Grupy

Grupa: Użytkownicy
Nr użytkownika: 1543

biggrin.gif wpadłem z acidem na wspaniały pomysł smile.gif wkurzało nas juz to wieczne lamerskie n00b FFA i postanowilismy stworzyc cos takiego jak ByRy niewiem czy pametacie wkazdym razie gracze z RTCW pamietaja co to jest ip Servera : 153.19.210.0:27961 wytypowane klany ktore dostana hasło na serwerek : Poison , IC , FF , _easy , AoD , /17/ , .dot , Hunt3r itp smile.gif tzn chodzi nam głownie o stworzenie pr0 ffa koniec z warzywniakiem jednak aby pograć sobie na serwerze obowiazuja 2 warunki po 1 . Niemozna rozprowadzac hasła po znajomych warunek nr. 2. niewolno grac pod fakami obowiazuja tylko real nicki Fake = Kick po hasło proszę sie zgłaszać do Ac|da , Sno0pa na ircu #wolfpl smile.gif aha bym zapomniał mapki wgrane na serwer : et_ice et_village mp_beach tc_base supplydepot 1/2 caen mapki do skokow oraz do duelow jest oczywiscie wgrany config clanbase smile.gif Pozdro dla wszystkich gejow z #wolfpl
Go to the top of the page

+Quote Post
LoLeQ
post 1:07, 11 06 2004
Post #2

Leutnant
Ikona Grupy

Grupa: ProPlay0r
Nr użytkownika: 1392

A gather nie starczy? dry.gif .Poza tym jest kilka (nawet dosc duzo) osob ,ktore nie naleza do najlepszych klanow a reprezentuja wysoki poziom wiec to nieco niesprawiedliwe.

+Quote Post
PivooLama
post 1:19, 11 06 2004
Post #3

Gefreiter
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 1364

TT jesli reprezentuja wysoki poziom to zapewne sa znani... a nawet jesli nie to moga udowodnic acidowi albo snoopowi swoj poziom grajac z nimi duela tongue.gif a ze najlepsi gracze beda tam grali to my szarzy ludzie nawet nie mamy co sie wypowiadac tongue.gif pozostaje mi powiedziec GL i oby jacys ludzie grali na tym serwerze :>

+Quote Post
R4Gn4k
post 2:31, 11 06 2004
Post #4

Leutnant
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 489

I co zebym zagrama na takim ffa to mam komus dupala lizac zeby mi dal haslo ? o0 omg lol najlepiej przestancie grac w et bo po co grac ze slabszymi od siebie :F

+Quote Post
Fistach
post 7:33, 11 06 2004
Post #5

Leutnant
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 411

a od kogo maja uczyc sie slabsi od tych "pro"? pozatym jest sporo graczy, ktorzy nie raja w klanach a graja tak samo jak nie lepiej niz ci okresleni mianem "pro" - czy zeby byc "pro" trzeba byc w klanie? - uuuu chyba nie

jak dla mnie idea pomyslu jest dobra ale wykonanie z dupy

+Quote Post
Sno0p
post 9:02, 11 06 2004
Post #6

Gefreiter
Ikona Grupy

Gather sux smile.gif po 1 zanim wejdzie ten gatherowski bot na kanał to minie troszke czasu jeszcze a pozatym jezeli ktos reprezentuje wysoki poziom to tak jak mowiliscie jest znany....

+Quote Post
Konik
post 10:03, 11 06 2004
Post #7

Hauptmann
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 1690

nie wiem czy warto dzielic scene et na jakies kasty lepszych i gorszych, wymiataczy i noobow. to bez sesnu! jezeli ktos chce sobie pograc na poziomie to niech sobie umowi mecz z jakims czolowym klanem i po sprawie! et nie zostalo stworzone dla klanow i wymiataczy tylko dla kazdego, kto ma ochote sobie pograc. nastepna sprawa to limit miejsc na serwie, pewnei zeby tam sobie pograc to trzeba bedzie czekac pol dnia na zwolnienie miejsca. no i to co mowia pozostali: lizanie komus zeby dal haslo, duele zeby cokolwiek udowodnic, dobzi gracze bez klanow itd. jak dla mnie to niezbyt fajny pomysl a przynajmniej trzeba go przemyslec dokladniej.

+Quote Post
Sno0p
post 11:01, 11 06 2004
Post #8

Gefreiter
Ikona Grupy

Liczba osob sie zwiekszy na serwerze jeszcze smile.gif a pozatym rozmawialem z kilkoma graczami chociazby z poison czy z 7teens i stwierdzili ze bardzo dobry pomysl bo wkurza ich juz warzywniak w et

+Quote Post
nGc.pl
post 11:24, 11 06 2004
Post #9

Oberschutze
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 1076

QUOTE (Sno0p @ 10:01, 11 06 2004)
a pozatym rozmawialem z kilkoma graczami chociazby z poison czy z 7teens i stwierdzili ze bardzo dobry pomysl bo wkurza ich juz warzywniak w et

Jasne. A Oni skilla i bycie pr0 to mamie z cycka wyssali.

+Quote Post
D!z3l
post 12:10, 11 06 2004
Post #10

Hauptmann
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 1539

Fistach  6:33, 11 06 2004
pozatym jest sporo graczy, ktorzy nie raja w klanach a graja tak samo jak nie lepiej niz ci okresleni mianem "pro" - czy zeby byc "pro" trzeba byc w klanie? - uuuu chyba nie

Zgadzam się z tą wypowiedzia w 100%. Moim zdaniem nie można stwierdzić że jak ktos nie gra w klanie to odrazu musi byc zdecydowanie gorszym playerem w ET niż ludzie którzy grają w klanach.

+Quote Post
[RaIn]S0uL
post 12:17, 11 06 2004
Post #11

Feldwebel
Ikona Grupy

Grupa: Half ProPlay0r
Nr użytkownika: 1562

I co? Wszyscy najlepsi z polskiej sceny ET skoncetrują się na jednym serku, który dodatkowo będzie zamknięty dla plebsu, tak? Tzw. "warzywniak" zostanie pozostawiony sam sobie, bo przecież lepiej na niego narzekać niż coś z nim zrobić, prawda? Zaiście za!@#isty pomysł, Sno0p. Tylko pogratulować takich idei...

+Quote Post
Buli
post 12:18, 11 06 2004
Post #12

Gefreiter
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 481

imo gowno sie znacie piepszony plebs | nawet nie wiecie jaki klimat byl jak sie gralo swego czasu na byry
zreszta i tak wy (plebs) wszystko lepiej wiecie

mnie sie pomysl za!@#iscie podoba nie ma to jak pograc dobre ffa z kumatym teamem
i w dodatku umiejacych cos ustrzelic | grajac na objective a nie latac bez sensu po mapie w celu "po chu.. wszedlem na serwer" | jest przynajmniej taki klimat ze kazdemu zalezy zeby czegos nie zje.... i az milo by sie gralo w ten sposob

warzywa z forum>all

+Quote Post
Sno0p
post 12:40, 11 06 2004
Post #13

Gefreiter
Ikona Grupy

Heh buli to dawac imo XD na ten serwer w tej chwili jeszcze czekam na newsa na ns.pl i na et.pl zeby klany mogly sie zglaszac po haslo oczywiscie tez pojedyncze spox osoby tez dostana haselko bo wiadomo moze byc ktos bardzo dobry a grac w syfiastym klanie smile.gif dla funu bo trzeba to jeszcze zareklamowac imo bo serwer stoi dopiero z 12h XD

+Quote Post
Prosper
post 12:43, 11 06 2004
Post #14

Hauptmann
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 188

Jak ktos se chce zrobic serwer dla "elyty" to "warzywom" c@#! do tego i swoje placze i pretensje mozecie wysylac listami do Kasi z bravo. Bycie pro sro nie ma nic do tego co tu zostalo zaproponowane. A druga sprawa to taka: ze jak znam zycie znowu g. wyjdzie z takiego serwera. Bo bardzo malo osob z tych najlepszych klanow gra ffa. Szkoda czasu i nerwow.
A jesli taki "pr0" gracz nie chce grac z jakims "warzywem" to juz jego prywatna sprawa i ma do tego pełne prawo. W koncy taki "elytarny" pro gracz tez chyba ma prawo do przyjemnosci z gry? A granie vs "warzywo" to watpliwa przyjemnosc.

+Quote Post
LoLeQ
post 13:10, 11 06 2004
Post #15

Leutnant
Ikona Grupy

Ta,ale sa gracze ktorzy sa dobrzy a jednak nie sa znani z roznych powodow (rzadko graja,albo po prostu od jakiegos czasu ircuja tylko z powodow nieokreslonych).I powtarzam pytanko poprzednikow - co z kolesiami ze slabszych klanow ?Ja moze mega pr0 nie jestem ,ale pograc bym chetnie pogral z lepszymi od siebie conieco.

+Quote Post
Sno0p
post 13:17, 11 06 2004
Post #16

Gefreiter
Ikona Grupy

Ja moze mega pr0 nie jestem ,ale pograc bym chetnie pogral z lepszymi od siebie conieco.

a pomysl ze elita chce grac na pozadych serwach gdzie gra dobra wiara a ty moze dla nich jestes warzywem rozmiesz ten fakt? dlatego gracze "pr0" niegraja FFA bo poco ? wejdzie i pojedzie wszystkich co to za radocha gracze pr0 wola grac FFA z lepszymi lub rownymi sobie dlatego wlasnie powstal ten pomysł aby odbudowac jakgdyby ByRy

+Quote Post
AdI-O
post 13:20, 11 06 2004
Post #17

Hauptmann
Ikona Grupy

Grupa: Half ProPlay0r
Nr użytkownika: 1724

I powtarzam pytanko poprzednikow - co z kolesiami ze slabszych klanow ?Ja moze mega pr0 nie jestem ,ale pograc bym chetnie pogral z lepszymi od siebie conieco.

===================================================================>>
...oczywiscie tez pojedyncze spox osoby tez dostana haselko bo wiadomo moze byc ktos bardzo dobry a grac w syfiastym klanie

Nosisz okulary?? Czy tylko udajesz że umiesz czytać??

Jak ktoś z pojedynczych graczy będzie tak napalony, że będzie chciał zagrać wśród "Vyp'ów" to napewno ten hiper szyfr dostanie. Tylko nie pakujcie sie na siłe bo zrobicie sobie niepotrzebnie kaszanke z własnej osoby.

+Quote Post
LoLeQ
post 13:22, 11 06 2004
Post #18

Leutnant
Ikona Grupy

Oczywiscie ty Sn00p tez haslo jak i twoj caly klan mega pr0 ownerski bedzie mial ,no bo jak ?To mi przypomina postawe Krzaklewskiego dry.gif.Ty tez taki pr0 jestes ze roz-(słowo na p)sz cale Dsky na jednym magazynku oO.

+Quote Post
Las3r
post 13:38, 11 06 2004
Post #19

Feldwebel
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 1182

Sno0p po co zakladac takie topici jezeli sprawa dotyczy tyko pr0 ohmy.gif
Gadaj z pr0 na ircu umwiajcie sie tam. Imo zakladajoc ten topic miales idee: "my pr0 bedziemy sobie grali na pr0 serverach, a niech warzywka nam zazdroszczą". Chociaz...pomysl jest niezly, ale uwazam, że to grono klanów powinno się powiekszyc, bo wg. snoop'a pr0 to tacy ktorzy graja w najlepszych polskich klanach, a przciez jest sporo graczy ktozy nie so duzo slabsi od "pr0" ale nie grają w pr0 klanach wink.gif

+Quote Post
Sno0p
post 13:42, 11 06 2004
Post #20

Gefreiter
Ikona Grupy

a moze sprawdz najpierw w jakim klanie gram XD

+Quote Post

3 Stron V   1 2 3 >
Closed TopicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Wersja Lo-Fi